Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: katzA mai nap megvolt az elsõ balesetem, így 30-35 perc helyett több mint 2 órát tartott haza az út. A köd miatt amugy is lassan menetem, de az egyik szembe jövõ ép akkor tért át az én sávomba magátol, amikor a közelembe ért. A paraszt levitte a bal tükrömet.Nyugodtan autozgattam a saját sávom közebén, amikor a szembejövõ egyszerûen fogta magát és átjött. Még lassítottam is, azt hittem egy gödröt kerül ki, de nem, felcsattant. Ezek után nem akarta elirmeni a vén fasz a felelõsségét. Rendõrt hívtam. Kijött a rendör és mondta, h mivel tanu nincs õ sem tud felelõsséget megállapítani ,ergo mindketten hibásak vagyunk és vagy feljelentés lesz a dologból, vagy mindkettõnknek 10k helyszini bírság. Némi telefonálgatás és jogi tanácsadás után kiderült nem célszerû feljelenteni, mert ha rendõr nem döntött, akkor a bíroság sem, csak akkor nem 10k lesz hanem 100k. Akkor más vagy az 1000. alaklommal szidtam a fejem, h elfelejtettem betenni a stukkert a kocsiba.
Elrendeztük, adatot cseréltünk, igy most már tudom hol kell kezdeni, ha meg akarom szebedítani a világot a szarzsákoktól.
Rendör meg is jegyezte, h jobban jártuk volna, h elintézzük egymás közt (Ja b+, én vállaljam fel az õ hibáját mi?), de pesrze ez Magyarország. Szomszéd tehene effektus.

Amúgy SP modra:
A mai nap is sok mindent tanultam:
- a következõ kocsim egy bazinagy pick-up lesz acél (!!!) vadráccsal, amit személyesen fogok hajtogatni/hegeszteni 2 colos vascsövekbõl. Hátul a túl közel merészkedõk miatt lesz egy akkora vonóhorog, amivel egy tankot is el bírok vontatni.
- soha büdös életbe nem megyek sehová fegyver nélkül, ezentul szarni is ugy megyek, h a stukker ott lesz karnyujtásnyira. Vki belémjön, beszol, akarmi, szó nélkül lelövöm, levágom a fejét, hegesztek egy rudat a kocsi elejére, és oda feltûzöm a kipreparált fejet.

Mi a halál retkes büdös faszáért van az, h ebben a kibaszott országban nem lehet semmit elintézni szép szóval? Miért van az, h itt csak akkor hatékony vki, ha rálép a másik torkára? Eddig még egyszer nem találkoztam olyan esettel, amit ne lehettett volna erõszakkal megoldani. Ennek a köcsögnek is ha leugatom a fejét sztem rögtön meghunyászkodott volna. Rühellem ezt a népet. Isten csinálhatna végre egy resetet.

Hát ez elég durva. Nem vagyok nagyon agresszív, de ha nekem ilyen helyzetben azt mondja a tag, hogy az én hibám, én is szívesen lelõném!

Örülök hogy nem Pesten vezetek, hanem csak itt Pécsen. És nem is vezetek túl sokat, mert hamar felhúzom magam.

Rounin

Quote from: White SeeDHELP:

Olyan oldalak érdekelnének, ahol igény és sok walpaper található!
Vettem tesco gazdaságps fotópapírt, és itt az ideje feldíszíteni a szobám:D
Értelemszerûen nem muszály walpapernak lennie, viszont legyen negy felbontású, amik jól mutatnak nyomtatva.

Akinek van 5lete az legyenszíves ossza meg velem!

:G ? Csak gondoltam... :hehe:

Mattanja

Ímádlak beneteket. Lököm fel sorra a vérvételes hölgyeket, hogy siethessek haza fórumozni, erre alig van egy kevés post, és alig van fent user. Bezzeg amikor nem érek rá, akkor rögtön annyit írtok, hogy elmegy a kedvem az egésztõl... :rolleyes:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Kvikveg

Quote from: ShiroiÍmádlak beneteket. Lököm fel sorra a vérvételes hölgyeket, hogy siethessek haza fórumozni, erre alig van egy kevés post, és alig van fent user. Bezzeg amikor nem érek rá, akkor rögtön annyit írtok, hogy elmegy a kedvem az egésztõl... :rolleyes:
Ez az AdminSense™ hatasa, nem tudtad?:haha:
Mihelyst megerezzuk, hogy az adminok elhagytak a forumot, floodolunk esz nelkul. Es Feldint meg nem is lattam mostanaban...
Kulonben is, Pafrany kollega is segit, nem?:rolleyes:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Mattanja

Quote from: KvikvegEz az AdminSense™ hatasa, nem tudtad?:haha:
:haha:
Quote from: KvikvegKulonben is, Pafrany kollega is segit, nem?:rolleyes:
Nem feltétlenül a munkára gondoltam, hanem úgy egyáltalán.
8]]=((

Djinn

Egy nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni: Van itt olyan aki még SOHA nem ájult el?  :3x3:

[SIZE="1"]Ok, annyira nem is fontos, de azért muszály volt megkérdeznem.. :rolleyes: [/SIZE]
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Necrid^

Quote from: DjinnEgy nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni: Van itt olyan aki még SOHA nem ájult el?  :3x3:

[SIZE="1"]Ok, annyira nem is fontos, de azért muszály volt megkérdeznem.. :rolleyes: [/SIZE]
Én.miért kérdezed? [/SIZE=1](érdekes kis kérdés hogy jutott eszedbe?)[/SIZE]
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kupo

Ha jól emlékszem én még nem ájultam el. :D

Necrid^

Quote from: DjinnEgy nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni: Van itt olyan aki még SOHA nem ájult el?  :3x3:

Én.miért kérdezed? [SIZE="1"](érdekes kis kérdés hogy jutott eszedbe?)[/SIZE]
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Mattanja

Miért kérdezel ilyet, amikor tudod a választ? :haha:
8]]=((

Djinn

Úgy jutott eszembe, hogy a fehér fõnök azt mondta még soha és nem akartam elhinni...
Biztos mindenki át akar verni!! Nem voltatok magatoknál ezért nem emléxetek!!! :lazza:

sirtomi

Én sem ájultam még el soha.
Biztos elmondták volna utána nekem, annyira nem rázna meg a hír, nem kell eltitkoliuk :)

Kvikveg

Elajulas alatt mit ertesz? Azt, hogy siman osszeesek kozvetlen fizikai behatas nelkul? Mert az meg nem tortent meg.
Viszont egyszer hanyattvagodtam korizas kozben es egyszer /vagy ketszer/ egymas utan ki voltam utve, amikor ledobott a lo. A masodikra egyaltalan nem emlekszem, az elsonel lehet, hogy nem volt kieses, de nem vagyok benne biztos.
Masodik utan vicces volt. Felebredek. Je lovon ulok. Lepesben. Je nyar van. Valszleg szombat van, akkor szoktunk menni. Bazz, leestem es nem emlekszem, para 1000el, le akarok szallni!!!!
- Leszallhatok, hogy száron vezessem?
- Nem. - kisse mergesen valaszol.
...
Vazz, hanyadszor kerdeztem en ezt meg??!:eeek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Xipe

Quote from: RamizUgyan már... Máris teljesen elfogadott, megszelídített, kihasznált vevõréteg vagytok, ott van a sok pólóbolt, metál pincék, hedbanger, aztán a Sziget, a hatalmas Biznisz mindenütt, rég nem érdekel senkit egy kis mû-lázadás, a metál ma meg már amúgy is lassan szelíd zenének számít. :) Igen, kifejezetten konzervatív. Vannak benne például hangszerek! Csak szeretnétek nem normálisak lenni.

vevoreteg lenne?
akkor gyorsan veszek egy polot valahol kedvenc egyutesem abrazolasaval mert 15 evnyi metal hallgatas utan meg egyel sem rendelkezem.
szelid zene?
idezem:"I took a knife and cut her from her neck, down to her anus. Then i cut off her vagina and ate it."

Szigeten iden is volt 1 db metal egyuttes.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Én. Áruld már el, miért kérded, ne csigázz!!!

Kvikveg

Quote from: RouninÉn. Áruld már el, miért kérded, ne csigázz!!!
Jah, nekem is, nekem is!!!

Djinn

Quote from: RouninÉn. Áruld már el, miért kérded, ne csigázz!!!
Ahogy már írtam azért mert Shiroi azt mondta még sosem és én nem akartam elhini, hogy van ilyen. Erre tessék... :3x3:
Én alapvetõen alacsony vérnyomással rendelkezõ ember vagyok (régebben 70 alatt is volt a drága idõnként...) és volt már pár csúnyább betegségem és balesetem úgyhogy van tapasztalatom a témában. Ha már nem tudok mit csinálni akkor szólni szoktam, sosem váratlanul csinálom, de hát mit lehet tenni ha már eltünik az összes vér az ember agyából... Meg utoljára velem is kb 2 éve történt, tehát nem minden nap, dehogy soha.... :eeek:
Szóval aszittem mindenki legalább 1x2x... de megint kiderült hogy én vagyok a nem normális. Mindig kiderül. :beken:

Hehe. Hogy felcsigáztam a társaságot egy ilyen hülye kérdéssel. :D

Xipe

Quote from: DjinnAhogy már írtam azért mert Shiroi azt mondta még sosem és én nem akartam elhini, hogy van ilyen. Erre tessék... :3x3:
Én alapvetõen alacsony vérnyomással rendelkezõ ember vagyok (régebben 70 alatt is volt a drága idõnként...) és volt már pár csúnyább betegségem és balesetem úgyhogy van tapasztalatom a témában. Ha már nem tudok mit csinálni akkor szólni szoktam, sosem váratlanul csinálom, de hát mit lehet tenni ha már eltünik az összes vér az ember agyából... Meg utoljára velem is kb 2 éve történt, tehát nem minden nap, dehogy soha.... :eeek:
Szóval aszittem mindenki legalább 1x2x... de megint kiderült hogy én vagyok a nem normális. Mindig kiderül. :beken:

meg nekem se volt ilyenem kulonben.
Shiroinak meg nehez is lenne a magas vernyomasaval.
elobb pattan el valamelyik arteriaja.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: DjinnAhogy már írtam azért mert Shiroi azt mondta még sosem és én nem akartam elhini, hogy van ilyen. Erre tessék... :3x3:

Ah, attól még lehetsz normális :megértõ smiley: :haha:
Mellesleg nekem is alacsony vérnyomásom van, s közel már voltam ájuláshoz - bár csak a fehér szikrák pattogtak elõttem és zsibbadás kapott el... minden távolinak tûnt, tompának. Persze mindez hirtelen felkelés után, vagy nagyobb erõfeszítést követõen (utóbbi esetben nagyon ritkán).

Ramiz

Quote from: Xipevevoreteg lenne? akkor gyorsan veszek egy polot valahol kedvenc egyutesem abrazolasaval mert 15 evnyi metal hallgatas utan meg egyel sem rendelkezem.
Na jól van, most már te is egyes szám elsõ személybe váltottál az általános fogalmazásról. ;)

Quote from: Xipeidezem:"I took a knife and cut her from her neck, down to her anus. Then i cut off her vagina and ate it."
Nem tudom, miért, de most a Belga trágár szövegei ugrottak be, amiket nagyrészt 15-16 év körüli gyerekek imádják énekelni (lázadás!), meg a Cannibal Corpse-os pólók, amikkel a gimnazisták szokták rémisztgetni a tanáraikat (lázadás!). Amúgy jó kis vagány szöveg. Máris komolyabban veszem a metálosokat. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizNa jól van, most már te is egyes szám elsõ személybe váltottál az általános fogalmazásról. ;)

Nem tudom, miért, de most a Belga trágár szövegei ugrottak be, amiket nagyrészt 15-16 év körüli gyerekek imádják énekelni (lázadás!), meg a Cannibal Corpse-os pólók, amikkel a gimnazisták szokták rémisztgetni a tanáraikat (lázadás!). Amúgy jó kis vagány szöveg. Máris komolyabban veszem a metálosokat. :)

mondjuk nemtom a CC-n mi olyan remiszto.
ismerek naluk joval brutalabb zenekarokat.
_(๏̯͡๏)_

Moha

Quote from: White SeeDOlyan oldalak érdekelnének, ahol igény és sok walpaper található!
Kapásból csak az Animepa gallery-t tudom ajánlani. Ugyan nem wallpaperek, hanem fõként scan-ek vannak fent, viszont szép nagy méretben, szóval max. lágyítasz kicsit a képeken és lehet nyomtatni. :)

kisvirag

énse ájultam még el sohasem tudtommal, pedig nekem is alacsony a vérnyomásom....
söt, számomra azt nehéz felfogni, hogy mások hogy képesek :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisviragénse ájultam még el sohasem tudtommal, pedig nekem is alacsony a vérnyomásom....
söt, számomra azt nehéz felfogni, hogy mások hogy képesek :D
Egyszerû a trükkje: beborozás a pincében, de alaposan, aztán ki a tûzõ napra és pár kilométer gyaloglás, lehetõleg hegymenetben. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RamizEgyszerû a trükkje: beborozás a pincében, de alaposan, aztán ki a tûzõ napra és pár kilométer gyaloglás, lehetõleg hegymenetben. :)
Na ettõl lehet hogy én is elájulnék :D

Kvikveg

Esetleg kiados reggeli es konditeremben felulesek lejtos padon. Garantalt rosszullet es lesapadas. Csk egyszer jatszottam el...

sirtomi

Quote from: KvikvegEsetleg kiados reggeli es konditeremben felulesek lejtos padon. Garantalt rosszullet es lesapadas. Csk egyszer jatszottam el...
Én inkább reggeli nélkül lennék rosszul, de inkább este járok ondizni, így nincs probléma :)

Ramiz

Esetleg: csigaturmix? ([COLOR="LemonChiffon"]Meztelen csigák pohárban, alaposan megsózva ==> szétfolynak.[/COLOR]) Szintén garantált rosszullét. :)

Kvikveg

Quote from: sirtomiÉn inkább reggeli nélkül lennék rosszul, de inkább este járok ondizni, így nincs probléma :)
Egyetemi tesiora... Az fix idopontban van... Az volt a pech, hogy a kosarpalya foglalt volt, vagy mi... Mert kondizni utalok, azt azert nem valasztottam volna onkent.:eeek:

sirtomi

Quote from: RamizEsetleg: csigaturmix? ([COLOR="LemonChiffon"]Meztelen csigák pohárban, alaposan megsózva ==> szétfolynak.[/COLOR]) Szintén garantált rosszullét. :)
Ember ez még nekem is gusztustalan!