Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

phr0zen

QuoteOriginally posted by Chronos
:jee:

CHRONOS

:zen:

Baldy

Gratula Saori! :)
Ez már teljesítmény :):):)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Gratula Spectre-nek is a szenyór ranghoz :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Vash én csak most vettem észre, de GRAT az 1000. (!!!!) post eléréséhez, sőt már annak túllépéséhez :):):)
No meg persze az ezzel járó Ensőnt ranghoz :D

ignus

QuoteOriginally posted by Baldy
Gratula Spectre-nek is a szenyór ranghoz :)

Bizonyám! Ezenkívül Saori úrnőnek a 400-hoz, És lassan Baldynak a 200-hoz... (gondolom holnap
:D ;) )

"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Bizonyám! Ezenkívül Saori úrnőnek a 400-hoz, És lassan Baldynak a 200-hoz... (gondolom holnap
:D ;) )

Az ebben a percben már inkább ma lesz ;)

ignus

Az ebben a percben már inkább ma lesz ;)

Hát akkor GRAT ma! (tyű de elszaladt az idő..)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

QuoteOriginally posted by ignus
Hát akkor GRAT ma! (tyű de elszaladt az idő..)

Köszönöm Neked, a többieknek meg pofátlanul előre is köszönöm :) De ha valami véletlen folytán 10 fölött lenne a gratulálok száma, akkor megköszönöm utólag is majd :D:D:D

Viszont gratula elsőként Tiaro 100. postjához, meg senior ciméhez :) Csak igy tovább! :D

Tiaro

Hehe köszi szépen.
:vigyorogmintatejbetök:
Én pedig gratulálok neked a 200 hoz!
:vigyorogvakezetfog: :torkotköszörül:
Szeretném emellet megköszönni az oldal üzemeltetőinek, Edisonnak, Pascalnak, Édesanyámnak, a Chellonak, a noname billentyűzetemnek, és izé.... nélkülük nem sikerülhetett volna... vagy mi... szóval...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shock12

Hátakkor egy kis kumulált gartuláció ! :D
Gratula Tiaronak a 100hoz, és Baldynak a 200hoz :) ! Megy ez, csak bele kell lendülni ;) !

ignus

QuoteOriginally posted by Shock12
Hátakkor egy kis kumulált gartuláció ! :D
Gratula Tiaronak a 100hoz, és Baldynak a 200hoz :) ! Megy ez, csak bele kell lendülni ;) !

Grat Tiaronak!

Saori

THX mindenkinek;) És grat mindenkinek akinek valamiért gratulálni kell^__^

//egyszerűen elintéztem :D//
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Alkalmazom Shock kumulációs technikáját:

Grat Baldy a CC-hez, és előre is grat Tiaronak a C-hez!:appl:

Tiaro

Köszi mégegyszer mindenkinek, főleg mivel elveszett rejtélyes módon pár postom, úgyhogy most megint átléptem a százast... :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Chronos

QuoteOriginally posted by Tiaro
Köszi mégegyszer mindenkinek, főleg mivel elveszett rejtélyes módon pár postom, úgyhogy most megint átléptem a százast... :D
// Csak egy kis átrendezés történt a fórumok között, és ezért "pár" postot törölnöm kellett, szóval ne lepődjön meg senki, ha "pár" posttal kevesebb a post-countja...:) //

CHRONOS

Zodd

QuoteOriginally posted by Chronos
// Csak egy kis átrendezés történt a fórumok között, és ezért "pár" postot törölnöm kellett, szóval ne lepődjön meg senki, ha "pár" posttal kevesebb a post-countja...:) //

CHRONOS
Ez úgy látom inkább direkt öröm lehet neki mégegyszer gratulálni :DD :hopp:
:bsd:

Baldy

QuoteOriginally posted by Tiaro

Nem szeretem idézni magam, de ugy látszik, most nem ártana: Gratula megint a 100. posthoz Tiaro! :)

Kalibur

Nem szeretem idézni magam, de ugy látszik, most nem ártana: Gratula megint a 100. posthoz Tiaro! :)
Ez így télleg kész vicces :D
De legalább nem vagyok túlzottan lemaradva a gratuláciiós szándékaimmal!
Grat Tiaro, grat Baldy :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

ignus

QuoteOriginally posted by Kalibur
Ez így télleg kész vicces :D
De legalább nem vagyok túlzottan lemaradva a gratuláciiós szándékaimmal!
Grat Tiaro, grat Baldy :p

Micsoda örömszerzésre képes új Moderátorunk! ;) :D

.Attila

Grat roderick a 300 posthoz!

(de sok postszámforduló van mostanában)

Saori

Grat mindenkinek mindenért előre is utólag is etc! :D :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

ignus

QuoteOriginally posted by Saori
Grat mindenkinek mindenért előre is utólag is etc! :D :D

Hát elég sűrű az újév az biztos! Grat, grat!

Sky

Most lehet gratulálni!:D:D:D
(Becouse I am evil!:D:D:D)
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

QuoteOriginally posted by Sky

You Rule !! :jee: :D

.Attila

Sky, a sátáni...
(vagy cucumber? :D)

ignus

:bsd: :whoah: :morci: :hail:

phr0zen

:bsd: :b+: :grrr: :morci: :nagyere: :kabbea: :beeee: :hogyaza:

Kono

QuoteOriginally posted by Shock12
Gratulálok Saori a 400adik fordulóhoz !!! Szép eredmény, csak így tovább :) !!

Hihi, erről én meg lemaradok... -_-" Szóval gratulálok Saori drága, hajrá a félezer nyomába! ^^
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Kalibur

QuoteOriginally posted by Trivi

(vagy cucumber? :D)
Most ezt annyira mongyuk nem értem...:( , de sebaj... prhüzent se értem... én itt ma semmit sem értek... (Grat magamnak!:D )
De ettől függetlenül grat Sky!:bsd:
És grat Saorinak is ! (gyorsan megy ez neked mostanság...:D )
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Baldy

Grat Sky! :D
Kalibur: ftpről AMV-k közül töltsd le a Cucumber címűt, és megérted :):):)