Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: blarkeaz pénzbe kerül. otthon ment a fûtés, mert anyámék fizették, szóval volt ablakom amit egész évben nem csuktam be (és ennek ellenére is büdös volt néha :lol: ). én sóher genny vagyok :rolleyes:
egyébként meg a topicnevet sikerült elcsesznem. de basszus egyetlen tisztességes RPG thread nincs usteamen, akkor ez legalább lehetne az, csak egyesek nem érzik a "pogó" véleményütköztetési pejorativitását :3x3: :muhahah:

Ez a Sors fintora... Imádom, hogy ilyenkor hogy megszûnik az élet. 25en bámulják az USTEAM navigációs lapját.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEz a Sors fintora... Imádom, hogy ilyenkor hogy megszûnik az élet. 25en bámulják az USTEAM navigációs lapját.
én a Control Panelemet bámulom, hogy lássam, ha válasz érkezik :rolleyes: de majd hajnali 1 körül beindul az élet:muhahah:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Nemtom, a privátot nem komálom... Miért pont 1-kor? Addig van ingyérkajaosztás vhol?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNemtom, a privátot nem komálom... Miért pont 1-kor? Addig van ingyérkajaosztás vhol?
nem privát. a User CP az mutatja a témakövetéseket. pm-et kb akkor kapok, ha... hm. nem nagyon kaptam még :muhahah: és miért pont 1kor? akkor kezd ébredezni a társaság :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkenem privát. a User CP az mutatja a témakövetéseket. pm-et kb akkor kapok, ha... hm. nem nagyon kaptam még :muhahah: és miért pont 1kor? akkor kezd ébredezni a társaság :D

Küldjek pm-et? Utána sírni fogsz^^"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninKüldjek pm-et? Utána sírni fogsz^^"
igen farkastestvér! küldj nekem pmet! ^^; úgy vágyom rá! ^^; és IGEN, sírni fogok! az örömtõl! ^^;

Member

Quote from: blarkenem privát. a User CP az mutatja a témakövetéseket. pm-et kb akkor kapok, ha... hm. nem nagyon kaptam még :muhahah: és miért pont 1kor? akkor kezd ébredezni a társaság :D

Lehet, hogy most lelépek DB Z-zni. Gambatte holnapra ;). Holnap talán délelõtt fenn leszek, este már nem hinném (az emitel cseszekedik az ipforggal (olyan szar, ami azt mutatja, hogy mennyit nyomtam le a korlátból), ez ugrál össze-vissza (1450-1536-1480-1820), és spórolnom kell, ha kell a Hellsing OVA).

Lt. Simoan Blarke

i LOVE netkorlát too :) ilyenkor örülök, hogy a kis fosh 1 megabitemhez legalább korlátlan hozzáférés jár :rolleyes:

Necrid^

Az most komoly? ténleg lesz topic tõrlés?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NecridAz most komoly? ténleg lesz topic tõrlés?
nyugi Necrid, az Offtopic egyelõre még nincs fenyegetve egyelõre :D

Rounin

Quote from: NecridAz most komoly? ténleg lesz topic tõrlés?

Még nem néztem utána, de szerintem már volt :D RPGpogo vagy mi ^^

Még nem O.O Wow...

blarke, hát miket fognak gondolni Rólad :p Sírni az ÖRÖMTÕL? Még a végén érzõ léleknek tartanak.. :ejj:

Necrid^

Quote from: blarkenyugi Necrid, az Offtopic egyelõre még nincs fenyegetve egyelõre :D
ne legyen.. kicsitt vissza esnék. ha nem melóznék és lenne tõbb idõm fórumzni én is már rég 6knál tartõnék. (nyár alatt 3k post) :3x3:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninMég nem néztem utána, de szerintem már volt :D RPGpogo vagy mi ^^

Még nem O.O Wow...
jó. azt a threadet át kellene nevezni. és ott dumálni ADnD, DnD, hasonló témákról. mert vempájör meg magus van, de az nincsen. kb ez bánt. és a pogo az nálam (vélemény)ütköztetést is jelent. pont. :D

Quote from: Rouninblarke, hát miket fognak gondolni Rólad :p Sírni az ÖRÖMTÕL? Még a végén érzõ léleknek tartanak.. :ejj:
ezt már kitárgyaltuk párszor.

Rounin

Kitárgyaltuk? ??? Hát..akkor jó.

Amúgy én szóltam, hogy van rpg-thread. De neeeem, rám nem figyel :p

kisvirag

hihetetlen.
40 percig nem érkezett az Offtopicba hozzászólás....
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Xaga

Quote from: kisviraghihetetlen.
Majd írok 1 botot ami 5minenként bepostolja a pontos idõt :)

Rounin

Quote from: kisviraghihetetlen.

Végre azt csináljuk, amit elvárnak tõlünk, erre fel :_piszka: Hát tudod mit? :beken: Véget vetettél neki .... :beken:

Ramiz

Mindegy, legalább Xaga újra aktív! :cool: Elõbb-utóbb még meeten is feltûnik, mint régen! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Quote from: RamizMindegy, legalább Xaga újra aktív! :cool: Elõbb-utóbb még meeten is feltûnik, mint régen! :)
Ebben nem vagyok biztos elég vacak a tavaszi féléves órarendem ahoz hogy a szombatot pihenéssel töltsem.

kisvirag

Quote from: RouninVégre azt csináljuk, amit elvárnak tõlünk, erre fel :_piszka: Hát tudod mit? :beken: Véget vetettél neki .... :beken:
nem piszka volt.
felüdülés
csak lustaságbol, meg mert nincs kedvem keresni a hangulatomnak megfelelõ smileyt, meg mert most nem is nagyon lehetne, mert egyszerre sokféle hangulat /érzés kavarog bennem, ezért kezdek Xipe stylra váltani.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: XagaEbben nem vagyok biztos elég vacak a tavaszi féléves órarendem ahoz hogy a szombatot pihenéssel töltsem.
Mit szólnál egy e-jelenléthez? Viszünk laptopot, te meg beüzemelsz egy webkamerát, és már köztünk is vagy. :D (A sört meg majd töltjük neked a cd-meghajtóba, csak kecsap meg ne tudja. :__devil: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaMajd írok 1 botot ami 5minenként bepostolja a pontos idõt :)
nem ismered az én feeling-Mithallgatsz-botomat? :D:D:D:D

Xaga

Quote from: RamizMit szólnál egy e-jelenléthez? Viszünk laptopot, te meg beüzemelsz egy webkamerát, és már köztünk is vagy. :D (A sört meg majd töltjük neked a cd-meghajtóba, csak kecsap meg ne tudja. :__devil: )
Akko má holografikus kivetítõ:) Sört cd-meghajtóba ugyan már....tervez új hardware ami a sört digitalizálja neten keresztül szálithatóvá teszi majd realizálja :)

Xaga

Quote from: blarkenem ismered az én feeling-Mithallgatsz-botomat? :D:D:D:D
Neeem....

Rounin

Quote from: ShiroiFujfujfuuujjj! *ninpo...bóruszmasing ájürón fisztó* Rounin sejti milyen, kérdezd tõle, hogy jólesik-e majd...

Szerintem itt most azt kellene mondanom, hogy nagyon fáj, és ne akard tudni... de õszintén szólva halvány lila gõzöm sincs.
Szóval próbáld ki O.o

(vagy csak a rosszindulat beszél belõlem ... )

(nem, tényleg nem tudom O.o)

(vagyis a tenyereit elnézve, rohadtul fájni fog)

Edit: Jaja, Necrid, ne hagyd, hogy kisvirágnak igaza legyen!! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: ShiroiHú, és mit csinálnak veled? Van nemük is a karoknak?
embereket tépnek szét. RULEZ. :D

Quote from: ShiroiFujfujfuuujjj! *ninpo...bóruszmasing ájürón fisztó* Rounin sejti milyen, kérdezd tõle, hogy jólesik-e majd...
megkérdeztem. nem sejti, hanem tudja :D (csak tagadja, lásd elõzõ post:D)

Quote from: ShiroiBármikor elõfordulhat. Csak pár kattintás a boldogság, próbáld ki te is.

Ezt ki mondta neked? Lásd eggyel feljebb...

Posthunter!
jólvan. posthunting sux.

Rounin

Quote from: ShiroiPedig nem is tenyérrel csinálom... O.o

Szóval az a fisztó dolog.. na de... jól van, innentõl aztán pláne nem tudom. Utolsó tippem amúgy valami végbélperforációs következményekkel járó tevékenység lenne (gondoltam az a kacifántos név valami lóé) de inkább feladom. Sorry -_-

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninSzerintem itt most azt kellene mondanom, hogy nagyon fáj, és ne akard tudni... de õszintén szólva halvány lila gõzöm sincs.
Szóval próbáld ki O.o

(vagy csak a rosszindulat beszél belõlem ... )

(nem, tényleg nem tudom O.o)

(vagyis a tenyereit elnézve, rohadtul fájni fog)

Edit: Jaja, Necrid, ne hagyd, hogy kisvirágnak igaza legyen!! :D
tenyerek énsem értem hogy jönnek ide...

Quote from: RouninSzóval az a fisztó dolog.. na de... jól van, innentõl aztán pláne nem tudom. Utolsó tippem amúgy valami végbélperforációs következményekkel járó tevékenység lenne (gondoltam az a kacifántos név valami lóé) de inkább feladom. Sorry -_-
mint mondottam, arról volt szó, hogy felmegy bennem a pumpa, de nembaj, játsszad csak az ártatlant :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Rounin

Quote from: blarketenyerek énsem értem hogy jönnek ide...

fisztó... FIST.. ököl.. gondoltam köze van a tenyerekhez... meg hát akkora tenyérrel könnyû fájdalmat okozni... vagymi.. engem senki nem ért meg :beken:

Quotemint mondottam, arról volt szó, hogy felmegy bennem a pumpa, de nembaj, játsszad csak az ártatlant :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Hülye név egy lónak. Na mindegy. A gazdája vétke :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rouninfisztó... FIST.. ököl.. gondoltam köze van a tenyerekhez... meg hát akkora tenyérrel könnyû fájdalmat okozni... vagymi.. engem senki nem ért meg :beken:
KINEK a keze?!?!? mivan? :wtf:

Quote from: RouninHülye név egy lónak. Na mindegy. A gazdája vétke :rolleyes:
:wtf: #2 fáradsz vagy mivan?:D