Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Ramiz

Üdv educika! Ne hanyagold a meetet a továbbiakban sem! ;) Ja, és köszönjük a táncot! :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Kézcsók Csipike, educika :]
Üdv, ahoyy Kairakuda, Leon Carter :]
Hajimemashite, grüss Gott, és minden fellelhetõ valamint még ki nem talált üdvözlési formula.  :haha: Egyéni ízlés(ficamo)t nem kommentálok, mindenkinek egészségére :bsd:

.Attila

Quote from: educikaÜdv mindenkinek:)
Szia itt is :)

Necrid^

Üdv educika!! :) kösz hastáncért! fantasztikus voltál..ez most tapasztalatból mondom mert már láttam sok profi arab nök hastáncolni.és te elég komolyan nyomtad. :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Üdv a fórumon educika! Tetszett a hastánc, köszönjük! :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Baldy

Én lenni a "hasriszás" csaj a vasárnapi meetrõl...
Gondoltam, ha mzár ugyis részt vettem ( eddig 2) vetítésen, ide is írnom kéne vmit, nehogy zárkozottnak tûnjek (mondjuk az avgyok:).
SZóval, kb. ötödikes korom óta szeretem az animéket, anno Sailor Moonnal kezdtem, imádtam, állandóan abból másolgattam karaktereket, majd kitaláltam magam is rajzocskákat. Végül a rajzolási szenvedélyem addig fajultr, hjogy felvettek egy mûvészképzõbe, majd miután elvégeztem, felvettek a Képzõmûvészeti egyetemre pestre. Egyszóval imádok rajzolni.
ANimében elég válogatós vagyok, nem szeretem a nincs története, és bugyután megrajzolt rajzfilmeket.
Zenében elég mindenevõ vagyok, bár sokkal jobban bejön a rock, metal, punk,  ska, mint a pop hülyeségek. No meg jazz és az improvizatív zene a legkirályabb basszusgitárral:)
Hát ennyi bõven elég rólam. Már túl sok is:)

Csóóóóókolom Néni! ;)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Leon Carter

Quote from: educikaNo meg jazz és az improvizatív zene a legkirályabb basszusgitárral:)

Hát igen nincs is jobb a jazz zenénél, hála hatalmas fantázimnak minden jazz zenében magamra találok! Remélem ott leszel a szabadtéri jazz fesztiválon!
Sok sikert és kitartást a rajzoláshoz!

Légy üdvözölve szerény körünben!

Ui: Bocs a "hasrisza" miatt.

Relunx

Üdv néked Leon Carter!
Üdvözlet néked is educika!
(Tetszett -és sztem még másoknak is- a táncod.  :jee: )

Relunx

Raggie

Én lenni a "hasriszás" csaj a vasárnapi meetrõl...
Nocsak, nocsak! mik történnek a meeteken, ha egyszer-kétszer nem megy el az ember! :D Remélem valamelyik következõ meeten mi is találkozunk személyesen. Rajzolni én is szeretek, és ne add fel a magas igényeidet az animékkel szemben!! Szerintem is sok "rosszabb" anime készül manapság, és ez sajnálatra méltó! :ejj: Listát kérhetünk, hogy miket láttál? Csak, hogy tudjunk még ajánlani! Pl én a Cowboy Bebopot naggyon ajánlanám neked!(igazi igényes anime!!)

Edit: És üdv itt köztünk! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Djinn

Üdvözlet educika!  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

educika

Quote from: Raggie GordonListát kérhetünk, hogy miket láttál? Csak, hogy tudjunk még ajánlani! Pl én a Cowboy Bebopot naggyon ajánlanám neked!(igazi igényes anime!!)

Persze! Láttam: GITS, sorozatot is, Akira, Totoro, NAusica, Grave of the fireflies, Ayashi no Ceres, Fushigi Yuugi, Inu Yasha, Cowboy Bebop movie, Trigun, Hack.Sign, Evangelion, Escaflowne, Mononoke hime, O my godess movie, ova, Kyuuketsuki Miyu, Her and her cat (ezt imádom), Chihiro, Angelic Layer, Fruits basket, Lain, Laputa, Shaman king, Hellsing, Moskiton, Angel sanctuarry, Angels egg, Shamanic princess, Slayers, Ragnarok the animation (az de szar volt:)), hmmm mit is még? I can hear the see, õõõ biztos van még de több nem jut hirtelen eszembe. Szóval ezeket.
"I find it kinda funny I find it kinda sad that the dreams in which I'm dying are the best I've ever had..."

HVp213

Üdv Itthon educika!
Köszi a meeten nyujtott remek elöadást! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

kisvirag

Quote from: educikaRagnarok the animation (az de szar volt:))

én, mint masszív RO fan, ezzel nemigen értek egyet, de hát, evvan :))
(tény,  h aki nem játszott a játékkal, kevéssé élvezhette)

Üdv a fedélzeten!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

Quote from: kisviragén, mint masszív RO fan, ezzel nemigen értek egyet, de hát, evvan :))

Üdv a fedélzeten!
Csakhogy õ játszott a játékkal ;)
Sõt, tesóm is elõbb játszott, csak aztán nézte az anime-t, és siralmasnak vélte. Én meg inkább meg sem néztem már :)

Raggie

Quote from: educikaPersze! Láttam: GITS, sorozatot is, Akira, Totoro, NAusica, Grave of the fireflies, Ayashi no Ceres, Fushigi Yuugi, Inu Yasha, Cowboy Bebop movie, Trigun, Hack.Sign, Evangelion, Escaflowne, Mononoke hime, O my godess movie, ova, Kyuuketsuki Miyu, Her and her cat (ezt imádom), Chihiro, Angelic Layer, Fruits basket, Lain, Laputa, Shaman king, Hellsing, Moskiton, Angel sanctuarry, Angels egg, Shamanic princess, Slayers, Ragnarok the animation (az de szar volt:)), hmmm mit is még? I can hear the see, õõõ biztos van még de több nem jut hirtelen eszembe. Szóval ezeket.
Nna, szép kis lista! Van bõven róla amit még nem láttam! Az Evangelion, a CB movie, a Hellsing, a Trigun, a Hack:\\Sign és az Akira a legjobbak közüle szvsz. Jóó az ízlésed! Csak így tovább! CB-bõl a sorozatot is tessék megnézni, mert érdemes!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: BonciCsakhogy õ játszott a játékkal ;)
Sõt, tesóm is elõbb játszott, csak aztán nézte az anime-t, és siralmasnak vélte. Én meg inkább meg sem néztem már :)

kisvirág detto :D (game->anime)

educika

Quote from: kisviragén, mint masszív RO fan, ezzel nemigen értek egyet, de hát, evvan :))

Üdv a fedélzeten!

én kb. egy éve játszok erõsen RO-t, és az anime sztem nagyon rossz volt...
"I find it kinda funny I find it kinda sad that the dreams in which I'm dying are the best I've ever had..."

Relunx

Én is szeretnék néhány gondolatothozzátenni a Ragnarok Animéhez.
Ugyan én nem játszottam az RO-val (a netem miatt) de ismerem és már hasolnókkal is játszottam, noha azok csak single playersesek (pl: Breath of Fire 4), de a stílust kedvelem!
Az anime sztem nagyon jó! Az oké ha nem tetszik, de nem xar...Grafikailag nagyon jó! Zenék okésak, karakterekkel mondjuk lehet némi hiányosság. A történet sztem egész jó, nem az a hûde hatalmas vmi, de sztem egész jót kihozrtak belõle. A végét kicsit elrontották, de ez van semmi sem tökéletes...

Relunx

Raggie

Még mielõtt itt is elkezdõdik az ami az offtopicban: ez egy kicsit OFF. Az RO-s valamiknek inkább csináljatok egy új threadet vagy menjen az offtopicba, de ne ide. Ez a bemutatkozások(néha üdvözlések :) ) topic. No offense senki ellen, csak gondoltam szólok.

Well, do ya, punk?"

Pirula

Hell Kairakuda, educika und Leon Carter!  :)

Aidan

ez a topic valami elllllllllképesztõ  :haha:  :eeek:
imádom...lényege nincsen, de egyszerüen imádom  :haha: tudom is én már kinek kell üdvözölni...de azoknak teszem...  :hahaha:
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Raggie

Quote from: Aidanez a topic valami elllllllllképesztõ  :haha:  :eeek:
imádom...lényege nincsen, de egyszerüen imádom  :haha: tudom is én már kinek kell üdvözölni...de azoknak teszem...  :hahaha:
Hát azért van lényege: bemutatkozni, és üdvözölni. Az más kérdés, hogy ezeknek sok értelme nincs, de attól még jól esik mindenkinek! :D

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonHát azért van lényege: bemutatkozni, és üdvözölni. Az más kérdés, hogy ezeknek sok értelme nincs, de attól még jól esik mindenkinek! :D
Miért ne lenne értelme? Elsõ benyomások, reagálások a bemutatkozásra, az új fórumita meg megjegyez egy-két nevet.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizMiért ne lenne értelme? Elsõ benyomások, reagálások a bemutatkozásra, az új fórumita meg megjegyez egy-két nevet.
Jólvanna, igazad van kötekedõ maiszter! :__devil:

Well, do ya, punk?"

aquana

Sziasztok!

Már olvasom a fórumot egy ideje, de még nem igazán írtam... *blush* Szóval, egy rövid bemutatkozás: aquana vagyok, 20 éves lány, ööö... mit írjak... animét elõször a King of my Castle klipjében láttam, mindig a klip miatt néztem meg, még szerencse hogy olyan sokat adták :rolleyes: aztán elkezdtem nézni a Sailor Moont, és onnan már elindultam a (legalábbis anyám szerint XD) züllés útján.

Animék közül szinte mindent szeretek, egy mûfaj van, amit nem bírok ki, és az a romantikus komédia *brr* Kedvenceim: ...öh, nem kezdem el leírni, mert vége se lenne soha >.< Ja, és bármi jöhet, amiben helyes fehér/ezüst hajú pasik vannak érdekes szemszínnel ^.^

És persze ne felejtsük el hihetetlen Sephiroth- és Kadaj-fangirlségemet :rolleyes:

*previews* De sok marhaságot összeírtam  :eeek:
http://i7.photobucket.com/albums/y285/aquana2/sigTOBE.gif" alt="sig">

Djinn

Üdvözlet aquana!
Örülök, hogy én lehetek az elsõ, aki ezt itt megteszi!!  :haha:

Darkstar

Üdv a fórumon aquana!  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Helló aquana!  :)

nite

szasztok!
gondoltam dobok egy sort most hogy regisztráltam bár én is az olvasós fajta vagyok, nem annyira aktívan irogatós :)
27 múltam, nemrég kezdtem animokat nézni, akkoriban amikor kijött a chihiro szellemországban, vagy talán picit elõtte már láttam a mononoke hime-t. azóta pár jólelkû ismerõsünktõl kapott kiccsaládom jópár dvd-t, ugyhogy lassan nem elég a 20 ujjam megszámolni hogy hány sorozatot láttam.
örök kedvenceim lesznek a haibane renmei, evangelion, serial experiments lain, én ezek miatt szerettem meg a mûfajt. a könnyedebbek közül is említek párat ami teccik: azumanga, strawberry eggs, scrapped princess, ragnarok, hack.sign,  berserk (na jó ezek annyira nem könnyedek talán), meg jók még a cowboy bebop, trigun, noir, stb...
na kb ennyit akartam irni, további jó animerajongást mindenkinek :)
--
God's in his heaven, all's right with the world

Djinn

Üdvözlet nite!  :haha: