Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

kisvirag

Quote from: Memberkisvirág: Hozzatok létre egy "200 helyett egy" offtopicot, ahol minden tömör, aztán mindenki jól jár.
szerintem nem értetted meg mit akarok mondani:
arról volt szó, hogy csináltok egy Offtopic pogo vagy Offtopic chat threadet, ott eldaráljátok a postjaitokat, majd idõnként azokat összegzitek, és megosztjátok a kevésbé kiváncsiakkal, vagy idõhiányosokkal egy tömör postban az offtopicban, és akit érdekelnek a részletek, utánajár....

kapis?
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

blarke: DE! akárhogyis variálod, Tenshinél a pont... az emo....
 esetleg egy screamo-ban kiegyezhetünk, de az neked sokba lesz:D

Member

Quote from: kisviragszerintem nem értetted meg mit akarok mondani:
arról volt szó, hogy csináltok egy Offtopic pogo vagy Offtopic chat threadet, ott eldaráljátok a postjaitokat, majd idõnként azokat összegzitek, és megosztjátok a kevésbé kiváncsiakkal, vagy idõhiányosokkal egy tömör postban az offtopicban, és akit érdekelnek a részletek, utánajár....

kapis?

Eddigis értettem, de szerintem az én verzióm egyszerûbb. Meg az OFFból elvileg nem lehet (nem szép dolog) vkit kizavarni, onnan viszont simán kidobhatnátok a szószátyárt.

MÁS:
A legkisebb mûködõ windows (nem XP :D 95) 10 Megás volt. Nekem 2 hónapja 4 gigám volt, élvezkedtem rajta rendesen.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythisblarke: DE! akárhogyis variálod, Tenshinél a pont... az emo....
 esetleg egy screamo-ban kiegyezhetünk, de az neked sokba lesz:D
de NEM! egy belsõ Kry Owt Lowd az mióta emo?!?!?!:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

Quote from: blarkede NEM! egy belsõ Kry Owt Lowd az mióta emo?!?!?!:D:D
Ne szépíts rajta.... az sikítás volt (editelni nem ér!!:D)...
 sikongatni darkmetál szerelésben pedig, akárhogy nézed is: EMO!!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNe szépíts rajta.... az sikítás volt (editelni nem ér!!:D)...
 sikongatni darkmetál szerelésben pedig, akárhogy nézed is: EMO!!!!
de mondom. az egy hang volt a fejemben. és mivel én szellemileg egészséges vagyok ( :lol: ), ezért az a hang csak én lehettem. konklúzió: én sikítottam. kész. :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xaga

Quote from: MemberMekkora az a C:? :) (a 47% lehet 2 giga és 120 giga 0,47 része is)
Sz@r a windows, de a linux is, úgyhogy nekünk kell kitalálnunk vmit.
BeOS rulz!!

Lythis

Quote from: blarkede mondom. az egy hang volt a fejemben. és mivel én szellemileg egészséges vagyok ( :lol: ), ezért az a hang csak én lehettem. konklúzió: én sikítottam. kész. :D
te sikítottál-->emo vagy
 Más kérdés, hogy a naggyondarker tinik nembiztos, h kajolják majd, ha te sikongatsz nekik a színpadról, de ez részletkérdés:D

Member

Quote from: XagaBeOS rulz!!

Engem a SkyOS érdekelt egy ideig. Fut rajta a Quake, mi kell még? :rolleyes:

Xaga

Quote from: MemberEngem a SkyOS érdekelt egy ideig. Fut rajta a Quake, mi kell még? :rolleyes:
SkyOS nem fejlõdik nagyon....BeOS meg megszünt miután Be Inc. csödöt jelentet de az utóda a Zeta él és virul!!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythiste sikítottál-->emo vagy
 Más kérdés, hogy a naggyondarker tinik nembiztos, h kajolják majd, ha te sikongatsz nekik a színpadról, de ez részletkérdés:D
ha fennhangon sikítottam volna, az már gáz lett volna. na témáról lekattanni, vagy szombaton JKhunt lesz :D

Member: Quake-en kívül? õõõ... F1. F2. BG1. BG2. például.:D

Xaga

Quote from: blarkeha fennhangon sikítottam volna, az már gáz lett volna. na témáról lekattanni, vagy szombaton JKhunt lesz :D

Member: Quake-en kívül? õõõ... F1. F2. BG1. BG2. például.:D
F1 F2 hardwareesen támogatva ala billzet a másik 2 gondolom a Background akar lenni...:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaF1 F2 hardwareesen támogatva ala billzet a másik 2 gondolom a Background akar lenni...:)
Xaga ez most nagyon fájt. :ejj:

Member

DB Z Mugen és rózsaszín a világ. :ejnye:

Xaga

Quote from: blarkeXaga ez most nagyon fájt. :ejj:
Sharidon mert nincs idõ a fájdalomra :)

Member

Új szerelem van kilátásban? :D

Lt. Simoan Blarke

és ezek után még én vagyok emo. mert bizony most fogom a fejemet és üvöltök artikulátlanul, idõnként betûzdelve egy-egy bolgár, magyar, francia, angol vagy német káromkodást, meg egy-egy "démébákájjjárá"-t...

Lythis

Ki ne felejtsd, hogy "PERKELE"!!:D

Member

Na jó, mindenki vegyen mély levcsit és nyugodjon le... Káromkodjál tibetiül, biztos sok van nekik :D.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisKi ne felejtsd, hogy "PERKELE"!!:D
belõled már elegem van! :D:D:D:D:D jápájduse máty ti kokot E! :D

edit: Member: lol. :)

kisvirag

Member: én nem akartam senkit kidobni...
csak továbbgondoltam Ramiz ötletét...
fogd fel egyfajta topictehermentesitésnek :hehe:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragMember: én nem akartam senkit kidobni...
a modiknak úgyis el kellene olvasniuk mindkét threadet. a többiek meg pukkadjanak meg :uzi:  :muhahah:

Member

Quote from: kisviragMember: én nem akartam senkit kidobni...

OKÉ, bár érdekelne, hogy az a 7000 mind jótékony célra ment-e.

UI: Aki még nem hallgatta meg a Lol-ban azt a baromságot, menjen át! Iszonyat jó :D :D :D

Xaga

Quote from: MemberNa jó, mindenki vegyen mély levcsit és nyugodjon le...

Mély levegõt még mit nem tudod milyen közel wan ide a Gyógyszergyár és az Égetõ!!!

Member

Quote from: XagaMély levegõt még mit nem tudod milyen közel wan ide a Gyógyszergyár és az Égetõ!!!

Környékünk Dunaújváros (vasmû), Solt (döggyár) és tõlünk pár lépésre van a szeméttelep. (Odajárok guberálni :D)

Lt. Simoan Blarke

nálam meg 3 hónapja nem volt szellõztetve, és így igazi oroszlánbarlang-szag van, amitõl csak még feljebb megy bennem a pumpa. (igen, Shiroi, igen, még feljebb csúszik a kis galád, igen, na elég legyen a buzis témából :p:D) szóval én inkább húztam még egy strigulát az emberi hülyeségek mellé (most tart az utóbbi 2 év... hm... 17 851-nél. mire nem jó egy adatbázis-kezelõ :rolleyes: ), és most már kicsit füves fejjel vigyorgok :D

Member

Blarke Otaku lett! Éljen! :appl:
Minek ablakot nyitni, hideg van, vazz! Meg amúgyis, a szaginger 5 percig bírja!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberBlarke Otaku lett! Éljen! :appl:
(ne örülj, topictörlés után visszaesek mint a fene)
Quote from: MemberMinek ablakot nyitni, hideg van, vazz! Meg amúgyis, a szaginger 5 percig bírja!
kb. 10 másodpercig érzem a szagot, aztán alkalmazkodom. hiába, ez az én odvam :ad:

Member

Ez a topictörlés genya dolog... Nem lehetne mindenki ismét Junior Member?
"Az én házam, az én váram" - Az esetedben az én PC-s szobám
Füstölõkkel próbálkoztál?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEz a topictörlés genya dolog... Nem lehetne mindenki ismét Junior Member?
"Az én házam, az én váram" - Az esetedben az én PC-s szobám
Füstölõkkel próbálkoztál?
az pénzbe kerül. otthon ment a fûtés, mert anyámék fizették, szóval volt ablakom amit egész évben nem csuktam be (és ennek ellenére is büdös volt néha :lol: ). én sóher genny vagyok :rolleyes:
egyébként meg a topicnevet sikerült elcsesznem. de basszus egyetlen tisztességes RPG thread nincs usteamen, akkor ez legalább lehetne az, csak egyesek nem érzik a "pogó" véleményütköztetési pejorativitását :3x3: :muhahah: