Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: ShiroiSzóval keversz egy kislánnyal, igaz? Így már mindjárt jobb... :rolleyes: :haha:
:lol: Grat Shiroi az 1300-hoz!

Ramiz

grat dear Meske!!!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Meske

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Rounin

Meske : én gondolatban mindig gratuláltam neked, ha úgy érezted, valaki a válladat taperolja spirituálisan, nos... én voltam :D

Shiroi : mi a szösz, viráglovag??? :D Én csak a kishi-samaig jutottam el ;)

Meske

Quote from: RouninMeske : én gondolatban mindig gratuláltam neked, ha úgy érezted, valaki a válladat taperolja spirituálisan, nos... én voltam :D
Aha. Akkor jó tudni, hogy az a múltkor te voltál... :D
(De úgy nem is volt olyan nehéz a hátam mögé bújni, hogy az egész világ valójában a hátam mögött van, még az is, ami elõttem, mint ahogy valamikor régebben kifejtettük... :p)

Köszi! :)

Ramiz

HATALMAS GRATULÁCIÓ ÉS HÁLÁS KÖSZÖNET ZSOZSO SAMA-NAK!!! :hail: :hail: :hail:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bill

Zsozso: Ezer köszönet!!!
:hail::hail:
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Rounin

Quote from: ShiroiKöszönöm Moha, Rounin!

Ez a karakter jellemétõl is függ. Nekem jelenleg Rend, Élet. Neked? Biztos Halál, Rend, ugye? :)

Élet, Káosz. (de a Halál és Rend is óriási szerepet kap... szóval helyesen nézve : Élet, Rend, Káosz, Halál :D )

Amúgy... gratulálok és köszönöm zsozso-dono töretlen lelkierejét, mely átsegített minden arra méltót és érdemtelent a nagy válságon :)

Raggie

KÖSSZ ZSOZSO! Egy hattalmas testi-lelki-idegi-összeroppanástól mentetted meg a forumos társadalmat! Örök hálánk! :tezsvir:  :appl:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rune

Mégegyszer ezer köszönet és örök hála ZSOZSO!!! :jee:
 :hail:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Drótmalac

Mindenkihez csatlakozva: KÖSZÖNÖM ZSOZSO!
Gratula Meske az 1200. posthoz!
Gratula Shiroi az 1300. posthoz!

Meske

Köszi Drótmalac! :merci:

És KÖSZÖNJÜK ZSOZSO!!

Grat Ramiz az 1900hoz!
Grat Rounin az 1100hoz!

Project_2501

Van egy rész a The Matrix címû filmben, amikor Choi és bandája megérkezik Neo lakásához, majd utána együtt elmennek egy szórakozóhelyre, ahol Neo összefut Trinity-vel.
Szóval még a lakás ajtaja elõtt lezajlik egy ilyen párbeszéd, miután Neo odaad egy disc-et Choi-nak (nagyokat csak szószerint, tehát sorry, de ez angolul lesz):

Choi: - Hallelujah ! You're my savior, man. My own personal Jesus Christ.
Neo: - You get caught using that...
Choi: - Yeah, I know. This never happened. You don't exist.
Neo: - Right.

ZSOZSO TE vagy az én Neo-m !  :jee:  Beállok a többiek közé -> :hail:
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

Damnatus

Grat Ramiz az 1900-hoz!
Grat Rounin az 1100-hoz!
Grat White SeeD a 300-hoz!

Darkstar

Quote from: DamnatusGrat Ramiz az 1900-hoz!
Grat Rounin az 1100-hoz!

Csatlakozom!  :appl:

És köszönjük Zsozso!  :hail:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Meske

Grat White SeeD a 300hoz!

Sinistro

Én is szeretnék csatlakozni az elõttem szólókhoz:

KÖSZÖNÖM ZSOZSO, ISTEN VAGY!!!! :haha:

Necrid^

csatlakozom!!

ZSOZSO 4 EVER
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Necrid^

Megiron japánul is:

のための zsozso !!!

Zodarr

Gratula az új FTP-hez! Remélem ez megmarad!

A többiek is idegratulázzanak, hamár van ez a thread...  :)
Paradimetil-diaminó-arzenobenzol-monometán-szulfinsavas  nátrium

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Raggie

Grat zsákarc(Ramiz) és bpka000! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Dragon

Köszi mindenki.
Már régóta érzem magam túlzottan is ancient-nek :)

És hogy megünnepeljük a dolgot, íme az új av/sig kombó az anti-ElfenLied tábor bosszantására :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Rounin

Quote from: bpka000Köszi mindenki.
Már régóta érzem magam túlzottan is ancient-nek :)

És hogy megünnepeljük a dolgot, íme az új av/sig kombó az anti-ElfenLied tábor bosszantására :D

Grat õstag!

Avatárod :jee: , s bár az anti-tábort gyarapítom, megsúgom neked, hogy ez akkor is tetszik :p

Edit: a szöveg ditto :p

Damnatus

Grat Ramiz az 1900-hoz!
Grat bpka000 a milleniumhoz!

Moha

Grat Rounin az 1100-hoz!
Grat bpka000 az avatarhoz és az 1000-hez!

Rounin

:merci: Moha, Darkstar, Damnatus! (észre sem venni, ennyi üdvözlés közt :D )

Bill

Grat Ramiz az 1900-hoz!
Grat Rounin az 1100-hoz!
Grat bpka000 az 1000-hez!

:jee:

edit: az 1000 lemaradt ...
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Djinn

Gratulálok Ramiz az 1900-hoz!
Gratulálok Rounin az 1100-hoz!
Gratulálok White SeeD a 300-hoz!
Gratulálok bpka000 az 1000-hez!
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"