Main Menu

Ranma 1/2 anime

Started by Sky, 2003-09-23, 10:50:07

Previous topic - Next topic

Kirika

Quote from: ArakiEngem Ranma DVD-kkel fognak elhantolni!:)

Jaja. Az OVAban amit néztünk már szerették egymást. (Ranma hiába titkolja, lebukik!) Nem értem Shoun és Genma miért tétlenkednek! Ja, hogy tovább tartson! Aki látta már végig a sorozatot, spoilerbe írja már be, hogy a végén összeházasodnak-e!
Remélem egyszer megélem , a kölkük születését is.Már tudom is hogy nevezik majd el Kirikának , mert lány lesz!!:hahaha:

Araki

Quote from: KirikaRemélem egyszer megélem a kölkük születését is. Már tudom is hogy nevezik majd el, Kirikának, mert lány lesz!!:hahaha:
Hahaha. Te, ez létezõ név? Szerintem nem lesz kölyök. Max a 623. szériában. És fiú/lány lesz.

Didico

Quote from: ArakiHahaha. Te, ez létezõ név? Szerintem nem lesz kölyök. Max a 623. szériában. És fiú/lány lesz.

Hibrid... Ez jobb lesz. A nagyszülei génjeit fogja örökölni. :)

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Araki

Quote from: DidicoHibrid... Ez jobb lesz. A nagyszülei génjeit fogja örökölni. :)
Akkor félig panda? De izé vagy!

Didico

:lame:
Quote from: ArakiAkkor félig panda? De izé vagy!

Pont erre gondoltam! Mekkora durva lenne! :)

Araki

Quote from: DidicoPont erre gondoltam! Mekkora durva lenne! :)
Nade [COLOR="PaleTurquoise"]amikor Ranmáék a jövõbe utaztak akkor Akane és Ryoga gyerekei is malackákká változtak, szóval a szülõk génjeit örökölték! [/COLOR]

Kirika

Quote from: ArakiNade [COLOR="PaleTurquoise"]amikor Ranmáék a jövõbe utaztak akkor Akane és Ryoga gyerekei is malackákká változtak, szóval a szülõk génjeit örökölték! [/COLOR]
Szerintem az lenne akkor a Ranma1/2-nek a neve ,hogy rANMA2/2-ANGOLUL:ranmaful.

Araki

Quote from: KirikaSzerintem az lenne akkor a Ranma1/2-nek a neve ,hogy rANMA2/2-ANGOLUL:ranmaful.
Ezt már nem értem. Legyen fiú, aki ha leöntik hideg vízzel, lánnyá változik, de ha meleg vízzel akkor meg pandává. De akkor mikor változik vissza?:eek:

Bandita ^^

Quote from: ArakiEzt már nem értem. Legyen fiú, aki ha leöntik hideg vízzel, lánnyá változik, de ha meleg vízzel akkor meg pandává. De akkor mikor változik vissza?:eek:

Akkor lenne igy, ha akkor esett volna bele az apja a pandás vízbe, mikor még nem született meg Ranma. Hogyan változna bámelyik gyereke pandává, amikor a semmi köze hozzá??? :ejnye:
Csak logikusan gondolkodva....:hahaha:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Member

Meg az átok szerint a meleg víz visszafordít, így eleve semmi értelme a fentebb leírtaknak. Esetleg ha Genma belefullad egy "üres" tóba, eltellik 1000 év, aztán Ranma akkor pottyan bele, dehát ennek így sincs túl sok logikája. :rolleyes: Legyen az, hogyha csapvíz éri, lány lesz, ha ioncserélt, akkor meg panda. :hehe:

NuDLy

[COLOR="Teal"]Ryoga gyerekei meg yool eltévednek majd! :hahaha: És ha Ranmáék-nak sok gyerekük lesz? :D És mind1ik ellenkezõ nemûvé változik? :muhahah: [/COLOR]

Araki

Quote from: shampoo[COLOR="Teal"]Ryoga gyerekei meg yool eltévednek majd! :hahaha: És ha Ranmáék-nak sok gyerekük lesz? :D És mind1ik ellenkezõ nemûvé változik? :muhahah: [/COLOR]
Oké, de akkor most Ranmának és Ryogának is Akane lesz a felesége?:D

Bandita ^^

Quote from: ArakiOké, de akkor most Ranmának és Ryogának is Akane lesz a felesége?:D
Biztos van olyan tó amelyik leklónozza aki beleesett... :hahaha:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Araki

Quote from: Bandita ^^Biztos van olyan tó amelyik leklónozza aki beleesett... :hahaha:
Most már tényleg megy a hülyeség...:D de jó ötletek...
Valami értelmesebb: tudja valaki hogy mikor adták ki a legutolsó Ranmás kiegészítõt (film vagy OVA)?
Meg hogy honnan lehet letölteni (lehetõleg ne angol verzióban, mert egyet már volt szerencsém látni és gyomorforgató volt)...

Didico

Quote from: ArakiMost már tényleg megy a hülyeség...:D de jó ötletek...
Valami értelmesebb: tudja valaki hogy mikor adták ki a legutolsó Ranmás kiegészítõt (film vagy OVA)?
Meg hogy honnan lehet letölteni (lehetõleg ne angol verzióban, mert egyet már volt szerencsém látni és gyomorforgató volt)...

Szegény... dunsztom sincs.. az ilyeneket neked kéne tudnod...

Kirika

Quote from: ArakiEzt már nem értem. Legyen fiú, aki ha leöntik hideg vízzel, lánnyá változik, de ha meleg vízzel akkor meg pandává. De akkor mikor változik vissza?:eek:
Araki erre a legmegfelelõbb a tej!Csak így változhat vissza! Micsoda ötlet!!!:)

Araki

Quote from: KirikaAraki erre a legmegfelelõbb a tej!Csak így változhat vissza! Micsoda ötlet!!!:)
Találtam jobbat: fejebevágják egy jégtömbbel. Elvégre az már fagyáspont alant van. De most már tényleg fejezzük be, elvégre Rumiko néni az, aki rendelkezik a bonyodalmak megoldásának jogával.:rolleyes:

Didico

Quote from: ArakiTaláltam jobbat: fejebevágják egy jégtömbbel. Elvégre az már fagyáspont alant van. De most már tényleg fejezzük be, elvégre Rumiko néni az, aki rendelkezik a bonyodalmak megoldásának jogával.:rolleyes:

Na jó... ez már fájdalmas.. és ha hallal csapnánk agyon? Kicsit büdös lenne a feje...

Araki

Quote from: DidicoNa jó... ez már fájdalmas.. és ha hallal csapnánk agyon? Kicsit büdös lenne a feje...
:lame: Ennek semmi értelme.

Didico

Quote from: Araki:lame: Ennek semmi értelme.
Az lehet... de ez mikor volt probléma?:lame: :ejnye:

Araki

Quote from: DidicoAz lehet... de ez mikor volt probléma?:lame: :ejnye:
Tudom, hogy a Ranmának alapjára véve semmi értelme, de azért nem ennyire... és gondolj bele: honnan szereznek majd halat, ha vissza akar változni? Kb. úgy, mint ahogyan a kanna víz a kezébe megy?

Member

Szerintem változzon fiúvá, ha belevág a villám, és csajjá, ha használt alsógatyát vesz fel. :D

Member

Bandita ^^

Quote from: MemberSzerintem változzon fiúvá, ha belevág a villám, és csajjá, ha használt alsógatyát vesz fel. :D

:confused:  Eeeeeeek... LOL...

Didico

Quote from: ArakiTudom, hogy a Ranmának alapjára véve semmi értelme, de azért nem ennyire... és gondolj bele: honnan szereznek majd halat, ha vissza akar változni? Kb. úgy, mint ahogyan a kanna víz a kezébe megy?

Jah... vagy majd egy minihûtõt tartanak maguknál tele hallal:lame:

NuDLy

Quote from: ArakiValami értelmesebb: tudja valaki hogy mikor adták ki a legutolsó Ranmás kiegészítõt (film vagy OVA)?
[COLOR="Teal"]
1996
Ranma 1/2 Futari no Akane "Ranma Watashi o Mite!" (Ranma 1/2 OVA | The Two Akanes, "Ranma Look At Me!")
DC++??? :whoah: [/COLOR]

Member

Quote from: shampoo[COLOR="Teal"]
Sajnos nincs. Ha korlátlan lenne a netem, benyomnám. :3x3:

Araki

Quote from: shampoo[COLOR="Teal"]
1996
Ranma 1/2 Futari no Akane "Ranma Watashi o Mite!" (Ranma 1/2 OVA | The Two Akanes, "Ranma Look At Me!")
Arigato. Biztos jó lehet...:) Majd visítunk Didiconak, mint mindenért...

Didico

Quote from: ArakiArigato. Biztos jó lehet...:) Majd visítunk Didiconak, mint mindenért...

Hát nekem biztosan nem! nem vok letöltõ gyár... Sõt most még a hülye galaxy Angel-edet is beszüntettem te kretén! Szállj le rólam!

Araki

Quote from: Didicoa galaxy Angel-edet is beszüntettem te kretén!
Beszüntetted?! Mindgyá lemegyünk azt megverünk! :morci: :hogyaza: :b+: