Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

az egy dolog, hogy nem használom késõbb SZINTE semmire, gyakorlatilag viszont középiskolás tanárom belémnevelte azt a szintû perverziót, hogyha meglátok egy durva képletet, én azt integrálni akarom parciálisan, introprikusan, határozatlanul, deriválnám stb.
ha rajtam múlna.
:)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkeaz egy dolog, hogy nem használom késõbb SZINTE semmire, gyakorlatilag viszont középiskolás tanárom belémnevelte azt a szintû perverziót, hogyha meglátok egy durva képletet, én azt integrálni akarom parciálisan, introprikusan, határozatlanul, deriválnám stb.
ha rajtam múlna.
:)

Én matek faktra jártam és azt hittem, enyém a világ. Diszkrét Mat.-on megbaktak, Kalkuluson csak a vizsgán. Egy régi ismerõsömmel összefutottam tegnap, aki ugyanezzel küszködik, elment egy ilyen perverz tanárhoz, aki azt kérdezte:
-Ki tanított téged Földváron.
-Az igazgató.
-A Veisz? Na látod, ott a hiba. Elbasztál két évet...
Pedig a fakt tényleg bazinehéz volt, lehet, hogy a lényegen kívül mindent megtanított?
Leszedtél már direkt a függvényekhez tartozó font készletet? :) Vagy az már benne adatik a Windowsban?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉn matek faktra jártam és azt hittem, enyém a világ. Diszkrét Mat.-on megbaktak, Kalkuluson csak a vizsgán. Egy régi ismerõsömmel összefutottam tegnap, aki ugyanezzel küszködik, elment egy ilyen perverz tanárhoz, aki azt kérdezte:
-Ki tanított téged Földváron.
-Az igazgató.
-A Veisz? Na látod, ott a hiba. Elbasztál két évet...
Pedig a fakt tényleg bazinehéz volt, lehet, hogy a lényegen kívül mindent megtanított?
Leszedtél már direkt a függvényekhez tartozó font készletet? :) Vagy az már benne adatik a Windowsban?
nem rossz... :) nem, nem szedtem le. van olyan? :confused:
de most tényleg gyakorolnom kellene, mert deriválás integrálás nem igazán megy atm :D kicsit rég (4 hónapja? :confused: ) nem voltam analízisórán...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkenem rossz... :) nem, nem szedtem le. van olyan? :confused:
de most tényleg gyakorolnom kellene, mert deriválás integrálás nem igazán megy atm :D kicsit rég (4 hónapja? :confused: ) nem voltam analízisórán...

[SIZE="4"]Gambatte!!![/SIZE]

kikuchiyo

Ha matematikai kifejezéseket akartok megjeleníteni, akkor nem fontkészleteket kell telepíteni, hanem LaTeX-et használni (nem, nem a testhez simulós gumiöltözékrõl van szó...)

BTW. mirõl lehet megismerni a matematikust? Nem halmozza az élvezeteket, hanem élvezi a halmazokat.
Failure is the default option

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kikuchiyoHa matematikai kifejezéseket akartok megjeleníteni, akkor nem fontkészleteket kell telepíteni, hanem LaTeX-et használni (nem, nem a testhez simulós gumiöltözékrõl van szó...)
ez képlettervezõ, nem?

Quote from: kikuchiyoBTW. mirõl lehet megismerni a matematikust? Nem halmozza az élvezeteket, hanem élvezi a halmazokat.
én a számításelméletes vizsgám óta utálom a halmazokat. de a görbék a gyengéim ;)
na bekk tu lörn:)

kikuchiyo

Quote from: blarkeez képlettervezõ, nem?

Hát nem éppen...
De most én is
Quotebekk tu lörn:)
Failure is the default option

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kikuchiyoHát nem éppen...
HAH! ez BAROMIJÓ!!! :D
:merci: a felvilágosítást :D

Ramiz

Most értem haza a reggeli vizsgáról... egészet újra kellett írni...

Egyébként rohadtul nem értem, hogy mi a jó ebbe a Lach-Techbe.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Ramiz:whoah: :D
Akkor már inkább a Samurai Champloo... bár szerintem nem ilyenre gondol. :)

:D :whoah: Fõleg a zene :rolleyes: :D Jut eszembe, végig kéne nézni :o 13. résznél leragadtam -_-

Amúgy.. tud valaki egy albérletet, ahová betársulhatnék? Vagy valami olcsót albit? Egy szoba is elég^^ Nemsokára talán butapesti leszek, szóval -_-

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin:D :whoah: Fõleg a zene :rolleyes: :D Jut eszembe, végig kéne nézni :o 13. résznél leragadtam -_-
:kövezõs smiley: :D

Quote from: RouninAmúgy.. tud valaki egy albérletet, ahová betársulhatnék? Vagy valami olcsót albit? Egy szoba is elég^^ Nemsokára talán butapesti leszek, szóval -_-
attól függ, mihez legyen közel :rolleyes: pl. infolevlistán szoktak lenni ilyesmik, majd szúrogatok neked...

Rounin

Quote from: blarke:kövezõs smiley: :D

:b

Quoteattól függ, mihez legyen közel :rolleyes: pl. infolevlistán szoktak lenni ilyesmik, majd szúrogatok neked...

Mondjuk Kõbányához közel?

Ramiz

Quote from: Rounin:D :whoah: Fõleg a zene :rolleyes: :D Jut eszembe, végig kéne nézni :o 13. résznél leragadtam -_-
:ejj: Hmm....
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Ramiz:ejj: Hmm....

Mielõtt elítélnél, közlöm, hogy az életem rendezése fontosabb volt :rolleyes:

Ramiz

Member

Rounin

Quote from: RamizAz más.

Az a fajta kawaii, ami tetszik. ^^

NEEEEE! :D Ez az egyik gyengém (a pajkos nyelvnyújtás :D) Szóval ez tetszik? blarke, karaktert szeretnék váltani ;> Majd jól kiforgatom mindenébõl szegény Germót ^^

Xaga

Ramiz

Quote from: RouninNEEEEE! :D Ez az egyik gyengém (a pajkos nyelvnyújtás :D) Szóval ez tetszik? blarke, karaktert szeretnék váltani ;> Majd jól kiforgatom mindenébõl szegény Germót ^^
Ha tudnám, hogy te vagy a karakter mögött, nem lenne ugyanaz a dolog... ^^

Lt. Simoan Blarke

hm. ez a csaj nem kawaii. de aranyos. csak tuti túl alacsony :ejj:

Member

Quote from: blarkehm. ez a csaj nem kawaii. de aranyos. csak tuti túl alacsony :ejj:

Szegénykém... Sztem egy nõ 165-nél véget ér.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberSzegénykém... Sztem egy nõ 165-nél véget ér.
szerintem meg 180nál kezdõdik és még az is kicsi :D

Xaga

Eeeeeeeej, milyen magas vagy te hogy a 180 kicsi? btw mellbõségrõl vagy magasságról wan szó????:3x3:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaEeeeeeeej, milyen magas vagy te hogy a 180 kicsi? btw mellbõségrõl vagy magasságról wan szó????:3x3:
206. egyébként mellbõség az imo nem fontos, a forma lényegesebb :rolleyes:

Member

Abszolutlich einverstanden. Habár 180 felett már kicsit idomtalanná válnak... Nameg, a 160 olyan... cuki :D.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAbszolutlich einverstanden. Habár 180 felett már kicsit idomtalanná válnak... Nameg, a 160 olyan... cuki :D.
jó de kétrét görnyedni, hogy leérj az arcáig/szájáig/füléig az háááááááát... izé. :rolleyes:

Xaga

Quote from: blarkejó de kétrét görnyedni, hogy leérj az arcáig/szájáig/füléig az háááááááát... izé. :rolleyes:
Rakj egymásra kettõt hátha :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaRakj egymásra kettõt hátha :)
ez még viccnek is rossz :ejj: max annyit tudok elképzelni, hogy állandóan járda mellett megyek, vagy a lépcsõn aláereszkedek kettõ fokkal :) :D:D

Xaga

Quote from: blarkeez még viccnek is rossz :ejj: max annyit tudok elképzelni, hogy állandóan járda mellett megyek, vagy a lépcsõn aláereszkedek kettõ fokkal :) :D:D
Vagy veszel neki holdjáró cipõt...jó magassat :)

Member

Vagy veszel neki két gólyalábat aztán kész. Vagy vannak már amúgyis olyan "holdjáró" cipellõk, melyekkel 30 centit nõ egy sec alatt.

EDIT: A fenébe!!! Egyre gondoltunk :tezsvir: