Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: RamizXipe.

Argh..bassszus tényleg O.O Hogy a pibe felejthettem el O_o

Na jó, meggyõztetek. Maradok. -_- (a tékozló fiú megtért otthona kebelére, mielõtt útnak indult volna)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninArgh..bassszus tényleg O.O Hogy a pibe felejthettem el O_o

Na jó, meggyõztetek. Maradok. -_- (a tékozló fiú megtért otthona kebelére, mielõtt útnak indult volna)
de annyit elért, hogy legközelebb, mikor útnak indul, nem kapja meg a ráesõ részt az apai vagyonból... egyébként of COURSE. Xipe a kawaiiness fórumok adminja és ÕSATYJA. ezért a tévedésért örökre számûzettél ezen fórumokról. :ejj:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkede annyit elért, hogy legközelebb, mikor útnak indul, nem kapja meg a ráesõ részt az apai vagyonból... egyébként of COURSE. Xipe a kawaiiness fórumok adminja és ÕSATYJA. ezért a tévedésért örökre számûzettél ezen fórumokról. :ejj:

Nem értem! Ki volt ez a Xipe? Mit csinált?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNem értem! Ki volt ez a Xipe? Mit csinált?
õ Xipe. keress rá a postjaira, és megtudod :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkeõ Xipe. keress rá a postjaira, és megtudod :)

Olyajjaj, ez a face! Már láttam párszor! Kiirtottátok vagy mi?

Ramiz

Quote from: ShiroiAdministrator-nak katz is jó választás lenne. Szerintem. ^^
Túl trágár egy kawai fórumra. De Xipe jéghideg, cinikus szarkazmusa mindennél halálosabban pusztít! :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizTúl trágár egy kawai fórumra. De Xipe jéghideg, cinikus szarkazmusa mindennél halálosabban pusztít! :__devil:
:tezsvir: /mikor bukkan fel nevezett illetõ, hogy jól lehordjon minket egy dícsérõnek látszó sz**baalázással?:D/

Member

katz mindenrõl megállapítja, hogy Pokémon- vagy Sailor Moon-klón. Nem kéne... :ejj:

Ramiz

Quote from: blarke:tezsvir: /mikor bukkan fel nevezett illetõ, hogy jól lehordjon minket egy dícsérõnek látszó sz**baalázással?:D/
Szóval te tényleg mazoista vagy! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Ramiz...
Egyébként rohadtul nem értem, hogy mi a jó ebbe a Lach-Techbe.
Akkor szoktam ra, amikor egy oldal szeles nummodszerek kepletemet a word ugy torolte, hogy "az nem az o kepletszerkesztojevel volt csinalva"...
Namost, ha ezt a diplomammal csinalja...:grrr:
Quote from: MemberAbszolutlich einverstanden. Habár 180 felett már kicsit idomtalanná válnak... Nameg, a 160 olyan... cuki :D.
Oh, 163al meg indulhatok? *szempillarebegtet*
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KvikvegOh, 163al meg indulhatok? *szempillarebegtet*
:lul: *leesett a székrõl a röhögéstõl*

Ramiz: nem. én szadista vagyok, és ha látom, hogy MÁSOK szívnak, el tudom viselni, hogy ÉN is azt teszem :D

Shiroi: ettõl félek én is. "If you can see Chuck Norris, HE can see YOU. You're dead meat. If you CAN'T see Chuck Norris, you're about to die."

Member

Simán!!! :D
Ha 53 kiló felett vagy, számomra te vagy a menyország!
(Persze a belsõségek a mérvadóak, mint mindig ;))

Rounin

Quote from: YakumoGRAT az Avához Lythis és Rounin!
Rounin-dono ez az Ava gyönyörûen megrajzolt, de azért tényleg mostmár asse tudom, hogy most az vagy vagy nem vagy az? Mostmár nem igaz, hogy ezt nem szándékosan csinálod. Vagy csak egy zseni veszett el benned. Vagy más. :confused: :3x3: :eek: :hahaha:

Az vagyok. Mármint nem az, hanem amaz. Persze mindenki arra fog gondolni, pedig nem arról van szó, hanem a másikról. Amúgy eddig sem tagadtam, hogy szándékosan csinálom O.o
A zseni pedig nagyon mélyen veszett el :__devil: A "más"-t pedig hagyjuk ki ebbõl. Mondom, hogy nem arról van szó. Vagyis arról, de most nem arról az arról. Szóval érted. :rolleyes:

Lythis

Quote from: MemberSimán!!! :D
Quote from: ShiroiLátod ezt, Yakumo? Most csapj le rá, amíg friss és meleg!

Monumentális zene, enyhén narancssárgás szûrõlencse a kellõ képi hatás miatt.... "kezdõdik"....

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberSimán!!! :D
jahogy te most nem nõt keresel, hanem vacsorát. :D:D

igen. Rouninban az a *valami más* veszett el, ami a japánokat a yaoi rajzolására kényszeríti. és ez a valami átvette a hatalmat. :D

Rounin

Quote from: blarkeigen. Rouninban az a *valami más* veszett el, ami a japánokat a yaoi rajzolására kényszeríti. és ez a valami átvette a hatalmat. :D

Mondom a "mást" hagyjuk békén, sehol sincs az bennem. Másról van szó :p

Yakumo

:eek: :eek: :eek: :whoah: :jee: Indulhatsz! Igen! :D Most! :D IDE! :D   :hahaha:  :whoah:

Lythis

Quote from: RouninAz vagyok. Mármint nem az, hanem amaz. Persze mindenki arra fog gondolni, pedig nem arról van szó, hanem a másikról. Amúgy eddig sem tagadtam, hogy szándékosan csinálom O.o
A zseni pedig nagyon mélyen veszett el :__devil: A "más"-t pedig hagyjuk ki ebbõl. Mondom, hogy nem arról van szó. Vagyis arról, de most nem arról az arról. Szóval érted. :rolleyes:

Kvikveg

:hahaha: :muhahah: :lul:
53.... hat, ezt erosen tulteljesitettem... :D
Es Kvikveg kiszivja Member veret. Nyamm-nyamm-nyeheheeee...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: blarkejahogy te most nem nõt keresel, hanem vacsorát. :D:D

igen. Rouninban az a *valami más* veszett el, ami a japánokat a yaoi rajzolására kényszeríti. és ez a valami átvette a hatalmat. :D
Az nem bensõség? Na mind1, nem vitatkozom, mert visszajönnek a banditák :).

EDIT: Szívjad a vérem, friss Homunculus vér... Érezd, ahogy a fajommal eggyé válsz! Nyald meg az... Ouroboros tetovámat is, az a legizgatóbb ;).

Yakumo

Quote from: LythisMonumentális zene, enyhén narancssárgás szûrõlencse a kellõ képi hatás miatt.... "kezdõdik"....
Jól látod^^ :hopp:

Yakumo

Quote from: Kvikveg:hahaha: :muhahah: :lul:
53.... hat, ezt erosen tulteljesitettem... :D
Es Kvikveg kiszivja Member veret. Nyamm-nyamm-nyeheheeee...
1. nem baj:D
2. utána jöhetsz! :D :whoah:
(vigyázat elememben vagyok:D :whoah: )

Lt. Simoan Blarke

hah. Kvikveg tarol. azért remélem, hogy túl fogom élni a Csodák Palotáját :3x3: szívjon be ma, hogy nyugton legyen péntekre :hahaha:

Member

Téged vagy dzsoja? Kétértelmû volt az uccsó mondat.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberTéged vagy dzsoja? Kétértelmû volt az uccsó mondat.
hát figy... az utóbbi udvarlási postok után ez már nem lehet elég kétértelmû :D

Member

Quote from: blarkehát figy... az utóbbi udvarlási postok után ez már nem lehet elég kétértelmû :D

Na mi van, má a 163 is yooh? :D Fejlõdünk :). Vagy csak áldozatot hozol a péntekért :rolleyes:?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNa mi van, má a 163 is yooh? :D Fejlõdünk :). Vagy csak áldozatot hozol a péntekért :rolleyes:?
áldozatot? miért kellene áldozatot hoznom? :confused: és én egyébként arról beszéltem, hogy kiszívja a te véred és Yakumo vérét, és akkor 3-4 napig nem kell vért szívnia :rolleyes: rossz az, aki ööö... hentaira gondol.

Member

Quote from: blarkeáldozatot? miért kellene áldozatot hoznom? :confused: és én egyébként arról beszéltem, hogy kiszívja a te véred és Yakumo vérét, és akkor 3-4 napig nem kell vért szívnia :rolleyes: rossz az, aki ööö... hentaira gondol.

Eh? :confused:  Akkor jócskán félreértettük egymást. :D Áh, milyen nõ az, aki bírja 3-4 napig vér nélkül? :ejnye:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEh? :confused:  Akkor jócskán félreértettük egymást. :D Áh, milyen nõ az, aki bírja 3-4 napig vér nélkül? :ejnye:
ha egyszerre két adagot betol, akkor bármelyik :D

Rounin

Quote from: blarkeha egyszerre két adagot betol, akkor bármelyik :D

Vagy csak vérszemet kap :rolleyes: