Need some help! & problems - Archive - 2003-09 - 2006-12

Started by Nameless, 2003-09-23, 15:39:09

Previous topic - Next topic

Daihelyon

Hirtelen nem tudom hol kérdezzem meg, így remélem itt jó helye van.
Van egy kis problémám.
Tenchi Muyo Movies-ban a Tenchi Forever (ami érdekes, mert a film elején Tenchi in Love 2-t ír ki címnek, de ez most mindegy) ripelésénél valaki spórolt, legalábbis nekem úgy tünik, mert a film megszakad 1:23:34-nél, ott ahol Ayke fűzi Ryoko-t, hogy menjen a párhuzamos világba Tenchiért.
Ilyenkor mi van, lesz ez orvosolva valamikor vagy én néztem el valamit?
Az Álomideál: 神乃麻美 1  2   3

via_mala

A gondom, az, hogy a fenti filmhez nem tudom a feliratot megjeleníteni, japánul meg ugye nem nagyon gagyogok (kép és hang az van). Mit telepítsek fel hozzá, ha a Matroska Pack 1.01 és az OggDS0995, meg az XviD Koepi codec már fent van? Ja és ZoomPlayer-rel próbálkozom, mert a favorizált mPlayer (Windows-os változat) sajnos (még ?) nem támogatja a Matroska sub-okat ...:confused: :confused: :confused:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

via_mala

QuoteOriginally posted by Cobra
Vobsub
Az is fent van: VobSub 2.23.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.

Zodd

QuoteOriginally posted by via_mala
A gondom, az, hogy a fenti filmhez nem tudom a feliratot megjeleníteni, japánul meg ugye nem nagyon gagyogok (kép és hang az van). Mit telepítsek fel hozzá, ha a Matroska Pack 1.01 és az OggDS0995, meg az XviD Koepi codec már fent van? Ja és ZoomPlayer-rel próbálkozom, mert a favorizált mPlayer (Windows-os változat) sajnos (még ?) nem támogatja a Matroska sub-okat ...:confused: :confused: :confused:
Ez téves támogatja az .... lehet valami más beállítási problémád van vele... :rolleyes:
:bsd:

zsozso

Mar hogyne tamogatna ...
Death is the only redemption

zozoalma

CSA anime4/hentai/teachers probaltam elinditani de nem ment .
Meg az mplayer -ni vel ismegprobalta de nem sikerult.
by zozo
Keresd a magad igazat!
Sose kezdj sarkannyal!
Jol valaszd meg az ellenseged!

izriot

Abba kéne nekem segítség, hogy mkv kiterjesztesu fileokat mivel tudnek lejátszani. Speciel a Vandred nagyfilmet szeretnem. A BsPlayer elvileg támogatja, gyakorlatilag nem, mert azt irja ki, hogy unknown filtype vagy vmi ilyesmi. Más lejátszot meg nem ismerek ami tamogatna. Netan valami codec kene hozza?

zsozso

QuoteOriginally posted by izriot
Abba kéne nekem segítség, hogy mkv kiterjesztesu fileokat mivel tudnek lejátszani. Speciel a Vandred nagyfilmet szeretnem. A BsPlayer elvileg támogatja, gyakorlatilag nem, mert azt irja ki, hogy unknown filtype vagy vmi ilyesmi. Más lejátszot meg nem ismerek ami tamogatna. Netan valami codec kene hozza?

http://usteam.uw.hu/forum/showthread.php?threadid=341

http://usteam.uw.hu/forum/showthread.php?postid=19507#post19507

Es semmitobbet nemtudok elmondani.
Death is the only redemption

via_mala

QuoteOriginally posted by Zodd
Ez téves támogatja az .... lehet valami más beállítási problémád van vele... :rolleyes:
Köszi! :merci: A -alang jpn -slang eng kapcsolók segítettek!:jee:
A USTEAM > Külvilág > Help > MPlayer -ben
A 01-17-2004 10:18 -kor küldött hozzászólásod alapján végül sikerrel jártam.
Külön köszönet zsozsonak is az ugyabban a thread-ben 01-14-2004 08:02 -kor küldött hozzászólásáért a configurációs trükkökért. :merci:

Az már más kérdés, hogy a film spec. nem tetszett.  :(

via_mala

Van a 6-os könyvtárban is (1-24 rész) és a 10-esben is (1-18 rész). Akkor most melyiket kell(/érdemes) letölteni?:confused: :confused: :confused:

Chronos

Van a 6-os könyvtárban is (1-24 rész) és a 10-esben is (1-18 rész). Akkor most melyiket kell(/érdemes) letölteni?:confused: :confused: :confused:
Az [A-L]-es ripeket érdemes letölteni...:) [Anime10]

CHRONOS

izriot

Kössz zsozso, de nekem az mplayer egy csöppet körülményesnek tünt, raadasul atomtamadas ellen sem ved, ugyhogy megoldottam a dolgot egy Matroska packkal, és már igy már BsPlayerrel is müxik.
De azért tényleg köszi.

rozsomak

hellõ, bocs, satöbbi,

nem tudjátok-é-e esetleg, hogy az "angel sanctuary"-nak van-e több része, mint az a 3, ami itt található egybegyurmázva, és ha igen, hol?

danke sõn
"s a magasba emelé szent attila a kézigánátot és mondá: ó uram, add áldásodat a te kézigrántodra, mellyel ellenségeidet miszlikké tépheted, nagy kegyelmedben. és elégedett vala az úr. és õk lakmározának bárányt, és lajhárt, és málét, sós ringlit babbal, és orangutánt, és zsenge gyökereket, és gyönge szekereket..."

Chronos

QuoteOriginally posted by rozsomak
hellõ, bocs, satöbbi,

nem tudjátok-é-e esetleg, hogy az "angel sanctuary"-nak van-e több része, mint az a 3, ami itt található egybegyurmázva, és ha igen, hol?

danke sõn
Nincs...

CHRONOS

Reyhaz

bocsika de véletlenül csináltam 2 (asszem topicot) valamit sry nagyon nem tudok kiigazodni de remélem ez az üzi most nem csinál topicot:)

Cobra

amiket véletlenül csináltál, azokat tudod edit alatt törölni

rozsomak

QuoteOriginally posted by Chronos
Nincs...

CHRONOS
köccc... na akkor majd jól megrajzolom magamnak:)
"s a magasba emelé szent attila a kézigánátot és mondá: ó uram, add áldásodat a te kézigrántodra, mellyel ellenségeidet miszlikké tépheted, nagy kegyelmedben. és elégedett vala az úr. és õk lakmározának bárányt, és lajhárt, és málét, sós ringlit babbal, és orangutánt, és zsenge gyökereket, és gyönge szekereket..."

emperor

A Zone of the Enders - Dolores, I-ban nem tudom beüzemelni az angol feliratot. Szinkront tudok váltani, de a felirat nem müxik. A hiba az én gépemben van? Ha igen, mit kéne tennem?:)
Loyalty Never Dies

emperor

QuoteOriginally posted by emperor
    A Zone of the Enders - Dolores, I-ban nem tudom beüzemelni az angol feliratot. Szinkront tudok váltani, de a felirat nem müxik. A hiba az én gépemben van? Ha igen, mit kéne tennem?:)

A hiba a felhasználóban volt.:)
    Loyalty Never Dies

Chronos

QuoteOriginally posted by rozsomak
      köccc... na akkor majd jól megrajzolom magamnak:)
      QuoteOriginally posted by emperor
      A hiba a felhasználóban volt.:)
      :lol: !!!

CHRONOS

ronhaven

A Memories bufferelese nekem megall 67%-nal, es csak 1 ora 16 percesnek jelzi a filmet, es a 2. epizod vege fele (a 3bol) leakad,mintha vege lenne a filmnek.
      Probalta mar valaki, kinel van a hiba?

ronhaven

Na nem csak nekem, hanem egyik haveromnak is leakad, kicsit elobb, a masodik resz elejen.
      Tok jo lenne ha valaki utanajarna a dolognak, vagy elmondana mi az a "normalis videolejatszo", amit itt minden pr0 csavo hasznal, es semmi bajuk nincs ,soha semmivel.
      kosz

Chronos

QuoteOriginally posted by ronhaven
      Na nem csak nekem, hanem egyik haveromnak is leakad, kicsit elobb, a masodik resz elejen.
      Tok jo lenne ha valaki utanajarna a dolognak, vagy elmondana mi az a "normalis videolejatszo", amit itt minden pr0 csavo hasznal, es semmi bajuk nincs ,soha semmivel.
      kosz
      Miért nem nézel valami más animét addig is, amíg nem tudod letölteni?
      Vagy ennyire anime mániás vagy, hogy már élni sem tudsz nélküle?
      A "pr0" csávó pedig tudod mit fog mondani...
      Várj. Segítek. M-el kezdődik és player a vége...

CHRONOS

Shock12

:lol:

Shadowolf

A "pr0" csávó pedig tudod mit fog mondani...

CHRONOS

VLC ? :rolleyes: :D

Chronos

QuoteOriginally posted by Shadowolf
      VLC ? :rolleyes: :D
      Most lehet, hogy nagyot fog esni népszerűségem, de szerintem VLC = Shit
      Media Player Classic = good
      Mplayer = God :)

CHRONOS

Shadowolf

Most lehet, hogy nagyot fog esni népszerűségem, de szerintem VLC = Shit
      Media Player Classic = good
      Mplayer = God :)

CHRONOS

Ahogy mondani szoktam: ízlések és pofonok. :p :D Nekem spéci teccik a VLC (bár tény, hogy messze nem a legjobb lejátszó). ;)

Cobra

Bár kicsit küszködtem, de a WMP9-cel még mkv-t is meg tudtam nézni.  :p

Chronos

QuoteOriginally posted by Shadowolf
      Ahogy mondani szoktam: ízlések és pofonok. :p
      Az...:tezsvir:

CHRONOS