Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: LythisTe csak sirdogálj tovább a sötétben:D
Én legalább extrakawaii vagyok, és mások fejét tépkedem:D

Hát nem azért.. de egy gyps, puhacsontkinövéses lilafejû kislány még nem lesz csak úgy kawaii.. még fejletépkedéssel sem.

Xipe

Quote from: LythisTe csak sirdogálj tovább a sötétben:D
Én legalább extrakawaii vagyok, és mások fejét tépkedem:D

nem is extra kawai.
nagyonis atlagos kawai.
ha annak is a gyengebb valtozata.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: RouninHát nem azért.. de egy gyps, puhacsontkinövéses lilafejû kislány még nem lesz csak úgy kawaii.. még fejletépkedéssel sem.
Az rendes koponyacsont, nemtom az neked hol puha, de mindegy...és a kawaiiságát csak növeli, hogy embereket tép szét (ezért szeretm annyira:D) amúgy csak irígy vagy h õ fejeket tépked, te meg lángonátorlétedre nem tudsz felgyújtani egy települést sem, pedig még egy gázszivárgást is intéztünk neked Solymáron, és az így elõtörõ kisebbségi komplexusodat akarod ezzel kompenzálni:D

Xipe: de, az:beeee:

Ramiz

Quote from: RouninMellesleg a szórenddel még bûvészkedj kicsit. Így van benne valami enyhe debil báj, ami nem feltétlenül vonzó ;> Ill. kétszer írtad a vérbent :_piszka: s egyszer sem a bélbent.
Szórenddel bûvészkedni? Pfü! *földre köp* Én HARCOS vagyok, nem írnök. Egyébként meg kétszer akartam írni a vérbent, mert így költõibb.
(Nincs itt ellentmondás. Költõ vagyok és harcos, de költõként is az egyszerû, gyors, lényegretörõ, erõs vágásokra törekszem, nem a firiklán (milyen szavakat tudok, miii? :D ), elfes szórendes, rímes marhaságra.

Quote from: LythisÉn legalább extrakawaii vagyok, és mások fejét tépkedem:D
Ebben az átlagos arcú, morcos arcképben semmi kawai nincs, és ha hozzáképzelem a gyilkolászást, akkor inkább egy javítóintézet ugrik be róla. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizSzórenddel bûvészkedni? Pfü! *földre köp* Én HARCOS vagyok, nem írnök. Egyébként meg kétszer akartam írni a vérbent, mert így költõibb.
(Nincs itt ellentmondás. Költõ vagyok és harcos, de költõként is az egyszerû, gyors, lényegretörõ, erõs vágásokra törekszem, nem a firiklán (milyen szavakat tudok, miii? :D ), elfes szórendes, rímes marhaságra.

Ebben az átlagos arcú, morcos arcképben semmi kawai nincs, és ha hozzáképzelem a gyilkolászást, akkor inkább egy javítóintézet ugrik be róla. :D

Orc verrel ir te csalo.
es nem is ir hanem a kardjaval hadonaszik.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: RamizEbben az átlagos arcú, morcos arcképben semmi kawai nincs, és ha hozzáképzelem a gyilkolászást, akkor inkább egy javítóintézet ugrik be róla. :D
mondom én h kawaii:D

Rounin

Quote from: LythisAz rendes koponyacsont, nemtom az neked hol puha, de mindegy...és a kawaiiságát csak növeli, hogy embereket tép szét (ezért szeretm annyira:D) amúgy csak irígy vagy h õ fejeket tépked, te meg lángonátorlétedre nem tudsz felgyújtani egy települést sem, pedig még egy gázszivárgást is intéztünk neked Solymáron, és az így elõtörõ kisebbségi komplexusodat akarod ezzel kompenzálni:D

Xipe: de, az:beeee:

Akkor ne mozgasd hülye inuyashásan. Mert úgy puhának néz ki. Mellesleg ne piszkálj. Bah.. keresek egy depi avatárt :( :beken:

Xipe

Quote from: Lythismondom én h kawaii:D

kawai akkor lenne ha egy leszaggatott emberi kar logna a szajabol.
mint Skrull bolcsodes fenykepen.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipekawai akkor lenne ha egy leszaggatott emberi kar logna a szajabol.
mint Skrull bolcsodes fenykepen.

Esküdni mertem volna, hogy az gerinc :rolleyes:

Skrull: dalpárbaj, shuluri kódex szerint?

Xipe

Quote from: RouninEsküdni mertem volna, hogy az gerinc :rolleyes:

Skrull: dalpárbaj, shuluri kódex szerint?

osszekeverted a ballagasi fotojaval.

dalparbaj GM kodex szerint.
ket dalnok lep be a kapukon, de csak egy tavozik.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: RouninSkrull: dalpárbaj, shuluri kódex szerint?
Kódex? Bah! Dal? Bah!
Vers!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Xipeosszekeverted a ballagasi fotojaval.

dalparbaj GM kodex szerint.
ket dalnok lep be a kapukon, de csak egy tavozik.

Ah. Így már érthetõ. Hiába no, fejlõdik a korral a kicsike.

Hm-hm. Tetszik ez a párbaj. Mikor tisztázzuk a részleteket?

Ramiz:
Vers. Ámen. Mikor, hol?

Xipe

Quote from: RouninAh. Így már érthetõ. Hiába no, fejlõdik a korral a kicsike.

Hm-hm. Tetszik ez a párbaj. Mikor tisztázzuk a részleteket?

Ramiz:
Vers. Ámen. Mikor, hol?

parbaj amint fennt a szerver.
te es Skrull.
en mar tudom ki nyer.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeparbaj amint fennt a szerver.
te es Skrull.
en mar tudom ki nyer.
Köszönöm bizalmadat. :merci:
(ha meg csõdöt mond a versem, még mindig ott a +15ös pole... :D )

Xipe

Quote from: RamizKöszönöm bizalmadat. :merci:
(ha meg csõdöt mond a versem, még mindig ott a +15ös pole... :D )

pontosan.
meg a pancel.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipepontosan.
meg a pancel.

Mondtam már, hogy hátrányban érzem magam olykor? Pedig nincs is rá okom.. ugye..

Xipe

Quote from: RouninMondtam már, hogy hátrányban érzem magam olykor? Pedig nincs is rá okom.. ugye..

mocskos elf.
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Screenshotoljátok ki az egész folyamatot plz, ezt látni szeretném:D

edit: Xipe, mi bajod az elfekkel?

Rounin

Quote from: Xipemocskos elf.

Látjátok? Mi ez, ha nem indokolatlan diszkrimináció? Átkozott elf GM.

:p

Xipe

Quote from: RouninLátjátok? Mi ez, ha nem indokolatlan diszkrimináció? Átkozott elf GM.

:p

mar bocs, de Dark Elf.
nem tartozom a nyapic kis napimado,faolelo elfek koze.
mig ti daloltok a reteken, mi pusztitunk benneteket.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Lythisedit: Xipe, mi bajod az elfekkel?
Az elfek nyeszlettek és pofátlanok,
Nincs nekik jó harci képesség.
Gyenge testükre egyet rácsapok,
S eldõlnek: harcra nem való népség.

Rounin

Quote from: Xipemar bocs, de Dark Elf.
nem tartozom a nyapic kis napimado,faolelo elfek koze.
mig ti daloltok a reteken, mi pusztitunk benneteket.

Már megbocsáss "kedves" géem, de nem vagyok sunworshipper, treehugger elf. Dark Elf Shillien Knight. :(

Xipe

Quote from: LythisScreenshotoljátok ki az egész folyamatot plz, ezt látni szeretném:D

edit: Xipe, mi bajod az elfekkel?

az elf egy dologra jo.
arra hogy beverezze a kardom.
masra hasznalhatatlan.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: RouninMár megbocsáss "kedves" géem, de nem vagyok sunworshipper, treehugger elf. Dark Elf Shillien Knight. :(

te aztan nem.
napbarnitott elf.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Jah, én "elf" alatt a dark elfet is értem. A dark elf még annyival is rosszabb, hogy korcs elf, plusz olyan vérszegénynek néz ki, mint aki mindjárt elájul. Amúgy is mindig a gothic-rokker tizenévesek jutnak eszembe az öltözködési szokásaikról. :D

---------

Mit használjak, ha ne Explorert? Van jobb? De hasonló?

Xipe

Quote from: RamizJah, én "elf" alatt a dark elfet is értem. A dark elf még annyival is rosszabb, hogy korcs elf, plusz olyan vérszegénynek néz ki, mint aki mindjárt elájul. Amúgy is mindig a gothic-rokker tizenévesek jutnak eszembe az öltözködési szokásaikról. :D

//kil makro az csudajo.
ha mar korcs nepseg akkor az Orc is az.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipete aztan nem.
napbarnitott elf.

Messzirõl jött gm azt mond, amit akar. :rolleyes:

Mellesleg érdekes lámák vannak egy pár szerveren. Amin most vagyok, ott többszöri announcement ellenére is támadták páran az egyik gm-et :D Banolva is lettek rögvest :D

Xipe

Quote from: RouninMesszirõl jött gm azt mond, amit akar. :rolleyes:

Mellesleg érdekes lámák vannak egy pár szerveren. Amin most vagyok, ott többszöri announcement ellenére is támadták páran az egyik gm-et :D Banolva is lettek rögvest :D

ja, ismeros.
en meg birom.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipe//kil makro az csudajo.
ha mar korcs nepseg akkor az Orc is az.
Mi az a //kil marko?
Az orkok egy dicsõ fajjá lett, míg ti az elfek nyomában korcsoskodtok, és görcsösen bizonygatjátok, hogy mennyivel jobbak vagytok náluk.

Bazz, hogy utálok most fórumozni... rendes alkalommal ilyenkor már órák óta lineage-ezek...

Xipe

Quote from: RamizMi az a //kil marko?
Az orkok egy dicsõ fajjá lett, míg ti az elfek nyomában korcsoskodtok, és görcsösen bizonygatjátok, hogy mennyivel jobbak vagytok náluk.

Bazz, hogy utálok most fórumozni... rendes alkalommal ilyenkor már órák óta lineage-ezek...

//kill makro.
annyit tesz hogy nem kell admin menuben csinalni hanem csinalok egy makrot, becelozlak aztan nyomogatom folyamatosan.

hidd el, a mai napom utan en is szivesen jatszanek most.
_(๏̯͡๏)_