Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

animoni

Quote from: DjinnVédelmet? Mi ellen kell védekezned?  :3x3:
PL.: a nap káros sugarai elõl?
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Rounin

Quote from: White SeeDÉn meg túl pesszimista. Legalább kiegészitjük egymást  :jee:

Életed párja?  :__devil:  :__devil:  :__devil:  :__devil: (GOMEN NASAI GOZAIMASHITA!!! :D )

Djinn : nekem meg a Tavasz a kedvencem :o (amúgy tényleg depis tud lenni a tél. De ez is szép tud lenni (alkotásügyileg. Van ihlet, meg idõ rajzolni/írni)

Tyrael

Quote from: White SeeDNem az te vagy:p

Amúgy ez hogy nyáron vidámak az emberek szvsz erõs sztereotípia. Én pl esõs idõben érzem magam a legjobban. Vagy télen. Tiszta és üde a levegõ.
Éljen az esõ!:)
nekem meg itthon a gep elott, vagy a suliban mind1, hogy esik a ho, vagy sut a nap :)

Tyrael

Ramiz

Quote from: DjinnÉleted párja nem csak nõ lehet  :__devil:
Nem szeretem az állatokat, sajnos. Gyerekkoromban még úgy gondoltam, nagy macsó módon egyedül fogok élni, csak egy kutyám lesz, de a kutyák is sajnos idegesítõek és gusztustalanok.

Quote from: DjinnA ruha megvéd ezektõl a dolgoktól? Szerintem ez valami agyi dolog nálad.:D Én nem érzem folyton, hogy védekeznem kéne, és ha mégis kell, akkor azt nem ruhával teszem. :eeek:
Nem mondom, hogy nincs nálam mindig egy homokkal töltött zokni, de azért a ruha is kell. :D

Quote from: DjinnHát én még ezt nem hallottam. de  :G sem. :  "nyári melankólia" 0 találat,  "téli depresszió" 5170 találat :hehe: (természetesen kifejezést keresve)
Én találtam ki, és még nem tettem közzéa kifejezést. :lazza:

Quote from: DjinnÉs az a rész szépen rendben is van tartva.
Hehe. He-he. Isztria, maximum.

Quote from: Tyraelnekem meg itthon a gep elott, vagy a suliban mind1, hogy esik a ho, vagy sut a nap :)
Na nekem még ebbõl a nagyon fontos szempontból se jó a nyár: süt a nap, a függöny kevés, alig látom a monitort. :3x3:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RouninDjinn : nekem meg a Tavasz a kedvencem :o (amúgy tényleg depis tud lenni a tél. De ez is szép tud lenni (alkotásügyileg. Van ihlet, meg idõ rajzolni/írni)
Hmm. Hát ez egy furcsa dolog. Nekem is a tavasz a kedvencem, de az utobbi években már annyira összemosódtak a dolgok. Már rég nem volt olyan tavasz, amit én szeretek. Néha azt hiszem csak álmodtam  :haha:
Tavaly junius elején esett a hó elötte meg január végén napoztam a teraszon... :eeek: Én már nem tudom ezt követni. A bakancsból rögtön a szandálba lépünk. Pedig olyan szép volt mikor minden évszaknak megvolta a jellegzetességei  :rolleyes:
De most komolyan, normális ez?
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Hagyd ezt az "õrült világban élünk" szöveget. Csak arról van szól, hogy... ööö... ez a világ, ez egy marha. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizNem szeretem az állatokat, sajnos. Gyerekkoromban még úgy gondoltam, nagy macsó módon egyedül fogok élni, csak egy kutyám lesz, de a kutyák is sajnos idegesítõek és gusztustalanok.

:S Egyre jobban sajnálnálak, de nem teszem inkább :S :bruhuhu:

WhiteSeed :

Köffff :haha: Fõzök mosok takarítok :p (egyebet ne várj, csak fizess  :__devil: )

Ramiz

Quote from: Rounin:S Egyre jobban sajnálnálak, de nem teszem inkább :S :bruhuhu:
Ezt most nem értem. :lame: Szerinted nem gusztustalanok a kutyák? Meg a többi?

Djinn

Quote from: RamizNem szeretem az állatokat, sajnos. Gyerekkoromban még úgy gondoltam, nagy macsó módon egyedül fogok élni, csak egy kutyám lesz, de a kutyák is sajnos idegesítõek és gusztustalanok.
Nem is tudom kereshetnél egy szép hegyet valahol egy vonzó remetebarlanggal. Az se rossz választás  :lazza:
Quote from: RamizHehe. He-he. Isztria, maximum.
A tengerparti részrõl beszéltem nem az orszáág többi részérõl. De ha azt mondjátok az se szép én elhiszem, mert még sosem voltam ott.  :)
Quote from: animoniPL.: a nap káros sugarai elõl?
Azok tudtommal télen is mûködnek. Égtél már le sielés közben? Amikor olyan szép tiszta és friss a levegõ  :rolleyes:

Rounin

Quote from: DjinnHmm. Hát ez egy furcsa dolog. Nekem is a tavasz a kedvencem, de az utobbi években már annyira összemosódtak a dolgok. Már rég nem volt olyan tavasz, amit én szeretek. Néha azt hiszem csak álmodtam  :haha:
Tavaly junius elején esett a hó elötte meg január végén napoztam a teraszon... :eeek: Én már nem tudom ezt követni. A bakancsból rögtön a szandálba lépünk. Pedig olyan szép volt mikor minden évszaknak megvolta a jellegzetességei  :rolleyes:
De most komolyan, normális ez?

Nem :S Hiányzik a "régi", jól megszokott rend :/ Shebaj, amint Földanyácskánk lerázott a hátáról minket, újra jó lesz egy darabig. A következõ "emberig"

Rounin

Quote from: RamizEzt most nem értem. :lame: Szerinted nem gusztustalanok a kutyák? Meg a többi?

Közel sem. (ha te most 18+ dolgokra gondolsz, akkor menj el orvoshoz :p )
A kutyák meg különösen nem "gusztustalanok". A legtöbbje õszintébb mint bármelyik ember :/

Ramiz

Quote from: DjinnNem is tudom kereshetnél egy szép hegyet valahol egy vonzó remetebarlanggal. Az se rossz választás. :lazza:
Közben rátaláltam az Igazira! :o A számítógépre. :D Meg a sörre. :hopp:

Quote from: DjinnA tengerparti részrõl beszéltem nem az orszáág többi részérõl. De ha azt mondjátok az se szép én elhiszem, mert még sosem voltam ott. :)
Hidd el, nem különösebben szép. :) Hülye állatok, halak, rákok, gusztustalan moszatok meg tengeri izék vannak a vízben, a parton meg nudista strandok dagadt öregasszonyokkal. Állandóan csiripelnek a kabócák, zsibbasztó a meleg. Minden megmelegszik nagyon hamar, a sör például. Tiszta fáradtság egyáltalán csak ott lenni.

Rounin

Quote from: RamizKözben rátaláltam az Igazira! :o A számítógépre. :D Meg a sörre. :hopp:

Hidd el, nem különösebben szép. :) Hülye állatok, halak, rákok, gusztustalan moszatok meg tengeri izék vannak a vízben, a parton meg nudista strandok dagadt öregasszonyokkal. Állandóan csiripelnek a kabócák, zsibbasztó a meleg. Minden megmelegszik nagyon hamar, a sör például. Tiszta fáradtság egyáltalán csak ott lenni.

Sör-o-fil! :hehe:

Ramiz

Quote from: RouninSör-o-fil! :hehe:
Ezzel nem tudsz csúfolni, hiába öltögetteted szép hosszú nyelvét szegény smiley-val. :lazza: (Az enyémet én inkább dohányoztatom és rejtelmesen néztetem ki.)

Rounin

Quote from: RamizEzzel nem tudsz csúfolni, hiába öltögetteted szép hosszú nyelvét szegény smiley-val. :lazza: (Az enyémet én inkább dohányoztatom és rejtelmesen néztetem ki.)

Kapjon rákot. Csak egy iciri picirit. (majd megnõl)

Nem csúfolásnak szántam o.o Tény :D

Ramiz

Quote from: RouninKapjon rákot. Csak egy iciri picirit. (majd megnõl)
A tiéd meg nyelvgörcsöt, be-be-bee! Még a barátnõje is otthagyja majd! :D

Quote from: RouninNem csúfolásnak szántam o.o Tény :D
Nem is vettem annak, csak így jobban tudtam kötözködni. :__devil:

Rounin

Quote from: RamizA tiéd meg nyelvgörcsöt, be-be-bee! Még a barátnõje is otthagyja majd! :D

Nem is vettem annak, csak így jobban tudtam kötözködni. :__devil:

Szentabéka ^^

Hvp...

Nagyon jól figyelj. Többször mondtam már, kezdek belefásulni. Legközelebb irl verem a fejedbe.

No Rou-chan. Except for the creator of this nick.

.Attila

Sry, de ezt a postmennyiséget, amit röpke 2 óra alatt összehoztatok, megint nincs kedvem végigolvasni :(

Rounin

Quote from: BonciSry, de ezt a postmennyiséget, amit röpke 2 óra alatt összehoztatok, megint nincs kedvem végigolvasni :(

Pedig ez most nem chatflood. Fõ téma a nyár vs. tél, elõnyök és hátrányok. Szubjektív vélemények tömkelege.

.Attila

Quote from: RouninPedig ez most nem chatflood. Fõ téma a nyár vs. tél, elõnyök és hátrányok. Szubjektív vélemények tömkelege.
Én semmi ilyesmit nem mondtam :) Csak nem a lelkiismeret beszél? ;)

Rounin

Quote from: BonciÉn semmi ilyesmit nem mondtam :) Csak nem a lelkiismeret beszél? ;)

Nem nem :D Az csak gyötör :/ ^^'
Pusztán igyekeztem gyorsan leszögezni, mielõtt valaki újabb lángvihart kavar :D (nem gyanúsítgatok, nem célzok. Legfeljebb találok^^ (J/K))

Djinn

Quote from: White SeeDohh, bocsánat, hogy félbeszakítom ezt a "vidám fikadélelõttöt" .....
Ember, te aztán tudod, hogy kell élvezni az életet!  :haha:

Ramiz

Quote from: RouninNo Rou-chan. Except for the creator of this nick.
:lol:

Rounin

Quote from: Ramiz:lol:

Örülök, hogy tetszik :| Nem lolnak szántam.

Kvikveg

Konyorgom, mindenki szurkoljon nekem delutan, mert 4tol van allamvizsgam es parazok. Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
 :eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:  :eek:  :eek:  :o  :o  :beken:  :( stb-stb.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Quote from: KvikvegKonyorgom, mindenki szurkoljon nekem delutan, mert 4tol van allamvizsgam es parazok.

Rounin

Quote from: KvikvegKonyorgom, mindenki szurkoljon nekem delutan, mert 4tol van allamvizsgam es parazok. Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
 :eeek:  :eeek:  :eeek:  :eeek:  :eek:  :eek:  :o  :o  :beken:  :( stb-stb.

Rounin most bevetné a pompommal, miniben és szûk topban drukkolós módszert, de megfelelõ lányalkalmazott híján csak egy harsány GAMBAREEEEE! kiáltást ereszt meg Kvikveg felé ^^

Djinn

Quote from: KvikvegKonyorgom, mindenki szurkoljon nekem delutan, mert 4tol van allamvizsgam es parazok. Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
 :eeek:  :eeek:  :eeek:    :eek:  :eek:  :o  :o  :beken:  :( stb-stb.
Majd küldök neked sok pozitív energiát.
Hypnotic

Ramiz

Drukkolunk, Kvigveg! Cserébe tegyél meg annyit, hogy nyugodt legyél és ne parázz!

Fenrir

Quote from: White SeeDUtálom a nyarat.
Csak tudnám hogy a többi ember mért szereti?

Iszonyat meleg van.
Napközben nem tudsz semmit csinálni, mert ha kimész odakozmálsz a betonra/hõgutát kapsz.
Nagy a szárazság.
Rákot kapsz a naptól.
A szmogot nem mossa el az esõ.
Mindenki egésznap füvet nyír.
Kiújjul az alergia.
És felmegy mindennek az ára.
A szülõk basztatnak, hogy menjek el velük nyaralni. Jóh, amint Japán vagy Kína a célpont akár busszal is megyek. Az óceánon meg LH stílusban átkelek egy gumicsónakkal:p
De amíg horvátország a cél, ahol némi vizen és kövön kívül az égvilágon semmi nincsen minek?
Mi a jó abban, hogy 7 órát utazzak le 35 fokban egy cucokkal és emberekkel megpakolt kocsiban?
Mi a jó egy technikailag gyakorlatilag nullán álló országban?
Mi a jó egy tengerben, mikor 15 percre (még vonattal is) van a balaton?

Kell nekünk ez a nyár??!!

áááá, utálom az egészet! Telet akarok, havat!
De legalább õszt! Sok-sok esõvel és 22-25 fokkal!!

Minden ponttal egyetértek. Egy jó pont: A lányok (fiúk-kinek mi tetszik) ilyenkor nem hordanak sok ruhát. A mûkedvelõ közönség nagy örömére...
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.