Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lythis

Ájulás téma: Én még soha. Igazából nemtudom, hogy miért kéne. Vérnyomásom meg nemtom milyen.

Xipe: a "szétnyiszállakésmegeszemadarabjaidat" dolog mitõl olyan vérdúrva? Ez valahogy nem fér a fejembe. Mármint oks, hogy sokan úgyvannak vele, hogy közízlés, meg a nénikéket a buszon biztos szívroham kerülgeti amikor valaki ilyesmiket emleget... Ramiz mond valamit ezzel a "lázadás" dologgal. Az ilyen szövegek miatt vagytok oda egy olyan világban, ahol olyan honlapok rendelkeznek brutális látogatottsággal, mint a rotten, meg az ogrish?

Cobra

Én se ájultam még el, még akkor sem, amikor repültem pár métert a motorról törött lábbal. (egyébként ennek a balesetnek köszönhetõ, hogy rátaláltam a fórumra  :)  )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Quote from: sirtomiEmber ez még nekem is gusztustalan!
Még neked is? :kiraly: :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

HVp213

Quote from: CobraÉn se ájultam még el, még akkor sem, amikor repültem pár métert a motorról törött lábbal. (egyébként ennek a balesetnek köszönhetõ, hogy rátaláltam a fórumra  :)  )
a repülés közbe egy anime figura sugta a füledbe?:rolleyes:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Quote from: CobraÉn se ájultam még el, még akkor sem, amikor repültem pár métert a motorról törött lábbal. (egyébként ennek a balesetnek köszönhetõ, hogy rátaláltam a fórumra  :)  )
Ez hogy volt? :)
Egyébként most eszembe jutott, hogy én hogy találtam ide, illetve hogy miért jöttem át az aoi-ról és milyen volt az elsõ benyomásom errõl a fórumról 2003-ban... :) hm... filléres emlékeim. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Milyen motorról repültél?
Haverom igazi, vérbeli motoros. Szilánkosra törte a sípcsontját, de visszamászott a motorhoz, hogy levegye a gyújtást :D

Legalább volt elõnye is a lábtörésnek.

Kvikveg

Huha, kerjuk a sztorit! :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Ez érdekes, hogy csináltad? Nem tudtál járni ezért unalmadban internetezgettél és véletlenül idetaláltál? Vagy hogy? :)

edit: Kvikveg lényegretörõbb volt. Én is ezt akartam írni. :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

sirtomi és Kvikveg is lényegretörõ volt, Djinn viszont máris hipotézissel állt elõ... viszont én voltam a leggyorsabb! :hopp:
Lényeg a lényeg: halljuk! :D

Djinn

Ramiz, te hallgatsz Bródyt? Vagy ez a kifejezés csak nekem kötõdik hozzá? :3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Quote from: DjinnRamiz, te hallgatsz Bródyt? Vagy ez a kifejezés csak nekem kötõdik hozzá? :3x3:
Nem csak neked, mondjuk én ilyen régebbi slágereket inkább kottából játszogatok a zongoránál és szörnyû orrhangon hozzá énekelek, mint lemezrõl.

Quote from: roderickSzemélyes tapasztalat+vélemény:
A haverom nem érti bennem, hogy vagyok képes visszataszítóan amorf emberalakokat használó rajzfilmeket nézni, amik ráadásul keleti buddha-blablával tömik az ember fejét (nem a szép nyugtató nyugati kultúrkör gyöngyszemeivel), én meg nem értem benne, hogy képes hajnali 2-3-ig 3 zeneTV között kapcsolgatva, mindenféle félig meddig jó zenészek klippeit nézni... És így kerek a világ!
:zen:
:lol: :lul:

Quote from: NephilimKimondottan régen hozott össze a sors néhány akkor még elmebetegnek gondolt anime stuffal, amibõl csak annyit értettem, hogy gusztustalan izék néha ártatlan lányok életére törnek, majd azok mosolyogva véres pempõt hajtogatnak belõlük, angyali szárnycsapkodások közben, és a világ folyamatosan megmenekül.
:hopp: :cool:

Cobra

Érdekes a fantáziátok  :D
A lábam abban a pillanatban tört el, amikor oldalról nekem jött az autó, és utána repültem a motorról (ekkor már ugye el volt törve a lábam).
Utána meg 1 hét kórház után mikor hazajöttem, és 2 hétig még a szobámból is csak nehezen tudtam kijönni, akkor volt idõm internetezni :)  Animék meg RTL2-rõl ismerõsök voltak és elkezdtem magyar anime-s oldalakat keresgélni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Yakumo

Quote from: MohaKapásból csak az Animepa gallery-t tudom ajánlani. Ugyan nem wallpaperek, hanem fõként scan-ek vannak fent, viszont szép nagy méretben, szóval max. lágyítasz kicsit a képeken és lehet nyomtatni. :)
Powa! Ezt most én is nagyon köszönöm, nem ismertem, Király, :merci: Moha! :hail:

Yakumo

Quote from: DjinnEgy nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni: Van itt olyan aki még SOHA nem ájult el?  :3x3:

[SIZE="1"]Ok, annyira nem is fontos, de azért muszály volt megkérdeznem.. :rolleyes: [/SIZE]
:lol: Micsoda kérdés! Jelentkezem. Még soha! :D

Ramiz

Quote from: CobraÉrdekes a fantáziátok  :D
A lábam abban a pillanatban tört el, amikor oldalról nekem jött az autó, és utána repültem a motorról (ekkor már ugye el volt törve a lábam).
Utána meg 1 hét kórház után mikor hazajöttem, és 2 hétig még a szobámból is csak nehezen tudtam kijönni, akkor volt idõm internetezni :)  Animék meg RTL2-rõl ismerõsök voltak és elkezdtem magyar anime-s oldalakat keresgélni.
Djinn eltalálta a lényeget. :) :appl:

Quote from: NecridJóbban nem tudtam volna meg mondani.
De, ha a "jóbban"-t ékezet nélkül írod és a "megmondani"-t meg egybe. :D :muhahah:
(Bocsánat, nem tudtam kihagyni. :) Remélem nem találod sértõnek.)

Necrid^

Quote from: CobraÉrdekes a fantáziátok  :D
Ouch! mondjuk tõrésem hála az égnek nem volt még. viszont szépen vágtam a kezem kis koromban :) [SIZE="1"](kvikveg látta)[/SIZE]

Quote from: Ramiz:De, ha a "jóbban"-t ékezet nélkül írod és a "megmondani"-t meg egybe. :D
Bocsánat, nem tudtam kihagyni. :) Remélem nem találod sértõnek.
egyatalán nem találom sértõnek.legalább tanultunk vmit :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Quote from: NecridOuch! mondjuk tõrésem hála az égnek nem volt még. viszont szépen vágtam a kezem kis koromban :)
Na, törni még én sem törtem, de történt velem egy-két dolog: pl. magamra borítottam a forró olajat 6 éves koromban, volt agyhártyagyulladásom (kullancs), 2x kellett varratni a kezem (igaz, csak kisebb sérülések miatt)...
Mondjuk ezek mind már régebben voltak. Úgy 8 éve nem történt "semmi komoly" :kopp-kopp:

Ja, és tudtommal még én sem ájultam el soha.

Ramiz

Hehe, ti ilyen öndestruktívak vagytok? Én megelégszek vágásokkal és égési sebekkel, mert azok maradandók és frankó "az élet viharában elgyötört férfi" feelinget csinálnak. :lazza:

Necrid^

Quote from: MohaNa, törni még én sem törtem, de történt velem egy-két dolog: pl. magamra borítottam a forró olajat 6 éves koromban, volt agyhártyagyulladásom (kullancs), 2x kellett varratni a kezem (igaz, csak kisebb sérülések miatt)...
Mondjuk ezek mind már régebben voltak. Úgy 8 éve nem történt "semmi komoly" :kopp-kopp:

nekem sajna nagy sérülés volt. majdnem fél kezem varraták.

Kvikveg

Quote from: NecridOuch! mondjuk tõrésem hála az égnek nem volt még. viszont szépen vágtam a kezem kis koromban :) [SIZE="1"](kvikveg látta)[/SIZE]

egyatalán nem találom sértõnek.legalább tanultunk vmit :)
Jelent valamit, hogy nincs emlekem rola? Azon kivul, hogy mind a 5 ujjad megvan, stb? :D Na majd vasarnap jooool megnezem magamnak megint!:haha:
Huha, veszelyes kijelentes... :D Felhivas cenzurazasraaaaaaa! :D:D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Necrid^

Quote from: KvikvegJelent valamit, hogy nincs emlekem rola? Azon kivul, hogy mind a 5 ujjad megvan, stb? :D Na majd vasarnap jooool megnezem magamnak megint!:haha:
Huha, veszelyes kijelentes... :D Felhivas cenzurazasraaaaaaa! :D:D
oks. de aztán nem az én bajom h lesz rémálmaid :)

Kvikveg

Quote from: MohaNa, törni még én sem törtem, de történt velem egy-két dolog: pl. magamra borítottam a forró olajat 6 éves koromban, volt agyhártyagyulladásom (kullancs), 2x kellett varratni a kezem (igaz, csak kisebb sérülések miatt)...

:eeek:
Quote from: RamizHehe, ti ilyen öndestruktívak vagytok? Én megelégszek vágásokkal és égési sebekkel, mert azok maradandók és frankó "az élet viharában elgyötört férfi" feelinget csinálnak. :lazza:
See you space cowboy! ;)
Quote from: Necridnekem sajna nagy sérülés volt. majdnem fél kezem varraták.
Te, biztos, hogy megmutattad? Fel masodpercnel tovabb?

Necrid^

Quote from: KvikvegTe, biztos, hogy megmutattad? Fel masodpercnel tovabb?
Tuti. emléxel amikor fulhallgató-t vettél busz megálónál.

Ramiz

Na ez is egy jó este lett... Gondoltam tanulok egy jót, és holnap reggel bemegyek digitális technikára, hogy értsek is valamit a regiszter shifterekbõl vagy mikbõl. Ehelyett vacak kedvem volt, 3 óráig olvasgattam a fórumot (offot, bemutatkozásokat kezdetektõl)... persze nem megyek be holnap... -_-

Dreamcleaver

Quote from: RamizNa ez is egy jó este lett... Gondoltam tanulok egy jót, és holnap reggel bemegyek digitális technikára, hogy értsek is valamit a regiszter shifterekbõl vagy mikbõl. Ehelyett vacak kedvem volt, 3 óráig olvasgattam a fórumot (offot, bemutatkozásokat kezdetektõl)... persze nem megyek be holnap... -_-

Ez valahogy valahonnan ismerõs...hmmmm...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: DreamcleaverEz valahogy valahonnan ismerõs...hmmmm...
A shifter regiszter? Mert akkor elmagyarázhatnád... :) :haha:

Dreamcleaver

Quote from: RamizA shifter regiszter? Mert akkor elmagyarázhatnád... :) :haha:

:lul: Nem a tanulás helyett forum olvasgatás meg egyetemre be nem járás. :lul:
Mellesleg te informatikusnak tanulsz vagy mérnöknek?

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Dreamcleaver

Nincs kedvem válogatni ezért beraktam a letöltõ sorba úgy kb 6-7 gigányi hentait, majd holnap kiválogatom õket. :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Moha

Quote from: Kvikveg:eeek:
Hát, azért csak túléltem. :haha: Bár a nyomokat viselem... pl. a combomon az égési heg még most is vagy 5 centis és  életem végéig meg fog látszani...

HVp213

Haverom meg én felvettül a TRIGUN magyar hangját s az ftp-s DvDripphez idözitette!
akinek van kedve pls töltse le s irjon véleményt hogy sikerült
http://users.atw.hu/gabisoft/Trigun_01.ogg

http://users.atw.hu/gabisoft/Trigun_02.ogg

Elöre is THX
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"