Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Van Helsing... arrol a filmrol inkabb ne is beszeljunk... En egy elborult Hugh Jackman fan vagyok, de az meg nekem is betett. Probalom elfelejteni. tipikusan: megvan az alapanyag, jo szineszek, jo cgi garda, es elszurjak. Kar volt.:mad:
Az eredeti tortenet pedig nagyon jo. Azt hiszem Michael Caine-nel lattam egy egesz jo valtozatot. De nem biztos, nagyon nem emlekszem. Meg akkor meg a technika nem allt azon a szinten, ahol ma. Ma meg nem birjak visszafogni magukat... ehh... Ep I. effekt.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Jekyl/Hyde kombó eleve az emberi természet sötét/állatias oldala vs normál ember témát fejtegette. a többit aztjól beleholywoodozták..

kisvirag

hát, nekem eddig ez a 5. avam. két év alatt.

én ki tudok akadni, ha valaki avat vált, mert legtöbbször el sem olvasom a nicket, az ava alapján azonosítok... így volt, hogy Lythisnek véltem Predakinget.... de tévesztettem már össze Raggiet, meg Ramizt is :)
meg hasonlok :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

katz

Érdekes kis propaganda video az iraki mesterlövészek tevékenységérõl (Szigorúan 18+ !!!)
Megj.: JUBA az egyik legnevesebb "ellenálló/felekelõ" mesterlövész, az amik rettegett ellenfele

Necrid, felhomályosíthatnál a feliratok jelentésérõl

kisvirag

csak én vagyok béna, hogy nem tom megnézni, vagy még valamin kattintani kell az oldalon, vagy most mivan?

Xipe

Quote from: katzÉrdekes kis propaganda video az iraki mesterlövészek tevékenységérõl (Szigorúan 18+ !!!)
Megj.: JUBA az egyik legnevesebb "ellenálló/felekelõ" mesterlövész, az amik rettegett ellenfele

Necrid, felhomályosíthatnál a feliratok jelentésérõl

erdekes hogy csak testpancelra, kezre es labra lott.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: kisviragcsak én vagyok béna, hogy nem tom megnézni, vagy még valamin kattintani kell az oldalon, vagy most mivan?
Rá kell kattinatani a FREE gombra, aztán várni egy kicsit (20-30mp), utánna le lehet tölteni a "final-24mb.wmv" fájlt

katz

Quote from: Xipeerdekes hogy csak testpancelra, kezre es labra lott.
Volt benne fejes is, de egyébként igaz. Gondolom mert jóval nehezebb fejeseket osztani instabil helyrõl (párszor látni, h rögtön lövés után indul a kocsi), kéz+láb gondolom lecsúszott lövések. Azert ezek nem profi terrorelhárítós mesterlövészek a legmodernebb puskákkal. Szvsz egy régebbi keleti puskát használnak. A sajto csak 7,62-t meg Dragunovokat emleget, de persze õk nem tudnak semmit...

Érdekes látni a gyakorlatban mennyire hatékony a testpáncél, és mennyire értéktelen az acélbili...

Xipe

Quote from: katzVolt benne fejes is, de egyébként igaz. Gondolom mert jóval nehezebb fejeseket osztani instabil helyrõl (párszor látni, h rögtön lövés után indul a kocsi), kéz+láb gondolom lecsúszott lövések. Azert ezek nem profi terrorelhárítós mesterlövészek a legmodernebb puskákkal. Szvsz egy régebbi keleti puskát használnak. A sajto csak 7,62-t meg Dragunovokat emleget, de persze õk nem tudnak semmit...

Érdekes látni a gyakorlatban mennyire hatékony a testpáncél, és mennyire értéktelen az acélbili...

igazad van igy hogy most igy megneztem masodjara.
en is epp ezen gondolkoztam hogy eppenseggel mivel lo, mert hang alapjan biztos nem Dragunov.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lothandar

Quote from: Xipeerdekes hogy csak testpancelra, kezre es labra lott.

Egyik katonat arcon lotte, visszacsuszott tankba hirtelen.

Valosagban nem kell headshot hogy harckeptelenne valjon egy katona :)
Ha SPOILERT irtok akkor igy irjatok:

SPOILER EZT ITTEN NEHEZ ELOLVASNI TECCIKERTENI? SPOILER

"A Barbárok (1931.) Móricz egyik legkiérleltebb mûvészi teljesítménye. ... Ha van a mûnek társadalomkritikája, akkor az arra vonatkozik, hogy létezhet a XX. század '30-as éveiben olyan része a magyar valóságnak, melyet nem érintett meg a civilizáció."

"Máshogy reagál a vér látványára a cukrász és a rohammentõs."

katz

Quote from: Xipeigazad van igy hogy most igy megneztem masodjara.
en is epp ezen gondolkoztam hogy eppenseggel mivel lo, mert hang alapjan biztos nem Dragunov.
Szvsz vmi régebbi 7,62R-es forgo-tolozáras puskával.

Xipe

Quote from: katzSzvsz vmi régebbi 7,62R-es forgo-tolozáras puskával.

elkepzelheto.
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Hat ennek az oldalnak a kinezete pocsek. Pont minden sz*rt vegig kell olvasni, aminek feltunonek kene lennie, az nem az, stb. Argh.

143,54,5,6-> na ez engem is erdekelne hogy pontosan mi. Meg a vegen a 1426. Meg a tobbi is persze.

Nem kell headshot - igaz, boven eleg ha hazakuldik. :D
Meg ha ordit mint allat, az a tobbi harci kedvet nem biztos, hogy javitja ugyanugy mintha hulla lesz belole.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Quote from: KvikvegHat ennek az oldalnak a kinezete pocsek. Pont minden sz*rt vegig kell olvasni, aminek feltunonek kene lennie, az nem az, stb. Argh.

143,54,5,6-> na ez engem is erdekelne hogy pontosan mi. Meg a vegen a 1426. Meg a tobbi is persze.

Nem kell headshot - igaz, boven eleg ha hazakuldik. :D
Meg ha ordit mint allat, az a tobbi harci kedvet nem biztos, hogy javitja ugyanugy mintha hulla lesz belole.
Legutobbi szám (1426) a megszállás óta életüket vesztett amcsi katonák száma, a többi talán a sniperek dicsöséglistája.

Statisztikában a hulla muatat jól az ellennek, de a morált a sok súlyos sebesülés rontja. Egy sebesült 2 másik katonát vesz ki a harctérrõl...

Kvikveg

Quote from: katzLegutobbi szám (1426) a megszállás óta életüket vesztett amcsi katonák száma, a többi talán a sniperek dicsöséglistája.

Statisztikában a hulla muatat jól az ellennek, de a morált a sok súlyos sebesülés rontja. Egy sebesült 2 másik katonát vesz ki a harctérről...
Hany iraki halt meg kb?
Jah, es hany hazakuldott amerikai sebesult katona volt?

Necrid^

Quote from: katzNecrid, felhomályosíthatnál a feliratok jelentéséről
főscim                     : Az iszlám hadsereg iraqban. [SIZE="3"](الجيش الاسلامي في العراق)[/SIZE]
Amikor képek mennek : Bagdadi mester lővész. [SIZE="3"](قناص بغداد)[/SIZE]
A tőbbi felirat:
1. amerikai katona mondja: csak hallotam hogy lőnek mellé nézek azt 2 társam már fekszik a főldőn.
2.Kardaban ujság: mint egy kameleon, lő és eltünik.
3.Kevin kafel: igazi masterlővész. el találta a gerincét.
4.amerikai katona: Fel vettünk minden féle páncél de mégis haláli helyeken lőnek le.
5.amerikai katona: semmit nem hagy maga után csak egy golyó a testbe.
6.Newyork times: igazi profi ahogy választja ahelyet és időt.

Vége:
Ramadán allat:
1. 143 halot amerikai katona
2. 54 sebesült.
3. 5 hagynagy
4. 6 masterlővész
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Jó szemetek van, én néha még azt sem láttam, hogy kit lőttek le, nemhogy mijét...
Viszont elég érdekes, ahogy a nyílt utcán lelőnek egy-egy fickót, a járókelők szinte nem is gyorsítanak, a gyerekek odarohannak megnézni, a katonák elfutnak vagy tanácstalanul nézelődnek...
Milyen messziről lőhet amúgy a fickó?

Quote from: Necrid4.amerikai katona: Fel vettünk minden féle páncél de mégis haláli helyeken lőnek le.
Ez viccesen hangzik... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizJó szemetek van, én néha még azt sem láttam, hogy kit lõttek le, nemhogy mijét...
Viszont elég érdekes, ahogy a nyílt utcán lelõnek egy-egy fickót, a járókelõk szinte nem is gyorsítanak, a gyerekek odarohannak megnézni, a katonák elfutnak vagy tanácstalanul nézelõdnek...
Milyen messzirõl lõhet amúgy a fickó?

attol fugg mit hasznal.
szerintem 200m-en belulrol lottek.
van ahol kozelebbrol.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeattol fugg mit hasznal.
szerintem 200m-en belulrol lottek.
van ahol kozelebbrol.
Házakból? Vagy megy az utcán, egy kocsira letámasztja a fegyvert és lõ? A járókelõk meg drukkolnak neki? Vajon hogy mehet ez?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizHázakból? Vagy megy az utcán, egy kocsira letámasztja a fegyvert és lõ? A járókelõk meg drukkolnak neki? Vajon hogy mehet ez?

egy mesterlovesznek nem mindig masfel kilometerrol kell lonie.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeegy mesterlovesznek nem mindig masfel kilometerrol kell lonie.
Azért kérdezem. Gondoltam, hogy nem érdemes túl messze menni. Egyébként is, az amcsi katonák nem fegyverrel elõrohannak a lövések után, hanem be a tankba és iszkiri!

Xipe

Quote from: RamizAzért kérdezem. Gondoltam, hogy nem érdemes túl messze menni. Egyébként is, az amcsi katonák nem fegyverrel elõrohannak a lövések után, hanem be a tankba és iszkiri!

szerintem vedd figyelembe, hogy mindegyik helyen civilek voltak.
gondolom te sem kezdenel el vadul lovoldozni csak ugy.
_(๏̯͡๏)_

kisvirag

Quote from: ShiroiGratulálok kisvirag az avatar-hoz!
Ez már biztosan a vég, amikor én aranyosnak találok egy ilyen képet, és ráadásul be is vallom...

nyehehe :D
Hát ez van, én ilyen aranyos vagyok :hehe:
asszem nehéz lesz felülmúlni, mikor váltani akarok, pedig ezt az ava-t csak poénnak szántam....

egyébként meg, ez csak figyelemelterelés vérre szomjazó, sötét lelkemrõl, amely csak a megfelelõ pillanatot lesi, hogy lecsapjon gyanútlan áldozatára :D
nyehehe :) :haha:

Ramiz

Quote from: Xipeszerintem vedd figyelembe, hogy mindegyik helyen civilek voltak.
gondolom te sem kezdenel el vadul lovoldozni csak ugy.
Félreértesz, én nem hibáztatom a katonákat. Sõt, én eleve oda se mernék menni dolgozni katonaként

Xipe

Quote from: RamizFélreértesz, én nem hibáztatom a katonákat. Sõt, én eleve oda se mernék menni dolgozni katonaként

oket is kuldik, sok valasztasuk nincs.
egyik ismerosom nov19-en megy irakba.
feleseget es 3 gyereket hagy otthon.
_(๏̯͡๏)_

Yakumo

Tudom, hogy megoszlanak róla a vélemények, de TV2 most.....

Kvikveg

Ha igen, arra en is kivancsi lennek honnan es hogyan lo. Szerintem az amcsik is. :hehe:

katz

Quote from: Necrid...
köszönöm
Quote from: RamizMilyen messzirõl lõhet amúgy a fickó?
Mindenképpen 400 méteren belül. 7,62-nek a hatásos lõtávja 800 méteren belül ven, de a pontos lovéshez 2-400 méteren belül kell lennie. Többször látni, h kocsiból lõ (lövés után rögtön indul), e mellett feltehetõleg házakból. Sokszor használnak különbözõ tárgyakat (pl.: matracot) hangtompítónak, ami ugyan kicsit eltéríti a lövést, de nem lehet beazonosítani a lövés irányát (nincs torkolatdörej), igy nem lehet elkapni a mesterlövészt sem.

Kvikveg

Quote from: Xipeoket is kuldik, sok valasztasuk nincs.
O foglalkozasilag micsoda, hogy kiszurtak?
Vagy mar van sorozas? Marmint atlag civilek kozul, vagy mi???

Ramiz

Quote from: Xipeoket is kuldik, sok valasztasuk nincs.
Sok szerencsét neki!
Szóval nem önkéntesség alapon megy? USAban él?

Quote from: katzMindenképpen 400 méteren belül. 7,62-nek a hatásos lõtávja 800 méteren belül ven, de a pontos lovéshez 2-400 méteren belül kell lennie. Többször látni, h kocsiból lõ (lövés után rögtön indul), e mellett feltehetõleg házakból. Sokszor használnak különbözõ tárgyakat (pl.: matracot) hangtompítónak, ami ugyan kicsit eltéríti a lövést, de nem lehet beazonosítani a lövés irányát (nincs torkolatdörej), igy nem lehet elkapni a mesterlövészt sem.
Ez érdekes. A kamera meg a fegyverre van kötözve? És a matrac nem takarja ki a távcsövet? Vagy éppen csak a csõbe tömik?