Main Menu

Ranma 1/2 anime

Started by Sky, 2003-09-23, 10:50:07

Previous topic - Next topic

phr0zen

A lejátszási sebesség nem a container formátumon,hanem a streamingen múlik,tehát futtathat ugyanez a gép AVI-t is ritka ****ul...

Zelmor

QuoteOriginally posted by phr0zen
A lejátszási sebesség nem a container formátumon,hanem a streamingen múlik,tehát futtathat ugyanez a gép AVI-t is ritka ****ul...

Azt hiszem egyesek sosem fogják megérteni, hogy az ogm nem egy kódolási eljárás, hanem egy szimpla konténer formátum...

Baldy

Erre megint csak azt tudom mondani: nézzétek meg azt az oldalt, amit már irtam korábban. Tart is egy kis beszámolót arról, hogy mi is az az ogm... Ha jól emléxem....
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelmor

QuoteOriginally posted by Baldy
Erre megint csak azt tudom mondani: nézzétek meg azt az oldalt, amit már irtam korábban. Tart is egy kis beszámolót arról, hogy mi is az az ogm... Ha jól emléxem....

Lol... Macerás egy leírás.Ez a sok ****ozás... VLC , és csak elindítod a videót. Jobb klikk a képre, lejön a menü. Ott van gyönyörű Audio Track, Subtitle Track és kész. Kiválasztod amelyik kell és violá, japán hang, angol felirat. Kész.

Zelmor

Baldy

Mindenki a maga módján intézi el a dolgot :)
Én nulla tudással elinditottam azt az oldalt, és nincs semmi gondom ogm-l. Minden fut, semmire sincs panasz... egyelőre :):):)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xaga

Mplayerrem ismeretlen hibára hivatkozva nem tudja rendesen lejátszani a [ax]_ranma_-_season_07_-_18_-_battle_for_miss_beachside__atobe_dvd_rip_[85fbb9e8].mkv és [ax]_ranma_-_season_07_-_21_-_the_musical_instruments_of_destruction__atobe_dvd_rip_[9e18c530].mkv file-okat. Elkezdi de kis idő után kilép. Ha jól tudom Matroska konténerformátumó file-ok. Ez  a konténerformátum nekem új és fogalmam sincs hogy orvosoljam a hibát. Tud vki segíteni?

zsozso

QuoteOriginally posted by Xaga
Mplayerrem ismeretlen hibára hivatkozva nem tudja rendesen lejátszani a [ax]_ranma_-_season_07_-_18_-_battle_for_miss_beachside__atobe_dvd_rip_[85fbb9e8].mkv és [ax]_ranma_-_season_07_-_21_-_the_musical_instruments_of_destruction__atobe_dvd_rip_[9e18c530].mkv file-okat. Elkezdi de kis idő után kilép. Ha jól tudom Matroska konténerformátumó file-ok. Ez  a konténerformátum nekem új és fogalmam sincs hogy orvosoljam a hibát. Tud vki segíteni?

Talan nemart ha frissited az mplayered.
Death is the only redemption

Xaga

Nem jöt be. A hiba még mindig megvan.

Baldy

QuoteOriginally posted by Xaga
Nem jöt be. A hiba még mindig megvan.

Most is csak ezt az oldalt tudom ajánlani: http://ld-anime.faireal.net/guide/ogm-hu

NuDLy

a ranma movie is fennt van ftp-n vagy csak én vagyok vak ? :) :muhahah:

.Attila

QuoteOriginally posted by shampoo
a ranma movie is fennt van ftp-n vagy csak én vagyok vak ? :) :muhahah:

Fent van mindkettő, valahol középtájon van, meg kell keresni a sok cím között.

u.i.: örömmel vennénk, ha az offtopic forumban a bemutatkozás topicban bemutatkoznál

NuDLy

QuoteOriginally posted by Baldy
Most is csak ezt az oldalt tudom ajánlani: http://ld-anime.faireal.net/guide/ogm-hu
Hasznos oldal! ;)

NuDLy

[COLOR="Teal"]" RANMA KOMMT WIEDER IM TV!!! Ab 7.2.06 erscheint Ranma von Dienstag bis Freitag wieder auf den deutschen TV-Bildschirmen!!! /RTL2/ "
Ha még v.ki nem tudná... :hahaha: [/COLOR]

Araki

Quote from: shampoo[COLOR="Teal"]" RANMA KOMMT WIEDER IM TV!!!
[/COLOR]
Ez meglepett... kár, hogy a parabolánk már évek óta nem üzemel, UPC Direct meg Vecsén nem túl elterjedt, meg úgyse használnám ki.
De le van halva ez a topic... ismét toborzok: lendítsük fel, mert a Ranma YOOOOH anime!:whoah:

Kirika

Quote from: ArakiEz meglepett... kár, hogy a parabolánk már évek óta nem üzemel, UPC Direct meg Vecsén nem túl elterjedt, meg úgyse használnám ki.
De le van halva ez a topic... ismét toborzok: lendítsük fel, mert a Ranma YOOOOH anime!:whoah:
Sült csirkés jóreggelt!
Én nagyon szeretem a Ranma-t , a kedvencem belõle:P-chan -olyan cukika , mukiuka az a malac!Mög a panda!!!!:)

Araki

Quote from: KirikaÉn nagyon szeretem a Ranma-t , a kedvencem belõle:P-chan -olyan cukika , mukika az a malac! Mög a panda!!!!:)
Jaja, én is imádom õket! Elvégre ezért is szeretjük ezt az animét, nem? Tipikus Rumiko Takahashi...:D

Bandita ^^

Quote from: ArakiJaja, én is imádom õket! Elvégre ezért is szeretjük ezt az animét, nem? Tipikus Rumiko Takahashi...:D

Észrevetted, hogy minden animéban, amiben benne van a keze, hacsak egy pillanatra is, de megjelenik legalább 1 panda???? LOL... :hahaha:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Member

Miért, az Urusei-ben is volt? :wtf: Meg abban a kalózosban is? :rolleyes: És a nem publikált elsõ két munka? :D

NuDLy

[COLOR="Teal"]Milyen kalózos??? [/COLOR]:muhahah:
[COLOR="Teal"]Amúgy tényleg Panda-Fan! [/COLOR]
[COLOR="Teal"]Minden ami R.T. :::www.furinkan.com:::[/COLOR]

Bandita ^^

Quote from: MemberMiért, az Urusei-ben is volt? :wtf: Meg abban a kalózosban is? :rolleyes: És a nem publikált elsõ két munka? :D

A plüssmaci-féle nem panda volt??? :3x3: A kalózosat nem láttam... Hiába öregszem... Vagy keverem valamivel...:3x3:
Ideje elõszedni õket....:hahaha:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Araki

Quote from: Bandita ^^Észrevetted, hogy minden animéban, amiben benne van a keze, hacsak egy pillanatra is, de megjelenik legalább 1 panda???? LOL... :hahaha:
Nem. Még a Maison Ikkoku-ban is?
Amúgy a "kalózos" címe Mermaid Saga, és asszem csak mangában hozták ki. Kemény 2 rész, legalábbis nekem úgy tûnt, hogy ott vége volt. (csaj-csávó összejött, pedig Rumiko néni ezeket a dolgokat el szokta húzni)

Bandita ^^

Quote from: Arakicsaj-csávó összejött, pedig Rumiko néni ezeket a dolgokat el szokta húzni
Nah ja... soxor a hajamat téptem, az asztalt rágtam, majd' meg bolondultam, amikor fél óra után a csókjelenetnél valaki közbeszólt...:muhahah:
Egy idõ után frusztráló... A Maison Ikkoku-t is ezért hagytam abba a 3/4-énél...:hehe:

NuDLy

Quote from: ArakiNem. Még a Maison Ikkoku-ban is?
Amúgy a "kalózos" címe Mermaid Saga, és asszem csak mangában hozták ki. Kemény 2 rész, legalábbis nekem úgy tûnt, hogy ott vége volt. (csaj-csávó összejött, pedig Rumiko néni ezeket a dolgokat el szokta húzni)

[COLOR="Teal"]Tévedés, a Mermaid Saga van animében is! /Mermaid 's Forest/ 13részes,+1OVA (ami régebbi). Ha yool tudom, a manga meg 3Kötetes.[/COLOR]:angyali:

Member

Mi?! Rumiko Alapján írtak Animét, Ami Nem 100+?! Mi Történt?!

Araki

Quote from: shampoo[COLOR="Teal"]Tévedés, a Mermaid Saga van animében is! /Mermaid 's Forest/ 13részes,+1OVA (ami régebbi). Ha yool tudom, a manga meg 3Kötetes.[/COLOR]:angyali:
Akkor rosszul tippeltem... ezek szerint nem 2 fejezet? Mindegy, ezzel még 1 anime felkerült a várólistámra (sajna a Ranma hátralevõ másfél szériája is fenn van...).

Didico

Ranma... sztem jó ez az anime, csak hosszú, mint állat... Araki-neechan... hogy terelõdõtt a szó a Mermaid Sagára?

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Baka Member megkérdezte, hogy abban van e panda. Innen jött. Állítólag igen. :eeek:

Araki

Engem nem zavar, hogy baromi hosszú, legalább sokáig tart az élvezet.:) A rövid animék után mindig "hiányérzetem" van.:(

Kirika

Quote from: ArakiEngem nem zavar, hogy baromi hosszú, legalább sokáig tart az élvezet.:) A rövid animék után mindig "hiányérzetem" van.:(
Én életem végéig , azért nem néznék Ranmát.Bárcsak összeházasodnának már!!!:eek:

Araki

Quote from: KirikaÉn életem végéig, azért nem néznék Ranmát.
Engem Ranma DVD-kkel fognak elhantolni!:)
QuoteBárcsak összeházasodnának már!!!:eek:
Jaja. Az OVAban amit néztünk már szerették egymást. (Ranma hiába titkolja, lebukik!) Nem értem Shoun és Genma miért tétlenkednek! Ja, hogy tovább tartson! Aki látta már végig a sorozatot, spoilerbe írja már be, hogy a végén összeházasodnak-e!