Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Shock12

Quote from: Bruce579Grrrrr... egy hétvége alatt annyi minden történt, hogy már kétszer próbáltam összegezni, de ocsmány mód nem jött össze... (Drótmalac összegzése a fele ha van annak, amiről lemaradtam...  :grrr: ) Tehát most gratulálok mindenkinek, aki e hétvége alatt okot adott rá... (és külön grat fent nevezett Drótmalacnak ahhoz a türelemhez, ami nekem jelen pillanatban hiányzik... :) )
Igen... összegezted volna az utóbbi két nap Drótmalac összegzését, hozáveszed Xellost, és kész :p ... Vagy még volt azon kívül valami,amit öszegző mesterünk (cumullus maximus :D) kihagyhatott ? :confused:

Tiaro

Tömörebb kiadásban: Gratula AoiHaru, Ignusnak, Angel, Xellos, Lac, Xaga, Exo, noriko, angelhunter, és Zelgadis!
Phűű

Meg grat mindazoknak, akik fejben tudják tartani, kinek és miért gratulálnak. :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Saori

Nah akkor amikről lemaradtam:

Gratula AoiHarunak, a félezredik tagunknak!
Ezenkívül:
gratula ignusnak az ős(m)emberi cím eléréséhez
grat a 2 700-asnak Angelnek, és Xaga-nak,
és grat norikonak a 200-hoz, nameg drótmalacnak a tripla 5höz..
asszem semmi sem maradt ki..:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Ramiz

Itt is köszönet Norikonak!  Meg mindenkinek, aki idejár, amiért ennyi fantáziadús gratulációt tudtok összehozni! :hehe: Nőjön az a postszám!  :rolleyes: :hehe: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

ignus

Köszi Tiaronak és Saori-úrnőnek! :arigato: :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shadowolf

Quote from: RamizItt is köszönet Norikonak!  Meg mindenkinek, aki idejár, amiért ennyi fantáziadús gratulációt tudtok összehozni! :hehe: Nőjön az a postszám!  :rolleyes: :hehe: :D

Grat neked a 300-hoz! Viszont töröld ki a dupla postjaidat (eddig legalább hármat láttam :ejj: ), mert irgum-burgum lesz! :bsd:

EDIT: és grat Exo-nak az új avatarhoz! Lassan már mindenki Naruto fan-né avanzsál? :D

ignus

Quote from: ShadowolfEDIT: és grat Exo-nak az új avatarhoz! Lassan már mindenki Naruto fan-né avanzsál? :D

Jaja.... Bár valamiért olyan ismerős a csávóka! :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Grat Ramiznak a 300. posthoz!
Grat Lorenornak, Xaganak és Exonak az új avatarokhoz! Lorenor és Xaga: miket látunk?

Shadowolf

Quote from: ignusJaja.... Bár valamiért olyan ismerős a csávóka! :D

Most hogy mondod...:p :D Amúgy grat Xaga-nak is az új avatarhoz! (ha ez nem skizofrénia, akkor nem tudom mi...:D)

Itachi

Quote from: TriviGrat Ramiznak a 300. posthoz!
Grat Lorenornak, Xaganak és Exonak az új avatarokhoz! Lorenor és Xaga: miket látunk?
Mostani avatar om on Suikotsu van a Shichinintai ból ami az Inu Yasha ban egy 7 fős hadsereg..Ennek az embernek 2 énje van, amik ráadásul éles ellentétei egymásnak.A képen épp a gonosz énje van. :bsd:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Exo

Én is gratulálok Xaga-nak az új avatarhoz. :D

Ja, és köszönöm szépen a gratulációkat  :merci:

Shock12

Hm... keresem, de nem látom... és tényleg nem... ezérthát most nagy gratula  Xagának (a jó kis Maburaho-s avatarja is kul :) ), és Ramiznak a postszámfordulókhoz, gratulálok Norikonak is hozzá, illetve üdvözlöm itthon :) ! (Drótmalacnak is, bár a démoniság az szebb... :p, de kivívta elismerésemet a gyűjteményeivel :) )

Saori

Grat Ramiz a 300-hoz
//és gratulálok magamnak, mert végre befelyeztem a 10oldalas irodalom házidogám, ésmost leszakadni készül a kezem...:rolleyes:

Shock12

Gratulálok Saorinak az 1400. postjához is, nagyon szép eredmény... és mostmár karnyújtásnyira került a mágikus határtól :) ! Grat-Grat !! :)

Saori

.Attila

Grat Saori! Érik az új otaku ;)

Xaga

Kalibur

Quote from: TiaroTömörebb kiadásban: Gratula AoiHaru, Ignusnak, Angel, Xellos, Lac, Xaga, Exo, noriko, angelhunter, és Zelgadis!
Phűű

Meg grat mindazoknak, akik fejben tudják tartani, kinek és miért gratulálnak. :D
Mivel nem kapok értesítést s időm se sok van feljönni, megint lemaradtam (ehh, én minmdig mindenhonnan késésben vagyok :( ), és most még lusta is vagyok, de naon komolyan... így hadd mondjak egy szimpla DETTO-t :)
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Exo

Grat Ramiz és Saori! :)

ignus

Quote from: ExoGrat Ramiz és Saori! :)

Én is gratula! Egy jó nagy gratula!

Saori

Quote from: TriviGrat Saori! Érik az új otaku ;)
Quote from: XagaGrat Saori
Quote from: ShadowolfGrat Saori!
Quote from: ExoGrat Ramiz és Saori! :)
Quote from: ignusÉn is gratula! Egy jó nagy gratula!

:merci: minna!

Éspersze:
Boldog Születésnapot Manga és anatole!! :)

Shock12

Quote from: SaoriBoldog Születésnapot Manga és anatole!! :)
Wow... és micsoda születésnaposaink vannak !! Bolldog születésnapot minkettőjüknek... nagyot, sokat, bódogat !! :)

Tiaro

I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Totya

Teacher Banzai!!!

Totya

Ja és boldog születésnapot a mai ünnepelteknek Manga-nak és anatole-nak
 :appl:  :appl:  :appl:  :appl:  :appl:
Teacher Banzai!!!

Vóbert

HBZ, post és egyéb grat...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Soridan

Na akkor nagy levegő (sisak behorpad):

Grat Saori, Ramiz és a két szülinapos, Manga és anatole! Mind tudjátok, miért. /akit lehagytam, azt nem memóriarezidens lustaságom okozza, hanem a tény, hogy 50 byte/sec a sebességem :)

/me elgallopppp
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Ramiz

A születésnap az jó dolog. Igyatok sok sört!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Feldin

Grat és boldog szülinapot!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s