Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: Lythisegyetek juharszirupot!!!!
Még életemben nem kostóltam. Mibõl készül az? Juhar fának valami részébõl  :confused:

Darkstar

Bezony! Siriusos süivel pedig még jobb. :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

megfazasra a legjobb Gin tisztan.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Tányér szélére tett, meg nem sütött, nemkívánatos májakat kérem postázzátok címemre hûtõtasakokban! Imádom.

Keelhaul

Quote from: Xipeen csak es kizarolag a majkremet tudom megenni, a maj barmilyen mas formaban undorit.
Teljes mertekben egyetertek.
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

sirtomi

Quote from: PirulaTányér szélére tett, meg nem sütött, nemkívánatos májakat kérem postázzátok címemre hûtõtasakokban! Imádom.
Ha a család többi tagja nem veti rá magát, akkor küldöm :)

Xipe

Quote from: PirulaTányér szélére tett, meg nem sütött, nemkívánatos májakat kérem postázzátok címemre hûtõtasakokban! Imádom.

Jezus nem husevo.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

HVp213

Mai prog elõadás: Még múlt héten kitataláltunk egy kis tesztet! Haver behozta a laptopját és elinditottuk a Golden Boy-t :D Nagyobb sikert aradtunk mint a tanár... :p (amikor a testörök péppé verik a srácot az egész sor mögöttem röhögött én meg majdnem megfulldatam a mogyorotol amit a "mozizáshoz" vittem)
Sajna csak 2 részt tudtunk megnézni (túl rövidek az órák :haha: )

a fõ témához meg: Máj ide is jöhet minden mennyiségbe...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Djinn

Na azt nem bírom megenni. Annál még a méz is hamarbb lemegy. A kanadaiak nem normálisak hogy folyton ezt eszik...  :haha:
Nagyon nem bírom az édes dolgokat. Amit megeszek még magában is az a Nutella. De azt bármilyen mennyiségben. :o
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sirtomi

Quote from: HVp213Mai prog elõadás: Még múlt héten kitataláltunk egy kis tesztet! Haver behozta a laptopját és elinditottuk a Golden Boy-t :D Nagyobb sikert aradtunk mint a tanár... :p (amikor a testörök péppé verik a srácot az egész sor mögöttem röhögött én meg majdnem megfulldatam a mogyorotol amit a "mozizáshoz" vittem)
Sajna csak 2 részt tudtunk megnézni (túl rövidek az órák :haha: )
Lazán nyomjátok :D Ki kellett volna vetíteni inkább, tanárnak nem hiszem hogy tetszett volna, de ki tudja.

sirtomi

Quote from: DjinnNa azt nem bírom megenni. Annál még a méz is hamarbb lemegy. A kanadaiak nem normálisak hogy folyton ezt eszik...  :haha:
Nagyon nem bírom az édes dolgokat. Amit megeszek még magában is az a Nutella. De azt bármilyen mennyiségben. :o
Ez a juharszirup olyan baromira édes? Mert akkor nem kostolom meg.
Nutella szerintem is jó  :jee:

HVp213

énis ezt mondtam a havernak csak aza ****** tanár épp használta...
a tanárnak meg tuti nem tetszett volna mer az egy begyöpösödött ****

elnézést semmi sértöt nem akartam természetesen irni a csillgok helyére :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Rounin

Quote from: White SeeDÚgyhogy manuálisan kellett letuszkolnom miközben végigkarcolta a gyulladt torkom. Erre mondják hogy többet árt mint használ:)

Mondjuk erre mondják, hogy törrd össze és rakd mézbe (egy kiskanálnyiba mondjuk) és máris könnyedén lemegy :D

Máj: érdekes, egyedül vagyok a májszeretetemmel? :( :beken: Jajó, Pirula velem van :p (ide is küldhettek! Bocs Pirula a konkurrenciáért^^")

Kvikveg: szívszeretet? Keblemre sorstárs :D

Ramiz: tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül :hehe:

Pirula

Quote from: XipeJezus nem husevo.
De bizony hogy. Az utolsó vacsorán ettek bárányt is.
edit: hogy a májával mit csináltak azt nem tudom :D

Keelhaul

Sört is csak azért nem ittak, mert a bor kézenfekvõbb volt Júdeában ;)
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)

sirtomi

Quote from: RouninMáj: érdekes, egyedül vagyok a májszeretetemmel? :( :beken: Jajó, sirtomi velem van :p
Pirula van veled máj szeretetben, én csak a májkrémet szeretem :)

Rounin

Quote from: sirtomiPirula van veled máj szeretetben, én csak a májkrémet szeretem :)

Hm.. :_orrfelhúzás & Pirula mellé húzódás: köff a javítást. Én is korrigálok^^

ezt jól elnéztem :D

Xipe

Quote from: PirulaDe bizony hogy. Az utolsó vacsorán ettek bárányt is.
edit: hogy a májával mit csináltak azt nem tudom :D

Jezus kannibal.
_(๏̯͡๏)_

Keelhaul

Asszociálok: máj -> alkohol
Inni kellene valamit :)

Rounin

Quote from: KeelhaulAsszociálok: máj -> alkohol
Inni kellene valamit :)

Egs :D

Quote from: PirulaGrat Rouninnak és Soridannak az 5200-hoz. :D

Na EZT hogy hoztad össze? Próbáltam a félszemélyiségemet is belevenni (hatökör, együgyû, félkegyelmû ugyebár, osztom-szorzom), de sehogy sem jött ki o.O

Quote from: XipeJezus kannibal.

:lol: Milyen igaz.

Kuroi Tenshi

Már megint mennyit írtatok...  :rolleyes:  :ejnye:

Na megyek próbára, majd holnap elolvasom  :)

Pirula

Quote from: RouninNa EZT hogy hoztad össze? Próbáltam a félszemélyiségemet is belevenni (hatökör, együgyû, félkegyelmû ugyebár, osztom-szorzom), de sehogy sem jött ki o.O
Vazz... tényleg, a másik éned az csak 1200... :eek:

Pirula

Quote from: XipeJezus kannibal.
A jó pásztor aki megeszi bárányait? :haha:

Ramiz

Quote from: White SeeDApropó: ki mit ajánl köhögés ellen? Valami vény nélküli gyógyszer vagy gyógyhatású cuccos kéne.
Unicum.

Quote from: kisviragde most komolyan, ha igy haladunk, olyan satnya, csenevész nyamvadt emberek lesznek, hogy jajj... mikor már két utcányi sétától elkezd sírni a szája...
ehh, nem emgyek bele, ez engem nagyon zavar és nagyon idegesít :)
Ez olyan nagyon öregnénis... :D
Aki akar, az sportol. Ez olyan, mint az, hogy aki akar (tud...), az tanul, aki nem, hülye marad. Csak az régebbi. Most miért fontosabb a fizikai erõnlét, mint a tudás? B'Omarr robottestû szerzetesek (Jabba palotájában "élnek") rulez!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizDe igen, te is szépen haladsz. (Ha elõbb éred el a 2000-et, mint Raggie, meghívlak egy sörre. :D (Verseny rulez! :D))

Ramiz, az örök uszító újra akcióban. Komolyan mondom, szerintem te hivatásodnak tekinted az örök pörgés fenntartását a fórumon. Néha pihenj már le öreg :lazza: ;)

Ramiz

Quote from: RouninRamiz, az örök uszító újra akcióban. Komolyan mondom, szerintem te hivatásodnak tekinted az örök pörgés fenntartását a fórumon. Néha pihenj már le öreg :lazza: ;)
Ez nem is uszítás! :ejnye: (Ne hozzon hírbe, uram! Én igazán úrikisassz... khm... úriemb... khm... úriRamiz vagyok! :D )
Egyébként meg nem tudok lejjebb pihenni, így is az asztal alatt fekszek kiterülve, és a hasamon a billentyûzettel gépelek. Remélem jó helyre tévedtem (Explroreben alapértelmezett az USteam), mert a "Kertészek és más vakonölõk" fórumban, ahova még járni szoktam, mérgesek lennének ezért az offért.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizEz nem is uszítás! :ejnye: (Ne hozzon hírbe, uram! Én igazán úrikisassz... khm... úriemb... khm... úriRamiz vagyok! :D )
Egyébként meg nem tudok lejjebb pihenni, így is az asztal alatt fekszek kiterülve, és a hasamon a billentyûzettel gépelek. Remélem jó helyre tévedtem (Explroreben alapértelmezett az USteam), mert a "Kertészek és más vakonölõk" topikban, ahova még járni szoktam, mérgesek lennének ezért az offért.

Akár ölnének is? Hm... hol egy modi amikor kell? Helyezzétek már át oda :D

Mellesleg semmi gond Ramizu-chan, jóhíred (kucc) semmi nem veszélyezteti. Legfeljebb tenmagad :haha: :ghihihihi:
Hm..mondjuk nem értem magam.. rádiós bill. és nem az ágyról gépelek.. japersze..nem látnék el idáig^^"

Ramiz

Quote from: RouninHm..mondjuk nem értem magam.. rádiós bill. és nem az ágyról gépelek.. japersze..nem látnék el idáig^^"
Mert én átlátok az íróasztalom lapján? :3x3: És minek az a gépeléshez?

Rounin

Quote from: RamizMert én átlátok az íróasztalom lapján? :3x3: És minek az a gépeléshez?

Auch, még egy neuromancer-wannabe.. mára elég volt belõletek kíberpunkok :p
Mellesleg költöztesd le az átkozott monitort magad mellé, és máris kényelmesebb lesz. Nemdebár? (ennyire nem tévedhetek :rolleyes: )

Ramiz

Quote from: RouninAuch, még egy neuromancer-wannabe.. mára elég volt belõletek kíberpunkok :p
Mellesleg költöztesd le az átkozott monitort magad mellé, és máris kényelmesebb lesz. Nemdebár? (ennyire nem tévedhetek :rolleyes: )
Nem férünk el itt ketten, különben is, összedõlne a kártyavár, ami 2 hónapja áll a monitor tetején, és a porkutyák egyre jobban rögzítik.
Na jó, most várok, amíg még jönnek páran pogózni, nehogy "chat-vád" érjen minket.
>>> switched to status "sleeping on the keyboard" <<<