Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Zodd
Csak közlöm hogy most megy egyik kedvenc vámpíros filmem a TV2-n:
Jhon Carpenter: Vampires :D :hopp:
Nna, ezt jó volt egy nappal késõbb elolvasni...
Lehet, elõbb is megtehettem volna, ha nem az öcsém szállja meg a gépet... Most asszem felállok és szép csendben megnyúzom...

Majombõr eladó!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
Nna, ezt jó volt egy nappal késõbb elolvasni...
Lehet, elõbb is megtehettem volna, ha nem az öcsém szállja meg a gépet... Most asszem felállok és szép csendben megnyúzom...

Majombõr eladó!

:D  Ha neked nem kell a Vérét kérném tasakokban :D

:bsd:

Kalibur

Azt nem mondtam, hogy az is eladó, csak azt, hogy a bõre...
De jó pénzért esetleg megeggyezhetünk néhány tasakban (fél literes) Díszcsomagolással vagy annélkül? (elõbbire felárat számítok:D )

Tac-csont

Azt nem mondtam, hogy az is eladó, csak azt, hogy a bõre...
De jó pénzért esetleg megeggyezhetünk néhány tasakban (fél literes) Díszcsomagolással vagy annélkül? (elõbbire felárat számítok:D )

Megteszi szimpla csomagolóban is. Úgy is hamar elfogy nem igen fogok csomagolókkal bajlódni :D

Esetleg a vércsoportlyát küld el előttte a 00 a kedvencem nyami :hopp:

És menyi lenne amúgy az a 0,5L ???

Kalibur

AB Rh+, ha nem tévedek... de a szoros családi kapcsolat miatt még nem kóstoltam:D
Az ár peeedig... hm... legyen 1500/ tasak OK?
Címet viszont kérek, különben nem tudom küldeni.

Tac-csont

AB Rh+, ha nem tévedek... de a szoros családi kapcsolat miatt még nem kóstoltam:D
Az ár peeedig... hm... legyen 1500/ tasak OK?
Címet viszont kérek, különben nem tudom küldeni.

Bloody Mary
1666 Transilvania
Masqurade u. 7  

Ok itt lakik a begyülytõm neki küld
:D

Giskard

Nem mintha védeni szeretném a Tremereket... :D De valaha mind emberek voltunk(Tac-csont), annyi köztünk a külömbség, hogy rajtuk nem megesett valamelyik kánitának a szíve, hanem saját elhatározásukból váltak azzá amik. Aztán, hogy ezt miképp vitték véghez... :p
-
Giskard
ui: áruld már plz annak a sorozatnak a cimét (!!!)

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Giskard
Nem mintha védeni szeretném a Tremereket... :D De valaha mind emberek voltunk(Tac-csont), annyi köztünk a külömbség, hogy rajtuk nem megesett valamelyik kánitának a szíve, hanem saját elhatározásukból váltak azzá amik. Aztán, hogy ezt miképp vitték véghez... :p
-
Giskard
ui: áruld már plz annak a sorozatnak a cimét (!!!)

Ok de meik sorozatét is ?

Giskard

Jáj... pillanatra úgy emlékeztem, hogy te írtad azt a reply-t.
De Dschneider tette, nem pedig te (ha jól írom a nevét).
Szóval van Masquerade TV-sorozat, méghozzá - állítólag egész jó
minõségben. Csak a címét nem árulta el Dschneider. Annélkül
meg nem könnyû felkutatni :)
-
Sorry, h. megváddoltalak  :p

Csodálkozom, hogy nektek elkerülte a figyelmeteket. Vagy ti is ismeritek ?
-
giskard

Tac-csont

Bloody

Szóval a Masquerade TV sorozat nevét én se tudom de nem is kell egyenlõre le kell írnom az eddig letöltött sorozatokat.
Szóval figyelem ide oda úgy se fogom leszedni most ha tudom is a nevét akkor se mivel nincs hely. Esetleg úgy 2-3 hét mulva ha legalább 4GB szabad lessz akkor foglalkozok a témával. Amúgy meg no prob.

:bsd:                 By: Tac-csont

Zelmor

mi ez a Hellsing: Psalm of the Darkness video itt fenn a USteam szerveren?

:confused:

Chronos

QuoteOriginally posted by Zelmor
mi ez a Hellsing: Psalm of the Darkness video itt fenn a USteam szerveren?

:confused:
Egy teaser a Hellsing animéhez...:)
Ami az USDVDn volt fent...

CHRONOS

Zelmor

QuoteOriginally posted by Chronos
Egy teaser a Hellsing animéhez...:)
Ami az USDVDn volt fent...

CHRONOS

Teaser?
Nehéz kérdés, vagy bosszantó???:confused:

Chronos

Teaser?
Nehéz kérdés, vagy bosszantó???:confused:
Bemutató... :)

CHRONOS

Zelmor

QuoteOriginally posted by Chronos
Bemutató... :)

CHRONOS

Jahh, közben rájöttem... Nagy szemétség volt ez tõlük, mikor nyomul Seres karddal a sorozatban??? És nem emlékszem rá... De jó is lett volna... Szinte alig volt szerepe az animében... Csak rohangált 3 méteres fegyverekkel, meg néha fájtolt, oszt annyi... KELL FOLYTATÁS!!! ÍROK A KÉSZÍTÕKNEK!!!
:morci:

Kalibur

Nem rossz ötlet, csak támogatni tudlak.
Ha meg nem megy, majd mi megrajzoljuk (nem is lenne túl nagy hamisítás... meg túl nagy munka...hmmm, inkább a készítõs balhé!)

Tac-csont

Nem rossz ötlet, csak támogatni tudlak.
Ha meg nem megy, majd mi megrajzoljuk (nem is lenne túl nagy hamisítás... meg túl nagy munka...hmmm, inkább a készítõs balhé!)

Hm..... nem kevés munka az nem kifejezés. Én pl egy ilyen A4-es rajzon úgy 2 órán át tökölök igaz a legelső 6 óra volt szóval azért fejlődike az ember vagy egyéb. De még ha minden nap is csinálja az ember és úgy belejön hogy egy ien rajt max 15-20 perc akkor is ott van még ,hogy hangmárnök ,grafikus ,animációs mizgerentyűk kezelője stb.......stb....... Szóval az nem kis munka lenne hanem akkora hogy jajjjjjjjjj. Bízzuk inkább a profikra nekünk bőven elég a könyörgés is :-] Az is igen fárasztó lehet egy idő után :D

:bsd:                   By: Tac-csont

Kalibur

Végsõ eseben meg majd megyünk a vérüket színi, nem?

Tac-csont

Végsõ eseben meg majd megyünk a vérüket színi, nem?

Á remek ötleteid vannak Kalibur. Már épp azon filóztam ,hogy
véres Bivszteket rendeljek vacsira vagy véreshurkát de most egy sokkal olcsóbb megoldásra hívtad fel figyemmem. Rendezzünk egy "paradicsompartit".
Azt nem kell tudni az embereknek ,hogy az a paradicsom olyan vér állagú  :D  
Ajjj most úgy megszomjaztam egyre csak hegyesedik a fogam :hopp:  Bloody ,bloody ,bloodY
Nyammmmmmmm...

Na megyek is vacsizni.

:bsd:  By:Tac-csont

Tac-csont

Nemtudom ti hogy vagytok vele de szerintem ideje viszatérni kedvenc koporsóinkba mivel nemsoká fölkel a nap.

:bsd: By:Tac-csont

Zelmor

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Nemtudom ti hogy vagytok vele de szerintem ideje viszatérni kedvenc koporsóinkba mivel nemsoká fölkel a nap.

Arra viszont kiváncsi lennék, hogy animében néhány részben Seras (vagy Celes, vagy hogyan kellene írni...) lazán sétál nappal... Vagy legalább is naplementekor, mert eléggé sárgás még az ég... Ilyenkor nem kéne már nagyban füstölnie?

Tac-csont

Arra viszont kiváncsi lennék, hogy animében néhány részben Seras (vagy Celes, vagy hogyan kellene írni...) lazán sétál nappal... Vagy legalább is naplementekor, mert eléggé sárgás még az ég... Ilyenkor nem kéne már nagyban füstölnie?

Ezen már én is gondolkoztam. Pl Blood ,The Last Vampire -ben is a tükörképe látszódott a kirakatban. A Vampire Princess Miyu-ban is volt tükörképe és azt direkt csinálták a story bol kiderült hogy az direkt volt úgy meg ezek a nappali bakik is amiket írtál. A Night Walkers-ben pl a muki csak meglepõdött a napfényen hogyá a szemembe süt a nap nem látom aztán lazán hazagyalogolt. A Vampire Hunter D-ben jól csinálták meg mert a fõhõsnek akkora kalapja volt hogy azon ám nem érte a nap és többnyire este közlekedett. A Fõvámpír muki meg lángolt mint kazán amint a napra lépett. Vannak ien megmagyarázatlan bakik sok helyen. Pláne ,hogy ilyat is mondtak ,hogy vannak olyan vámpírok akik még a Holdra is érzékenyek mert ugye az is a naprtól a holdra visszaverõdõ fény és van aki érzékeny arra is. Tudtommal csak a Fénybenjáró nem érzékeny a napra abból meg egyszerre csak egy van :-] Asszem elég sokat írtam átadom a szót a többi Vértestvérnek (Vér szívó testvérnek :) )

Kalibur

Szégyellem, hogy lemaradtam vala az élet forgatagában, de mért is csak 1 fénybenjáró van ??

Tac-csont

Szégyellem, hogy lemaradtam vala az élet forgatagában, de mért is csak 1 fénybenjáró van ??

Hát úgy vala ,hogy az én értesüléseim szerint egyszerre csak egy fénybenjáró van és ha õ elhullana egy másik személyben születik újá vala :D  Bár én sem vagyok tökéletes úgy ,hogy néha én is tévedhetek de maradlyunk ennyiben az én információim szerint mindíg egy van egyszerre lehet hogy egy van Európa meg egy Amerika de úgy tudom mindíg egyszerre csak egy. De írtam a tévedés esélyét is. Ha esetleg tudsz ezt megcáfoló dolgot akkor léccci világosíts fel. Mert ugye nem csak az ember tanul holtig ugye   :hopp:

Na mára ennyit a krónikákról meg efélékrõl. Majd Kalibur holnapra úgy is megmonda vala_mit :)

Kalibur

Nno...
Úgy láccik még bennünk is lehet hiba (vér)testvéreim... néhány órai kitartó webböngészés után sajna azt kell mondjam, nem találtam kielégítõ választ a fennálló problémára. Ha feltétlenül muszáj, max Anne Rice rendszerét tunnám felhozni, de ott ugye a fénybenjáró nem ugyanaz, mint amirõl mi itten beszélünk. Azokból mindenesetre több van.
Plussz ha azt nézzük szerintem Dee sem a kalapja miatt nem sül meg, és az se tiszta, Myu hogy bírja a fényt, õk viszont ugye megintcsak nem egy idõben léteznek...
Passz.
Ötleteket várok!

VASH

Nno...
Úgy láccik még bennünk is lehet hiba (vér)testvéreim... néhány órai kitartó webböngészés után sajna azt kell mondjam, nem találtam kielégítõ választ a fennálló problémára. Ha feltétlenül muszáj, max Anne Rice rendszerét tunnám felhozni, de ott ugye a fénybenjáró nem ugyanaz, mint amirõl mi itten beszélünk. Azokból mindenesetre több van.
Plussz ha azt nézzük szerintem Dee sem a kalapja miatt nem sül meg, és az se tiszta, Myu hogy bírja a fényt, õk viszont ugye megintcsak nem egy idõben léteznek...
Passz.
Ötleteket várok!

A válasz ott van előttetek: arra kell válaszolni hogy ki volt a vámpírok között az első...

utána rájöttök mindenre, legalábbis én rájöttem...

ha nem tudjátok ki az, este elmondom...
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

D félig vámpír csak,ezért bizonyos ideig bírja a napfényt.

VASH

QuoteOriginally posted by phr0zen
D félig vámpír csak,ezért bizonyos ideig bírja a napfényt.

HA A SÖTÉTSÉG SZÓLGÁJA TISZTA LELKET TALÁL AMIT MEGRONT LÉNYÉVEL DE NEM ÖLI MEG AZT, MEGSZÜLETIK AZ KI KETTÕ KÖZÖTT ÁLL, A SÖTÉTSÉG EREJÉVEL FELRUHÁZAVA, DE NEM SZENVEDVE ANNAK GYENGESÉGÉTÕL..... (HOLT TENGER TEKERCSEK 7/32 LEVEKEL A KÁRHOZAT ÚTJÁRÓL)
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself

phr0zen

QuoteOriginally posted by VASH
HA A SÖTÉTSÉG SZÓLGÁJA TISZTA LELKET TALÁL AMIT MEGRONT LÉNYÉVEL DE NEM ÖLI MEG AZT, MEGSZÜLETIK AZ KI KETTÕ KÖZÖTT ÁLL, A SÖTÉTSÉG EREJÉVEL FELRUHÁZAVA, DE NEM SZENVEDVE ANNAK GYENGESÉGÉTÕL..... (HOLT TENGER TEKERCSEK 7/32 LEVEKEL A KÁRHOZAT ÚTJÁRÓL)

Néha elég érdekesek a braindumpjaid.;)

VASH

QuoteOriginally posted by phr0zen
Néha elég érdekesek a braindumpjaid.;)

Olvasni kell keményen...

de mi a bajod vele?
You can't stop me
You can't stop me
keep it to myself
keep it to myself