Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

Aidan

már látom miért ilyen kiterjedet ez a fórum :D üdv mindenkinek...  :p
agax vdü si deken...de nehéz leirni...
rounin...hát énmiattam ne legyél :) megvásárolhatod tõlem az adios midenkori használatát, és azt, hogy én ne használjam, hmmmmmm, mondjuk 3 millió dollárért...abból már lehet tõzsdézni, és jó sportkocsikat venni :D  :lazza:
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Kvikveg

Szia Aidan! Mitol Aidan? Aidan Quinn vagy mas okbol?
Nezz Hellsinget! :__devil:
Wilkommen mein amigo!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Üdv köztünk Aidan!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Aidan

Quote from: KvikvegSzia Aidan! Mitol Aidan? Aidan Quinn vagy mas okbol?
Nezz Hellsinget! :__devil:
Wilkommen mein amigo!

Hello Kvikveg, wie geht's?
Az Aidan névre magamtól bukkantam rá még 2002 telén, amikor egy iskolai novellához kerestem szereplõneveket a skandináv mondakörbõl...aztán annyira megtettszett, hogy ez lett a universal fórumnevem :D

Nethiree

Üdvözlet a fórumon, Aidan. Érezd jól magad ;)

Ramiz

Üdv Aidan!
Köszönj, ahogy akarsz! :)
Wurf! <= én pl most így
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Fenrir

Üdvözlet Aidan!  :)
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Aidan

syeren

Üdv minden új tagnak, mióta nem jártam erre! :)

Sidney

Baldy

Quote from: SidneyÜdv Aidan!

Csatlakozom az elõttem szólóhoz :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

animoni

Önhibámon kívül, mert már én is régen jártam a forumon, csak néha léptem fel egy két pillanatra, Szeretném az Összes új TAGOT ÜDVÖZÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Meske

Kicsit megkésve szólok, de hát ez van, ha 2 hétre elmegy nyaralni az ember, szóval
Üdv itt Aidan! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Relunx

Jobb késõbb mint soha:
Üdv Aidan!

Relunx

Raggie

Quote from: animonicsak néha léptem fel egy két pillanatra,
Nem helyes! A hibát tessék orvosolni! :D (ezt is jó ember mondja neked, aki szintén ilyesmiket követ el mostanában, de hát próbálom javítani a népet! :) )

Quote from: animoniSzeretném az Összes új TAGOT ÜDVÖZÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!
Ehez viszont csatlakozom! :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

shiri

Hali^^
Nah, jó volt már ide is regelni, épp ideje^... :P

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

shiri

nem értek a számítógépekhez, még avatart sem tudok beállítani^^! Baka vagyok......

Darkstar

Hy Shiri.
Ha megvan a kép, és megfelel annak, hogy max 128*128-as és 100kb, akkor a user cp / Edit avatar / Tallózás résznél feltöltheted a gépedrõl, vagy feltöltheted a netre, és onnan linkeled.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: shirinem értek a számítógépekhez, még avatart sem tudok beállítani^^! Baka vagyok......

A User CP menüben próbálkozz^^'

Mellesleg Grüss Gott! Hajimemashite és ahoy (+kézcsók vagy vállveregetés nem és egyéni ízlés szerint)

shiri

köszi a fogadtatást, arik vagytok^^!
Amugy ha bemegyek az uses cp-be, ezt írja ki: There are no subscribed threads to display in this folder for this time period. 0_o

Necrid^

Quote from: shiriköszi a fogadtatást, arik vagytok^^!
Amugy ha bemegyek az uses cp-be, ezt írja ki: There are no subscribed threads to display in this folder for this time period. 0_o
Bal oldalon van egy menu és ott találod az Edit Avatar-t.. ^^

shiri

köszi, megvan^^!
(ugy látszik, nem csak hülye, de még vak is vagyok^^)

Necrid^

Quote from: shiriköszi, megvan^^!
(ugy látszik, nem csak hülye, de még vak is vagyok^^)
Nah Grat ^^

Damnatus

Üdv köztünk shiri!

Moha

Üdv a fedélzeten shiri! Aranyos az avatarod! :)
Ja, és érdekes nick-ed van... :hehe:

Xaga

HVp213

Üdv Itthon shiri! :whoah:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"