Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipe740kbps, 1 seed.
na ha ilyen lenne nálam, tényleg templomot építenék, mert hozzám 1 megabit jön be :D

ki ajánlotta nekem ezt a Masterplan cuccot? tökzsííír az anyag... :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lythis

De legalább elkanyarodtunk a rep témától:D

simán élvezném a mai napot is, ha nem kéne kitakarítanom a mikrót, tekintettel, hogy az a kis... szóval az öcsém szenesre pörkölt benne egy rakat tejkaramellát...:hogyaza: :grrr: :uzi: :linsux:

És hogy megint kiderült, hogy több embert ismerek, semmint amirõl tudomásom volt... most kaptam egy sms-t assetom kitõl, hogy most éppen órán van, de majd 30 kor visszahív..:wtf:

Edit: Masterplan eddig is jó volt, és neked csak most esik le.... SHAME ON YOU!!!:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Lythissimán élvezném a mai napot is, ha nem kéne kitakarítanom a mikrót, tekintettel, hogy az a kis... szóval az öcsém szenesre pörkölt benne egy rakat tejkaramellát...:hogyaza: :grrr: :uzi: :linsux:
fogd be melózni.

Quote from: LythisÉs hogy megint kiderült, hogy több embert ismerek, semmint amirõl tudomásom volt... most kaptam egy sms-t assetom kitõl, hogy most éppen órán van, de majd 30 kor visszahív..:wtf:
legalább nõi név az aláírás?:D

Quote from: LythisEdit: Masterplan eddig is jó volt, és neked csak most esik le.... SHAME ON YOU!!!:D
az általad legjobbnak mondott Slipknot számokat még a mai napig nem nevezted meg és/vagy küldted át meghallgatásra, úgyhogy te csak ne sajnálj le! :__devil::p
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

Quote from: blarkefogd be melózni.
Nincs itthon. És addig jó. Eleve ... õõõ... nos nem kedvelem túlzottan.

Quote from: blarkelegalább nõi név az aláírás?:D
jah. valami barbara, vagy mi.
Quote from: blarkeaz általad legjobbnak mondott Slipknot számokat még a mai napig nem nevezted meg és/vagy küldted át meghallgatásra, úgyhogy te csak ne sajnálj le! :__devil::p
:lesajnál: :D Általam legjobbnak mondott SlipKnoT számokat??? WZS???
Ki mondta h meg kéne neveznem? Azt sem mondtad, hogy küldjek át.
 Szedd le az IOWA-t (az albumot, ne a tracket..), az a "legzúzósabblegsátánosabb"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisNincs itthon. És addig jó. Eleve ... õõõ... nos nem kedvelem túlzottan.
lol. ismerõs dolog, mindenhol ilyent látok :D

Quote from: Lythisjah. valami barbara, vagy mi.
az még nem akkora para akkor... :D

Quote from: Lythis:lesajnál: :D Általam legjobbnak mondott SlipKnoT számokat??? WZS???
Ki mondta h meg kéne neveznem? Azt sem mondtad, hogy küldjek át.
én. és de igen. csak úgy látszik, néha te is ignorra teszel :D
Quote from: LythisSzedd le az IOWA-t (az albumot, ne a tracket..), az a "legzúzósabblegsátánosabb"
mióta vagyok sátános?:D és most szívjak torrenttel a 10K-s átlagsebességgel? :D na mindegy, megnézem.

Ramiz

Quote from: blarkene verje az Isten az egyszeri infóst digitális technikával!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :habzószájúfröcsögõssmiley: hülyére tanulom magam itt fórumozás közben (de komolyan), erre full olyasmit is kérdeznek, hogy végül esélyem se lehessen az 5ösre (bár tudja a franc), mindezért 8ra be kell menni, és mellé még rohadtul le is fáraszt. az infószak "legkönnyebb tárgya". :hogyaza: :mad:
Mit akarsz, ötöst digitbõl?!?! Állat... itt nálunk a kettesért imádkoznak az emberek...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizMit akarsz, ötöst digitbõl?!?! Állat... itt nálunk a kettesért imádkoznak az emberek...
de bazeg az villanykar, ti több mindent tanultok ebbõl a sz*rból és nektek erre épül a fele tanterv utána. még szép, hogy nektek ezt keményen számonkérik. nekünk viszont a régi évfolyamok azt szajkózták, hogy a digit a leglájtabb tárgy infón...

Xaga

Quote from: Xipe740kbps, 1 seed.
1+ Mb 1 seed :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xaga1+ Mb 1 seed :p
szóval itt csak nekem van csíra netem. jóvan :muhahah:

kisvirag

Quote from: SaiyaGin:ejnye:  Nem ez a lényege az egész topiknak? :)

Nem. az Offtopic szvsz nem egyenlõ f*sság
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: blarkeszóval itt csak nekem van csíra netem. jóvan :muhahah:
Nekem is... :tezsvir: :beken:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Quote from: blarkeszóval itt csak nekem van csíra netem. jóvan :muhahah:
Hiába kolinet rulz föleg akkor ha nem korlátoznák a feltöltsünket :(

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNekem is... :tezsvir: :beken:
lol. hányan is hordják neked össze azt az irdatlan mennyiségû animét, amit megnézel? naugye :p :D

kisvirag: fasságot én az utóbbi oldalakon nem nagyon láttam. csak tipikusan offtopicot. pont. hülyülés meg nem f*xság csak azért, mert menstruálni tetszik.

Ramiz

Quote from: blarkelol. hányan is hordják neked össze azt az irdatlan mennyiségû animét, amit megnézel? naugye :p :D
Nem baj, így is sokat kell töltenem, zenefilmeknõkminden... :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNem baj, így is sokat kell töltenem, zenefilmeknõkminden... :D
hm. én utóbbi 4 napban nem tudtam mit tölteni. pedig van 35 giga szabad helyem. most irigyelsz?:D:D:D naugyehogynem. ugyebár te amikor torrentezel és mereven szuggerálod a klienst, tõlem szeded el a letöltési sávot. tehát nekem te ne panaszkodj :D:D :muhahah:

Ramiz

Quote from: blarkehm. én utóbbi 4 napban nem tudtam mit tölteni. pedig van 35 giga szabad helyem. most irigyelsz?:D:D:D naugyehogynem. ugyebár te amikor torrentezel és mereven szuggerálod a klienst, tõlem szeded el a letöltési sávot. tehát nekem te ne panaszkodj :D:D :muhahah:
Gonoooosz! :beken: Ahelyett, hogy seedelnél nekem, gonoszkodsz!!! :bsd: :muhahah:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizGonoooosz! :beken: Ahelyett, hogy seedelnél nekem, gonoszkodsz!!! :bsd: :muhahah:
ha lesz dvdíróm, és engem érdeklõ cuccot akarsz leszedetni, akkor kiegyezhetünk majd cserekereskedelemben. (kb. 1 hét múlva lesz meg az új gép, lehet, hogy 2, de elvileg még február közepéig...)  :muhahah:

körüzenet: mindenkit szeretettel várunk POGÓZNI! részleteket lásd a kapcsolódó topicban.

Ramiz

Quote from: blarkeha lesz dvdíróm, és engem érdeklõ cuccot akarsz leszedetni, akkor kiegyezhetünk majd cserekereskedelemben. (kb. 1 hét múlva lesz meg az új gép, lehet, hogy 2, de elvileg még február közepéig...)  :muhahah:
Majd szorgalmi idõszak alatt, amikor úgyis a BME-n rohadunk. :)

Ramiz

Quote from: blarkeha lesz dvdíróm, és engem érdeklõ cuccot akarsz leszedetni, akkor kiegyezhetünk majd cserekereskedelemben. (kb. 1 hét múlva lesz meg az új gép, lehet, hogy 2, de elvileg még február közepéig...)  :muhahah:
Majd szorgalmi idõszak alatt, amikor úgyis a BME-n rohadunk. :) Addig is [COLOR="LemonChiffon"]kezdd el szedni nekem a LA Blue Girlt[/COLOR]. :D

Xaga

Quote from: RamizMajd szorgalmi idõszak alatt, amikor úgyis a BME-n rohadunk. :) Addig is [COLOR="LemonChiffon"]kezdd el szedni nekem a LA Blue Girlt[/COLOR]. :D
E-zt most mé kellett 2x beírni, posthunter.... :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizMajd szorgalmi idõszak alatt, amikor úgyis a BME-n rohadunk. :) Addig is [COLOR="LemonChiffon"]kezdd el szedni nekem a LA Blue Girlt[/COLOR]. :D
már rég leszedtem... mármint ami fent volt ftpn... mindkét "sorozatot", igen :p

Ramiz

Quote from: XagaE-zt most mé kellett 2x beírni, posthunter.... :)
Fórumhiba volt. :) (A francba, észrevették... :muhaha: )

Quote from: blarkemár rég leszedtem... mármint ami fent volt ftpn... mindkét "sorozatot", igen :p
Derék... :D

Lt. Simoan Blarke

na megyek beíratni (egyelõre ismeretlen) digitjegyemet. szurkoljatok, hogy feljebb tudjam srófolni :D pogó után érdeklõdõknek meg üzenem, hogy kb. 7re belinkelek kapcsolódó txt-t kapcsolódó topicba, és lehet nálam rinyálni :muhahah: na pá.

Rounin

Quote from: Ramiz:whoah: Ami egyébként is egy marha jó sorozat. :D

Az bizony. AH... a kellemes emlékek, amikor a család háromnegyede (édesapám mint vezérfan) a tévé elõtt ült és széjjelröhögtük magunkat rajta ^^

Ramiz

Quote from: RouninAz bizony. AH... a kellemes emlékek, amikor a család háromnegyede (édesapám mint vezérfan) a tévé elõtt ült és széjjelröhögtük magunkat rajta ^^
One Piece-t nézett a család? :eek: :3x3: Basszus... nálunk bezzeg...
Hol, németen?

Rounin

Quote from: RamizOne Piece-t nézett a család? :eek: :3x3: Basszus... nálunk bezzeg...
Hol, németen?

Jaja, RTL II-n ^^

Édesanyámnak nem igazán tetszett, õ a komolyabbakat szereti, vagy a kevésbé.. kreténeket.. vagy hogy is fogalmazzam. Mindenestre CB-t kedvencei közt tartja számon ;> (nem, nem adom oda :p )

Ramiz

Quote from: RouninÉdesanyámnak nem igazán tetszett, õ a komolyabbakat szereti, vagy a kevésbé.. kreténeket.. vagy hogy is fogalmazzam. Mindenestre CB-t kedvencei közt tartja számon ;> (nem, nem adom oda :p )
:eek: :3x3: :eek: :3x3: :eek: :3x3: :eek: :3x3:

Mit is akartam mondani... teljesen elfelejtettem...
Ja igen, megvan:

Rounin

Quote from: Ramiz:eek: :3x3: :eek: :3x3: :eek: :3x3: :eek: :3x3:

Mit is akartam mondani... teljesen elfelejtettem...
Ja igen, megvan:

Lolci.. pedig már említettem.. az rpg-s pályafutását is (csak számítógépen (falloutok, baldur's gate II, EoB sorozat, Ultima játékok, a félrpg Diablok etc. :hehe: )

Feledékeny vagy ;P

Ramiz

Quote from: RouninLolci.. pedig már említettem.. az rpg-s pályafutását is (csak számítógépen (falloutok, baldur's gate II, EoB sorozat, Ultima játékok, a félrpg Diablok etc. :hehe: )
Feledékeny vagy ;P
:eek: :3x3: :eek: :3x3: :eek: :3x3:

A következõ az lesz, hogy kiderül, imádja a sört és az Unicumot, valamint az ázsiai filmeket és a hentai-t... :rolleyes:

Rounin

Quote from: Ramiz

A következõ az lesz, hogy kiderül, imádja a sört és az Unicumot, valamint az ázsiai filmeket és a hentai-t... :rolleyes:

A sört nem veti meg, bár a barna sör az, aminek a habját imádja :D
Unicum negatív :hehe:

Ázsiai filmeket igen, imádja.
Hentai.. nem jön tõle zavarba :D De nem a mûfaja :)) (viszont mindenfajta prüdéria nélkül megnéz egy GB-t :D)