Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Chronos

;) Köszönöm a gratulációkat! ;)

:appl: És nemutolsósorban gratulálok Shock-nak! Így tovább!  :appl:

+gratuláció azoknak akiknek elfelejtettem gratulálni!  :tezsvir:

Örülök, hogy a fórum ilyen :kiraly: lett az utóbbi fél évben, és mindezt nektek köszönhetem, úgyhogy:  :jee:  :cool:

CHRONOS

Cobra

Szuper az avatar Xaga !
Trivi, Yu-Gi-Oh-ból van, ez a Summoned Skull
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shadowolf

Grat Xaga az új avatarhoz!
Grat Pandóra (alias Sötét Angyal) a memberséghez!

Saori

Quote from: ShadowolfGrat Pandóra (alias Sötét Angyal) a memberséghez!

Igen, gratula! :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

Xaga

Grat Pandóra.

THX All, bár nekem szokatlan igy lehet hogy visszacsrélem:)

Shock12

Quote from: SaoriIgen, gratula! :)
Jááá...  Sőőőn !!  :D

Feldin

Xaga!!! Grat az új avatárhoz! ... Csak így nem ismerlek fel...

Shock: Húsvét!!!!!! :hopp:
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Shock12

Quote from: Feldin... Shock: Húsvét!!!!!!
Naja :D ... Erről jut eszembe, hogy idén kimaradt a farsang... nasebaj... ha megélem, akkor jövőre majd... :D

.Attila

Grat Vóbert az új avatarért! Te is skizofrén vagy? (nem mész innen, most én beszélek... :D)

Vóbert

Quote from: TriviGrat Vóbert az új avatarért! Te is skizofrén vagy? (nem mész innen, most én beszélek... :D)

Köcc... skizofrén??? Mire gondolsz??? :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Exo

Gratula Xaga és Vobert az új avatarokért.  :cool:

Shock12

Quote from: VóbertKöcc... skizofrén??? Mire gondolsz??? :D
Effektíve nem szokásom avatarokhoz gratolni, de ennek nagyon örülök, hiszen visszatért Sousuke Ignus galád avatarváltása óta először !! Grat !

Vóbert

Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

.Attila

:eek: Híííííí, elfelejtettem megköszönni a gratulációkat! Pótolom eme neveletlen, súlyos hibámat:

:merci: mindenkinek!

ignus

Grat Pandóra!

És Vóbertnek meg Xaganak az uj avatarok miatt!

Shokku: jobb volt a régi? :D Köszi, még holnap éenyomom azt a meccset szerintem...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Quote from: ignusShokku: jobb volt a régi? :D Köszi, még holnap éenyomom azt a meccset szerintem...
Szerintem jobb volt, de ez egyéni szoc. problémám.

Sérüléssel kapcs: Ok, csak nehogy később nagyobb gáz legyen belőle (van motoX-os ismerősöm, akinek összel törték el másodszor a lábát, mert nem volt képes megvárni a teljes gyúgyulást és nem úgy forrt össze, mint az illett volna...).

ignus

Quote from: Shock12Szerintem jobb volt, de ez egyéni szoc. problémám.

Sérüléssel kapcs: Ok, csak nehogy később nagyobb gáz legyen belőle (van motoX-os ismerősöm, akinek összel törték el másodszor a lábát, mert nem volt képes megvárni a teljes gyúgyulást és nem úgy forrt össze, mint az illett volna...).

OK... Elvileg jön holnap az orvos csapattársam, majd vele megnézetem... End of off! :D

Edit: Chronosnak még nem gratuláltam (asszem) úgyhogy: Nagy gratula mester!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Baldy

Quote from: ignusBaldynak meg az addictsághoz! (remélem én hamarosan már nem leszek függő :D )  :tezsvir:

Sok sikert hozzá, de nehogy beérjelek! :D És köszönöm a többieknek is a gratulációkat :)
És persze grat mindenkinek mindenért :) Főleg Xaga-nak az uj avatarjához, nagyon jó lett :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Shock12

Jah Big Big Congrat Baldynak ! ;)

Exo

ConGrats Baldy!  :)

Saori

Boldog Születésnapot MaTyI!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Baldy

Quote from: SaoriBoldog Születésnapot MaTyI!

Csatlakozom én is :)
Heppí Börszdéj MaTyI!
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xaga

Heppy B MaTyI

Shock12

MaTyI !!! MaaaaaTyIIII ! Heeeepppi Bööööörszdééééj MaaaaaTyIIIIII !!
//Ez itt kocsmajellegú torokhanggal történő kívánság hangoztatása volt... :D

Kalibur

Ide is rég írtam, így bocs, ha kihagytam néhány fontos gratulációt, vegyétek bepótoltnak, bármire irányult is...
Amit viszont már olvastam, és még nem is vagyok vele tán elcsúszva: Szülinapot MaTyinak (ajándéknak tán helyesírás szótár javaslott  :hehe: ), és gratuláció Baldynak a függőséghez  :tezsvir: !
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Exo

Szülinapot MaTyi!

Drótmalac

Na, végre ide is eljutottam.
Akkor először a hiánypótlás: Boldog születésnapot Skell! (ez tegnap volt, de jobb későn, mint soha)
Gratula Baldy az addict memberséghez!
Gratula Xaga az új avatarhoz!
Gratula Pandóra a memberséghez!
Gratula Vóbert az új avatarhoz!
Boldog születésnapot MaTyI!
Remélem senkit sem hagytam ki. (nem könnyű lépést tartani a fórummal, ha 1-2 napot nem ér rá az ember)
Ja, és végül, de nem utolsósorban: Nagy gratula Chronosnak! (tudom, hogy ezt már lerendeztem 1 Quote-val, de a 2000. post megérdemel 1 begépelést /külön köszönet norikonak, hogy összefoglalta a gratokat/)