Main Menu

Toriko

Started by blackronin, 2012-06-04, 15:39:40

Previous topic - Next topic

blackronin

Quote from: LuckyDingo on 2014-07-15, 13:40:02
Na a mostani fejezet végén röhögtem egy jót.. xDDD
Én egy "kicsit" meglepődtem.
Tudom, hogy a végén nem lesz semmi baja, de akkor is érdekes volt látni, hogy Toriko nekikészül a nagy támadásra, erre Heracles szippant egyet... és Toriko fél teste oda.  :eek:

Zebra és Branchi pedig remek kombó!

chilip

vicces lenne ha ott halna meg :D mert ki olyan hülye hogy egy több ezer tonnás dögnek nekimegy míg ő max 100 kg :D többiek meg tanulnak a hibájából és megmentik a világot  :lol:

Isley

285

Erre nem lehet mit írni. Erre nem számítottam.

blackronin

286:
Kijött!
http://www.mangabird.com/toriko-286?page=0

TORIC.

Mindenre számítottam csak erre nem.  :zomg:

Isley

286

Torikoval nem érdemes szórakozni! Mekkora fejezet volt!  :eek:

Milyen jó már, hogy Mitsutoshi nem azért sebezte meg csaknem halálosan Torikot, hogy legyen valami áldráma, aztán bénán visszahozza, hanem, hogy megmutassa a Torikoban élő erősebb démont, azáltal, hogy szembesíti Torikot egy jelenleg még legyőzhetetlen lénnyel. Plusz ott volt még Chichi gyógyszere is.

Ez az egész koncepció, hogy Torikoban van egy vörös és kék démon is, nagyon tetszik. Főleg, azért mert van benne logika, utóbbi sokkal inkább hasonlít Torikora.

A fejezet TORIC. Heracles pedig rossz helyzetbe került, a kék démont elszabadult és megállíthatatlan.

Ez az AIR arc egyszerűen fantasztikus, az egész manga legjobb arc-jainak egyike.  ^^

chilip

vicces hogy 4chanon megjegyezte pár ember, hogy vannak vörös és kék nitrók is. és a kék sokkal erősebb mint a piros :P ergo lehet nitro cellákkal születtek a mennyei királyok és torikóban mindkettő jelen van.

vicces lenne hogy azok akik végigették a GOD-ot, azok felemelkedhetnek kék nitro-nak és ott ülne az első is aki a GOD-al békét hozott (asszem akacia a neve?)

Isley

Quote from: chilip on 2014-07-23, 20:06:42
vicces hogy 4chanon megjegyezte pár ember, hogy vannak vörös és kék nitrók is. és a kék sokkal erősebb mint a piros :P ergo lehet nitro cellákkal születtek a mennyei királyok és torikóban mindkettő jelen van.

Érdekes, amit írsz, majd elválik. Én most azt mondanám, hogy lehet, hogy Torikoban van csak két démon, mert ezt már előre elmondta Mitsutoshi.

http://www.mangareader.net/toriko/269/9

A többiek kapcsán semmi ilyet nem mondott, de hát majd kiderül.

Írták, hogy a kék a Nitroknál és az oni-knál úgy tűnik a nemességet jelképezheti. A vörösök pedig a katonák. Érdekes, hogy amikor a kék oni kijön Torikoból, akkor Toriko haja visszaváltozik feketévé. Legalábbis, ha jól látom. Furcsa, hogy nem Toriko harcol, a másik démonja sohasem jött így ki a testéből. Azért arra kíváncsi vagyok, mégis mennyit kell ennie Torikonak, hogy egy ilyen démont kielégítsen, plusz mikor tudja majd kontrollálni.

blackronin

Quote from: Isley on 2014-07-23, 21:08:15
Érdekes, amit írsz, majd elválik. Én most azt mondanám, hogy lehet, hogy Torikoban van csak két démon, mert ezt már előre elmondta Mitsutoshi.

http://www.mangareader.net/toriko/269/9

A többiek kapcsán semmi ilyet nem mondott, de hát majd kiderül.
Erről el is feledkeztem, jó hogy beraktad.  :smile:

Quote from: Isley on 2014-07-23, 21:08:15
Érdekes, hogy amikor a kék oni kijön Torikoból, akkor Toriko haja visszaváltozik feketévé. Legalábbis, ha jól látom. Furcsa, hogy nem Toriko harcol, a másik démonja sohasem jött így ki a testéből. Azért arra kíváncsi vagyok, mégis mennyit kell ennie Torikonak, hogy egy ilyen démont kielégítsen, plusz mikor tudja majd kontrollálni.
Szerintem a hajával nem történt semmi, csak az art és az árnyékolás miatt tűnik úgy, hogy fekete.
A démon kijövetele egy kicsit fura volt számomra.
Eddig úgy hittem, hogy a belső démon egy megtestesülés csak, erre most "kiugrik" Toriko-ból egy ilyen...  ^^"

Isley

Kijött a fejezet!

287

http://mangafox.me/manga/toriko/vTBD/c287/1.html

A kék oni harca Heracles-szel látványos volt, plusz Komatsu és Zebra is végre...

[spoiler]odaért Air-hez.[/spoiler]

De ez inkább átvezető fejezet volt, kíváncsi vagyok, hogy...

[spoiler]Komatsu hogy fogja használni azt a kést, plusz merre lehet Coco és Sunny.[/spoiler]

blackronin

Quote from: Isley on 2014-07-30, 10:23:33
Kijött a fejezet!

287

http://mangafox.me/manga/toriko/vTBD/c287/1.html

A kék oni harca Heracles-szel látványos volt, plusz Komatsu és Zebra is végre...

[spoiler]odaért Air-hez.[/spoiler]

De ez inkább átvezető fejezet volt, kíváncsi vagyok, hogy...

[spoiler]Komatsu hogy fogja használni azt a kést, plusz merre lehet Coco és Sunny.[/spoiler]
:tezsvir:

Isley

288

Remek fejezet volt.

1. A második oldalon az Air-t elkészíteni hivatott csapat Komatsu-val az élen nagyon király.
2. Tetszik, hogy egy Étel király elkészítése nemcsak Komatsu, hanem egy teljes csapat feladata lesz, és így mindenki hasznossá válik.
3. Most már teljesen egyértelmű, amit korábban mondtam, jól látható, hogy Toriko haja fekete miközben a kék démon kint van és harcol.
4. Nem számítottam rá, hogy Heracles terhes. Viszont adja magát az ötlet, hiszen Terry, Quin és Kiss mindhárman fiatalok, a jövő Ínyenc Világának potenciális császárai. Ezáltal egy új fiatal uralkodóval bővülhet majd a csapat.
5. Heracles "legfőbb harci fegyvere" most megmutatkozott. Mindenképp érdekes módja egy ellenfél "elpusztításának". : D

blackronin

Quote from: Isley on 2014-08-06, 11:52:23
288

Remek fejezet volt.

1. A második oldalon az Air-t elkészíteni hivatott csapat Komatsu-val az élen nagyon király.
2. Tetszik, hogy egy Étel király elkészítése nemcsak Komatsu, hanem egy teljes csapat feladata lesz, és így mindenki hasznossá válik.
3. Most már teljesen egyértelmű, amit korábban mondtam, jól látható, hogy Toriko haja fekete miközben a kék démon kint van és harcol.
4. Nem számítottam rá, hogy Heracles terhes. Viszont adja magát az ötlet, hiszen Terry, Quin és Kiss mindhárman fiatalok, a jövő Ínyenc Világának potenciális császárai. Ezáltal egy új fiatal uralkodóval bővülhet majd a csapat.
5. Heracles "legfőbb harci fegyvere" most megmutatkozott. Mindenképp érdekes módja egy ellenfél "elpusztításának". : D
Mindent leírtál, amit én is akartam, szóval nem tudok érdemben hozzáírni bármit is...  ^^"

Jövő héten Jump break, szóval nem lesz Toriko.

chilip

wtf komatsu, are you even human? :D

blackronin

Quote from: chilip on 2014-08-20, 10:44:48
wtf komatsu, are you even human? :D
Semmi extra, csak ő is kezdi elsajátítani a God Cooking-ot... vagy valami hasonlót.  :P

289
http://www.mangabird.com/toriko-289

Jó volt a color spread is, különösen Toriko nézett ki jól fekete hajjal!  :whoah:
Tiszta Fist of the North Star.  :D

Isley

289

A színes tetszett, mert jó volt látni a teljes csapatot egy képen. Érdekes, hogy a blue oni ilyen világoskék.

Egyébként a fejezetben nagyon hősiesre sikeredett a csapat harca Air-rel. Nosh a végén elég durván nézett ki, még korábban Torikonak volt egy kb. ugyanilyen képe. Most már visszaválthatunk Toriko vs Heracles-re. :)

Isley

Ezen a héten megint nincs Toriko vagy csak később jön?

chilip

elvileg minden weekly shounen jumpos cucc csúszik 1 nappal? legalábbis 4chanon ezt mondogatják emberek

Isley

Végre kijött!

290

http://mangafox.me/manga/toriko/vTBD/c290/1.html

Ez a fejezet lenyűgöző volt és fenséges. Na most az utolsó jelzőt természetesen az új király születésére értem. Ahogy ott a gigantikus szivárvány alatt álltak a Ló Király Domb lakói, a legnagyobb Mennyei Király és az új társukat váró fiatal királyok. Nagyon szép volt. Plusz az is külön tetszett, amit Torikoról mondott a narrátor.

chilip

Quote from: Isley on 2014-08-29, 10:30:43
Ahogy ott a gigantikus szivárvány alatt álltak a Ló Király Domb lakói, a legnagyobb Mennyei Király és az új társukat váró fiatal királyok.

mintha egy régi magyar nép meséről beszélnél :D TUDTAM ÉN, A MANGAKA BIZTOS MAGYAR! :D

blackronin

290
Jó fejezet volt, bár engem annyira nem ragadott magával az egész.  ^^"
Szinte pontosan úgy történt minden, ahogy vártam.
Emiatt talán egy kicsit nyálasnak éreztem az egészet.

Quote from: chilip on 2014-08-29, 11:06:21
Quote from: Isley on 2014-08-29, 10:30:43
Ahogy ott a gigantikus szivárvány alatt álltak a Ló Király Domb lakói, a legnagyobb Mennyei Király és az új társukat váró fiatal királyok.

mintha egy régi magyar nép meséről beszélnél :D TUDTAM ÉN, A MANGAKA BIZTOS MAGYAR! :D
Hát igen, eléggé ilyen érzésem volt nekem is az elolvasása közben.  :P

edit:
Gondolom, hogy jövő héten az Air megevése lesz a téma, majd megyünk vissza a faluba...
Vagy elképzelhető, hogy már indulnak is tovább Toriko-ék.

blackronin

291:
Kijött!
http://www.mangabird.com/toriko-291?page=0

EPIC fejezet.
Jó volt látni a különféle reakciókat, meg hogy mindenki összegyűlt enni.
Az viszont egy kicsit kiábrándító, Zebra fan-ként, hogy Toriko-n kívül a többiekben nem ébredt fel még az Ördög.
Tehát jelenleg Toriko messze a legerősebb a Királyok közül.
Ja és Toriko Full-Course Menu-je is jól alakul.  :smile:

Most meg pár érdekesség:
Júniusban kijött a Toriko databook, de az információk csak nemrégen derültek ki (köszönhetően annak, hogy csak most fordították le az egyes részeket):

A legfontosabbak:
[spoiler]
1. Shima felsorolja az ÖSSZES Chef-et a ranglistáról (a toriko wiki-n már fent is van)

2. Idővonal:
Toriko jelenleg 29 éves, Coco 31, Zebra 29 és Sunny 28.
A sorozat kezdetétől kezdve az időugrásig 2,5 év telik el, majd jött a 1,5 év.
Tehát Rin is már 24.
Őszintén szólva nem hittem, hogy ilyen nagy léptékkel halad a manga...  ^^"

3. Toriko új adatai

QuoteAfter the time-skip, Toriko's power has greatly risen, now having a 10 in Power, 7 in Speed, 8 in Intelligence, 10 in Appetite and 10 in Special Abilities.

4. A Bishokukai múködése is ki van fejtve jobban, több eddig ismeretlen tag is meg lett nevezve.
Érdekesség, hogy a szervezet hivatalos neve Gourmet Corp (vagy legalábbis angolul így kellene őket hívni).

Vannak még más dolgok is, de ezeket feltétlenül le akartam írni.
[/spoiler]

Isley

291

Egyetértek, remek fejezet volt. Toriko és Komatsu így tehát kifogástalanul kezdte a GW-beli kalandjukat. Nem vártam, hogy berakja a menüjébe Toriko, pedig hát adta magát a dolog.

Az adatokról. Tényleg meglepő, hogy már négy év telt el a manga világában. Majd a wikit átböngészem a többi cuccért. Egyébként a Gourmet Corp egyszerűen csak a Bishokukai neve angolul.

blackronin

292:
http://www.mangabird.com/toriko-292

Most ez hogy?  :wtf:
Komatsu...  :eek:

TORIC, mert erre tényleg nem számítottam!

NLZ

És Komatsu meghal, kiírják a sorozatból. ::)
[reserved]

Isley

292

Végig jó fejezet, sok információval az ínyenc sejtekről, plusz a Négy Mennyei Király lehetőségeiről, erre ez a végén... Hát Teppei most már végérvényesen átlépte azt a bizonyos határt.

Bishop

Én még reménykedem Teppeivel kapcsolatban, nem akarom, hogy a kedvenc karakteremből ez legyen  :bruhuhu:

blackronin

Quote from: Bishop on 2014-09-11, 18:08:25
Én még reménykedem Teppeivel kapcsolatban, nem akarom, hogy a kedvenc karakteremből ez legyen  :bruhuhu:
Még bőven lehet reménykedni, elvégre csak "Taste Change"-et végeztek el rajta, nem pedig magától állt át.

blackronin

Kijött!
293
http://www.mangabird.com/toriko-293

Jó fejezet volt, Toriko nagyon keményen lerendezte a NEO-s bandát.  :whoah:

Isley

293

Az ilyen fejezeteket szeretem a leginkább! Bár ez még csak bemelegítés volt Torikonak! Ezzel a Mugen Kugi Punch ütéssel Toriko már nem szórakozik sokáig a közepes erősségűekkel. Most mi lesz vajon Teppei-jel?

chilip

most komolyan ott fog szív nélkül feküdni komatsu egy levéllel a szája előtt míg az egész toriko banda át nem megy 1 kontinenst, megszerzi a kövi ételt az acacia menüből (komatsu, a SZAKÁCS nélkül) és visszajönnek 1 kontinensnyit? o_O