Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

phr0zen

QuoteOriginally posted by VASH
Olvasni kell keményen...

de mi a bajod vele?

Semmi.Csak nekem ez már túlontúl "filozófikus".

VASH

QuoteOriginally posted by phr0zen
Semmi.Csak nekem ez már túlontúl "filozófikus".

EZ?

PEDIG SZERINTEM TÚLON TÚL 1xÛ.

NEMIGAZ?  (a többiektõl kérdezem)

De tényleg szóljatok hogyha túl filozófikus vagyok(ezt tanulom elég sok órában) és akkor leállok.:ejj:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Chronos

EZ?

PEDIG SZERINTEM TÚLON TÚL 1xÛ.

NEMIGAZ?  (a többiektõl kérdezem)

De tényleg szóljatok hogyha túl filozófikus vagyok(ezt tanulom elég sok órában) és akkor leállok.:ejj:
Hát "enyhén" filozófikus...:)

CHRONOS

VASH

QuoteOriginally posted by Chronos
Hát "enyhén" filozófikus...:)

CHRONOS

szerintem akkor is jobb így mint ha azt írnám hogy ember+vámpír+made love=fénybenjáró

(egyébként imádom ezeket a templomos lovagok által írt tekercseket):hehe:

GIZDA SZÖVEGEK VANNAK BENNÜK:morci:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

Lehet ,hogy az de nekem nagyon tetszik. Mert rejtéjes és filózófikus az írás de mégis minden szavában ott a válasz a kérdésre ami oly egyszrû mégsem találnánk rá még így ha az orrunk elõtt van se. A Vampire Princess Miyu egésze arra van hangsújozva ,hogy a sötét oldalon sem csak a gonoszok vannak és vannak akik megváltoztatják életük és a jó szolgálatába állnak de ugyanazon hatalommal élnek mind azok kik még mindíg a sötétség erõit szolgálják. A Blood is erre alapul  a démonok elpusztításán ,hogy ne terjeszék tovább ezt a "ragájt". Hellsing is jó célt szolgál ott is megölik az összes olyan vámpírt zombit démont vagy bármi hasonlót aminek célja árt az emberiségre. Night Wallker erõsebb példa mert amikor a muki egy Humán ellen használta hatalmát elmenekült mert tudta ,hogy ezt nem teheti mert ismét a sötés oldalt szolgálja. Vele  vagy vala szerintem elég ennyi belõlem meg a véleményembõl.

:bsd: By:Tac-csont

VASH

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Lehet ,hogy az de nekem nagyon tetszik. Mert rejtéjes és filózófikus az írás de mégis minden szavában ott a válasz a kérdésre ami oly egyszrû mégsem találnánk rá még így ha az orrunk elõtt van se. A Vampire Princess Miyu egésze arra van hangsújozva ,hogy a sötét oldalon sem csak a gonoszok vannak és vannak akik megváltoztatják életük és a jó szolgálatába állnak de ugyanazon hatalommal élnek mind azok kik még mindíg a sötétség erõit szolgálják. A Blood is erre alapul  a démonok elpusztításán ,hogy ne terjeszék tovább ezt a "ragájt". Hellsing is jó célt szolgál ott is megölik az összes olyan vámpírt zombit démont vagy bármi hasonlót aminek célja árt az emberiségre. Night Wallker erõsebb példa mert amikor a muki egy Humán ellen használta hatalmát elmenekült mert tudta ,hogy ezt nem teheti mert ismét a sötés oldalt szolgálja. Vele  vagy vala szerintem elég ennyi belõlem meg a véleményembõl.

:jee: :cool: :whoah: :lol: ezt én sem mondhattam volna szebben, köszönöm, köszönöm, köszönöm..... x666:D

na visszatérve az előző témara:

Az első vámpír JUDÁS volt...
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

:jee: :cool: :whoah: :lol: ezt én sem mondhattam volna szebben, köszönöm, köszönöm, köszönöm..... x666:D

na visszatérve az előző témara:

Az első vámpír JUDÁS volt...

:D  Köszike :D

VASH

:D  Köszike :D

ÁÁÁ nem érdemlem meg hiszen csak a kollégám egyik beadványát elemeztem...
de akkor is rohadtul igazunk van:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

VASH

Miért is Júdás volt az elsõ vámpír?

1. Júdást 30 ezüst pénzel fizették ki amit a szegényeknek adott mert megégette a kezét...(ezért félnek a vámpírok az ezüsttõl...)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

Miért is Júdás volt az elsõ vámpír?

1. Júdást 30 ezüst pénzel fizették ki amit a szegényeknek adott mert megégette a kezét...(ezért félnek a vámpírok az ezüsttõl...)

Hogy miket tudsz :)
Tetszik ez a tények alapján való visszakeresgélés. Nekem még csak sajátvéleményes véleménykifejtésem van a Vámpírokról nem kerestem még rá a tényekre.

(Bár én úgy tudtam hogy az Ezüsttől a Farkasember Fél)

VASH

Hogy miket tudsz :)
Tetszik ez a tények alapján való visszakeresgélés. Nekem még csak sajátvéleményes véleménykifejtésem van a Vámpírokról nem kerestem még rá a tényekre.

(Bár én úgy tudtam hogy az Ezüsttől a Farkasember Fél)

A vámpír sem fél tõle csak fáj ha benne van:D

2. Felakasztotta magát egy fára de az úr örök kárhozatra ítélteés így elszakadt a kötél és arra kárhoztatott hogy emberek vérét szívja, (ez volt számára a legnagyobb büntetés mivel rájött tettének súlyosságára)
3. az ÚR tudta hogy nem kéne kipusztítani az emberiséget, ezért csak északa vadászhatott AZ ELSÕ A VÁMPÍROK KÖZT...

Na ez idáig a héber bibliában is benne van, a többit a modern LILIMEK szõtték a story köré.

Még érdekesség hogy a bibliában JÚDÁST ... A BÉKÉT NEM LELÕ-nek nevezik ezért is lehet õ az elsõ a vámpírok között...
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Zelmor

Lilimek... EVA?

VASH

QuoteOriginally posted by Zelmor
Lilimek... EVA?

Lehet onnan is de a héber bibliában is az áll hogy lilith adott életet a lilimeknek:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

A vámpír sem fél tõle csak fáj ha benne van:D

2. Felakasztotta magát egy fára de az úr örök kárhozatra ítélteés így elszakadt a kötél és arra kárhoztatott hogy emberek vérét szívja, (ez volt számára a legnagyobb büntetés mivel rájött tettének súlyosságára)
3. az ÚR tudta hogy nem kéne kipusztítani az emberiséget, ezért csak északa vadászhatott AZ ELSÕ A VÁMPÍROK KÖZT...

Na ez idáig a héber bibliában is benne van, a többit a modern LILIMEK szõtték a story köré.

Még érdekesség hogy a bibliában JÚDÁST ... A BÉKÉT NEM LELÕ-nek nevezik ezért is lehet õ az elsõ a vámpírok között...

Kiri. Igaz hogy a töriórákat meg efélét nem komálom de ez a kis Bibliográf kutatgatás nagyon tetszik :D
Még egy dolog. Vámpírkrónikák könyv vagy valami Online cuccról
nem tudsz valami info-t adni ?

VASH

Kiri. Igaz hogy a töriórákat meg efélét nem komálom de ez a kis Bibliográf kutatgatás nagyon tetszik :D
Még egy dolog. Vámpírkrónikák könyv vagy valami Online cuccról
nem tudsz valami info-t adni ?

Vámpírokról bárhol találsz infót de így ahogy én elmondtam nem nagyon, az a baj hogy mind fan oldalaki aztán hozzá raknak egy csomó ***zíliát:D

ezeket az elméleteket így filmekbõl, fan oldalakról és persze hosszú beszélgetések a zsidó töritanárommal:D
ezekbõl alkottam de nem az enyémek:hehe:
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

Vámpírokról bárhol találsz infót de így ahogy én elmondtam nem nagyon, az a baj hogy mind fan oldalaki aztán hozzá raknak egy csomó ***zíliát:D

ezeket az elméleteket így filmekbõl, fan oldalakról és persze hosszú beszélgetések a zsidó töritanárommal:D
ezekbõl alkottam de nem az enyémek:hehe:

Ok vetem. Én nem igen találok olyan tanárt akivel eféléröl el tudnék társalogni de majd idővel. Addig is maradok a saját álláspontomnál.

VASH

Ok vetem. Én nem igen találok olyan tanárt akivel eféléröl el tudnék társalogni de majd idővel. Addig is maradok a saját álláspontomnál.

Komolyan az elején én is ngyokat néztem hogy miket hablatyol itten LILITHRÕL MEG LILIMEKRÕL (azt hittem hogy õ is látta az NGE-t) aztán rájöttem hogy szimplán csak jó fej:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

Komolyan az elején én is ngyokat néztem hogy miket hablatyol itten LILITHRÕL MEG LILIMEKRÕL (azt hittem hogy õ is látta az NGE-t) aztán rájöttem hogy szimplán csak jó fej:D

Bocs tudatlanságomért de mi az a NGE ?

Cobra

Neon Genesis Evangelion (anime) Ezt még én is tudom :hehe:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Cobra
Neon Genesis Evangelion (anime) Ezt még én is tudom :hehe:

Ja ok köszike. Nekem minden jutott eszembe csak ez nem. Mint legutóbbi témánál "ha az orrod elõtt van se veszed észre".
Akkor újítom a kérdést a Evangelion-t honnan lehet leszedni ?
Fennvan usteam-en mert még nem láttam. Ha igen lécci mondjátok meg meik mapában izé könyvtárban.

Zodd

Nézd meg az Upload Checker-t

HA ilyesmit keresel, de egyébként:
/Anime9/Anime/Neon Genesis Evangelion
:zen:
:bsd:

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Zodd
Nézd meg az Upload Checker-t

HA ilyesmit keresel, de egyébként:
/Anime9/Anime/Neon Genesis Evangelion
:zen:

666 köszönet és sok sok egyéb. Asszem meg is van kövi hónap 1.-jéééééé tõl mit szedek le :D  Most Chello korlát miatt meg Vincsi telitettség miatt nem szedek csak DC++ rol egy két apróságot mert onnan úgy is csak 3-4kb/s el jön. Azt az Uploadot is meglesem. Még 1* köszi.

Kalibur

Eh, most, hogy sikerült elrugdosnom az öcsémet a géptõl (megint vehetek új szöges bakancsot...:ejj: ), asszem végre én is szóhoz jutok. Köszönetet mondanék Vashnak a kimerítõ elemzésért a vámpírok atyját illetõen. Komolyan építõ jellegû volt :)
(mondjuk arról lemaradtam félúton, ez milyen kapcsolatban is áll a mindenkori fénybenjárók számával, de ez tk nem is érdekes)
Most, hogy ezt így elolvastam vala, valami rémleni kezdett, hogy mintha hasonlókról már hallottam volna, de mivel láthatóan a valós tények helyett túl sokat foglalkoztam a Vampire rendszerével, ahol is ugye nem Júdás, hanem Káin az elsõ vápír (mondván ugye ez volt a bûntetése öccse meggyilkolásáért) no meg a már említett regényeimmel ahol pedig egy Akasha nevezetû hölgy... hát valahol az értékes infó elveszett.
Bocs a magánéletecsetelésért. Leszokok róla, ígérem (idõ ugye mint a tenger...)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
Eh, most, hogy sikerült elrugdosnom az öcsémet a géptõl (megint vehetek új szöges bakancsot...:ejj: ), asszem végre én is szóhoz jutok. Köszönetet mondanék Vashnak a kimerítõ elemzésért a vámpírok atyját illetõen. Komolyan építõ jellegû volt :)
(mondjuk arról lemaradtam félúton, ez milyen kapcsolatban is áll a mindenkori fénybenjárók számával, de ez tk nem is érdekes)
Most, hogy ezt így elolvastam vala, valami rémleni kezdett, hogy mintha hasonlókról már hallottam volna, de mivel láthatóan a valós tények helyett túl sokat foglalkoztam a Vampire rendszerével, ahol is ugye nem Júdás, hanem Káin az elsõ vápír (mondván ugye ez volt a bûntetése öccse meggyilkolásáért) no meg a már említett regényeimmel ahol pedig egy Akasha nevezetû hölgy... hát valahol az értékes infó elveszett.

Nekem az öcsirendreteremtő rész nagyon tetszett :hopp:
De kicsit költséges azért mindíg új csukát venni egy kirúgdosás után. Az idő meg relatív főleg ha a Vámpírokról van szó :D
Most nem fárasztok le senkit hosszas szövegeléssel mentem Opeth-et halgatni.

Kalibur

Köszönöm, igyekszik az ember... Jó szórakozást!

Tac-csont

Köszönöm, igyekszik az ember... Jó szórakozást!

Köszi ! Hehe "ember" vérszívó testvérem ezt elírtad :D

Kalibur

Ilyen persze elõfordul, de ez (vér)teszvérek között ugye elnézhetõ... Fogjuk a fárdtságra... (azt ugyse kötöm az orrodra, hogy épp most laktam jól :D . atyám, az a pasi jól nézett ki... fõfogás létére...)

VASH

Köszi ! Hehe "ember" vérszívó testvérem ezt elírtad :D

Talán no-life-king:D
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

VASH

A BAKKANCS RULEY...

Káin is elképzelhető, hogy ilyeneket a bibliában miért nem tudtak leírni, hogy mi lett a sorsa, még a végén szórakoztató is lenne...

Mózes I könyve 4/11 : Mostan azért átkozott légy e földön, mely megnyitotta az ő száját, hogy befogadja a te atyádfiának vérét, a te kezedből.
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

Ilyen persze elõfordul, de ez (vér)teszvérek között ugye elnézhetõ... Fogjuk a fárdtságra... (azt ugyse kötöm az orrodra, hogy épp most laktam jól :D . atyám, az a pasi jól nézett ki... fõfogás létére...)

na ez a beszéd !!! :D :hopp:
Amúgy természetesen elnéztem már mikor megláttam.
Na most télleg nyugovóra térek kedvenc koporsómba.
Mára ennyi úgy is csak fél óra van hátra mából.

:bsd:  By:Tac-csont