Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Xipehidd el, a mai napom utan en is szivesen jatszanek most.
Jah... levezetésképpen Berzerkert hallgatok és telenyomom veletek az offot mindenféle hülyeséggel.

edit: na gyerekek teperés fel amíg van szerver...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

??? Hogyhogy nem tudtok játszani? Behalt a szerver, or wtf?

sirtomi

Quote from: RamizJah... levezetésképpen Berzerkert hallgatok és telenyomom veletek az offot mindenféle hülyeséggel.

edit: na gyerekek teperés fel amíg van szerver...
Írjál nyugodtan én elolvasom!

Edit: Vazz beleeditáltál miközben én válaszoltam rá.

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiztelenyomom veletek az offot mindenféle hülyeséggel.
Vettem észre :3x3:

sirtomi

Quote from: Kuro_TenshiVettem észre :3x3:
Engem nem zavart. Élvezettel olvastam, kár hogy nincs elég helyem a L2 -höz :(

Rounin

Quote from: sirtomiEngem nem zavart. Élvezettel olvastam, kár hogy nincs elég helyem a L2 -höz :(

Csinálj.

sirtomi

Quote from: RouninCsinálj.
Jövõ héten veszek gépet, akkor lesz helyem. Csak idõm is legyen!

Rounin

Quote from: sirtomiJövõ héten veszek gépet, akkor lesz helyem. Csak idõm is legyen!

Ne aludj. Én így oldottam meg. Kezdem is érezni a hatását :(

Ramiz

Mégse most gyertek fel. Laggol mint állat, mindig meghalok.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RouninNe aludj. Én így oldottam meg. Kezdem is érezni a hatását :(
Eddig sem aludtam. Munka és suli mellett nem sok idõ marad rá :)

Rounin

Quote from: RamizMégse most gyertek fel. Laggol mint állat, mindig meghalok.

Olvass lineage 2 threadet :p

Sirtomi, nekem meló mellett ugyanez -.-

Ramiz

Megint laghalál, megint visszaestem félórányi xp-t, K.VÁRA ELEGEM VAN!!!

Fazék

Quote from: RamizMegint laghalál, megint visszaestem félórányi xp-t, K.VÁRA ELEGEM VAN!!!
én megvárom míg egy kicsit javul a helyzet, addig Civilization 4-el teszem végképp tönkre az életem azt hiszem... :)
le kéne szoknom az alvásról. sokkal több idõm maradna. ti tudtok vmi jó módszert?

HVp213

Quote from: Fazékén megvárom míg egy kicsit javul a helyzet, addig Civilization 4-el teszem végképp tönkre az életem azt hiszem... :)
le kéne szoknom az alvásról. sokkal több idõm maradna. ti tudtok vmi jó módszert?
Jah!
Maradj ébren... :haha:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

kisvirag

mi lett az offtopicbol, Lineage topic?????
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Necrid^

Quote from: Fazékén megvárom míg egy kicsit javul a helyzet, addig Civilization 4-el teszem végképp tönkre az életem azt hiszem... :)
le kéne szoknom az alvásról. sokkal több időm maradna. ti tudtok vmi jó módszert?
/me pedig warcraft3.. amugy engem is érdekelne ez a módszer :haha:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Hmmm... nemtom.... talán KOFFEIN??
 Rendben, akkor megosztom veld a feketehalál receptjét:D Vegyél piszokerõs teafüvet (én feketeteát használtam, innen az elnevezés...). És fõzd ki. Lábosban. Jó sokat. Jó sokáig.(igen, a teát csak forrázni szabad, de sajna én ezt ezután tudtam meg...) A végeredmény piszok keserû (nekem 2 evõkanál zukker/bögre után is az volt), viszont legalább feldob - és jobb esetben nem kapsz szívrohamit sem tõle... Mellékhatás: õõõ... nos, én megfogadtam h többet nem kotyvasztok ilyet.

Xipe

Quote from: RamizMegint laghalál, megint visszaestem félórányi xp-t, K.VÁRA ELEGEM VAN!!!

ramiz ha olvastad volna mit irtam a Lineage2 topicban akkor megelozhetted volna ezt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Akaraterõ. Monológok szavalása. Párbeszéd önmagaddal. Mindegyik bevált^^

Ramiz

Wáháháhá... hüpp... hüpp... WAARFGHHHH%!!!!!
kedélyhullámzások. cigik. egykét Jäger.
Nembírom!!!

edit: oké, emberek. mi az az IP cím? hogy lehet megnézni? miért változik folyton? hogy kell állandósítani? bekavar-e a switcher?

roderick

Quote from: Ramizedit: oké, emberek. mi az az IP cím? hogy lehet megnézni? miért változik folyton? hogy kell állandósítani? bekavar-e a switcher?

http://www.whatismyip.com/
itten van mi az ip címed, habár mondjuk a T-fosline asszem csatlakozásonként ad újat (ADSL-nél legalább is), de aztis valami range-en belül uh. be lehetne löni, amúgy nemtom nemértek hozzá
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

"WhatIsMyIP.com is the fastest and easiest way
to determine your IP address."

Hümm... ugyanezt írja ki a Kapcsolatok menü alatt a windows. :D De ez tényleg állandóan változik. Akkor én mostantól nem tudok Lineage-zni? :( Amíg el nem megyek és fel nem robbantom egy, a pincében talált szovjet kézigránáttal a rohadék NightFallosokat?

Rounin

Quote from: Ramiz:( Amíg el nem megyek és fel nem robbantom egy, a pincében talált szovjet kézigránáttal a rohadék NightFallosokat?

Erkölcsileg támogatom.

Xipe

Quote from: Ramiz"WhatIsMyIP.com is the fastest and easiest way
to determine your IP address."

Hümm... ugyanezt írja ki a Kapcsolatok menü alatt a windows. :D De ez tényleg állandóan változik. Akkor én mostantól nem tudok Lineage-zni? :( Amíg el nem megyek és fel nem robbantom egy, a pincében talált szovjet kézigránáttal a rohadék NightFallosokat?

orulnek ha megtenned.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipeorulnek ha megtenned.
A terv gyenge pontja, hogy nem találtam kézigránátot a pincébe, csak csótányokat meg fagyasztott postásdarabokat.
De most komolyan, ha változik az ip-m, mi lesz? Keressek másik szervert? :(

Xipe

Quote from: RamizA terv gyenge pontja, hogy nem találtam kézigránátot a pincébe, csak csótányokat meg fagyasztott postásdarabokat.
De most komolyan, ha változik az ip-m, mi lesz? Keressek másik szervert? :(

egyenlore most gyere jatszani.
ha az NF ezt folytatja akkor a serverhost nagy valoszinuseggel megszunteti a jatekszervert mert a business serverei banjak, ezt pedig mi sem akarjuk.
tehat elvezzuk amig tudjuk.
ha holnap meg elunk akkor mas eventet kaptok mint amit terveztem.
keszuljetek fel ra.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipeha az NF ezt folytatja akkor a serverhost nagy valoszinuseggel megszunteti a jatekszervert mert a business serverei banjak, ezt pedig mi sem akarjuk.
és nem lehet semmit se tenni a dolog ellen, mint tûrni? éljen a számítástechnika...

Ramiz

Quote from: Xipeegyenlore most gyere jatszani.
ha az NF ezt folytatja akkor a serverhost nagy valoszinuseggel megszunteti a jatekszervert mert a business serverei banjak, ezt pedig mi sem akarjuk.
tehat elvezzuk amig tudjuk.
ha holnap meg elunk akkor mas eventet kaptok mint amit terveztem.
keszuljetek fel ra.
Ja, hogy most van szerver? Akkor jó! Mégsem alszok. :D

kisvirag

Emberek, :wtf: van lineage topic, ha itt baromkodtok....

má bocs.
csak engem személy szerint idegesit....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisviragEmberek, :wtf: van lineage topic, ha itt baromkodtok....
má bocs.
csak engem személy szerint idegesit....
Jogos... átmegyünk oda. Csak ez már kicsit ott is off volt, azért kijöttünk. :)