Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: ShiroiVagy éppen én hiszek túlságosan... ;)
Edit: ez a Fazék név kicsit olyan, mint a Rém rendes családban amikor Al Bundy álneve duplanulla-cipõ volt... :)
megtisztelve érzem magam a hasonlattól :haha:

csak hogy én is éljek egy hülye poénnal:
Fedõnevem: Fazék

katz

Quote from: Fazékmegtisztelve érzem magam a hasonlattól :haha:

csak hogy én is éljek egy hülye poénnal:
Fedõnevem: Fazék
Akkor már legyen 1 kicsit jémszbondosabb
Fedõnevem: Fazék, Fazék Zoli
Quote from: ShiroiHol van az a katz, akit én ismerek?
Épp homokosok hadát irtja. Hiányzom?

Kvikveg

Quote from: BonciErre meg csak azt tudom mondani, hogy az anyukának most már illene kimaradnia ilyen dolgokból.
Hat igen...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

HVp213

Támogatom! :jee:

Mikor indítod a peticiot, hogy idén a nyárból elég volt ennyi jövõre meg hagyják ki az egészet... :lazza:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Én a szolid 20-25 fokot, enyhe szellõt (szélben nem lehet dohányozni) és világos-vékony felhõs idõt preferálom.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: ShiroiDetto.
De újabban a nagy hõséget is szeretem - már ha az hõségnek nevezhetõ, ami Magyarországon átélhetõ. A két végletet:
1. ha olyan hideg van, hogy már nem érzem az ujjaimat, vagy egyszerûen csak annyira fázik, hogy már ég
2. amikor annyira tûz a Nap, hogy izzadni sincs ideje az embernek, mert azonnal rászárad.
Hát ebben is szöges ellentétek vagyunk. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zelgadis

Quote from: White SeeDUtálom a nyarat.
Csak tudnám hogy a többi ember mért szereti?

egyetlen indok, SeeD :) :

sok jó csaj, kevés ruhában ;)  :jee:

Pirula

Tetszett ez a post, jól kivesézem hátha sikerül szebb megvilágításba helyezni ezt az évszakot. :D (nem :_piszka: csak úgylátszik nekem meg agyamra ment a meleg)
Quote from: White SeeDUtálom a nyarat.
Csak tudnám hogy a többi ember mért szereti?
Mert nincs iskola.
Quote from: White SeeDIszonyat meleg van.
Látod, már nem is tudsz megfázni, megspórolod a Paxirasol árát, nem is beszélve a fûtésszámlákról.
Quote from: White SeeDNapközben nem tudsz semmit csinálni, mert ha kimész odakozmálsz a betonra/hõgutát kapsz.
Lépj a fûre!
Quote from: White SeeDNagy a szárazság.
Hát ahhoz képest hogy most júniusban Gyõrt elöntötte az esõ... De egyébként mi sem mókásabb mint öntözõgépet és a hozzá tartozó hatméteres alumíniumcsöveket kicipelni a kukoricaföldre?
Quote from: White SeeDRákot kapsz a naptól.
Pácold be két napra és süsd meg roston. Lásd Gasztronómia topic.
Quote from: White SeeDA szmogot nem mossa el az esõ.
De ha megfulladsz legalább nem egy sártócsában esel össze!
Quote from: White SeeDMindenki egésznap füvet nyír.
Nono, elõbb még azt mondtad minden száraz, akkor hogyan nõne a fû? :D
Quote from: White SeeDÉs felmegy mindennek az ára.
Nézz csak be egy síruházati boltba!
Quote from: White SeeDA szülõk basztatnak, hogy menjek el velük nyaralni. Jóh, amint Japán vagy Kína a célpont akár busszal is megyek. Az óceánon meg LH stílusban átkelek egy gumicsónakkal:p
De amíg horvátország a cél, ahol némi vizen és kövön kívül az égvilágon semmi nincsen minek?
Várj, és a mono/bikinis lányok a strandon??? Az talán hörcsögtáp?
Quote from: White SeeDMi a jó abban, hogy 7 órát utazzak le 35 fokban egy cucokkal és emberekkel megpakolt kocsiban?
Milyen jó érzés lesz majd kiszállni és jeges ásványvizet/fröccsöt/sört (nemkívántrésztörlendõ) kortyolgatni!
Quote from: White SeeDMi a jó egy technikailag gyakorlatilag nullán álló országban?
Na neee hogy te gyárlátogatásra mennél nyaralás közben?! :)
Quote from: White SeeDKell nekünk ez a nyár??!!
Ha neked nem kell akkor én megveszem tõled óccsóér'.

Most így visszaolvasva... reménytelenül optimista vagyok. :haha:

.Attila

Tél = vizsgaidõszak
Nyár = szünidõ
Én évek óta nem voltam sehol nyaralni, neked meg az a bajod, hogy "már megint Horvátországba kell menni"? Én tudod milyen szívesen mennék?
Tenger és tó nem ugyanaz, és a változatos környezet sem árt (persze ha mindig Horvátország, mindig ugyanott, akkor részben megértelek).
Technikailag nulla... áram van, ennél több nagyon szerintem nem kell egy külföldi nyaraláshoz. Szerintem.
Btw. én is 20-25 fokra szavazok, napos, de nem vakító, és tengerparti szél. Dejó lenne...

Kvikveg

Quote from: ShiroiDetto.
De újabban a nagy hõséget is szeretem - már ha az hõségnek nevezhetõ, ami Magyarországon átélhetõ. A két végletet:
1. ha olyan hideg van, hogy már nem érzem az ujjaimat, vagy egyszerûen csak annyira fázik, hogy már ég
2. amikor annyira tûz a Nap, hogy izzadni sincs ideje az embernek, mert azonnal rászárad.
Mazohista... :eeek:

Pirula: :D:D:D :lul:

Rakrol jut eszembe: egy idoben kierult, hogy vmi etkezesi olaj rakot okoz. Erre volt kis karikatura:  Etterem mai specialitasa: rak olajban. Pincer kihozza, vendeg dobbenten nez az ures tanyerra, csak olaj van benne, rak sehol. Pincer: Ja a rak... az majd kesobb jon!  :__devil:

Reszemrol eddig: tel: vizsgaidoszak, nyar:vizsgaidoszak, vagy utana depi. Egyebkent meg ugyis itthon ulok, telen a pocsek teto es ajto miatt a szobam szeles idoben hideg, nyaron ugyanezek miatt delutan felmelegszik, de ez meg mindig kibirhatobb. Es tenyleg unalmas lenne mindig ugyanaz. Dogunalmas. Strandra viszont nem megyek, mert falfeher vagyok (pinceben napozol - mondta egyszer valaki), szoval ilyen szinnel nem vagyok tul esztesztikus+eljen a borrak -> leegni meg nem szeretek, haverokkal ritkan megyunk el. Ha vizben vagyok, akkor uszodaban, vagy kadban. Namindegy.

Alapvetoen a 20 fokot preferalom, hosszunadrag-dzsekis felszerelesben, tiszta idovel, vagy neha esovel. Csak kodos idot ne... Eso utani szagot viszont imadom. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: ShiroiNekem elég egy is, csak az legyen meg télen-nyáron! :haha:
Ebben véletlenül egyetértünk. :)
Amúgy sok a szépen kicsomagolt, de silány minõségû nõ is, úgyhogy a meleg ilyen szempontból hátrány is.

Pirula: you are a sick man... :lol: i can giv no mor rep! :beken:

Ramiz

Quote from: ShiroiIlyen sem lesz túl sûrûn! :haha:
Megcáfolnálak: ebben megint egyetértünk! :D

Fazék

Quote from: RamizPirula: you are a sick man... :lol: i can giv no mor rep! :beken:
nyugtasson a tudat, hogy én adtam neki :D

Amúgy én egyértelmûen a nyár mellett vagyok, még akkor is, ha buszra szállva az 5. percben már a vizespólóversenyre nevezést, csak a nemem akadályozza meg :D
Valahogy nagyon rühellem a hideget, és nagyon nem szeretek agyonöltözködni és különösen útálom, amikor a golyóim a hasüregemben keresnek menedéket a hideg elõl...  :eek: :D

Horvátországot meg ne tessék szídni, alig várom már, hogy annyi év után újra tengerpart mellé juthassak... :) Családi nyaralás keretében én is kevésbé komáltam a dolgot, de most már haveri társaság fog menni, ha Isten is úgy akarja, rohadtjól fogjuk érezni magunkat abban a technika nélküli környezetben is! :)

Dragon

Én se a telet se a nyarat nem szeretem, sõt a többit se.
Igazándiból nincs is mostanában olyan évszak, ami önmagában véve legalább elviselhetõ lenne, mínusz 10 után rögrön 35 fok jön, maximum közbeiktatnak pár 10 fokos esõs napot. És ha hozzávesszük hogy az emberek mikkel teszik még jobban tönkre az évszakok nyugalmát, pl. nyáron lehetetlen aludni, mert minden nap buli van. Mintha senki sem menne dolgozni nyáron...
Persze van mindegyikben jó is, de az én meglátásom szerint, legalábbis számomra nincs arányban a rossz dolgokkal.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Pirula

Quote from: Fazéknyugtasson a tudat, hogy én adtam neki :D
:merci:
Quote from: FazékValahogy nagyon rühellem a hideget, és nagyon nem szeretek agyonöltözködni és különösen útálom, amikor a golyóim a hasüregemben keresnek menedéket a hideg elõl...  :eek: :D
Mélységes együttérzésem. :) Bár én a télben is megtalálom a magam számítását, általában a gombamód elszaporodó forraltboros bódék és jól fûtött, hangulatos kiskocsmák ölén. :)

Ramiz

Zoli: te is egy szikk man vagy! (színes szöveg) :lul: (na ezért nicns nekem kesztyûm és ezért lyukas a zsebem a téli nadrágon :__devil: )

Meske

Quote from: Tyraelhttp://www.worth1000.com/entries/163500/163621AFHE_w.jpg
:)

Tyrael
:lol:
És az a poén, hogy pont ma csináltam egy olyan francia feladatot, ahol az volt a kérdés, hogy melyik filmben találkozhatunk kutyafejü emberekkel? (Fantasy) :haha:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Moha

Djinn

Quote from: Fazéksztem az csak egy hiú ábránd, hogy párok elõtt nincs tabu ;) :) bár lehet hogy csak én nem hiszek eléggé a szerelemben :)
Na igen, ennek lesz a vége a válás :hehe:  
Hülyeség titkolózni az csak rombolja az embert és a kapcsolatot is. Arról nem beszélve, hogy minden kiderül így vagy úgy és akkor még rosszabb. Az a baj az emberekkel, hogy azt hiszik tökéletesnek kell lenni. Ha elkövetnek egy hibát próbálják titkolni. Pedig ha megbeszélnék a dolgot, akkor több értelme lenne az egésznek, és könyebb lenne helyrehozni/rendezni a problémát.
MOst mondanám, hogy ez csak az én véleményem, de ez egy olyan dolog, ami mindenkire érvényes. Eddig minden ismerõsre bejött  :3x3:

Nem tudom, mi bajotok a nyárral. A nyáresti/éjszakai séták a legromantikusabbak a világon.  :rolleyes: Télen még egymás kezét is nehéz fogni a sok ruhától meg kesztyûtöl :(
Azonkívül nyáron lehet Fehér Magnum-ot enni, kirándulni, piknikezni, Forma1-re és Sziget-re menni, szalonnasütést rendezni haverokkal, éjszakai túrára menni, jobbak a fényviszonyok kirakóráshoz, NEM KELL AZT A RENGETEG RUHÁT FELVENNI...stb. stb !!!! A rengeteg elõnyhöz képest mi az a kis leégés, vagy hõguta? (az is csak akkor ha nem vigyáz az illetõ) :haha:
A telet viszont utálom. Depiseknek való évszak, közel sincs annyi elõnye, mint a nyárnak, viszont több a negatívum benne. A napfény hiánya teljesen kicsinálj aza embereket, mindenki savabyú és fáradt...
A tavasz jöhet és az õsz is, ha nem túl esõs és sáros.  :lazza:
Picnic
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Quote from: DjinnNem tudom, mi bajotok a nyárral. A nyáresti/éjszakai séták a legromantikusabbak a világon. :rolleyes:
Fõleg a sok szúnyog, légy és egyéb rovarok garmadája, amely a romantikusan sétáló párt felhõbe burkolja.

Quote from: DjinnNEM KELL AZT A RENGETEG RUHÁT FELVENNI...
Én szeretem azt a rengeteg ruhát. Védelmet ad. :)

Quote from: DjinnA napfény hiánya teljesen kicsinálja az embereket, mindenki savanyú és fáradt...
Az erõs napsütés és a döglesztõ meleg ugyanúgy teljesen kicsinálja az embereket, mindenki savanyú és fáradt... :hehe:

animoni

Nekem ujjonan az a bajom a nyárral, hogy vizsgaidõszakom van :__devil: !!! Most is van még vizsgám és ebben a tikkasztó melegben kell tanulnom. Azon kivül hulla fáradt vagyok és a nap még ki is szívja azt a maradék erõmet is, hogy tanuljak. És amikor bemegyek a városba a busszal, folyton elhaladok a strand elõtt, és gondolom mindenki tudja, hogy ilyenkor mire gondol az ember...
Nem is beszélva arról, hogy +1 hét terepgyakszim is lesz kint a szabadban :bruhuhu: , aminek külön örülõk :morci: .
Mindezektõl függettlenül én nem vagyok oda a nyárért! Akkor inkább az õsz vagy a tavasz( igaz mostmár ez a két évszak kezd eltünni ), azok jobbak. Nincs 40fok meleg és nem fogynak le az ujjaim sem!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Djinn

Quote from: RamizFõleg a sok szúnyog, légy és egyéb rovarok garmadája, amely a romantikusan sétáló párt felhõbe burkolja.
Aha értem. Tudod mit? Ha életem párjával sétálgatok a napfelkeltét várva vagy egy hegyi tisztáson, a fûben fekve éppen a csillagokat nézzük, akkor én magasról teszek az általad említett dolgokra.  :lazza: :hehe:
Quote from: RamizÉn szeretem azt a rengeteg ruhát. Védelmet ad. :)
Védelmet? Mi ellen kell védekezned?  :3x3:
Quote from: RamizAz erõs napsütés és a döglesztõ meleg ugyanúgy teljesen kicsinálja az embereket, mindenki savanyú és fáradt... :hehe:
Nem ismerem a pontos tudományos hátteret, de azt tudom, hogy a depis embereknek pl. télen több/erõsebb gyogyszert kell szedniük. Szerintem mindenki halotta már azt a kifejezést, hogy "téli depresszió".
Úgy tudom van egy melatonin nevû hormon (a belsõ óránkat szabályozza), ami sötétben termelõdik és lassitja az életritmust. Ez az egyik felelõs a fent említett jelenségért. A depiseknek szoktak is fényterápiát javasolni, mert az gátolja ennek a hormonnak a termelõdését.
 Kisegíthetne egy szakember én nem vagyok ebben annyira jártas :o

Necrid^

Quote from: RamizÉn szeretem azt a rengeteg ruhát. Védelmet ad. :)
Bele gondolni..és melegem lett..nyáron sok ruha?az hogy jón össze?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: NecridBele gondolni..és melegem lett..nyáron sok ruha?az hogy jón össze?

:confused:  Arról írt, hogy télen kell a sok ruha.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DjinnA telet viszont utálom. Depiseknek való évszak, közel sincs annyi elõnye, mint a nyárnak, viszont több a negatívum benne. A napfény hiánya teljesen kicsinálj aza embereket, mindenki savabyú és fáradt...

Tévedsz :p

A tél az álmodozók évszaka :] Én imádom. A nyarat is. A tavaszt is. Az õszt is. Mindegyiket másért. A telet azért, mert olyan tiszta, csendes, nyugodt. (igaz, amikor kedvenc farmeremben sétálok és csikorog a térdem a fagytól - meg az irdatlan nagy lyuktól a térdrészen^^ - akkor kicsit másabb a helyzet)
Egyedül a hideget gyûlölöm, azt a fajtát, amikor hiába öltözöl fel. De az igazi tél (puha, fehér takaróval; igazán tiszta, nem szemkristályosító hideggel... szipp) csodálatos. A többit nem ecsetelem, mert még a 'zõdike' jelzõ is rámragad :hehe: :haha:

Ramiz

Quote from: DjinnAha értem. Tudod mit? Ha életem párjával sétálgatok a napfelkeltét várva vagy egy hegyi tisztáson, a fûben fekve éppen a csillagokat nézzük, akkor én magasról teszek az általad említett dolgokra.  :lazza: :hehe:
Nincs az a nõ... :rolleyes:  :__devil:

Quote from: DjinnVédelmet? Mi ellen kell védekezned?  :3x3:
Idõjárás, tömegközlekedés, emberek, állatok, ilyesmi.

Quote from: DjinnSzerintem mindenki halotta már azt a kifejezést, hogy "téli depresszió".
Igen, és a "nyári melankóliát" is. :D

Rounin

De van az a nõ :hehe: Részvétem kedves Ramiz :D

Tyrael

"vizet iszunk (persze a tengerbõl)."
hat ez azert bebaszna
a tengerviz sos :)

Tyrael

Djinn

Quote from: RamizNincs az a nõ... :rolleyes:  :__devil:
Életed párja nem csak nõ lehet  :__devil:
Quote from: RamizIdõjárás, tömegközlekedés, emberek, állatok, ilyesmi.
A ruha megvéd ezektõl a dolgoktól? Szerintem ez valami agyi dolog nálad.:D Én nem érzem folyton, hogy védekeznem kéne, és ha mégis kell, akkor azt nem ruhával teszem.  :eeek:
Quote from: RamizIgen, és a "nyári melankóliát" is. :D
Hát én még ezt nem hallottam. de  :G sem. :  "nyári melankólia" 0 találat,  "téli depresszió" 5170 találat :hehe: (természetesen kifejezést keresve)
Quote from: RouninTévedsz :p
A tél az álmodozók évszaka :] .....
Elismerem, hogy vannak a télnek szépségei (fõleg a meleg szobából, ahhol a kandalló mellett forró csokit szürcsölünk :p). Nem is tagadtam, de nálam akkor is a nyár a nyerõbb.
Quote from: White SeeDDe vagyok annyira kultúrált, hogy ismerem a környezõ országokat (meg úgy általában jó sok országot). De a legutolsó helyek egyikének jelöném meg horvátországot ahova elmennék.
Simán nem vagok kíváncsi egy balkáni országra, ahol kb ugyanúgy nyomorognak mint mi.
Nem tudom ember, azért én örülnék, ha úgy menne nekem mint a horvátoknak. Azzal a tengerparttal azért szépen lehet kaszálni. És az a rész szépen rende is van tartva.