Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Shirahime

Quote from: FenrirÖtven éve ért véget egy ragnarök. Ennyire kell még egy?
(mûvelt ember...ezt szeretem :jee: )

Kell hát. Legalább sötét lesz. Meg ha szerencsém van talán még egy kicsit hûvösebb is:)
"Yuugure ni kimi to mita orenji no taiyou
Nakiou na kao o shite eien no sayonara"

Pirula

Üdvözlégy Shirahime, Amiyade, Kupo!  :)

RE@L

Üdvözlégy Shirahime, Amiyade és Kupo!!!
Itt biztosan otthon fogjátok érezni magatokat :rolleyes:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Ramiz

Quote from: RE@LItt biztosan otthon fogjátok érezni magatokat :rolleyes:
Fõleg ha otthonról fórumoztok. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

RE@L

:beeee:
Quote from: RamizFõleg ha otthonról fórumoztok. :D
Kis mókamester.... :P
1x Lmegyek 1 E-magyarországpontra és onnan fogok beírni a fórumba :P

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

syeren

Szia Kupo !!!  :rolleyes:

Meske

Üdv itt Shirahime, Amiyade és Kupo!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Manu

Sziasztok fiúk, lányok! (Ez utóbbiak vigyázzanak mert... :)

Sidney

Szia Manu! (Nem minden nõ viselkedik ufo-ként... Vagy mégis?  :__devil:  )

Kvikveg

Udv koreinkben husos fagyi... ize... Shirahime!

Nos, minthogy Hellsinget&Nightwalkert mar nem kell neked nepszerusitenem: nezz Cowboy Bebopot es Ghost in the Shellt!

Escaflownet ismerem en is, azon kezdtem! Haver toltotte le. Eljen a viva, ahol eloszor meglattam vala! :D
Quote from: ShirahimeNa tessék kanibálok vannak.

Vámpírok nincsenek erre véletlenül?:)
Dehogynem! Mindjart feltarom eredeti valomat es csatlakozom HVp213-hoz.  :__devil:

Udv Amiyade! Nezz Hellsinget!

Szia Kupo!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Üdv Kupo és Amiyade! Egyre gyorsabban nõ az animefanok száma! :hopp:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Quote from: KvikvegDehogynem! Mindjart feltarom eredeti valomat es csatlakozom HVp213-hoz.  :__devil:
Visszatért my MASTER!!!! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Shirahime

Quote from: KvikvegUdv koreinkben husos fagyi... ize... Shirahime!

Nos, minthogy Hellsinget&Nightwalkert mar nem kell neked nepszerusitenem: nezz Cowboy Bebopot es Ghost in the Shellt!

Escaflownet ismerem en is, azon kezdtem! Haver toltotte le. Eljen a viva, ahol eloszor meglattam vala! :D

Dehogynem! Mindjart feltarom eredeti valomat es csatlakozom HVp213-hoz.  :__devil:
Nos....Cowboy Bebop megy az A+-on. Ott látom....a másik meg sose tetszett igazán:)
Tök jó összegyûjtöm a vámpírokat:DTalán valaki vállal engem is:D

HVp213

Quote from: ShirahimeTök jó összegyûjtöm a vámpírokat:DTalán valaki vállal engem is:D
Mondtam, hogy eg kostolóra meghívhatnál :p Meg most, hogy a mester is itt van... :__devil:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Quote from: ShirahimeNos....Cowboy Bebop megy az A+-on. Ott látom....a másik meg sose tetszett igazán:)
Tök jó összegyûjtöm a vámpírokat:DTalán valaki vállal engem is:D
? Milyen szempontbol kene vallalni? Finom nyakica harapdalas? Barmikor! :__devil:

Quote from: HVp213Visszatért my MASTER!!!! :jee:
YES, my apprentice! :D o bocs csak stilusosan: :__devil:

Ajjaj, kezd kitorni jartam a skizofrenia: felul pasi vampir, ilyen postokat irok, alul pasikert epedek, es no vagyok. Jujuj. :D:D:D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Shirahime

Quote from: Kvikveg? Milyen szempontbol kene vallalni? Finom nyakica harapdalas? Barmikor! :__devil:

Ajjaj, kezd kitorni jartam a skizofrenia: felul pasi vampir, ilyen postokat irok, alul pasikert epedek, es no vagyok. Jujuj. :D:D:D
Vampisodni szeretnék én is:)

Nem baj...a skizofrénia is jó néha:D Mi már csak tudjuk;)

HVp213

Quote from: Kvikveg? Milyen szempontbol kene vallalni? Finom nyakica harapdalas? Barmikor! :__devil:
Tudtam, hogy a Mesterbe nem fogok csalódni :lol:
Quote from: KvikvegYES, my apprentice! :D o bocs csak stilusosan: :__devil:
Nyugottan! Ez megtiszteltetés...

Kvikveg

Quote from: ShirahimeVampisodni szeretnék én is:)

Nem baj...a skizofrénia is jó néha:D Mi már csak tudjuk;)
Atmentem az offtopicbaaa, nem, a Kulvilag/Offtopic/Photoshop topicba. :D

Relunx

QuoteOriginally Posted by Darkstar
Üdv Kupo és Amiyade! Egyre gyorsabban nõ az animefanok száma!
Öröm hallani/látni!

Relunx

Rounin

Quote from: FenrirÖtven éve ért véget egy ragnarök. Ennyire kell még egy?
(mûvelt ember...ezt szeretem :jee: )

Akkor kezdjünk el beszélgetni holmi láncról, hadisten karjáról, Odin leölésérõl?  :__devil:

Aidan

tiszta gyagya vagyok, itt egy topic hatalmas cimével, hogy "Bemutatkozások", és mindig átsiklok rajta, hogy már úgyis irtam bele, tuti :) most megnéztem, és mint kiderült még nem irtam, nem mutatkoztam be...szörnyû :) na, most már ez is megvolt...
integet-integet mindenkinek...bármilyen kérdésed van bármilyen ügyben, hozzám bármikor lehet fordulni...segitek (bár azon dolgok száma amiben segiteni is tudok ténylegesen naggyon naggyon pici)
adios...
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

HVp213

Üdv Itthon Aidan! :jee:

Rounin

Quote from: Aidantiszta gyagya vagyok, itt egy topic hatalmas cimével, hogy "Bemutatkozások", és mindig átsiklok rajta, hogy már úgyis irtam bele, tuti :) most megnéztem, és mint kiderült még nem irtam, nem mutatkoztam be...szörnyû :) na, most már ez is megvolt...
integet-integet mindenkinek...bármilyen kérdésed van bármilyen ügyben, hozzám bármikor lehet fordulni...segitek (bár azon dolgok száma amiben segiteni is tudok ténylegesen naggyon naggyon pici)
adios...

Hajimemashite, ahoyy!

Elsõ kérdésem: adiost mióta használod elköszönésnek :__devil:

Aidan

néha használom, de látva megbotránkozásodat valójában nem elköszönés...ugye? :)
most mondjam azt, hogy dewa kore de? többre úgysem telne a hatalmas japántudásomból :D
Konbanwa. Kawatta koto aru?
kár, hogy hiába válaszolna rá szegény japán gyerek, úgysem érteném...tehát marad az adios :D minden szituációra
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Djinn

Üdvözlet Aidan!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Üdv a fedélzeten Aidan! :)

Rounin

Quote from: Aidannéha használom, de látva megbotránkozásodat valójában nem elköszönés...ugye? :)
most mondjam azt, hogy dewa kore de? többre úgysem telne a hatalmas japántudásomból :D
Konbanwa. Kawatta koto aru?
kár, hogy hiába válaszolna rá szegény japán gyerek, úgysem érteném...tehát marad az adios :D minden szituációra

Elköszönés. Csak ircen redszeresen használom és féltékenységi rohamot kapok, ha más is teszi. Így lépten-nyomon féltékeny vagyok ;)  Szóval használd nyugodtan, nehogy már miattam ne tedd :D

Xaga

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Baldy

Üdv köreinkben Aidan! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.