Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

Yuuki

Igazad van Isley, szerintem is többet fejlődött Toriko és úgy gondolom, hogy ezek után Tommyrod már nem lesz ellenfél, ugyanis egyszer megküzdöttek, ahol Toriko már bizonyított. Toriko fejlődése radikális és szerintem van elég érdekes arc az ellenfél táborában, akik még nem mutatták meg képességeiket.

Valóban bizonytalan az erőegyensúly, nem tudhatjuk, hogy hármójuk közül ki birtokolja a legnagyobb erőt, azonban abból kiindulva, hogy mennyire tisztelik Stayjun-t, arra következtetek, hogy ő.

Ez a mangafejezet elég meggyőző, azonban én is szívesen látnám Tommyrod-t ismét harcolni. Lehetséges, hogy a későbbiekben még feltűnik.

Az Ínyenc Világban valóban 100 elejtési szint feletti lények élnek, s tekintve azt, hogy a Harci Farkas valószínűsíthető elejtési szintje 1000, látható, hogy a Négy Szörny valóban nem az Ínyenc Világ legveszélyesebb szörnyetegei közé tartozik.

Az egy jó kérdés, hogy Toriko most mennyire tudna alkalmazkodni az ínyenc világhoz. Szerintem legutolsó látogatása óta sokat fejlődött és már akkor is azt mondta neki  Knocking Master Jirou, hogy az ereje megfelelő. Ő a combo fontosságát hangsúlyozta ki.

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

blackronin

218 spoilers
http://juinjutsuteam.forumcommunity.net/?t=53336500

Lesznek itt érdekes dolgok!  :smile:
Miket beszélek...
Hamarosan elszabadul itt a pokol.  :D

Isley

Ez hatalmas lesz.

S lényegében eldőlt, hogy jön a

[spoiler]Toriko vs. Stayjun[/spoiler]

Yuuki

Úgy látom, hogy lényegében minden a feje tetejére fog állni. A GT Robókat nem kis mennyiségben fogják bevetni és úgy tűnik végre Mansam is megmutatja az erejét.

[spoiler]Ezek alapján azt kell, hogy mondjam, hogy a Toriko vs. Stayjun elkerülhetetlen. Toriko arckifejezéséből ítélve, egy nagyon izgalmas harcnak nézünk elébe.[/spoiler]

,,People bring the small flames of their wishes together... since they don't want to extinguish the small flame... they'll bring that small flame to a bigger fire. A big flame named Griffith. But you know... I didn't bring a flame with me. I think I just stopped by to warm myself by the bonfire."/Guts/

Isley

blackronin

Quote from: Isley on 2013-01-17, 11:04:38
Kijött az új fejezet!

218

http://www.mangareader.net/toriko/218
Köszi a linket, Isley!  :smile:

Már éppen ideje volt, hogy kijöjjön.

A fejezet EPIC (köszönhetően a remek art-nak), kár hogy olyan hamar véget ért...
A szöveg is viszonylag kevés volt, de ez nem baj.

Isley

Igen, nagyon látványos, de leginkább átvezető fejezet volt. A következőben fog az a bizonyos pokol elszabadulni.

Csak a rend kedvéért.

http://www.mangareader.net/toriko/218/5

Az ott lent Mansam, igaz? Ha igen, akkor ki lehet az a tag vele szemben?

blackronin

Quote from: Isley on 2013-01-17, 11:25:25
Csak a rend kedvéért.

http://www.mangareader.net/toriko/218/5

Az ott lent Mansam, igaz? Ha igen, akkor ki lehet az a tag vele szemben?
Igen, ő az.
De nincsen vele szemben semmilyen tag.
Vagy mégis kire gondolsz (rajta kívül más ember nincsen az oldalon)?
Szerintem ugyanis csak a zsiráfokat megtámadó szörnyek ellen készül harcolni, konkrét ellenfele nincs még.

Isley

Azóta már értelmeztem a képet. Egyébként a baloldalt, felül látható fejre gondoltam. De az nyilván ő.

Ha megnézed, körülbelül 7-8-szor akkora a bicepsze mint a feje. Így először azt hittem, hogy az a "fej" közeledik hozzá, tehát nem az övé. Hihetetlen, hogy mekkora Mansam izma. : D

chilip

neeext week!!! NEEEEXT WEEEK CANT COME SOON ENOUUUUGH!!!!!

Yuuki

Hihetetlenül izgalmas fejezet volt, s ahogy látom, még érdekfeszítőbb folytatásra számíthatunk. Az igazi harcok most jönnek még. A sok GT Robo bevetése egy nagy erejű, koncentrált támadásra utal, ami hosszan elnyúló harcjeleneteket vetít előre.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Mansam, hogyan fog helyt állni ez ellen a rengeteg robot ellen. Legyen akár mennyire is erős, azért ezt a sok, új fejlesztésű robotot kissé nagy falatnak tartom, azonban elképzelhető, hogy ereje felül fog múlni minden várakozást.

Buranchi is tartogat még izgalmakat. Szegénynek milyen rosszul jött ki, hogy végre rászánta magát, hogy részt vegyen a fesztiválon, s akkor meg azt pont megzavarják. Mindenesetre nagyon kíváncsi leszek rá, hogy ki lesz az ellenfele. Szívesen megnéznék egy Buranci Grinpatch csatát.

A legfontosabb szál mindenesetre a Toriko vs. Stayjun lesz. Eszméletlenül izgalmasnak ígérkezik. Toriko tele van energiával, ráadásul Stayjun meglehetősen feldühítette azzal, hogy meg akarja szerezni Komatsu-t. Abban biztos vagyok, hogy teljes erőbedobással fog harcolni, azonban, hogy Stayjun tényleges ereje mekkora, hogy mekkora esélye van Torkio-nak a győzelemre, a jövő zenéje.

Mindenesetre nagyon tetszik a mangában az, hogy a mangaka tiszteli annyira művét, hogy egy jól felépített világban nem csak a ,,jó oldalon" állók vannak egy jól szervezett rendszerben, így a ,,gonoszok" sem pár, ,,falkába összeverődött nehézfiú". Valamint nagyon tetszenek a ,,gonoszok" karakterdizájnjai. Tommyrod egyértelműen az egyik legkülönlegesebb és egyedi kombináció. A másik nagy kedvencemmé időközben Stayjun vált. Határozott, tekintélyt parancsoló megjelenése mellé egy meglehetősen előnyös külső is társul. Valamint ereje is meghatározó, nagy izgalmakat ígérnek különleges tűzzel kapcsolatos képességei.

Nagyon várom már a következő fejezetet.

Isley

Grinpatch ellen még telitalálat lenne Tengu Buranchi mellett Livebearer is. De feltételezem inkább a Négy Mennyei Király fog egy az egy ellen harcolni a Bishokukai tagokkal, a GT Robok ellen mennek majd a séfek. Plusz Mansamnak is meg van már a feladata.

Ha tippelni kellene én azt mondanám, hogy a következő harcok lesznek:

Toriko vs Stayjun
Zebra vs Grinpatch
Coco vs Yuu
Sunny vs Jerry Boy

1. Az első harcot szükségtelen indokolni.

2. Zebrára a Bishokukaiból külsőre inkább Jerry Boy hasonlít (hasonlóképp izmos, és redős homlok), képességek terén pedig Grinpatch. E párosítás mellett szól, hogy Grinpatch képességei (Breath Bazooka, Breath Gun) hasonlítanak Zebráéhoz, plusz Grinpatch ellen hátránnyal indul, aki nem jó távolharcban. Emiatt is Zebra a legmegfelelőbb.

3. Yuu hasonlóképpen Cocohoz, ugyancsak úriember. Róla keveset tudunk, a képességei ismeretlenek.

4. Sunny és Jerry Boy látszólag a legkevésbé sem hasonlítanak, de Jerry Boy képességeit sem ismerjük még.

Így azt feltételezem, hogy a két erősebb ellen Toriko és Zebra megy, a két brand chef ellen pedig Coco és Sunny.

Yuuki: Bizony, a Bishokukai tényleg egy jól felépített csoport. Itt már az, hogy differenciált munkamegosztás van, már pusztán az, hogy el tudjuk képzelni, hogy mit csinálnak ezek egy nap, már az kiemeli őket a többi shounen sorozat ellenségei közül. De nyilván a Bishokukai nem csak ennyi.

Yuuki

Meglehetősen valószínű, hogy így fog alakulni Isley. A jelenlegi felállásból ez tűnik a legelképzelhetőbbnek.

A Coco vs. Yuu harc ígérkezik még nagyon izgalmasnak. Mindkét karakter magabiztos megjelenésű. Yuu-t nem láthattuk még sok alkalommal, azonban a Century Soup Arc-ban egy fontosabb mellékszereplőként már találkozhattunk vele. Ő volt a mini GT Robo irányítója és akkori tevékenysége alapján egyértelműen intelligensnek tűnik. Megfelelő ellenfél lesz Coco számára. Az igazság az, hogy én egy pillanat erejéig összekevertem Tommyrod-val. Nagyon hasonlóak arcra és alkatra. A személyisége szerintem nagy mértékben eltérő lesz. Mindenesetre, nagyon kíváncsi vagyok.

Isley

Annyira hasonlóak, hogy más fórumokon azt írják, hogy Tommyrod az. : D Pedig nem... : D

Az egyébként senkinek sem tűnt fel, hogy Zaus látszólag eltűnt? A Sötétség Sütés arénában ő is ott volt Komatsuval egészen Stayjun érkezéséig.

Szerintem hamarosan fény derül arra is, hogy ki az az áruló a Nulladik Biotópból, akit Ichiryu említett. Lehet annak is köze lesz Zaus eltűnéséhez.

És néhány jó hír:

- Jövő héten cover és lead color lesz
- Plusz egy bejelentés. Más fórumokon azt írják, hogy ez feltételezhetően egy új Toriko mozifilm lesz.

Yuuki

Akkor nagy csalódásban lesz részük a folytatás elolvasása után.

Igazad van. Majdnem el is siklottam ez felett a látszólag mellékes dolog felett. Azonban sok következménye lehet. Tekintettel arra, hogy jelenleg ő áll az első helyen, és ha még azt is mondjuk, hogy Setsuno –san a legerősebb, másodikként is jelentős hatalom birtokosa.

Isley, azt lehet már tudni, hogy mi lesz a mozifilm témája?

Isley

Ja, nem arra gondolok, hogy Zaus az áruló. Ő nem is tagja a biotópnak. Inkább arra, hogy talán az az áruló érkezett meg. Így hamarosan kiderülhet, ki is ő. Zaus nem tudom milyen erős lehet. Tekintve, hogy a előfutamokon jól szerepelt, jó kondícióban lehet. Bár az se tudott róla, hogy volt-e korábban ínyencvadász, mint sok séf.

A film pedig csak egy felvetés volt. Hogy miért tartják valószínűnek, nem tudom, ugyanis sehol nem írtak még erről. Bár időszerű lenne már egy. Szóval téma, részletek ilyen még nincs. Lehet film sem. : D

blackronin

Most már én is írok egy kicsivel hosszabb hangvételű hozzászólást, mert nekem is van egy-két gondolatom, amit megosztanék:
1. Áruló a 0. Biotopból
Még ötletem sincs, hogy ki lehet. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ő is jelen lesz a Cooking Fest-en (könnyen előfordulhat, hogy később lesz csak szerepe a történetben).
2. Felállások:
Toriko vs Starjun és a Zebra vs Grinpach szerintem tuti.
Nagy eséllyel indul nálam a Tommyrod vs Coco/Sunny is. Mindkettő variációt el tudom képzelni.
Yuu vagy Jerry Boy pedig szintén komoly ellenfél lehet, szóval nekik is egy-egy Mennyi Királyt jósolok (az egyik, aki nem Tommyrod ellen küzd vagy ha egyik se küzd Tommyrod-al, akkor Yuu vs Sunny és Jerry Boy vs Coco), vagy természetesen Burachi is méltó lehet a feladatra, hogy elgyepálja valamelyiket.
Limon (a Sommelier) pedig egy magasabb kategória lehet Starjun-nál is, ő szerintem egy top 10-es szakácsot kap ellenfélnek (Zaus, Setsuno, Burachi vagy bárki más). A szakácsokat is szeretném látni harcolni.
3. A mozifilm:
Remélem, hogy ezt jelentik be, vevő lennék egy ilyenre.
4. Mansam:
Úgy érzem, hogy ő leginkább GT Robo-kat vagy más "sima" (gólemek, szörnyek vagy esetleg betanított Nitro-k) ellenfeleket fog kapni főleg, de azok ellen meglepően eredményesen fog szerepelni, bemutatva hogy mire is képes igazából.
5. Rin:
Az ő karakterével egy kicsit bajban vagyok, fogalmam sincs, hogy milyen szerepet kapna a harcokban.
Esetleg a különleges cuccaival felerősíti a Zsiráfokat, hogy erősebbek legyenek? Talán.
6. Az arc további menete:
Nagyon, de nagyon szeretném ha Mistuboshi nem akasztaná meg az eseményeket (váratlan elmenekülés, stb.), s hagyná hogy a csaták "simán" lemenjenek. Vagyis, hogy az elejétől a végéig kiélvezhessük a küzdelmeket, megismerve a Bishokukai tagok erejét.
Grinparch karaktere nagyon érdekel, alig várom az ő szereplését.
Most nincs semmiféle nyomás, mint a Four Beast arc idején, szóval kár lenne a kapkodással elrontani a remek viadalokat.

Yuuki

Az árulóra nekem sincs tippem, de úgy érzem, hogy nagyon meg fogok lepődni, amikor fény derül a kilétére.

A felállásokkal kapcsolatban, azok közül az alakok közül, akiket a 211-ik fejezetben láthattunk elindulni, például Tommyrod eddig még nem tűnt fel remélem, hogy ott lesz. Nagyon kíváncsi lennék egy esetleges Tommyrod vs. Sunny harcra.

Én Coco vs. Yuu harcra számítok, szerintem nagyon érdekes mindkét karakter. Yuu is intelligensnek tűnik és szerintem Coco ellen tudná igazán megmutatni a képességeit.

Limon valóban egy magasabb kategória, mivel italos pincér lévén tagja annak az ötnek, aki nem séf helyettes ezért rangban a főnök alatt és a séf helyettesek között helyezkedik el. Az igazság az, hogy Zaus-t nem nagyon tudom hova tenni és Setsuno ellenfelének Alfaro-t tartom a Century Soup-os arc-ban történetek miatt, habár tudom, hogy ő most nincs jelen. Ezért gondolom úgy, hogy számára Limon lenne talán a legmegfelelőbb ellenfél.

Rinnel kapcsolatban annyit, hogy szimpatikus a karakterében, hogy annak ellenére, hogy mellékszereplő és az ereje sem annyira jelentős, mindig hasznosnak bizonyul valamilyen módon.

Továbbá, a 211-ik fejezetben feltűnt Bishokukai tagok közül még nem találkozhattunk Elg-el sem. Érdekes karakternek tűnik, remélem többet meg fogunk tudni még róla.

Isley

Yuuki: Jaja, Yuu tuti Coco ellen.

Limonra én is kiváncsi vagyok. Elvileg Stayjun felett van, de például Joejoe-nak a hadművelet indítását Stayjun és nem ő adta ki. Valamit ez is jelenthet.

Elg pedig ugyancsak egy, aki képes GT Robo nélkül belépni az Ínyenc Világba, akár ő is jó lehet valami erősebb szakács ellen.

blackronin

219 spoilers
[spoiler]
- Toriko vs Starjun harc kezdete
- Zaus megégett
- Coco vs Grinparch
- Sunny vs Tommyrod
- a szakácsok vs Limon, Elg és Chiyo + egyéb szörnyek

Mi a fene? Zebra nem kap ellenfelet?  :P
[/spoiler]

Yuuki

Kijött az új fejezet!

http://www.mangareader.net/toriko/219

Quote from: Isley on 2013-01-18, 12:11:37
És néhány jó hír:

- Plusz egy bejelentés. Más fórumokon azt írják, hogy ez feltételezhetően egy új Toriko mozifilm lesz.

Valóban lesz új mozifilm. Kíváncsian várom.

blackronin

Quote from: Yuuki on 2013-01-24, 10:22:22
Kijött az új fejezet!

http://www.mangareader.net/toriko/219

Quote from: Isley on 2013-01-18, 12:11:37
És néhány jó hír:

Valóban lesz új mozifilm. Kíváncsian várom.
Köszönöm Yuuki, hogy belinkelted a fejezetet!  :smile:
És az információt is, vagyis hogy mozifilmet kapunk ebben az évben.

Valamint már meg akartam említeni, hogy nagyon érdekes és izgalmas dolgokat írsz, öröm olvasni a hozzászólásaidat.  ^^
Csak így tovább!

A fejezetről:
A Toriko vs Starjun harc elkezdődött, egy "kicsit" meglepődtem, amikor megpillantottam Zaus megégett testét.   :eek:
A Coco vs Grinparch felállásra egyáltalán nem voltam felkészülve, az meglepetésként ért.
A Sunny vs Tommyrod dologra gondolhattam volna, nagyot nevettem, amikor megláttam Sunny ellenszenvét Tommyrod iránt (Gross = Kill  :D )
Szerencsére a szakácsokat nem kell megvédeni, képesek ők is harcolni a Bishokukai tagok ellen.

De egy kérdés megmaradt: Ki lesz Zebra ellenfele?

Isley

219

Ahogy mondani szokás, epic. Keresni kellene egy külön, csak Torikora használatos szót erre. Toric vagy valami. : D

A színes képek nagyon jók! nagy harcra számítok már csak emiatt is Toriko és Starjun között. Menjen vagy 20 fejezetig. : D

Coco vs Grinpatch engem is váratlanul ért, nem volt korábban szó róla, hogy kimagasló az antitestjei száma. Bár még lehet, hogy Zebra az elején azzal a védőmezővel foglalkozik, és mégis övé lesz Grinpatch.

Tommyrod meg belevágott Sunny hajába...Hogy tehette? : D Mondjuk kb. száz százalékra vehető, hogy bármikor tudja pótolni Sunny, másképp elég sebezhető lenne az ő képessége.

blackronin

Quote from: Isley on 2013-01-24, 10:50:38
Tommyrod meg belevágott Sunny hajába...Hogy tehette? : D Mondjuk kb. száz százalékra vehető, hogy bármikor tudja pótolni Sunny, másképp elég sebezhető lenne az ő képessége.
Pótolta is rögtön.
Lásd
http://www.mangareader.net/toriko/219/15

Yuuki

Köszönöm a sok kedves szót blackronin, nagyon jól esnek.

Az egyik legjobb fejezet amit olvastam. Tele elsöprő fordulatokkal és izgalmakkal. Hihetetlenül érdekes részek elé nézünk.

A színes képek egyszerűen lenyűgözőek. Már régtől vártam egy Toriko vs. Stayjunosra és most végre itt van!

Stayjun elsöprő ereje még engem is meglepett. Számítottam rá, hogy kemény ellenfél lesz, azonban a tényleges ereje minden várakozásomat felülmúlta.

A Coco vs. Grinpatch harca egyáltalán nem számítottam én sem, azonban úgy látom, hogy nagyon jó ellenfél lesz Coco számára. Hihetetlenül meglepett azt látni, hogy egyszerre beszippantotta a Coco által kibocsájtott halálos mérget. Én sem emlékszem, hogy lett volna róla korábban szó, azonban úgy tűnik, hogy valóban vannak antitestjei.

A Tommyrod vs. Sunny harcot már vártam és nagyon örülök, hogy ténylegesen szemtanúi lehetünk egy ilyen érdekes küzdelemnek. Látszik, hogy Tommyrod is sokat erősödött, tágra nyílt szemekkel meredtem a képernyőt, mikor megláttam a szájából kijövő csápot,  s még inkább, amikor levágta Sunny haját. Látom, valóban pótolta, ami kissé megnyugtat, azonban akkor is nagyon érzékenyen érintett amikor levágta.

Isley

Zebrával kapcsolatban annyit, hogy ellenfél van bőven. A végén megjelent Chiyo, Limon és Elg is. Választhat. Bár az biztos, hogy Tengu Buranchi is valami keményebbet akar magának. Örülnék neki, ha a séfek közül Reishun lenne az, aki nagyobb szerephez jut.

Egy Setsuno vs Chiyo is adja magát. Bár nem hiszem, hogy Chiyo Setsuno szintjén lenne. Igazság szerint nem hiszem, hogy az itt felsorakozott Bishokukai tagok közül bárki is az ő szintjén lenne.

http://www.mangareader.net/toriko/219/17

Ja és ebből úgy tűnik, hogy Buranchi képes elektromosságot használni. Azokat ott fent azzal ölte meg.

Yuuki

Szerintem is Setsuno a legerősebb, Chiyo-t véleményem szerint könnyedén elintézi. Tényleg valószínű, hogy ők fognak harcolni, habár Chiyo-san igazi nagy ellenfele, Chin-san nem túl valószínű, hogy itt fel fog tűnni.

Buranchi valóban érdekes képességekkel rendelkezik, remélem, hogy számára megfelelő ellenféllel kell majd szembenéznie, aki ellen megcsillogtathatja tudása legjavát.

Továbbá, lehet, hogy az én következtetésem helytelen, de nekem úgy tűnik, hogy Sunny is combo-t szeretne alkotni Komatsu-val. Ha valóban így van, akkor szegény Komatsu elég nagy dilemmába keveredett. Vajon hogyan fog ez az égető kérdés is megoldódni?

http://www.mangareader.net/toriko/219/13

blackronin

Egy elég meredek elmélet az AP fórumáról:

Ezt még alátámaszthatja a fejezetben Setsuno reakciója is, aki eléggé meglepődött Zaus megégett testén...
Talán csak megjátssza magát?
Ugyanis Zaus bizonyosan elég erős ahhoz, hogy irányítsa a Four Beast-et.
Valamint kellemes csavart adna a karakterének is.

És Yuuki csak neked...
Knocking Master Jioru a Wal-Mart-ból:  :D

Isley

Jobban átgondolva ez a Sunny vs Tommyrod nagyon adta magát. Már előzőleg is a Four Beast arc idején Sunnynak kellett küzdenie a King Octopus Konggal, aminél nagyon undorítóbbat nem láthatott korábban. S akkor most itt van Tommy a bogaraival. Úgy tűnik, Mitsutoshi élvezetét leli abban, ha Sunnynak egy küzdelemben ezerszer is meg kell rökönyödnie az ellenfél küllemén.

Remélem, Tommyrod tényleg fejlődött eleget. Valami bogár pajzs vagy bogárpáncél klassz lenne.

Quote from: Yuuki on 2013-01-24, 20:59:22
Továbbá, lehet, hogy az én következtetésem helytelen, de nekem úgy tűnik, hogy Sunny is combo-t szeretne alkotni Komatsu-val. Ha valóban így van, akkor szegény Komatsu elég nagy dilemmába keveredett. Vajon hogyan fog ez az égető kérdés is megoldódni?

Ha visszaemlékszel, Sunny már többször utalt erre Komatsunak. Ez egy ilyen plátói dolog, ami soha nem jön majd össze. Csak a vicc kedvéért van.: D

Blackronin: Meredek és semmi értelme. Már hogy lehetne Zaus Joa? : D Ha ő is lenne, nem jelentene semmit.

Yuuki

Szegény Sunny-nak az ellenfele erején felül, még a tőle való undorral is meg kell küzdenie. Ismerve őt, nem tudom, hogy melyik számára a nehezebb. Azonban biztos vagyok benne, hogy remek perceket fog még nekünk okozni. Azt már tudjuk, hogy Tommyrod-tól semmi kis nyugodt ,,dumapartis" harcra nem számíthatunk. Karakterének kiszámíthatatlansága és arroganciája homlokegyenest eltér Sunny kifinomult eleganciájától nem is beszélve a képességeiről, amik önmagukban is eléggé taszítóak lehetnek számára. Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok a harcukra, Sunny-nak jobb ellenfelet nem is találhattak volna.

Ez a kép nagyon jó blackronin, tényleg olyan, mintha Knocking Master Jirou lenne rajta. Valahogy így lehetne a valóságban elképzelni őt. Persze egy kupica borocska társaságában.

A Stayjun vs. Toriko harc marad nálam a mindenkori favorit, hihetetlenül jó, hogy erre is sor került. Mindkét karakter tökéletes és kivételes erővel rendelkezik. Szerintetek, lehetséges, hogy a harc kimenetelétől függően Stayjun a későbbiekben majd csatlakozzon a ,,jó" oldalra? Őszintén szólva időközben óriási kedvencemmé vált és szívesen látnám a kis csapatunkat erősítve.