Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: RamizMax. Raggie-t és Vilit, ha tovább garázdálkodnak itten. :uzi: :D
Eretnek. ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: aquanaMost biztosan mindenki hülyének fog nézni de én a Cowboy Bebop-ot annyira rossznak találtam, hogy egy részt nem bírtam belõle megnézni, pedig épp nem volt semmi más animém... inkább elkezdtem az FF8-at ötvenedszerre...Szerintem rémes >.< Ugyanez történt a Berserk-kel. Báh :eeek:

Tud valaki valami jó kis animét amiben helyes fiúk vannak?  :rolleyes:
Wow, nem jott be neki a CB!  :eeek: Ilyet se lattam. Most jooool megnezlek magamnak. :D
Helyes pasik... Folken a Vision of Escaflowne-bol, Alucard - de ot mar lattad, NGE-bol a... elfelejtettem a nevet. Az I wish I were a Lesbian amv-ben az o borostajat nyilacskaztak be.  :rolleyes: De en olyan nagyon a nyalaspasikra ragyuro animeket nem szoktam nezni, mas az izlesem. Mar az Ayashi no Ceres-bol is sok volt Toya nekem. Bleh... Vash de Stampede + a feketehaju ua sorozatbol = Trigun? Togusawa?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

alapvetõen elõször azt lenne jó tudni, neked mi a helyes fiú, mert szerinetm Spike is rendkívül helyes fiú:)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Raggie

Kvikveg: ;) Kaji az NGE-bõl, és Trigun-ból van a Vash! :Djó kis post volt az az elõzõ!...

kisvirag: teljes mértékben támogatom! :D (mindent ami a CB-vel kapcsolatos)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordonez egy kicsit OFF. (...) Ez a bemutatkozások(néha üdvözlések :) ) topic. No offense senki ellen, csak gondoltam szólok.
:D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

aquana

Öh, akkor egy utolsó offtopic post és aztán befogom a számat...

néztem Cowboy Bebopot (elsõ öt rész)... HISZEN EZ A SOROZAT JÓ  :eeek:
http://i7.photobucket.com/albums/y285/aquana2/sigTOBE.gif" alt="sig">

Necrid^

Quote from: aquanaÖh, akkor egy utolsó offtopic post és aztán befogom a számat...

Nah ugye hogy jó? :D.. nézd végig majd kérjunk egy Rendes leirás :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Quote from: aquanaÖh, akkor egy utolsó offtopic post és aztán befogom a számat...

Na ugye! :D :D :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Üdvözlet ifjú (s kevésbé ifjú, esetleg), újonnan csatlakozott tagok. Legyetek jók vagy legalább szobatiszták ;)

Quote from: PirulaMost ha ezt a helyi CB kommandó és Shiroi elolvassa...
Keress fedezéket! :haha:

*rángó arcidegek* Minek ide õk? :morci: Na, píszendláv...  :lazza:

Quote from: RaggieEretnek. ;)

Az Igazság Bajnoka inkább :hehe:

Raggie

:D

Well, do ya, punk?"

sutababu

Hi!

Elsõ anime még natyon-natyon régen a Dragon Ball sorozat. A Japán kultúra meg  úgy alapjáraton is mindig vonzott.  :)
Eddigi kedvencek:
Angel Senctuary
InuYasha
Hellsing
Cowboy Beebop
Golden Boy
Vision of Escaflown

Most meg töltök ezerrel az ajánlók alapján. :)
Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj Neki a terveidrõl!

HVp213

Üdv Itthon sutababu!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

sutababu

Köszike a szíves fogadtatást! :)
Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj Neki a terveidrõl!

Moha

Üdv sutabubu!
Nem baj, ha bõvítem az ajánlót? ;)
Nézz Love Hina-t, Midori no Hibi-t, Kimi ga Nozomu Eien-t. ^_^

.Attila

Szia sutababu! :) (a hajimemashite már nem érvényes, hisz' a galleryben már találkoztunk ;))

Darkstar

Üdv a fórumon sutabubu!
Ajánlások terén csatlakozom Mohához. :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Wow! Mostanában csomó olyan emberke jön, akik szinte az összes kötelezõ animét látták amit tudnék mondani. Üdv itt köztünk sutababu, és gratulálok a kedveceidhez!(CB, GB, Hellsing, Escaflowne :kiraly: ) Csak így tovább és nézz Evangelion-t, Akira-t és Hayao filmeket!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Üdv sutababu! Sanctuary, Bebop és Escaflowne, de amúgy jó. :__devil:

Quote from: Rounin*rángó arcidegek* Minek ide õk? :morci: Na, píszendláv...  :lazza:
Hehe, pont az ezt megelõzõ postommal elõre megcáfoltalak! :D

Meske

Üdv itt sutababu!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Necrid^

Welcome sutabubu !! :jee:

Rounin

Hajimemashite Sutababu!

Quote from: RamizHehe, pont az ezt megelõzõ postommal elõre megcáfoltalak! :D

Én a Berserkre utalok ;> Shiroi nem az egyetlen fan :P

Beren

Haligali Mindenkinek!
Különösen a Blues Company-fanoknak; azoknak, akik mennybe mennek a Metallica Symphonic-albumától; a nehéz- és könnyûlovasságnak (a gyalogosoknak is:):)); a Gyûrûk Ura-Gyûrûkúra rajongóknak; azoknak, akik megünneplik a júnuis 6-át és a november 8-át; végül még azoknak, kik kívülrõl fújják a Nagy Durranás-Haláli Fegyver-Sziki Szökevény-Drágám, add az életed-Robin Hood a fuszkeklik fejedelme-Brian Élete-Gyalog Galopp-Ûrgolyhók-Galaxis útikalauz stopposoknak-Horrorra akadva 3... címû opuszokat!

A nevem Beren,
a fórumot egy ideje ismerem

az animét csak ritkán nézem
a Ghost in the shell 1-2 nyerte el egyedül tetszésem

ki Szilmarilokat olvasta
nevem történetét úgyis tudhatja
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Ramiz

Quote from: Berenaz animét csak ritkán nézem
:3x3:
Azért kösz, hogy megünnepled a születésnapom. :D

Rounin

Quote from: BerenA nevem Beren,
a fórumot egy ideje ismerem

az animét csak ritkán nézem

ki Szilmarilokat olvasta
nevem történetét úgyis tudhatja

Mae govannen Beren!
Elen síla lúmen omentielvo.

Beren

Quote from: Ramiz:3x3:
Azért kösz, hogy megünnepled a születésnapom. :D

Mázlista! Nekem csak a verduni csata jutott...:PPPP Ráadásul Orwell is pont 1984-et adta címûl ama könyvének! Na, de melyik napján születtél? a Fályáén, ami a fényt hozta, vagy a Hûbérúrén, aki visszavette jussát?

[Mae govannen Beren!
Elen síla lúmen omentielvo.]

Yelda Yomenië Símen
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Necrid^

Üdv Beren ür!! :)

Relunx

Üdv néked Beren!

Reluhx

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

HVp213

Üdv Itthon Beren! :jee:

(mikor megláttam a neved azt hittem h már régi FORUM tag vagy mer ismerös volt, aztán olvastam a bemutatkozást s "megvilágosodtam" :p)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Üdvözöllek dicsõ lovag, több a füled mint a... szóval szia Beren! :)