Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: ItachiÉn is itthon ülök és wow ozok :) Szvsz nincs annál feeling esebb mint szilveszterkor gamelni :)

Én meg itthon ülök, és szegény kutyát próbálom nyugtatgatni, akit teljesen kiidegeltek a köcsög petárdázók, úgyhogy még animézni se tudok.:mad:

Rounin

Quote from: SaiyaGinÉn meg itthon ülök, és szegény kutyát próbálom nyugtatgatni, akit teljesen kiidegeltek a köcsög petárdázók, úgyhogy még animézni se tudok.:mad:

Ah igen. Képzeld el, hogy õk 20x olyan erõsen hallják, mint mi. Min mehetnek keresztül ilyenkor. Szerencsére itt most szünet van...

Rounin

Quote from: ShiroiÚgy akartam írni, csak aztán mégsem. Biztosan kiment az agyamból a vér, vagy ilyesmi.

Õõõõ... Mohának mondtam.. kuso.. nem elárulni! Hát persze, hogy mindkettõtöknek /swt /smile /swt

SaiyaGin

Quote from: White SeeDAjánlom az én módszeremet:)
Vagy attól függ milyen fajta az a kutya:)

Szívesen használnám a módszered, de az én 46kg/160cm kombómnál nem válna be!:beken:  A jószág pedig egy szintén nem túl vérszomjas kinézetû magyar vizsla.

Lazzaret

Most hogy visszaolvastam nekem sem ment semmi az elöbb a neten. Login megvolt azt ennyi. Még a Lineage2 sem ment. Már megijedtem hogy a tv elé kényszerülök. De mégsem :D És igen éljen a netfüggõség:whoah: nem is tudom mihez kezdenék nélküle. Itt viszont nincs petáda csak rakéta hála az égnek. Nem tudnám mihez kezdenék a 60kg-os kutyámmal. Még az én 130 kg mal is nehéz megfogni :D

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: RouninÉs nem muszáJ moderátor úr, igaza van^^
Jól van, na, csak 4-es volt a helyesírásom, nem 5-ös. :hehe:
Quote from: SaiyaGinSzívesen használnám a módszered, de az én 46kg/160cm kombómnál nem válna be!:beken:  A jószág pedig egy szintén nem túl vérszomjas kinézetû magyar vizsla.
:eek: Nehogy már! Nehezebb vagyok nálad? Pedig én is "vaságyastól" vagyok kb 52 Kg. :)
Amúgy nem a vérszomjas kinézet a lényeg, hanem a "harci modor": engem pl. úgy bokán harapott nyáron a szomszéd keverék kutyája, hogy csak na... nem néztem volna ki belõle, mert amúgy nem tûnik veszélyesnek a blöki.

TurboK

Quote from: White SeeDEhh, hiába. Sovány vagyok és vézna, de mikor meglendítem a kezem a jó csontos kezemnek köszönhetõen olyan mintha egy 2kg-s téglával találkozna az ember arca...
Az csak akkor mûködik hogyha elég kemények a csontjaid különben te is összetörsz.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Rounin

Quote from: SaiyaGinSzívesen használnám a módszered, de az én 46kg/160cm kombómnál nem válna be!:beken:  A jószág pedig egy szintén nem túl vérszomjas kinézetû magyar vizsla.

Emlékszem, tavaly ugyanekkor (du. 18 óra körül mondjuk) fát vágva egyszerûen halálra rémítettek egy böszme nagy durranással. Kis híján saját fejemet ütöttem le.. erre földhöz vágtam a fejszét és elüvöltöttem magam, cenzúrát nem tûrõ kifejezésekkel megkérdezve, hogy feltétlenül muszáj azt a .. khm.. izét, mondjuk így most durrogtatni? Hozzátettem, hogy durrogtathatok én is..

Érdekes módon órákig csend volt a faluban (mifelénk legalábbis^^)

Édesanyám közölte velem, hogy bolond vagyok :D

SaiyaGin

Quote from: LazzaretNem tudnám mihez kezdenék a 60kg-os kutyámmal. Még az én 130 kg mal is nehéz megfogni :D

Nem adnád kölcsön az elkövetkezõ 1 órára?:morci: :__devil: :nagyere:

Lazzaret

Á dehogy. Igazi hidegvérû falusi ember vagy akárcsak én:D Tavaly én is beszoltam a szomszédoknak. Kutya frásszt kapot én meg átmentem és leüvõltöttem a család fejét :) (dec.8. volt)

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Quote from: SaiyaGinNem adnád kölcsön az elkövetkezõ 1 órára?:morci: :__devil: :nagyere:

Szivesen adnám ha kitudnám rángatni az asztal alól :D Már eldurrant egy két rakéta és teljesen betojt szegénykém :)

www.arkangyalok.uw.hu

Rounin

Quote from: White SeeDO, felmerûlt az iylenkor szokásos probléma.
valami versfélét kéne kitalálni, mert a buék már kezd unalmas lenni....

Hómezõkön jártam,
nagyon bepiáltam,
óévet elhagytuk,
belünket kihá....

Na jó, ez nem jó.

Sorry -.-

Lazzaret

Quote from: RouninHómezõkön jártam,
nagyon bepiáltam,
óévet elhagytuk,
belünket kihá....

Na jó, ez nem jó.

Sorry -.-

Ilyenkorra ez tökéletes :D

www.arkangyalok.uw.hu

Slayer_Ace

A jövõ évben
legyen részed minden szépben,
szexben hétszer
minden héten, de
légy ma éjjel
disznó részeg, így
búcsúztasd a múlt
évet, kívánok
boldog Újévet.

Ez jó lesz?

Slayer_Ace

Akkor vegyük komolyra a dolgot:) , íme amivel én fogok megörvendeztetni néhány embert:

2006-ban ezer áldás érjen,
 öröm és szerencse örökké kísérjen.
 Bú és bánat Téged elkerüljön,
 gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Xaga

Kreditekben gazdag boldog új évet kívánok!

Nekem ez lesz a szövegem :)

Lazzaret

Ezek tetszettek és jók is:cool:

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Még 10 Perc és Vége Az óévnek!!!

www.arkangyalok.uw.hu

Xaga

Quote from: LazzaretMég 10 Perc és Vége Az óévnek!!!
Legyünk má túl rajta vissza akarok menni Nox-ozni!!

Slayer_Ace

pár perc és kiszaladok az utcára és elkezdem fellõdözni a rakétáimat :megszállot szemmel csillogó smiley:

Lazzaret

Quote from: XagaLegyünk má túl rajta vissza akarok menni Nox-ozni!!
Én meg Lineage2-ni :D

www.arkangyalok.uw.hu

Xaga

Tényleg ki mit fog csinálni abban az 1 másodpercben amit megadatik a tudosoknak hála ? :) Link

Slayer_Ace

Quote from: XagaLegyünk má túl rajta vissza akarok menni Nox-ozni!!
Én Dungeon Siege 2-zni :)

Lazzaret

Quote from: XagaTényleg ki mit fog csinálni abban az 1 másodpercben amit megadatik a tudosoknak hála ? :) Link

Igyekszem magamhoz térni a sokktól amit ez a hir okozott :hahaha:

www.arkangyalok.uw.hu

Djinn

[SIZE="5"]Mindenkinek nagyon boldog újévet kívánunk!!!!![/SIZE] :whoah: :muhahah: :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Slayer_Ace

Quote from: XagaTényleg ki mit fog csinálni abban az 1 másodpercben amit megadatik a tudosoknak hála ?
Egyszerûen nem tudok napirendre térni...micsoda megrázkódtatás:lol:

Rounin

Slayer_Ace

[SIZE="4"]Boldog 2006-os évet mindenkinek!!![/SIZE]

Edit: WÁÁÁÁÁ 1 percel lekéstem

Rounin

ez nem ér

kitöröltétek...

Moha

Éjfélre jár, ma más ez egy kicsit,
Körülnézek, ki van, s ki nincs itt.
Sok jó anime kitöltötte az évem,