Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Kuro_Tenshihehe. de a zerg-kolóniám rohamával mit kezdenének szerencsétlen szigetlakó parasztjaid :p
Nemtom, velem mit kezdhetnének a kicsi Hydráid, mert a semmibõl élõholtak milliói tépnék szét õket. Meg néha én is közbeavatkoznék villám speed-del és duplapengés kaszával :D.

sirtomi

Quote from: MemberEhh? Rám a piák teljesen eltérõ hatással vannak:
Sör: Visszajön és depresszív leszek
Bor: Nuku
Híg Rövid: Jókedv, hahota
Sima Rövid: Az elõbbi, csak gyorsabban :D
Sör: könnyen lemegy és 3szor jön vissza vizelet fomájában :D
Bor: bármikor jöhet valami finom édes
Híg rövid: hasonló
Sima rövid: elég sok lemegy mire a híg rövid hatása eljön :D

Xaga

Quote from: Kuro_Tenshihehe. de a zerg-kolóniám rohamával mit kezdenének szerencsétlen szigetlakó parasztjaid :p
MI Borg vagyunk asszimilálunk technologiádat a miénkhez adjuk, minden ellenálás hasztalan!

Rounin

Rólam beszélsz? Paraszt, check. Szigetlakó, check (ti. Mohácsi-szigeten lakom :S) :p

Member

Quote from: sirtomiSör: könnyen lemegy és 3szor jön vissza vizelet fomájában :D
Bor: bármikor jöhet valami finom édes
Híg rövid: hasonló
Sima rövid: elég sok lemegy mire a híg rövid hatása eljön :D

+ Bomba és a Lagzi Lajcsi is mennyország!
EDIT: Na, szaporodnak a fajok :).

sirtomi

Ilyen lakatlan szigeten lehet hogy hamar élõhalott lennék én is valaki hordájában :)

Kuroi Tenshi

Quote from: XagaMI Borg vagyunk asszimilálunk technologiádat a miénkhez adjuk, minden ellenálás hasztalan!
Resistance is futile. .. Geek... :D :p

Member

Egy pillanat, kávészünet. Aztán nehogy kipostoljátok a világot! (Szeretnék még élõhalottkodni ;))

Lt. Simoan Blarke

szigetlakó parasztok? felteszem a négyméteres Giant Runeskeletonokra gondolsz :rolleyes:

hm. ital hatásai? kicsit kevésbé fázok. és ennyi. meg mint egynémely eset mutatja, két sör, nyolc vodka és nyolc vodkanarancs, meg némi baracklikõr együttesen mozgáskoordinációs zavarokat okoznak, de az se olyan jelentõs. más hatásokra nem emlékszem. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiIlyen lakatlan szigeten lehet hogy hamar élõhalott lennék én is valaki hordájában :)
ahah. ez micsoda szép paradoxon! :hahaha: lakatlan szigeten hogy lenne bármilyen horda? :D

egyébként egyszerûbb lenne lépni pár szintet, leereszkedni és kibelezni egy krákent, a barlangjában talált spelleket megtanulni, elmenni Atlantiszra, kibelezni pár Örzõt (hoppá, máris vannak 9. szintû spellek :D), aztán transform to lich, pár Simulacrum, idézni pár Glabrezut, paktumot kötni Demogorgonnal és valami Elemi Úrral, aztán hadd szóljon :__devil:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: blarkeegyébként egyszerûbb lenne lépni pár szintet, leereszkedni és kibelezni egy krákent, a barlangjában talált spelleket megtanulni, elmenni Atlantiszra, kibelezni pár Örzõt (hoppá, máris vannak 9. szintû spellek :D), aztán transform to lich, pár Simulacrum, idézni pár Glabrezut, paktumot kötni Demogorgonnal és valami Elemi Úrral, aztán hadd szóljon :__devil:
Egy szót se értettem ebbõl, de biztos igazad van :whoah: :tezsvir:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiEgy szót se értettem ebbõl, de biztos igazad van :whoah: :tezsvir:
jólvanna. kis DnD-mánia befigyel :kiraly:

Xaga

Quote from: blarkeahah. ez micsoda szép paradoxon! :hahaha: lakatlan szigeten hogy lenne bármilyen horda? :D

egyébként egyszerûbb lenne lépni pár szintet, leereszkedni és kibelezni egy krákent, a barlangjában talált spelleket megtanulni, elmenni Atlantiszra, kibelezni pár Örzõt (hoppá, máris vannak 9. szintû spellek :D), aztán transform to lich, pár Simulacrum, idézni pár Glabrezut, paktumot kötni Demogorgonnal és valami Elemi Úrral, aztán hadd szóljon :__devil:
Ráduszítom Shulur Hatalmasait, Ryek Shaddjait és Doran nagyjait és Victory for míííí! :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaRáduszítom Shulur Hatalmasait, Ryek Shaddjait és Doran nagyjait és Victory for míííí! :)
reménykedsz? Time Stop, Spell Trap ellõve Nahal's Reckless Dweomerjébõl, aztán ugyanígy négy Meteor Storm, és amikor elkezdenek rám varázsolgatni, akkor a Spell Trapbõl visszakapom az elvarázsolt cuccokat. ha meg katonák jönnének, akkor Absolute Immunity (nem hiszem, hogy sokan hadonásznak +5-ös kardokkal :D), Stoneskin, Mirror Image, Blur, Greater Resistance to Elements, Fly. naszóval így próbálkozz rámküldeni bárkit is :D különösen ha vannak epic leveljeim, és ilyen 14.-15. szintû spellslotokba pakolok felgyorsított maximalizált cuccokat (lásd: Meteor Storm :kiraly: )

Lythis

Most mondanám, hogy rákontrázok, de minek törjem magam, amikor Rou-c... Izé, Rounin mindjárt lepusztít, pedig õ fogpiszkálónak sem nagyon szokta tekinteni a +5ös cuccokat...:D

Member

A semmibõl hatalmas seregek törtek a Hatalmas Blarke és Xaga népére. Elõször felajzott APEH ellenõrnek tûnhettek, de szerencsére tévedtek. Csak egy Kai'in (= Member) Halállovag által vezetett Ghoul és Lich légió portyázott arra. Kai'in így szóla:
"Van valakinek tüze?"

Rounin

Quote from: LythisMost mondanám, hogy rákontrázok, de minek törjem magam, amikor Rou-c... Izé, Rounin mindjárt lepusztít, pedig õ fogpiszkálónak sem nagyon szokta tekinteni a +5ös cuccokat...:D

Viccelsz? A Carsomyr kevés lenne ahhoz :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberA semmibõl hatalmas seregek törtek a Hatalmas Blarke és Xaga népére. Elõször felajzott APEH ellenõrnek tûnhettek, de szerencsére tévedtek. Csak egy Kai'in (= Member) Halállovag által vezetett Ghoul és Lich légió portyázott arra. Kai'in így szóla:
"Van valakinek tüze?"
lol :D
és Kan Blarke Gaxx átváltozott demi-lich formába, imprisonmenttel bebörtönözte Kai'lint, majd control undead spellel tékoverelte a seregét :D

Lythis: +5-ös fegyver DnD-ben = isteni eredetû relikviával egyezõ erejû cucc. use convertation.

Carsyomyr kevés hozzá? hát hm. feltear-elt Carsyomyrnál egész BGben nincs erõsebb kard :p

Kuroi Tenshi

Quote from: MemberKai'in így szóla:
"Van valakinek tüze?"
Szerintem a rezidens lángolátort nem kéne ebbe belevonni...

Member

Ne olyan hevesen, Blarke! Final Judgement, a halál-szféra legpusztítóbb mágiája! Minden megsemmisült... Blarke talán túlélte? (Tiszta Dragon Ball :D)

Lythis

+5 ös trash itemekkel nem sokra mész továbbra sem.
 Már a puszta Lich légió ellen is cumtok a final judgement-tel, mert ugye a Lich az immune to death...:p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNe olyan hevesen, Blarke! Final Judgement, a halál-szféra legpusztítóbb mágiája! Minden megsemmisült... Blarke talán túlélte? (Tiszta Dragon Ball :D)
Final Judgement? akkor azt vagy Dispel, vagy pedig egy idõben elmormolt Gate és menekülés Demogorgonhoz :D
nem akarunk RPGpogó topicot nyitni? :rolleyes:

az lehet, de absolute immunityt +5-nél kisebbel nem lehet átütni, de hoppá. én hülye vagyok :D lich immune to death magic, meg normal weapons, erre egy protection from magical weapons, aztán onnantól kezdve fegyverekkel sebezhetetlen vagyok :p (hogy utáltam miatta BG2es licseket :D)

Member

Quote from: blarkeFinal Judgement? akkor azt vagy Dispel, vagy pedig egy idõben elmormolt Gate és menekülés Demogorgonhoz :D

Az ötlet yooh. Mondjuk én csak a saját világom mágiáit és lényei ismerem, az meg túlzottan egyszerûek :D.
UTÁNA!!! Slayers-szerû teleportációsorozat és máris Blarke elé kerültem, a kaszát a nyakához tartva. Tud valami titkos lépést vagy sem? ("Sejtelmes zene")

Xaga

Aquir hatalomszó titkos nyelven vakítás és csonkítás egymás után az ellenfél vezéreire és kész :) (vakítás: az áldozat szemei izzó lávarögökké válnak és hátracsusznak az agyba, csonkítás: az áldozatnak leesik a feje) mivel mindketõ csak 1 szó amit 1 sec alatt ki lehet mondani, hatótáv látótávolság, ellenszere nincs csak az isteneitekben reménykedhettek n00bok :D

Member

Quote from: XagaAquir hatalomszó titkos nyelven vakítás és csonkítás egymás után az ellenfél vezéreire és kész :) (vakítás: az áldozat szemei izzó lávarögökké válnak és hátracsusznak az agyba, csonkítás: az áldozatnak leesik a feje) mivel mindketõ csak 1 szó amit 1 sec alatt ki lehet mondani, hatótáv látótávolság, ellenszere nincs csak az isteneitekben reménykedhettek n00bok :D

A halállovagok nem döglenek bele ennyibe, még a Fény-mágia hívõi is csak nehezen tartanak minket Egyiptomban! Sebaj! RECOVERY! Aztán: RUSH ami belefér! Közben: Lángcsóva idézése a kasza pengéjére.

Lythis

Quote from: blarkeFinal Judgement? akkor azt vagy Dispel, vagy pedig egy idõben elmormolt Gate és menekülés Demogorgonhoz :D

az lehet, de absolute immunityt +5-nél kisebbel nem lehet átütni, de hoppá. én hülye vagyok :D lich immune to death magic, meg normal weapons, erre egy protection from magical weapons, aztán onnantól kezdve fegyverekkel sebezhetetlen vagyok :p (hogy utáltam miatta BG2es licseket :D)
Minek ennek külön rpg-pogó topic? az nem lenne hosszú életû, szal nyitnánk egy feleslegeset, az rpg-t idõlegesen bezárnák a flame miatt, de van egy olyan érzésem, hogy dobálódzhatunk a spellekkel, meg cucokkal, és fajokkal egy darabig, de aztán jön egy totálisan ultimate kvázi rpg elem, ami ellen a teljes eddigi WoD/DnD/egyéb eddig megjelent RPG összes írott és írtalan szabályának, elvének, és történetének betûre pontos ismerete sem nyújt kibúvót.... névlegesen: úgy pofán leszünk moderálva, hogy azt se tudjuk majd mi az a d20 :D

Xaga

Quote from: MemberA halállovagok nem döglenek bele ennyibe, még a Fény-mágia hívõi is csak nehezen tartanak minket Egyiptomban! Sebaj! RECOVERY! Aztán: RUSH ami belefér! Közben: Lángcsóva idézése a kasza pengéjére.
Igen? Kijátszok 1 A bajnok manifesztációja lapot köv körben az árulás lappal átküldöm hozzád majd kijátszok még 1 avatárt és azt is árulással átküldöm hozzád és mivel 1 játékosnál csak 1 avatár lehet igy az elõzõ a gyûlytõbe kerül és ha A bajnok manifesztációja a gyûjtõbe kerül a játékos veszít hahahahaha

Member

Quote from: LythisMinek ennek külön rpg-pogó topic? az nem lenne hosszú életû, szal nyitnánk egy feleslegeset, az rpg-t idõlegesen bezárnák a flame miatt, de van egy olyan érzésem, hogy dobálódzhatunk a spellekkel, meg cucokkal, és fajokkal egy darabig, de aztán jön egy totálisan ultimate kvázi rpg elem, ami ellen a teljes eddigi WoD/DnD/egyéb eddig megjelent RPG összes írott és írtalan szabályának, elvének, és történetének betûre pontos ismerete sem nyújt kibúvót.... névlegesen: úgy pofán leszünk moderálva, hogy azt se tudjuk majd mi az a d20 :D

Vagy megjelenik a legszörnyûbb mágia: A KÉKHALÁL.
XAGA: OKS, megnyitom a Kaput és áthívom Leviathan-t, Envy démoni alakját!

Kuroi Tenshi

Bee! Nekem meg halhatatlanság-módom is van!
tiszta óvoda :rolleyes:

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiSzerintem a rezidens lángolátort nem kéne ebbe belevonni...

:lol: Értem én a célzást, már így is sokan vagytok, jól van :p Megyek vissza szunyálni a kincsesbarlangomba :hehe: