Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: sirtomiMa reggel két új postot csináltam ide az Offtopicba és eltûntak  :eeek:
Nem csak neked. Pár percig nem is tudtam feljönni, utána olvasatlannak mutatta az olvasott postokat, és nem egy el is tûnt.  :eeek:

Akkor beírom még1*: Örülök hogy zsozso törölte a Doggodnak írt véleményemet. Nem kellett volna magam ennyire felhúzni egy hülyén.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: DarkstarNem csak neked. Pár percig nem is tudtam feljönni, utána olvasatlannak mutatta az olvasott postokat, és nem egy el is tûnt.  :eeek:
Akkor nem csak nekem volt problémám úgylátszik.
De ez azért nem megnyugtató  :haha:

Pirula

Quote from: sirtomiAkkor nem csak nekem volt problémám úgylátszik.
De ez azért nem megnyugtató  :haha:
Hát nem. Nekem egy PM-em is eltûnt. :wtf:
Szerencse hogy már elolvastam.

.Attila

Quote from: EmarsharaeBonci: abban már egyetértek, hogy katz simán lehülyézi az embert (vagy éppen erõsebb jelzõkkel illeti), ha nem értenek egyet vele, de kicsit rosszul esik, hogy az esetemet csak akkor lehet elõrángatni, ha mást is támadnak.
Teljesen igazad van.
Rám jellemzõ, hogy nem nagyon tudok kimaradni vitákból, vmi miatt mindig ingert érzek arra, hogy beszálljak, és megmondjam a saját igazam. Sajna pont a te esetednél gyakoroltam ellenállni ennek. Sry, nem ellened irányult.

kisvirag: bizonyos emberek vannak olyan naívak, hogy azt hiszik, talán katz egy kicsit, csak egy kicsit változtat a stílusán, és hanyagolja az efajta sértegetéseket. Úgy látszik tévedtem. Megjegyzem nálam már csak az utolsó csepp hiányzik az ignore-hoz.

Fazék

tipikus hogy pont akkor lett szanálva a Flame of Recca manga, amikor már csak 4 kötet, vagyis 30 perc volt hátra a letöltésbõl :haha: gondolom azért lett, mert a másik helyen is fent van, de egy pillanatra személyesnek éreztem  :haha:

Ramiz

Quote from: sirtomiMa reggel két új postot csináltam ide az Offtopicba és eltûntak  :eeek:
Bocs, megettem. (Mindig ez van, ha reggeli nélkül kezdek usteam-ezni...)
Támogatás téma: zsozso az Anime Magyarországi Szentje, a netes beszólós hülyegyerekek meg fulladjanak meg. Én akkortól fogok fizetni, ha rendszeres letöltõ leszek (eddig kb. 4-5 kötet mangát szedtem le), egyelõre ez sajnos még nem megy. A fórum fennmaradásáért viszont áldoznék, az úgysem sok helyet foglal.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: sirtomiMa reggel két új postot csináltam ide az Offtopicba és eltûntak  :eeek:
Nálam is hasonlóképpen... a virtuális tér egy démona betört az USTEAM rendszerébe és bekebelezte a reggel 9:17 és 9:48 közötti postokat! :eeek:
Lassan valóra válik a Shadowrun!...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kikuchiyo

http://index.hu/tech/net/tonnet0824/

A vicc az, hogy a sz@r indexen épp egy T-rágya ADSL hirdetés van a cikk fölött.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyohttp://index.hu/tech/net/tonnet0824/

A vicc az, hogy a sz@r indexen épp egy T-rágya ADSL hirdetés van a cikk fölött.
hirtelen nem látom a fölháborodás tárgyát... :confused: a téma már pár hete fölröppent és megegyeztünk hogy köcsögség részükrõl, de jogilag nem megkérdõjelezhetõ. én megértem õket. a pénzünket akarják, a saját szabályaik szerint (ez szinte minden más téren is így van, szóval talán nem olyan meglepõ). vszleg ilyen hozzáállással is bõven sok elõfizetõjük lesz. a 150GB fölötti havi letöltés pedig kicsit tényleg betegesen soknak tûnik, de jogosnak tartom a fölháborodottságot, amit a T-Offline ezzel az igencsak övön aluli manõverével elõidézett.

sirtomi

Quote from: Fazékhirtelen nem látom a fölháborodás tárgyát... :confused: a téma már pár hete fölröppent és megegyeztünk hogy köcsögség részükrõl, de jogilag nem megkérdõjelezhetõ. én megértem õket. a pénzünket akarják, a saját szabályaik szerint (ez szinte minden más téren is így van, szóval talán nem olyan meglepõ). vszleg ilyen hozzáállással is bõven sok elõfizetõjük lesz. a 150GB fölötti havi letöltés pedig kicsit tényleg betegesen soknak tûnik, de jogosnak tartom a fölháborodottságot, amit a T-Offline ezzel az igencsak övön aluli manõverével elõidézett.
Szerintem is kicsit sok a havi 150-500GB letöltés, az már tényleg extrém és tényleg okozhat károkat a T-Online-nak. Engem csak az háborított fel, hogy felszólítás nélkül mindjárt szerzõdést bontottak, ráadásul a szerzõdésben nincs is utalás ilyen korlátra.
A 150GB-os extrém korlát szerintem normális, ennél többet nem hiszem hogy nagyon dokan letöltenek egy hónapban.

Fazék

Quote from: sirtomiSzerintem is kicsit sok a havi 150-500GB letöltés, az már tényleg extrém és tényleg okozhat károkat a T-Online-nak. Engem csak az háborított fel, hogy felszólítás nélkül mindjárt szerzõdést bontottak, ráadásul a szerzõdésben nincs is utalás ilyen korlátra.
A 150GB-os extrém korlát szerintem normális, ennél többet nem hiszem hogy nagyon dokan letöltenek egy hónapban.
végigolvastad az ÁSZF-et? Én az Interware-nél végigolvastam. Ha jól emlékszem van benne egy olyan pont, hogy fenntartják maguknak a jogot forgalomkorlát bevezetésére, illetve a jogot a szerzõdés felbontására, amennyiben nekik nem tetszik valami (persze nem így volt megfogalmazva :)), gondolom a T-Offline-nál is van pár hasonló pont az ÁSZF-ben. de a lényeg, hogy mint ahogy már ez is sokszor el lett mondva, a "hûségszerzõdés" csak a te irányodból megfelelõ elnevezés. neked semmilyen jogod nincsen! és ezt ideje lenne, ha megértenék az emberek és nem lepõdnének meg túlságosan az ilyen eseményeknél. felháborodni van jogod, szemétségnek hívni van jogod, de csinálni ellen egyelõre nem sokat lehet... és amíg a pénz beszél, addig nem is lehet majd...

sirtomi

Quote from: Fazékvégigolvastad az ÁSZF-et? Én az Interware-nél végigolvastam. Ha jól emlékszem van benne egy olyan pont, hogy fenntartják maguknak a jogot forgalomkorlát bevezetésére, illetve a jogot a szerzõdés felbontására, amennyiben nekik nem tetszik valami (persze nem így volt megfogalmazva :)), gondolom a T-Offline-nál is van pár hasonló pont az ÁSZF-ben. de a lényeg, hogy mint ahogy már ez is sokszor el lett mondva, a "hûségszerzõdés" csak a te irányodból megfelelõ elnevezés. neked semmilyen jogod nincsen! és ezt ideje lenne, ha megértenék az emberek és nem lepõdnének meg túlságosan az ilyen eseményeknél. felháborodni van jogod, szemétségnek hívni van jogod, de csinálni ellen egyelõre nem sokat lehet... :(
Elolvastam én is, de most nem rémlik ilyesmi, megnézem mégegyszer majd. Sajnos tényleg nem lehet tenni semmit, max felháborodni.

katz

Quote from: Boncikisvirag: bizonyos emberek vannak olyan naívak, hogy azt hiszik, talán katz egy kicsit, csak egy kicsit változtat a stílusán, és hanyagolja az efajta sértegetéseket. Úgy látszik tévedtem. Megjegyzem nálam már csak az utolsó csepp hiányzik az ignore-hoz.
Csak hogy ne legyen akkora szívfájdalamad, tessék:  :b+:

.Attila

Quote from: katzCsak hogy ne legyen akkora szívfájdalamad, tessék:  :b+:
Ebbõl is tanultam vmit: keresztények nem szeretnek másokkal békében élni.

katz

Quote from: BonciEbbõl is tanultam vmit: keresztények nem szeretnek másokkal békében élni.
Remélem ettõl rákerültem az Ignore listedre. Legalább egy gondtól megszabadultam és igy soha többé nem lesz lehetõségem veled "vitatkozni"...
Thx

.Attila

Quote from: katzRemélem ettõl rákerültem az Ignore listedre. Legalább egy gondtól megszabadultam és igy soha többé nem lesz lehetõségem veled "vitatkozni"...
Thx
Csak tudnám, miért csinálod ezt? Dehát mind1, elég reménytelen esetnek tûnsz.

edit: már rájöttem miért.

katz

Quote from: BonciCsak tudnám, miért csinálod ezt? Dehát mind1, elég reménytelen esetnek tûnsz.

edit: már rájöttem miért.
Csak mert egy szemét, hülye, gyáva netcigány vagyok, aki csak a neten mer beszólni mindenkinek! Egy nagy kamu vagyok, akinek csak a szája jár!

Most pedig: Add user to Ignore List!!!!


P.S.:Nyugi, amig idehaza vagy, addig meetre sem fogok menni.

.Attila


katz

Quote from: BonciNem talált. :fuk-u:
Ó a fenébe, a végén itt fogok meghallni a kiváncsiságtól...
Még van 1,5 óra lefekvésig, addig szeretném ha megtörténne az Add User to Ignore List. Nem szeretném ha szét lenne flamelve a fórumot ilyen postokkal, mint az elõzõek, meg hogy Shiroinak fél napig kelljen postokat törölgetni, szal Kérlek, KÉRLEK, Add User to Ignore List! Oszt ha megvan, mehetsz a picsiába! :b+:

.Attila

Egyelõre kiélvezem, hogy még mindig ezzel foglalkozol :lazza:
Btw. a törlendõ postok felét te gyártod.

katz

Quote from: BonciEgyelõre kiélvezem, hogy még mindig ezzel foglalkozol :lazza:
Hasznosabban is el tudnám tölteni a fennmaradó idõt, mint hogy egy meleggel anyázgassak...
Quote from: BonciBtw. a törlendõ postok felét te gyártod.
Majd kitörlöm, ha meglesz az eredménye....

Add User to Ignore List!

.Attila

Quote from: katzHasznosabban is el tudnám tölteni a fennmaradó idõt, mint hogy anyázgassak...
És mégis megteszed :rolleyes:
QuoteMajd kitörlöm, ha meglesz az eredménye....

Add User to Ignore List!
:fuk-u:

zsozso

Gyerekek miert nemlehet ezt egymas kozott megvitatni?
Death is the only redemption

Meske

Igazábol nem akartam beleszolni, de ez már eléggé idegesítõ, hogy itt egymást sértegetitek... Nem tiltja ezt valahol a fórumszabály?
Igaz, nem tudom, hogyan indult a "vitátok", de én csak csupa sértegetéseket olvasok mindkét oldalról, semmi többet. Nem értem ennek mi értelme van? Nem tudnátok egyszerûen kibékülni? Vagy csak én vagyok a túl naiv?
Légyszi legalább a kedvemért hagyjátok abba az értelmetlen sértegetést egymás felé!!!

Vagy ha mindenképp tovább akarjátok sértegetni egymást, akkor is még ott van a PM!! De az lenne a legjobb, ha gyorsan kibékülnétek!!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Ha leszokna a trágárságról, és normális, kulturált ember módjára tudná kifejezni magát, akkor lehetne vele beszélni, addig sajna nem.

katz

Ignore List Updated. Mentem aludni.

.Attila

Hát ennyit errõl. Hiába mondom normális hangnemben, eredménytelen. Gomen nasai minna-san ezért a balhéért.

Ramiz

Fátylat rá, törölje valaki a postokat és kész.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Ja. Kár hogy idáig fajultak a dolgok, de mostmár mindegy.

Danhibiki

Hát ebbõl a balhébólm nem sokat értek...:( Valaki felvilágosítana? Pm tökéletes lenne...
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)