Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Baldy
Grat Sky! :D
Kalibur: ftpről AMV-k közül töltsd le a Cucumber címűt, és megérted :):):)
Thx. Megteszem.
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sky

Thenksz Evribodri!:D
Mess with the best,
Die like the rest...

.Attila

Boldog születésnapot Shinichi1977!

(Bár mivel életemben nem láttalak még itt, gondolom ezt úgyse fogod elolvasni - cáfolj rám!)

Saori

QuoteOriginally posted by Trivi
Boldog születésnapot Shinichi1977!

(Bár mivel életemben nem láttalak még itt, gondolom ezt úgyse fogod elolvasni - cáfolj rám!)

Jah boldog szülinapot^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Shock12

Boldog Születésnapot Shinichi1977 !!

Kono

Egy kérdés: tényleg lemondtál most az előrejelzésről v. én látok rosszul? ^^

Ja és boldog szülinapot az ünnepeltnek!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Shock12

QuoteOriginally posted by Kono
Egy kérdés: tényleg lemondtál most az előrejelzésről v. én látok rosszul? ^^

Ja és boldog szülinapot az ünnepeltnek!
Igen, lemondott a postot itt olvashatod. Eléggé szomorú, hogy rákényszerült szegény... :ejj:

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Igen, lemondott a postot itt olvashatod. Eléggé szomorú, hogy rákényszerült szegény... :ejj:

Rajtad kívül nem sokan figyeltek rám..szal mindegy ^^" Ez van^^"

.Attila

És már megint én vagyok az, aki keresztbetett :(
Gomen...

Baldy

Boldog szülinapot Shinichi1977! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kono

Juj tényleg, rövid az agyam....ezt láttam! ^^" Asszem talán írtam is rá... Na mind1

Saori drága: legalább mostmár nem kell ezért iderohangászni ^^ De tényleg szomorú....

Kono

Ohhh, most nézem január elsején VASH is őskövület lett ^^ Konkrétan észre se vettem, szal utólag is grat :p

Saori

Juj tényleg, rövid az agyam....ezt láttam! ^^" Asszem talán írtam is rá... Na mind1

Saori drága: legalább mostmár nem kell ezért iderohangászni ^^ De tényleg szomorú....

Nem iderohangászás volt..én élveztem, komolyan...de mivel senki nem figyelt rám (tisztelet a kivételnek ;)) ezért inkább hagyom..attól függetlenül továbbra is gratulálok mindenkinek, max nem elsőne :)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Saori
Nem iderohangászás volt..én élveztem, komolyan...de mivel senki nem figyelt rám (tisztelet a kivételnek ;)) ezért inkább hagyom..attól függetlenül továbbra is gratulálok mindenkinek, max nem elsőne :)
És mi lenne, ha megpróbálnád újra? Nekem szimpi volt az a pozíciód! Nnnaa :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

ignus

QuoteOriginally posted by Kalibur
És mi lenne, ha megpróbálnád újra? Nekem szimpi volt az a pozíciód! Nnnaa :p

Ezaz! Szerintem is nagyon kiru volt! És lesz is! Csináljunk egy népszavazást! (persze fölösleges úgyis egyértelmű hogy mindenki vissza akar téged "kapni", mint elsőszámű szülinapfelelős)
:)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Szerintem  hagyjátok meg ezen komoly döntés jogát Saorinak... ;)

Saori

Szerintem  hagyjátok meg ezen komoly döntés jogát Saorinak... ;)

Szívesen vállalnám én újra^^ Mert szerettem csinálni :) De csak akkor ha én lehetek az első:) Majd igyexem korán idejutni, többet nem ígérhetek :)

.Attila

Szívesen vállalnám én újra^^ Mert szerettem csinálni :) De csak akkor ha én lehetek az első:) Majd igyexem korán idejutni, többet nem ígérhetek :)

mivel kétszer én köptem bele a levesbe, így először én jelzem, hogy tartom magam ehhez
a múltkor azért írtam, mert délután ötkor sem kívánt még senki boldog születésnapot az aktuális ünnepeltnek

Kono

Pont erre  mondtam a rohangászást, mert akkor reggelente ide kellett magad verekedni, ha első akartál lenni... Vagyis: hivatalosan is ki kéne nevezni téged, szal úgyigazából, már ha megoldható ^^

Kono

QuoteOriginally posted by phr0zen
:bsd: :b+: :grrr: :morci: :nagyere: :kabbea: :beeee: :hogyaza:

LOL! :D Egyébként grataz avatarhoz, borzasztó..jó! :hopp:

Saori

Pont erre  mondtam a rohangászást, mert akkor reggelente ide kellett magad verekedni, ha első akartál lenni... Vagyis: hivatalosan is ki kéne nevezni téged, szal úgyigazából, már ha megoldható ^^

na ja..suliból net....:rolleyes: De még erre is vállalkozok ha kell:)

.Attila

Grat Blimp a memberséghez!!!

Shock12

Én beírhatom a topic kezdõ posztba (be is akartam), ha Saori úgy dönt... márcsak kérdéses, hogy az ujjoncok elolvassák - e azt... ;)

Már csak Saori hozzájárulására várok, amennyiben ezt megtegyem.

Baldy

Gratula öcsikém a 300. postodhoz! :)
Saori: légy kegyes hozzánk, és vállald el kedvünkért a szülinapjelzői pozíciót megint! Ehhez te értesz a legjobban! :)
Max csak akkor fogunk megelőzni (részemről legalábbis, ha éjfél előtt pár perccel még mindig nem köszöntötted az ünnepeltet... Bár nem hiszem, hogy ilyen előfordulhat :) De az öcsikém szülinapjához engedélyt kérek már most, hogy először én köszönthessem majd itt is fel :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Tiaro

Grat Trivi!

Lehet, hogy későn esik le, de ti télleg testvérek vagytok...?:confused:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Shock12

Gratulációm Trivi a 300-hoz !! :)

Baldy

QuoteOriginally posted by Tiaro
Grat Trivi!

Lehet, hogy későn esik le, de ti télleg testvérek vagytok...?:confused:

Dehogy!
Csak a szüleink azonosak, de annyi különbséggel, hogy az ő apja az én anyám, és az én apám az ő anyja... Vagy fordítva? :D Na majd kitalálod :)

Kono

Grat Trivi! :)

Én beírhatom a topic kezdõ posztba (be is akartam), ha Saori úgy dönt... márcsak kérdéses, hogy az ujjoncok elolvassák - e azt... ;)

Már csak Saori hozzájárulására várok, amennyiben ezt megtegyem.

Hmm, esetleg a topic címébe? Mert azt ott nem fogják valszeg elolvasni első postnál... Persze ha a drága nem szeretné, akkor majd mi megverjük aki figyelmetlen, jó? :D

Baldy

Hmm, esetleg a topic címébe? Mert azt ott nem fogják valszeg elolvasni első postnál... Persze ha a drága nem szeretné, akkor majd mi megverjük aki figyelmetlen, jó? :D

Én pacifista vagyok, nem verek meg senkit... Csak ledobom max az 5. emeletről :)

Shock12

Persze ha a drága nem szeretné, akkor majd mi megverjük aki figyelmetlen, jó? :D

Népírtási ötletekkel szerintem offtopicban folytassátok. Köszönöm. Egyszerû megoldás a fenti problémára: Nem kell Saori elõtt postolni... ha mégis, akkor a delikvens ellen valami megvetõ szankció lesz bevezetve... postszámra itt úgyis ügyel mindenki... Chronos majd kitörli a hozzászólásainak felét... ennyi.

Turn off !