Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

ignus

Boldog Születésnapot Manga-nak és anatole-nek!
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kalibur

Boldog szülinapot az aktuális két ünnepeltnek plussz grat Saorinak és Ramiznak is !
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Quote from: ignusBoldog Születésnapot Manga-nak és anatole-nek!

Csatlakozom. :D

Shadowolf

Grat Raggie Gordon-nak a memberséghez!

Saori

Quote from: ShadowolfGrat Raggie Gordon-nak a memberséghez!

Hai, gratula! :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Soridan

Quote from: ShadowolfGrat Raggie Gordon-nak a memberséghez!

Hehhe, hiába meresztgettem 29-nél a szemem :D

Akkor marad a csatlakozás ! Avagy gratz, innen már megy, mint a karikacsapás :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Quote from: SoridanHehhe, hiába meresztgettem 29-nél a szemem :D

Akkor marad a csatlakozás ! Avagy gratz, innen már megy, mint a karikacsapás :D

Már másodszor fordul ez velem elő! (első alkalom Saori 1300.-iknál volt) Ez már nem lehet véletlen! "INSERT CONSPIRACY THEORY HERE" :D

Neked azértis grat a 700-hoz! (ha neked is eltünik egy postod, akkor tömegmészárlás lesz! :grr: :D)

Saori

Quote from: ShadowolfMár másodszor fordul ez velem elő! (első alkalom Saori 1300.-iknál volt) Ez már nem lehet véletlen! "INSERT CONSPIRACY THEORY HERE" :D

Pff.. galád módon megvezettél..:ejnye: namindegy.. én meg még mindenkitől :merci: akitől eddig nem tettem :)

Xaga

Heppy B. a szülinaposoknak
Grat Soridan a 700-hoz.
Grat Raggie Gordon-nak a memberséghez!

Bruce

Ehh... na mind1, most erőt veszek magamon...
Tehát:

Grat Ramiz 300. postjához!
Grat Lorenornak, Xaganak és Exonak az új avatarokhoz!
Grat Saori 1400-ához!
Grat Soridan 700-ához!
Grat Raggie Gordon memberségéhez! (Remélem már jogosan írtam, ha nem akkor úgyis meglesz)
És végül Boldog szülinapot Manga és Anatole!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Totya

Gratula Raggie Gordon-nak a memberséghez,
Soridannak a 700-hoz és Ramiznak a 300-hoz  :appl:  :appl:  :appl:
Teacher Banzai!!!

Soridan

Quote from: ShadowolfNeked azértis grat a 700-hoz! (ha neked is eltünik egy postod, akkor tömegmészárlás lesz! :grr: :D)

:D Olyan nincs... gyorsan generálok egy pártucatnyit :)

Egyébként meg :merci:
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Quote from: Soridan:D Olyan nincs... gyorsan generálok egy pártucatnyit :)

Egyébként meg :merci:

Szívesen!

Megjegyzés: megnéztem Raggie adatait ellenőrzésképp, és nálam 31 post-ot jelez a fórum. :confused: Szóval passz...:rolleyes:

Megjegyzés 2: jó az új aláírásod. ;) Szép dolog az őszinteség. :p :D

Exo

ConGrats Raggienek a memberséghez és Soridannak a 700-hoz!!! :)

Vóbert

Quote from: ShadowolfMár másodszor fordul ez velem elő! (első alkalom Saori 1300.-iknál volt) Ez már nem lehet véletlen! "INSERT CONSPIRACY THEORY HERE" :D

Neked azértis grat a 700-hoz! (ha neked is eltünik egy postod, akkor tömegmészárlás lesz! :grr: :D)

Nem baj :) Kell ilyen is :P Grat Soridan!!! :D
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

.Attila

Grat Raggie Gordon, Soridan és Ramiz!

Itachi

Én pedig ünnepélyesen gratulálnék Angel nek a sikeres nyelvvizsgájához! OMEDETOU!!!!  :tezsvir:  :hail:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

.Attila

Gratulálok Angel-nek a sikeres nyelvvizsgájához! :appl::appl::appl:

Xaga, neked hogy sikerült?

edit: pfui, Lorenor, hogy előzhettél meg pár másodperccel :_piszka: :)

Saori

Quote from: LorenorÉn pedig ünnepélyesen gratulálnék Angel nek a sikeres nyelvvizsgájához! OMEDETOU!!!!  :tezsvir:  :hail:  :zen:

Énis gratulálok :)

Exo

Quote from: LorenorÉn pedig ünnepélyesen gratulálnék Angel nek a sikeres nyelvvizsgájához! OMEDETOU!!!!  :tezsvir:  :hail:  :zen:

Én is, én is!!!
Meg neked is az új avatarhoz! :D

Shadowolf

Gut gemacht Angel! :D

Drótmalac

Köszi mindenkinek a gratulációt az 555-höz+ a gyüjtögető életmódhoz is.
Akkor talán következzen a mai gratulációáradat:
Gratula Ramiz a 300. posthoz!
Gratula Exo az új avatarhoz!
Gratula Lorenor az új avatarhoz!
Gratula Xaga az új avatarhoz!
Gratula Saori az 1400. posthoz!
Boldog Születésnapot Manga és anatole!
Gratula Raggie Gordon a memberséghez!
Gratula Soridan a 700. posthoz!
Gratula Angel a sikeres nyelvvizsgához!
Remélem senkit sem hagytam ki.

Totya

Én is én is én is gratulálok a nyelvvizsgádhoz Angel  :appl:  :appl:  :appl:
Teacher Banzai!!!

Xaga

Grat Angel a sikeres nyelvvizsgához.
Grat annak akinek új avatára lett.

És nagy grat magamnak amiért nagyon béna vagyok németből. /me szertatásos öngyikosságot követ el

.Attila

Quote from: XagaÉs nagy grat magamnak amiért nagyon béna vagyok németből. /me szertatásos öngyikosságot követ el
Na, azért nem kell ennyire komolyan venni, van következő lehetőség.
És azért, mert nem sikerült egy vizsga, attól még nem vagy béna.

Shadowolf

Quote from: XagaÉs nagy grat magamnak amiért nagyon béna vagyok németből. /me szertatásos öngyikosságot követ el

Grat neked, ahhoz hogy még engem is sikerült hülyeségben überelned! :rolleyes: Részvétem, (tényleg :)) de az ilyen kudarcokat nem magadra kéne visszavezetned. Egy tipp: menj próbáld meg a Goethe Institut-nál, letenni a vizsgát. Ott olyan emberek vizsgáztatnak, akik ténylegesen meg tudják neked mondani mennyire beszéled jól a németet, és nem húznak meg minden egyes alakalommal csak azért, hogy mégegyszer bekasszírozzák a vizsgadíjat. ;) Én ott (pontosabban: egy kihelyezett részlegüknél :D)  tettem le a középfokúmat, és nagyon pozitív tapasztalataim voltak velük kapcsolatban. (nomeg azért az is segített, hogy 97%-os lett a szóbelim :D)
És ellentétben a Rigó utcaival, ezt külföldön is elfogadják.

.Attila

Quote from: ShadowolfGrat neked, ahhoz hogy még engem is sikerült hülyeségben überelned! :rolleyes:
De kedves voltál :bsd: :_piszka:

Shock12

Quote from: SaoriÉnis gratulálok :)
énisénisénis !! Gratulálok Angel !! Mostmár hanyagolhatod a Németórákat a suliban :D !

És gratula Raggie Gordonnak a tagsághoz, és Ramiznak a 300-hoz !! :) !

Shadowolf

Quote from: TriviDe kedves voltál :bsd: :_piszka:

Szimplán arra célóztam, hogy emiatt tényleg nem érdemes magát hibáztatnia. Velem is előfordult már, hogy nem lett meg elsőre a nyelvvizsgám, (és mivel a nyelvtudásom az egyetlen amire büszke vagyok, elhiheted nekem sokkal rosszabbul esett a kudarc mint neki) de ilyenkor sztem nem az a teendő, hogy magadat állítod be hülyének/bénának/akárminek...:rolleyes:

Exo

Quote from: XagaGrat Angel a sikeres nyelvvizsgához.
Grat annak akinek új avatára lett.

És nagy grat magamnak amiért nagyon béna vagyok németből. /me szertatásos öngyikosságot követ el

Bocs az Off-ért:
Xaga ne aggódj emiatt...én lennék az élő példa arra, hogy nem szabad csüggedni. Nekem se elsőre ment ám az angol írásbeli (úgy megbuktam elsőre, hogy ihaj :D), de összeszedtem magam, keményebben készültem és átmentem (igaz elég neccesen: 63% :D)!
Szóval fel a fejjel! Tessék újrapróbálni, mégtöbb figyelmet rá szánva és simán átsiklasz rajta! ;) GAMBARIMASU!!! :D

Edit: Ja, és hozzátenném, hogy én se vagyok hülye angolból, csak eccerűen xar napot fogtam ki...szvsz veled is ez lehetett. :D