Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

sutababu

Hi!

Elgépesérért a címekben bocsika, csak néha gyorsan ütöm a billentyûzetet, azt kimaradnak v. megduplázódnak betûk. Magyarul is szoktam elég érdekeseket írni, úgyhogy ez még elég jó hibaarány volt. :D

Tegnap néztem Midori no Hibi-t! :) Jókat kacagtam már az elsõ részen is! :)
Kérdés: Love Hina a Golden Boy-hoz hasonló? Szívesen veszek még ajánlásokat. :)
Öcsém most a Full metal Alchemist-et nézi és az ajánlókaban is azt olvastam, hogy jó.

Elõre is köszike.
Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj Neki a terveidrõl!

sutababu

Na már az elsõ mondatban is volt elgépelésem! :D (én mondtam)

A Gantz-nak is most akarok nekiállni. Igaz csak pár percet láttam belõle, meg elolvastam a sztorit, de nagyon jónak tûnik.

Ramiz

Quote from: BerenNa, de melyik napján születtél? a Fályáén, ami a fényt hozta, vagy a Hûbérúrén, aki visszavette jussát?
A Kocsmárosén, aki kitöltötte nekem az elsõ sört.

Quote from: sutababuKérdés: Love Hina a Golden Boy-hoz hasonló? Szívesen veszek még ajánlásokat. :)
Erre van másik topik (Anime/nem tudom, mi a neve :D ), de most kivételesen:
LH sehol nincs a Golden Boyhoz képest, illetve Gantz: jól indul (ígéretesen), de hamar ellaposodik, és csak a hentelés marad. Mangát is csak pár kötetig érdemes olvasni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Üdv Beren! Gondoltam, h a Silmarillokból van a neved, de nem is mertem remélni, hogy ekkore JRRT-fan vagy! :jee: Azért ajánlhatok néhány kötelezõ animét, hátha megtetszenek neked?
Ha igen: Cowboy Bebop, Hellsing, Neon Genezis Evangelion, Akira, Hayao Miazaki filmjei.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

.Attila

Quote from: RamizLH sehol nincs a Golden Boyhoz képest
Ez így elég durva kijelentés ahhoz képest, hogy egyrészt különbözõ mûfaj, másrészt a Love Hina-nak kerek története van, a Golden Boynak meg csak alapszituációja.

Moha

Quote from: BonciEz így elég durva kijelentés ahhoz képest, hogy egyrészt különbözõ mûfaj, másrészt a Love Hina-nak kerek története van, a Golden Boynak meg csak alapszituációja.
Egyetértek! Szerintem a Love Hina és a Golden Boy is szuperjó anime, de nemigen lehet õket összehasonlítani, lévén két eléggé különbözõ stílusú mûrõl van szó.

Amúgy üdv a fedélzeten, Beren!

Djinn

Üdvözlet sutababu és Beren!  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sutababu

Sziasztok!

Nos, tegnap este bevillant, hogy életem elsõ anime-ja nem is Dragon Ball volt, hanem a CAPTAIN FUTURE!!!! :D :D :D :D
Nem is értem hogyan felejthettem el.... szal bocsika, de a bem. így helyes.
Még így utólag: Köszi a szíves fogadtatást. :)

Kvikveg

Szia sutababu! Nezz Hellsinget!
Szia Beren! De azert nem felkaru, ugye? :hehe: en lenni GyU fan, konyvek szintjen, azt mar reg ismerem. Anniyra azert nem vagyok fan, hogy kutyuket gyujtsek, meg fanakarmit irjak, stb-stb. De a Szilmarilokat elolvastam, ez asszem jelent valamit.  :eeek:
A datumok nem ugrottak be... Towel Day tavasszal van, nem??!
Gyurukura nem tetszett, van ilyenbol 100 masik, meg azert ilyent nem olyan nehez osszedobni, es valahol kicsit sertett... Namindegy. A filmekbol egesz jo szazalekom van, bar en meg hozzaadnam a Folytassa Cleo-t, es most nem jut eszembe meg mit... Ugysem ismeritek valoszinuleg... :(

Na nezzuk mit ajanlhatok:
Azumanga Daioh, Hellsing, Cowboy Bebop, Hellsing, Excel Saga*, Hellsing, Hellsing, Gankutsuou, Hellsing, Grave of the Fireflies, Hellsing, Kiki's Delivery Service (Miyazaki), Hellsing, Laputa - Castle in the Sky (Miyazaki), Love Hina, Midori no Hibi, Mononoke Hime (Miyazaki), mplayer - bocs, az lejatszo, Samurai Champloo, Trigun, stb-stb. Ja es Hellsing. Najo, abbahagyom. :D
* meg csak par reszt lattam, de eleg buggyant ahhoz, hogy ajanlgassam.

Sok sikert Luthien Tinuviel megtalalasahoz!  :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Kvikveg: kihagytál kb-ra hét CB-t és négy SC-t! Ja meg két Akirát! ;) :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Raggie GordonKvikveg: kihagytál kb-ra hét CB-t és négy SC-t! Ja meg két Akirát! ;) :D
Az hagyjan, de 5 Golden Boyt! :D

edit: talaltam meg parat:
Bastard, Wolf's Rain, Night Walker, Vampire Hunter D, -"- - Bloodlust, Ghost in the Shell (2 film, 2 sorozat), Chihiro (barmi Ghibli), Animatrix, Berserk (meg nem lattam, de sokan mondjak, hogy jo), Lain (nekem nem jott be, de detto), Steamboy, Hoshi no Koe (rovid)

OFF vege
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

:D
Edit: :) jóó öreg Kvikveg koma! ;)

Well, do ya, punk?"

Meske

Üdv itt Beren!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Beren

Quote from: RamizA Kocsmárosén, aki kitöltötte nekem az elsõ sört.

Na, akkor most fárasztok:)
1942. november 8. Operation Torch - a nyugati szövetségesek partraszállása Casablanca, Oran, Algír, Bone területén (Francia-Észak-Afrika)

1944. június 6. Operation Overlord - nem kell magyarázni, hol volt, bár az angolok már elsütötték a száz éves hárobúban egyszer a poént (a francia lovagsereg akkor is épp Calais térségében várta az átkelést... V. Henrik vicces srác volt, és fricceknek meg derogált a töri...:))) )
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Beren

Quote from: Raggie GordonÜdv Beren! Gondoltam, h a Silmarillokból van a neved, de nem is mertem remélni, hogy ekkore JRRT-fan vagy! :jee: Azért ajánlhatok néhány kötelezõ animét, hátha megtetszenek neked?
Ha igen: Cowboy Bebop, Hellsing, Neon Genezis Evangelion, Akira, Hayao Miazaki filmjei.

Egy olyan mûértõ kollégától bármit, aki Jimi Hendrixet hallgat!
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Raggie

Quote from: BerenEgy olyan mûértõ kollégától bármit, aki Jimi Hendrixet hallgat!
Köszönöm a bókot, de szerencsére nem csak én szeretem itt a fórumon! :)

Well, do ya, punk?"

Beren

Quote from: KvikvegSzia sutababu! Nezz Hellsinget!
Szia Beren! De azert nem felkaru, ugye? :hehe:

Nem, mind a két (bal) kezem megvan, és alapszabály, hogy a kutyajószágok orra elõtt nem lóbáljuk a hamit (különben beüthet az Ace Venturás "Hahó Hópihe! Itt a hamika..."-effektus).  

Quote from: KvikvegA datumok nem ugrottak be... Towel Day tavasszal van, nem??!

törülközõ nap??? amikorra várják, hogy egyszer eljöjjön a nagy fehér törülközõ, és elsímítsa a Nyagy Tüsszentés maradványait?? :) :lazza:  

Quote from: KvikvegSok sikert Luthien Tinuviel megtalalasahoz!  :jee:

Holnap találkozok vele. Remélem.:)
Éljen a nehézlovasság!

Ramiz

Quote from: Kvikvegedit: talaltam meg parat:
Bastard, Wolf's Rain, Night Walker, Vampire Hunter D, -"- - Bloodlust, Ghost in the Shell (2 film, 2 sorozat), Chihiro (barmi Ghibli), Animatrix, Berserk (meg nem lattam, de sokan mondjak, hogy jo), Lain (nekem nem jott be, de detto), Steamboy, Hoshi no Koe (rovid)*
OFF vege
Hadd negatívkodjak: a vastaggal kiemelteket nem ajánlom. :D

Raggie: akkor már azt is fényezd már egy kicsit lécci, aki ellát Hendrixszel... :D meg persze Macsót. :D

-------------
* :  legalább rövid. :D :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Nna jóvan! Szóval Ramiz is nagy Hendrix fan* és aki rávezetett minket a helyes útra az egy Macsó nevû Jánossomorjai fazon. Naggyon nagy arc és azóta gyakorlom a gitáromon a Blues-gitározást amióta vele találkoztam! :D
_______
*:és mivel õ szokott torrentezni meg DC-zni ezért õ lát el új lemezekkel!
:hail:

Well, do ya, punk?"

via_mala

Quote from: aquanaMost biztosan mindenki hülyének fog nézni de én a Cowboy Bebop-ot annyira rossznak találtam, hogy egy részt nem bírtam belõle megnézni, pedig épp nem volt semmi más animém... inkább elkezdtem az FF8-at ötvenedszerre...Szerintem rémes >.< Ugyanez történt a Berserk-kel. Báh :eeek:
Üdvözöllek én is, kedves aquana!
Mivel ez a fórum-thread nekem csak egy-hetes adagokban jön, és alapvetõen read-only módban viszonyulok hozzá, ezért érezd magad kitüntetve, hogy külön miattad billentyûzetet ragadtam. Viszont egyúttal szeretném rosszallásomat is kifejezni, hogy a Berserk-et rémesnek tituláltad. :ejnye: Ezt is csak azért teszem meg, mert míg a CB-re számosan felhördültek, a Berserk-et úgy látom nem nagyon vette senki védõ szárnyai alá. Ezennel érezd magad felszólítva: próbáld meg újra! És természetesen a mangát is.
Általános jellegû tanács: egy sorozatot képtelenség csupán 1 rész alapján megítélni, legalább 3 részt meg kell belõle nézni, és még akkor is lehet, hogy csak késõbb ragadja meg az embert.

Quote from: aquanaTud valaki valami jó kis animét amiben helyes fiúk vannak?  :rolleyes:
Hmmm: Ayashi no Ceres, Fruits Basket, Wolf's Rain - bár hímnemûként ezek az animék alapvetõen nekem inkább a történetük miatt tetszettek, de kétségtelenül magas bennük a bishounen ;)  faktor. :D

Ennyi  :_off: elég is volt, asszem.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Raggie

Quote from: via_malaÁltalános jellegû tanács: egy sorozatot képtelenség csupán 1 rész alapján megítélni, legalább 3 részt meg kell belõle nézni, és még akkor is lehet, hogy csak késõbb ragadja meg az embert.
Teljes mértékig csatlakozom a fent leírtakhoz, csak azzal a móosítással, hogy szvsz egy sorozatot akkor lehet megítélni igazán, ha megnézte az ember végig! Tom, hogy a sorozatokat éppen azért nem nézi végig a legtöbb ember, mert nem jó az eleje, de akkor ne mondja azt, hogy az nem egy jó sorozat, csak mondjuk azt, hogy nekem nem tetszett az elsõ X rész ezért abbahagytam.

Well, do ya, punk?"

aquana

Bocsánat, szánom-bánom bûnömet ...  A CB-vel megpróbálkoztam még egyszer, és rájöttem, hogy nagyon tetszik (nem igazán volt mostanában idõm gépezni, szóval csak a 18. rész körül vagyok)... a Bastard is piszokul tetszett, miután sikerült megszoknom a hihetetlen sok mellet...

A Fruits Basketet és a Wolf's Raint már láttam, de azért köszi ^.^

Szóval meghajlok tudásotok elõtt  :eeek:
http://i7.photobucket.com/albums/y285/aquana2/sigTOBE.gif" alt="sig">

Ramiz

Quote from: aquanaBocsánat, szánom-bánom bûnömet ...  A CB-vel megpróbálkoztam még egyszer, és rájöttem, hogy nagyon tetszik (nem igazán volt mostanában idõm gépezni, szóval csak a 18. rész körül vagyok)...
:tezsvir: *büszke vigyor*

Quote from: aquanaSzóval meghajlok tudásotok elõtt  :eeek:
Nem kell, elég/tétel, hogy te is Bebop-fan lettél. :D

sirtomi

Quote from: Ramiz:tezsvir: *büszke vigyor*

Nem kell, elég/tétel, hogy te is Bebop-fan lettél. :D
Sokan vagyunk, de még mindig nem elegen :D

aquana

térítõk mindenhol  :lul:
http://i7.photobucket.com/albums/y285/aquana2/sigTOBE.gif" alt="sig">

Ramiz

Quote from: aquanatérítõk mindenhol  :lul:
Ne nevess - állj be közénk! :D

Kuroi Tenshi

Quote from: aquanaBocsánat, szánom-bánom bûnömet ...  A CB-vel megpróbálkoztam még egyszer, és rájöttem, hogy nagyon tetszik
Micsoda pálfordulat!  :haha:
Jó is az.
Ja és hova álljak közétek? ;)

Kuroi Tenshi

Jut eszembe, még be se mutatkoztam!
Na akkor megragadom az alkalmat
*khm khm*
" - Sziasztok, a nevem Thurgood és... marihuána-függõ vagyok...
 - Mi? Az nem is drog! Én még f***t is sz**tam a kokóért!
 - Tanúsíthatom!
 - Ja. Szóval ha majd f***t is sz**tál kokóért, majd akkor gyere vissza!"
 :haha: (Félbetépve)

Na most éppen ez jutott eszembe, tegnap szigorlatoztam, úgyhogy kissé le vagyok nullázódva. Ennyire ugyan még nem állok vele, de egy ideje eléggé rákattantam az animékre.
Azonkívûl 21/majdnem 22 éves közgazdász-hallgató vagyok (a Corvinuson), mellette zenész (hever itthon egy gitár és három basszusgitár, egy negyedik meg készülõfélben van  :haha: ) és miegyéb.

Pirula

Üdv itt köztünk!

Quote from: Kuro_Tenshi(hever itthon egy gitár és három basszusgitár, egy negyedik meg készülõfélben van  :haha: ) és miegyéb.

Fééééééénykéééééééépeeeeeet! :D

Darkstar

Üdv a fórumon Kuro_Tenshi!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん