Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

de a holdjárók olyan... idétlenek. :ejj:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Xaga

Quote from: blarkede a holdjárók olyan... idétlenek. :ejj:
Dehoooogy, holdjáró+rövidszoknya+top+zöld haj =?> kawaii :)

Member

Quote from: XagaDehoooogy, holdjáró+rövidszoknya+top+zöld haj =?> kawaii :)

Lehánylak, Xaga :D.
Ami igazán Kawaii: Kicsi, aranyos, barna haja van és édesen mosolyog (Én sem fárad el, ha elméselem neki, hogyan köthetõek össze a japán hagyományok a szocializmussal :rolleyes:.)

Rounin

Quote from: XagaDehoooogy, holdjáró+rövidszoknya+top+zöld haj =?> kawaii :)

:D Ez beteg. És Rin nem fog ilyet felvenni!!!! SOHA!!!!! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberLehánylak, Xaga :D.
Ami igazán Kawaii: Kicsi, aranyos, barna haja van és édesen mosolyog (Én sem fárad el, ha elméselem neki, hogyan köthetõek össze a japán hagyományok a szocializmussal :rolleyes:.)
az nem kawaii, hanem buta mint a föld. :ejj: :D:D:D
ideál: legyen mittudoménmekkora, az nem lényeg, de meleg tekintet, barna Yuka-chan-frizura, érzelmesség és romantika rulez. :D (mondom én, a nõellenes :muhahah: )
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkeaz nem kawaii, hanem buta mint a föld. :ejj: :D:D:D
ideál: legyen mittudoménmekkora, az nem lényeg, de meleg tekintet, barna Yuka-chan-frizura, érzelmesség és romantika rulez. :D (mondom én, a nõellenes :muhahah: )

Én ismertem olyan aranyos lányt, aki nem volt buta mint a föld! Mondjuk valóban, a mangákhoz nem értett (habár amikor lefirkáltam, felismerte magát (pedig nem is hasonlított)), de mégis volt benne valami.

Ramiz

Túl kawaii nem jó. Nem lehet élvezni a kávét meg a teát, mert akkor is iszonyú édesnek érzed, amikor melletted kawaiiskodik, amikor nem is raktál bele cukrot.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizTúl kawaii nem jó. Nem lehet élvezni a kávét meg a teát, mert akkor is iszonyú édesnek érzed, amikor melletted kawaiiskodik, amikor nem is raktál bele cukrot.
naigen. a túl kawaii csajokkal nem tudna mit kezdeni az ember... annyira aranyos, hogy... megölelnéd. megpuszilnád. állandóan néznéd és eltelnél vele. és pont. nem tudnál vele dumálni, mert nem érzed magad elég kawaii-kompatibilisnek :muhahah:

Rounin

Quote from: blarkenaigen. a túl kawaii csajokkal nem tudna mit kezdeni az ember... annyira aranyos, hogy... megölelnéd. megpuszilnád. állandóan néznéd és eltelnél vele. és pont. nem tudnál vele dumálni, mert nem érzed magad elég kawaii-kompatibilisnek :muhahah:

Teeeheee :3 Elõnyben vagyok akkor ilyen téren? :D

Persze ilyenhez még nem volt tragédiám^^ Szerintem én se tudnék mit csinálni. Vitrinbe raknám :D

Member

BLARKE: Lehet, hogy van benne igazság. Nekem mondjuk nem az a Kawaii, ami másnak, úgyhogy...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninTeeeheee :3 Elõnyben vagyok akkor ilyen téren? :D
nem. te csak próbálsz felérni a kawaiiness eszméjéhez, de faji/nemi hozzátartozásod miatt soha nem érheted el... (bár nemileg már kezdesz alakulni az elvárásokhoz :muhahah: )

Quote from: RouninPersze ilyenhez még nem volt tragédiám^^ Szerintem én se tudnék mit csinálni. Vitrinbe raknám :D
azaz. és ülnél a vitrin elõtt és néznéd és csorgatnád a nyálad, és azon fantáziálsz, hogy mit kezdhetnél vele, ha igazi lenne :D

Member

Tök jó lehet nézegetni, de néha etetni is kéne vagy vmit, nem? Mondjuk örülnék, ha izgi mangákat rajzolna össze-vissza és csak azt várná, hogy elolvassam mindet. Aztán megvitatjuk, hogy van e értelme a benne lévõ filozófiának.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberTök jó lehet nézegetni, de néha etetni is kéne vagy vmit, nem? Mondjuk örülnék, ha izgi mangákat rajzolna össze-vissza és csak azt várná, hogy elolvassam mindet. Aztán megvitatjuk, hogy van e értelme a benne lévõ filozófiának.
az móka, ha van mirõl dumálni... nade filozófia... :muhahah: akkor már idõjárás és sport :D
ja igen, tök jó lehet nézegetni. de a kawaiiness kb. olyan, mint egy idea. ha a kezedbe kapnád, vagy összetörnéd, vagy már nem lenne ugyanolyan... tehát kawaiiness témáról talán így nincs is értelme beszélni, hiszen a birtoklási vágy kicsit torzítja a szemléletet :3x3:

Pirula

Quote from: MemberTök jó lehet nézegetni, de néha etetni is kéne vagy vmit, nem?
Ha már itt tartunk akkor tisztálkodnia sem ártana. Valamit van az embernek egy olyan tulajdonsága hogya lenyel valalmit annak nagy esélye van hogy távozik is valahol belõle.
Namármost ezek már nem annyira kawaii dolgok...

Member

Quote from: blarkeaz móka, ha van mirõl dumálni... nade filozófia... :muhahah: akkor már idõjárás és sport :D
ja igen, tök jó lehet nézegetni. de a kawaiiness kb. olyan, mint egy idea. ha a kezedbe kapnád, vagy összetörnéd, vagy már nem lenne ugyanolyan... tehát kawaiiness témáról talán így nincs is értelme beszélni, hiszen a birtoklási vágy kicsit torzítja a szemléletet :3x3:

Birtoklási vágy = Kapzsiság + Büszkeség (lehet, hogy az egyiket integrálni kéne? :))
Felõlem politizálhatunk is vagy elkezdhetünk madáretetõket faragni, nekem az is jó.

Xaga

Legyen madáretetõ a politikától távol tartom magam

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberBirtoklási vágy = Kapzsiság + Büszkeség (lehet, hogy az egyiket integrálni kéne? :))
Felõlem politizálhatunk is vagy elkezdhetünk madáretetõket faragni, nekem az is jó.
hm. vagy szerepjátékozni kell vele :rolleyes: :D:D:D csak ha a KM-je vagy, akkor vagy kivételezel vele, vagy halálra szívatod :rolleyes:
Pirula: igen. épp ezért bukik a megközelíthetetlen nõ elmélet: "az övé se rózsaillatú" vagy hogy mondják egyesek. épp ezért a feltétlen kawaii-itás is lehetetlen. zsír. magyarul nincs kawaii csaj :D

Ramiz

Quote from: blarkeépp ezért a feltétlen kawaii-itás is lehetetlen. zsír. magyarul nincs kawaii csaj :D
Se férfi, mert az eleve ellentmondás. Csak Rounin kawaii... (?)

:lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: PirulaHa már itt tartunk akkor tisztálkodnia sem ártana. Valamit van az embernek egy olyan tulajdonsága hogya lenyel valalmit annak nagy esélye van hogy távozik is valahol belõle.
Namármost ezek már nem annyira kawaii dolgok...

Elképzeltem a bonsai-kislányt^^ (bonsai-kitten mintájára :D) :lol:

Xaga

Quote from: RouninElképzeltem a bonsai-kislányt^^ (bonsai-kitten mintájára :D) :lol:
:lol: Én is elképzeltem :lol:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninElképzeltem a bonsai-kislányt^^ (bonsai-kitten mintájára :D) :lol:
zsír :D Rou-sama, én csinálom a portált, te szállítod az árut :D micsoda üzlet!!!! :muhahah:

Rounin

Quote from: blarkezsír :D Rou-sama, én csinálom a portált, te szállítod az árut :D micsoda üzlet!!!! :muhahah:

Ugye nem illegális? :D Na meg honnan szerzünk annyi kawaii kislányt? Félreértés ne essék, nem visszakoztam, csak ugye az anyagbeszerzést nem lehet elviccelni :__devil:

Xaga

Quote from: RouninUgye nem illegális? :D Na meg honnan szerzünk annyi kawaii kislányt? Félreértés ne essék, nem visszakoztam, csak ugye az anyagbeszerzést nem lehet elviccelni :__devil:
Kínai bevándorlókat használsz olcsók és sokk wan belõlük :)

Pirula

Ugh... indul a ne szedjük ki a csecsemõt az inkubátorból program? :eek:

Rounin

Quote from: PirulaUgh... indul a ne szedjük ki a csecsemõt az inkubátorból program? :eek:

:D Vaaaa.. azok még alulkorosak, nem szabad :S Nekünk kawaii kislányok kellenek :ejj:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninUgye nem illegális? :D Na meg honnan szerzünk annyi kawaii kislányt? Félreértés ne essék, nem visszakoztam, csak ugye az anyagbeszerzést nem lehet elviccelni :__devil:
miért lenne illegális? :D (ööö... nem is tudom, emberi jogok? :__devil: ) hogy honnan? elég kínaink van itt helyben :rolleyes:

Rounin

Quote from: blarkemiért lenne illegális? :D (ööö... nem is tudom, emberi jogok? :__devil: ) hogy honnan? elég kínaink van itt helyben :rolleyes:

Helyes!! Illegálisban lesz a nagy pénz :__devil:

De a kínaiak kawaiik? Nekem nem tûûntek annyira nagy arányban annak. Szerintem szerezzünk be egy komplett plasztikai teamet is ^^ Ugyan emelkednek a költségek, de nagyobb lesz a bevétel is^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninHelyes!! Illegálisban lesz a nagy pénz :__devil:

De a kínaiak kawaiik? Nekem nem tûûntek annyira nagy arányban annak. Szerintem szerezzünk be egy komplett plasztikai teamet is ^^ Ugyan emelkednek a költségek, de nagyobb lesz a bevétel is^^
vagy olyan palackba tesszük õket, ami eléggé torzít, hogy szépnek tûnjenek :__devil:

Member

Hát Kawaii-bbak, mint a jenki átlag :rolleyes:. Keressetek egy szépet aztán klónozzátok! (Max némelyiknek befestitek a haját zöldre, hogy testszenek Xagának is)

Rounin

Quote from: blarkevagy olyan palackba tesszük õket, ami eléggé torzít, hogy szépnek tûnjenek :__devil:

Zeniális! Thou art truly evil!!! :hail: