Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: RouninIgyekszem bóknak felfogni, bár sorra pattannak el a vérerek a szememben :D

Ne röhögj blarke :p Puhány, elfajzott városlakó :_ptoi: :D
:lol: Idáig bírtam olvasni az új postokat, itt lefordultam a székrõl :hahaha:

Itt sem esik a hó, de baromi hideg van. Délelõtt havazott egy keveset, de nem maradt belõle semmi.

Kuroi Tenshi

Visszatértem! :D

Nem mintha valaki is hiányolt volna, de
1.) ma letudtam a vizsgaidõszak utolsó vizsgámat (egész pontosan és kereken a 10.et :eeek: )
2.) újra mûxik a net - négy napig ugyanis net nélkül maradtam, aminek köszönhetõen sikerült egy vizsgára nem bejelentkeznem :rolleyes:

Látom elvoltatok, de most már nem olvasom vissza azt a sok oldalt :3x3:  :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiVisszatértem! :D

Nem mintha valaki is hiányolt volna, de
1.) ma letudtam a vizsgaidõszak utolsó vizsgámat (egész pontosan és kereken a 10.et :eeek: )
2.) újra mûxik a net - négy napig ugyanis net nélkül maradtam, aminek köszönhetõen sikerült egy vizsgára nem bejelentkeznem :rolleyes:
egész jó. :D legalább jól zártad?

Quote from: Kuro_TenshiLátom elvoltatok, de most már nem olvasom vissza azt a sok oldalt :3x3:  :p
mert mért? Shiroi is elolvasta. nem tudod, mirõl maradsz le ;P
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarkemert mért? Shiroi is elolvasta. nem tudod, mirõl maradsz le ;P

Bizony. Sikerült megnevettetni (és nem rosszindulatú kacaj volt) a moderátort is :lazza:

Member

Vajon mi lenne egyesekkel egy lakatlan szigeten :rolleyes: ?
(Gondolom nektek nem a fûszer hiányozna...)

Lazzaret

Quote from: blarkejó. én is tudok fõzni, de az idõveszteség a számítógép elõl :D
Ez igaz:D:tezsvir:  De ha számolod anyagilag meik éri meg jobban akkor nem mindegy. Én néha 2-3 napra is megfõzõk. Ha hazaérek bedobok egy adagott a mikroba és kész.

www.arkangyalok.uw.hu

Member

Quote from: LazzaretEz igaz:D:tezsvir:  De ha számolod anyagilag meik éri meg jobban akkor nem mindegy. Én néha 2-3 napra is megfõzõk. Ha hazaérek bedobok egy adagott a mikroba és kész.
Mondjuk izgi lehet három napig ugyanazt tömni. Ezért utálom a disznótorokat... :ejj:

Raggie

Quote from: MemberVajon mi lenne egyesekkel egy lakatlan szigeten :rolleyes: ?
Hát szvzs a fórum java része kihalna USTEAM-elvonási tünetekben... :D  *addicted*
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

anyám mindig fagyaszt nekem kaját, aztán utána azt abrakolhatom 3 napig. ezért éri meg néha elmenni hozzájuk :D

usteam-elvonás? neeeem. én szerelmi bánatban halnék meg, mert egyetlen számítógépemtõl elszakítottak :(
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Én is így éltem fél évig. Aztán ha elfogyott, lementem háztatási kexért, vagy csináltam kínai szószos tésztát és jó volt az.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉn is így éltem fél évig. Aztán ha elfogyott, lementem háztatási kexért, vagy csináltam kínai szószos tésztát és jó volt az.
hm. kenyeret és májkrémet zabálok, mellé green label teát iszok és azon gondolkodok, hogy milyen rohadt jó is nekem :D

Lazzaret

Quote from: MemberMondjuk izgi lehet három napig ugyanazt tömni. Ezért utálom a disznótorokat... :ejj:

Annyira nem vészes föleg ha többfajtát is készítek.

www.arkangyalok.uw.hu

sirtomi

Quote from: MemberMondjuk izgi lehet három napig ugyanazt tömni. Ezért utálom a disznótorokat... :ejj:
Volt hogy egy egész hétig ugyanazt kajáltam és még élek :D A disznótor meg jó. Disznóvágáson reggel bepálinkázol, ebédre felkelsz aztán megint bepálinkázol és vacsorára megint felkelsz :D

Member

Végülis lehet a homokba rajzolni :D. Nameg Blarke, csinálhatsz természetes arkanoidot kavicsokból meg botokból és kész. Vagy élõben szerepjátékozhatsz (orkokkal talán nem találkoznál, de egy két skillet kifejleszthetnél ;))

Xaga

Én egyszerüen +oldottam az egyetem körül rengeteg étterem specializálodot a hallgatókra igy ebéd hétköznap ott wan a menu 400 HUF és elég tisztességes adagot adnak.

Member

Töltött káposzta+
Töltött káposzta+
Töltött káposzta
Ez volt néha a sorsom. A sonka tényleg fincsi, meg a szalonna sovány része is. A pálinkát annyira nem komálom, a vodkáért vagyok oda (ilyen idõben jól is jöhet).

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeegész jó. :D legalább jól zártad?
Hát... :rolleyes: a nagy sikerre való tekintettel (meg a vizsgabeosztásom és a vizsgaösszeállító tanárok jóindulatának köszönhetõen) még egy kör Számvitel I-et hallgathatok, és a II is csúszik egy évet :grrr:
Quote from: blarkemert mért? Shiroi is elolvasta. nem tudod, mirõl maradsz le ;P
ma már nem... mostanában többszörannyit tanultam, mint aludtam... ma is pl 4ig még tanultam a nki jogot, aztán már hét valamikor keltem is fel, hogy menjek vizsgázni belõle...

Xaga

Quote from: MemberVajon mi lenne egyesekkel egy lakatlan szigeten :rolleyes: ?
Leugatnám az RTLclubot hogy minek választottak be a hülye reality showjukba és hazavitetném magam :)

Member

Quote from: XagaLeugatnám az RTLclubot hogy minek választottak be a hülye reality showjukba és hazavitetném magam :)

:D. Vagy mit keresek a legújabb sorozatukban, már így is elég jól "eltûntem" a társadalom elõl :).

sirtomi

Quote from: MemberTöltött káposzta+
Töltött káposzta+
Töltött káposzta
Ez volt néha a sorsom. A sonka tényleg fincsi, meg a szalonna sovány része is. A pálinkát annyira nem komálom, a vodkáért vagyok oda (ilyen idõben jól is jöhet).
Sült kolbászt, hurkát kell ilyenkor enni. Vodkát szeretem én is jobban, de falun pálinka van disznóvágáson, valami jó guggolós vagy kerítésszaggató.

Member

Quote from: sirtomiSült kolbászt, hurkát kell ilyenkor enni. Vodkát szeretem én is jobban, de falun pálinka van disznóvágáson, valami jó guggolós vagy kerítésszaggató.
Attól függ, melyik országban van az a falu. Meg az olyan fehérborokat bírom, amelyek ránézésre édesnek látszanak, aztán ízre végül kiütik az ír whiskyt is. ;)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberVégülis lehet a homokba rajzolni :D. Nameg Blarke, csinálhatsz természetes arkanoidot kavicsokból meg botokból és kész. Vagy élõben szerepjátékozhatsz (orkokkal talán nem találkoznál, de egy két skillet kifejleszthetnél ;))
építenék egy monolitot, summonolnék slave-eket, takeoverelném a szigetet, aztán rush&conquer the world. :rolleyes: mondjuk pár farkast le kell gyilkolni, hogy elég szintet lépjek :D

disznótoron életben nem voltam... :/ pedig sok finom husi, meg fõbelõtt malacka... hmmmm. :D

Member

Quote from: blarkeépítenék egy monolitot, summonolnék slave-eket, takeoverelném a szigetet, aztán rush&conquer the world. :rolleyes: mondjuk pár farkast le kell gyilkolni, hogy elég szintet lépjek :D

disznótoron életben nem voltam... :/ pedig sok finom husi, meg fõbelõtt malacka... hmmmm. :D

Volt egy osztálytársam, aki verte a fejemet, hogy vigyem már el egyszer, mert zabálni akar ;). A pálinka alapvetõ, fõleg a langyos beöntésnél :D.
Blarke, te nem holnap vizsgázol? (bocs, hogy eszedbe juttatom :))

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiVolt hogy egy egész hétig ugyanazt kajáltam és még élek :D
hja, nekem is. bá én annyira nem rajongtam érte...
Nálunk anyám gyakran csinálja, hogy hétvégén fõz kétfajta kaját, én meg azt a két fajtát eszem egész héten át...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberVolt egy osztálytársam, aki verte a fejemet, hogy vigyem már el egyszer, mert zabálni akar ;). A pálinka alapvetõ, fõleg a langyos beöntésnél :D.
Blarke, te nem holnap vizsgázol? (bocs, hogy eszedbe juttatom :))
pálinka... hm. de rég ittam. akkor is úzót.
de igen. már felkészültem. tök jó, elég volt rá 30 perc. haver elmagyarázta amit nem értettem :)

Member

Quote from: blarkepálinka... hm. de rég ittam. akkor is úzót.
de igen. már felkészültem. tök jó, elég volt rá 30 perc. haver elmagyarázta amit nem értettem :)

Nekem hetekig magyarázhatta volna, csak a hatásszüneteket jegyeztem volna meg. Nem vagyok egy "reál"-alkat :D.

sirtomi

Quote from: MemberAttól függ, melyik országban van az a falu. Meg az olyan fehérborokat bírom, amelyek ránézésre édesnek látszanak, aztán ízre végül kiütik az ír whiskyt is. ;)
Ez a falu dél magyarországon van :) Ilyen bort eddig csak vörösben ittam, illetve nem ízre ütötte ki a whiskyt, hanem hatásra :D

Kuroi Tenshi

Quote from: blarkeépítenék egy monolitot, summonolnék slave-eket, takeoverelném a szigetet, aztán rush&conquer the world. :rolleyes: mondjuk pár farkast le kell gyilkolni, hogy elég szintet lépjek :D
hehe. de a zerg-kolóniám rohamával mit kezdenének szerencsétlen szigetlakó parasztjaid :p

Member

Ehh? Rám a piák teljesen eltérõ hatással vannak:
Sör: Visszajön és depresszív leszek
Bor: Nuku
Híg Rövid: Jókedv, hahota
Sima Rövid: Az elõbbi, csak gyorsabban :D

sirtomi

Quote from: Kuro_Tenshihja, nekem is. bá én annyira nem rajongtam érte...
Nálunk anyám gyakran csinálja, hogy hétvégén fõz kétfajta kaját, én meg azt a két fajtát eszem egész héten át...
Valahogy így volt nálunk is, mostanában melóhelyen kajálok, minden nap mást :)