Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

Gratulálok Tiaro, megy ez !!
Spectre... dukkolunk ... ;) , és köszi szépen !

Tiaro

Köszi mindenkinek, a drukkolást is, a gratokat is!
Most van egy pár napom a köv vizsgáig, úgyhogy ráérek szorítani, ha valakinek kell... majd hozom a füstölőket, meg az imamalmot... :D
Pl neked, Spectre. ;)
noriko: részvétem, de hosszú még a viszgaidőszak, nem...? :D
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Kono

Grat Tiaro, szép munka volt ^^ Csak így tovább!
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

noriko

QuoteOriginally posted by Tiaro
Köszi mindenkinek, a drukkolást is, a gratokat is!
Most van egy pár napom a köv vizsgáig, úgyhogy ráérek szorítani, ha valakinek kell... majd hozom a füstölőket, meg az imamalmot... :D
Pl neked, Spectre. ;)
noriko: részvétem, de hosszú még a viszgaidőszak, nem...? :D

én is grat én is grat!:)
ja..elég hosszúnak tűnik. utcsó eredményem óta különösen.:(
szóval szívesen fogadnék egy kis füstölögtetést irányomban is!;)
"I wish I could, but I don't want to."

Tiaro

Oké, meglesz. Milyen illatút parancsol? Vanília? Ópium? Valami indiai aroma...? :)

Zelgadis

teljesen, totálisan, abszolute offtopic:

TurboK, száraz már a hátad? :D

noriko

Oké, meglesz. Milyen illatút parancsol? Vanília? Ópium? Valami indiai aroma...? :)
Köszi!:D  heh, akkor már nem is tanulok! :D (heh, kár hogy az előző mondat csak vicc volt és mégis igaz..:ejj: )
illat mindegy, lényeg a hatás!!!
najó. gép kikapcs.
"I wish I could, but I don't want to."

Spectre

Hmm. Még szerencse, hogy van pótvizsga... :D
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

ignus

QuoteOriginally posted by Spectre
Hmm. Még szerencse, hogy van pótvizsga... :D

Hát ez az év elég sok embernek rosszul kezdődik...
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

.Attila

Érdekes, csökkent a member szám. Memberek törlődhetnek is? Mert így más lett a 400.

Cobra

Ha minden 0 postos reget kitörölnének, akkor a kb 300. tagnak lehetne gratulálni
Hide and fear, Cobra Commander is here !

ignus

QuoteOriginally posted by Cobra
Ha minden 0 postos reget kitörölnének, akkor a kb 300. tagnak lehetne gratulálni

Valaki elárulja hogy miért regisztrálja valaki magát ha utána nem ir semmit?:confused:
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Kalibur

QuoteOriginally posted by ignus
Valaki elárulja hogy miért regisztrálja valaki magát ha utána nem ir semmit?:confused:
Miért, te nem érezted poénnak, míg azt a sok vackot kitöltötted ?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Cobra

Ha elárulná, akkor már nem 0 postos lenne, és már nem tartozna a megkérdezettek kategóriájába (ez aztán a paradoxon :D  )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Ööööö... én tegnap csak azért regisztráltattam magamat egy forumon, hogy letöltsem a smiley-kat.

ignus

Hát sok érdekes választ kaptam, köszönöm! :D

Baldy

Hát sok érdekes választ kaptam, köszönöm! :D

A legegyszerűbbbb válasz az ember tudatalattijában keresendő, és ez a válasz nem más, mint a csorda ösztön. Lát egy csomó embert egy csoportba gyűlni, és erre ő is csatlakozik a társasághoz, anélkül, hogy tudná, miről is van szó. Csak azt tudja, hogy ha már ennyi ember van itt, akkor neki is itt kell  lennie.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

QuoteOriginally posted by Baldy
A legegyszerűbbbb válasz az ember tudatalattijában keresendő, és ez a válasz nem más, mint a csorda ösztön. Lát egy csomó embert egy csoportba gyűlni, és erre ő is csatlakozik a társasághoz, anélkül, hogy tudná, miről is van szó. Csak azt tudja, hogy ha már ennyi ember van itt, akkor neki is itt kell  lennie.

A csorda ösztön kicsit durva kifejezés.
Úgy hívják, hogy affiliációs motiváció (mások társaságának keresése, csoporthoz való tartozás stb.). McClelland elméletében ez az egyik motiváció a teljesítmény- és a hatalommotiváció mellett. És mindenkiben megvan, többé vagy kevésbé.
Gome, megint sz@rral töltöm a topicot.

Baldy

QuoteOriginally posted by Trivi
Úgy hívják, hogy affiliációs motiváció (mások társaságának keresése, csoporthoz való tartozás stb.). McClelland elméletében ez az egyik motiváció a teljesítmény- és a hatalommotiváció mellett. És mindenkiben megvan, többé vagy kevésbé.

Öcsikém: ezt még élőben is rossz néha hallgatni tőled, de itt még ráadásul meg is marad hosszú ideig :( HOgy lehetsz ilyen szadista? :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Zelgadis

"a csorda ösztön kicsit durva kifejezés"

Hát lehet hogy kicsit durva kifejezés, de ez az igazság :)
Az 1ik ismerősöm tiltakozik mindig a "csoportoskodás" ellen, erre mondtuk neki, hogy te meg abba a csoportba tartozol, akik tiltakoznak a csoportoskodás ellen :)

.Attila

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Az 1ik ismerősöm tiltakozik mindig a "csoportoskodás" ellen, erre mondtuk neki, hogy te meg abba a csoportba tartozol, akik tiltakoznak a csoportoskodás ellen :)

Overkill... :bsd:

Zodd

Chornos Nagyon tetszik ez a FAQ ötlet.

Még a végén én is kedvet kapok hogy írjak valamit :) :hopp:
:bsd:

Kalibur

QuoteOriginally posted by Trivi
Te ilyeneket tanulsz:eek: :confused:
...én meg még azon voltam fennakadva, hogy minek kell megtanulnom, mi a lópikula is az Ophioglossum vulgatum...
Részvétem.

Baldy

QuoteOriginally posted by Kalibur
Ophioglossum vulgatum...

Mit takar ez a vulgárisnak tűnő kifejezés? :)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Baldy
Mit takar ez a vulgárisnak tűnő kifejezés? :)
Kígyónyelv páfrány... de ez akkor sem olyn rémisztő, mint tisztelt Trivi elvtárs értekezése...

.Attila

QuoteOriginally posted by Kalibur
Kígyónyelv páfrány... de ez akkor sem olyn rémisztő, mint tisztelt Trivi elvtárs értekezése...

Nem, nem annyira borzasztó, sőt... ugyebár ez pszichológia, és nekem tetszett is az egész, sok újat lehetett tanulni az emberi viselkedésről, szerintem egy ilyen tantárgyat egyszer mindenkinek meg kéne csinálnia.
Még a vizsga sem volt nehéz belőle.

Zelgadis

csak ezeket a szavakat ne akarják az emberrel megjegyeztetni :D

A picológia nekem is tecc (bár nekem se tantárgyam, de hallok felőle oantól akinek igen) csak ennyi latin szót :)

Tiaro

Oké, Trivi meggyőztél, jövőre felveszem... Jobb, mint a szociológia... :D

.Attila

Azért nézz utána, hogy kinél veszed fel, nehogy a végén rosszul járj. Én Takács Ildikónál csináltam, mondjuk nekem nem is volt választási lehetőségem, mert kötelező volt, de szerencsére jó volt.

Ja és BME-sek: Zentai óráit nem vegyétek fel, érdemes ugyan bejárni, mert tud érdekeseket mondani, de nagyon szivat számonkérésnél.

Baldy

Na erről a tárgyról is pont ma hallottam először az egyik munkatársamtól. Ő is azt tanulja, bár a fene se tudja, hol :)
Amugy Kalibur: képzeld el, hogy nekem heti többször is kell ilyen szöveget végighallgatni kedves öcsémtől. Ugyan érdekes a téma soxor, de van, mikor már hallgatni is sok ezt, nem pedig tanulni! :)