Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xipe

sajnos egyett kell ertenem katz-al.
offtopicban semmi sincs mar.
mehetne egy torlesre IMHO.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Member

Quote from: katzBoncit idézve: katz style

Talán nem teccik, h a multkor lefikáztam az FMA-t?

Az FMA-hoz ennek semmi köze. Amikor azt a három animét fikáztad (SM, Pok, DB), akkor is éreztem a hangodban valami mérhetetlen gyûlöletet és büszkeséget, mintha te az említett mûveknél sokalta jobbakat tudnál írni. Meg most is... Sorold fel, miket írnál az OFFBa, ha a "sok, bunkó, szeméttermelõ lény" nem írna! Szerintem tátongana az ürességtõl. Nameg nem kell szenvedni, párhuzamos szerkesztésrõl nem hallottatok? Elbeszélnénk egymás mellett. Ha meg ez nem elég, mi Ignorra rakunk titeket, ti minket és már nem is látszik, hogy a másik mit írt. Ilyen egyszerû. :teccik:

kisvirag

örülök Xipe, hogy végre elõkerültél.
Member: elõttetek is volt élet az Offtopicban. sokkal értelmesebb. olvass vissza. ja bocs ne, hiszen én azt már tönkrezúztam, nem találnál már abban sem értelmet....
viszont kedves moderátorunk igencsak visszaolvashatna, és megkereshetné azon postjait, amelyben a chatre zavarta a kedves közösséget, negyedekkora floodolások után.
köszönöm.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Quote from: Xipemehetne egy torlesre IMHO.

Beszéljétek meg a modikkal és zsozsoval. Végülis mehet róla a száj- és ujjhegytépés, ha egyszer úgysem a júzerek döntenek.

Member

Kisvirág: Az utolsó mondat okán csak annyit, hogy vegyél vissza. Egy ideig azt hittem, hogy csak direkt szívatnak téged és komolyan sajnáltalak, hogy mit bunkóznak. Most is sajnállak. Sõt, sajnálom az egész Offtopicot. Én, Ramiz, Rounin, Xaga és Blarke nem bántunk senkit. Sõt, nyugodtan irogathatnátok most is a saját érdekszférátokban, erre nem történik semmi. Téma volna bõven, dehát ha nem dobtok fel egyet sem...

EDIT: Már le is léptél. Ennyit rólad...

Pirula

Azt azért mondjuk el lehet ismerni hogy ilyen postdömping mellett akik ritkábban érnek rá írogatni nem tudnak mirõl beszélni. Ez olyan mint amikor ketten odaültök egy kocsmában egy asztalhoz ahol négy ember csak fossa a szót és jól érzi magát, ti is megpróbáltok beszélgetni de nem jut el a másikhoz a mondanivalótok, a többiek témájához meg nem tudtok vagy nem akartok hozzászólni. Ennyi.
Mondjuk én sajnálnám ha törlésre kerülne, néha szeretek nosztalgiázva visszaolvasni pár száz oldallal korábbanra.

kisvirag

mivan?
member drága, szerintem neked kéne kicsit visszavenni.
én csak azt a hozzáállást próbáltam védeni, amit mikor idejöttem, láttam, és amit jó ideig képviseltek az itteni emberek.
de ma már senki sem olyan, mint régen. és bocs, hogy nem lógok 7/24 a fórumon.

Rounin

Quote from: Raggie GordonNem, azért ezt ne mondjad(ne nevezd az USTEAM-et fertõnek!! :morci: )!! Szvsz nem békésebb volt, hanem visszafogottabb vagy csak 1szerûen más volt a hangulat. Az biztos, hogy az átlagéletkor magasabb volt egy kicsit, de ez nem számít sztem. Mindenesetre tényleg szép idõk voltak azok, és télleg jólesik visszaemlékezni...

Jahm. Akkor csak egyes részei üszkösödnek.
Igaz, nem volt békésebb. Rengeteg flame volt. Sértõdések. Félreértések. Van aki  - állítólag - azért hagyta itt az usteamet, mert elege volt abból, hogy mindig flame van miatta. Mások magánéleti okokból.. de mindegy.
Az átlagéletkorra sem foghatod ;> Nem az az oka. Ahogy kisvirag mondta, senki sem olyan, mint akkor volt.

Rounin

Quote from: ShiroiEl sem hiszem, hogy végre eljutott odáig a dolog, hogy nem nekünk kell mindenkinek a fejébelátni, hogy mi hogyan lenne jobb a fórumon, hanem ti is nyilatkoztok.

Majd ha mindenki letette a voksát az asztalra, akkor könnyebbülj meg :) Ez viszont pár tucat emberke közrejátszását igényli.

Pirula

Istenem, hogy ebbõl milyen szép szakdolgozatot lehetne írni netpszichológiából...

Member

Ha két ember ül a kocsmában és fossák a szöveget, akkor meg kell õket próbálni az "eltérítést" és nem otthagyni az intézményt. Azt hiszitek, hogy nem lennék fogható vmi normálisra? Dehogynem!
Kicsi Hajnalcsillagom, csak ismételni tudnám magam: Nyögj be vmi normálisat: Abortusz, Szaddám pere, Közeledõ választások, Hajléktalanok és a Tél. Csak 4 szar kapásból. Ehelyett szitkozódsz és kész, mint az óvodás, aki nem fért fel a körhintára.

Rounin

Tessék Raggie, a régi idõk íze. Flame a javából :rolleyes:

Ugye nem muszáj ezt? Simán szükségtelen támadni : |

katz

Quote from: MemberHa két ember ül a kocsmában és fossák a szöveget, akkor meg kell õket próbálni az "eltérítést" és nem otthagyni az intézményt. Azt hiszitek, hogy nem lennék fogható vmi normálisra? Dehogynem!
Kicsi Hajnalcsillagom, csak ismételni tudnám magam: Nyögj be vmi normálisat: Abortusz, Szaddám pere, Közeledõ választások, Hajléktalanok és a Tél. Csak 4 szar kapásból. Ehelyett szitkozódsz és kész, mint az óvodás, aki nem fért fel a körhintára.
Most hagyd abba...

Member

Két táborra szakadtunk...
Hajrá, Sárgák, Hajrá, Pirosak...

Lythis

Akkor miért nem resetelik a topicot? És akkor mehetne elölrõl. Van benne valami, hogy kicsit sok a flame, és voltak elég inkoherens dolgok is.. mindegy.
 Ott az alternatíva, hogy akkor csinálnak valakik egy beszélgetések topicot, ami koncepcióját tekintve olyasmi, mint az off, de kibannolni belõle minden flame-et, meg felesleges flood-ot, meg marhulást, és akkor ott lehetne "normálisan" társalogni.

kisvirag: lehet h van igazság abban, amit mondasz, nem vitatom, fogalmam sincs. Még egy éve sem vagyok itt, szal totálisan nem vagyok képben, hogy mi volt régen, max abból, amit visszaolvastam. Ennek ellenére könnyû olyan dolgokról beszélni, hogy régen mit képviselt a dolog, meg mennyire más volt. Erre bárki képes. Mivel az utóbbi postjaidból az jön le, hogy te fölé helyezed magad a csûrhének, ezért kérlek magyarázd el, hogy milyen alapon. Egyébként ezt nem piszkálódásnak szántam, szóval kérlek ne vedd annak.

Pirula

Quote from: MemberHa két ember ül a kocsmában és fossák a szöveget, akkor meg kell õket próbálni az "eltérítést" és nem otthagyni az intézményt. Azt hiszitek, hogy nem lennék fogható vmi normálisra? Dehogynem!
Nekem aztán tökmindegy. Ha itt nem tudok dumálni akkor tartom a kapcsolatot MSN-en, mailben vagy füstjelekkel azokkal akikkel szeretném. Az hogy ez az asztal foglalt az egy dolog. Majd megyek a pulthoz legfeljebb.
Eltéríteni meg minek?
Eldumálgattok, lehet hogy a felét nem értem, lehet hogy lexarom a témát.
Mondjuk arról lehet vitatkozni hogy ez most mennyire közös tér meg ilyesmik...

kisvirag

Lythis nem veszem annak.
nem helyem magam felétek. eszem ágában sincs, kis pont vagyok én ahhoz.
az, hogy úgy tûnik, azért lehet, mert már kicsit belefáradtam a dolgokba. én próbálkoztam. nem is egyszer. magas ivrõl kiröhögtetek, meg leszartatok. nekem legalábbis ez jött le... szóval én választottam valamit. amiért megin én lettem lebaszva, mondván, hogy én nem tudhatom, mi a jó ennek a topicnak, és mi nem. ez után nem tudom, mit mondhatnék még itt.

Member

Quote from: LythisOtt az alternatíva, hogy akkor csinálnak valakik egy beszélgetések topicot, ami koncepcióját tekintve olyasmi, mint az off, de kibannolni belõle minden flame-et, meg felesleges flood-ot, meg marhulást, és akkor ott lehetne "normálisan" társalogni.
Errõl beszéltem pár oldallal ezelõtt, ám pusztába kiáltott szó...

PIRULA: Nem érted. Ha elkezdetek vmi érdekesrõl beszélni, leszállunk a saját baromságainkról és figyelünk rátok. Ez eddig nem történt meg, próbálkozások hiánya okán...

Pirula

Quote from: LythisAkkor miért nem resetelik a topicot?
Az nem megoldás szerintem. Olvastam évekig a metalforum.hu-t, moderátorok nélkül ment a dolog és teljesen belterjes, gennyes izé lett belõle, telflémelve stb.(mondjuk volt egy hangulata szvsz :)) Törölték az egész fórumot (!). Pár hétre rá indult egy hasonló, most fémkrónika néven fut, de dettó ugyanazok az arcok, ugyanazok a konfliktusok.
Amúgy meg elég sokáig jó volt a beszélgetések/marhulás arány, nem lett unalmas, se túl szétesõ. Most ez jócskán elbillent az utóbbi felé, ezzel kibukott néhány generációs probléma is. Az idõ kereke forog, jönnek-mennek a korok. Most krízishelyzet van úgy tûnik, de majd megoldódik ez is. Már le vannak osztva a szerepek, lehet figyelgetni. Ugyanaz persze nem lesz de ez törvényszerû.
Quote from: MemberKét táborra szakadtunk...
Hajrá, Sárgák, Hajrá, Pirosak...
Ügyes provokáció. :p Miért is kellett most ezt két táborra osztani?

Lythis

Quote from: kisviragLythis nem veszem annak.
nem helyem magam felétek. eszem ágában sincs, kis pont vagyok én ahhoz.
az, hogy úgy tûnik, azért lehet, mert már kicsit belefáradtam a dolgokba. én próbálkoztam. nem is egyszer. magas ivrõl kiröhögtetek, meg leszartatok. nekem legalábbis ez jött le... szóval én választottam valamit. amiért megin én lettem lebaszva, mondván, hogy én nem tudhatom, mi a jó ennek a topicnak, és mi nem. ez után nem tudom, mit mondhatnék még itt.
Valamit? És mi az? (/me totál nincs képben, habár az ava-d hiánya, és h nincs ott az otaku a neved alatt arra enged következtetni, hogy törölted az offtopicos postjaidat..)

Member: nincs így. Amikor pl. "tookie" kivégzésérõl volt szó, kb Xipe, meg én pluszminusz egykét ember szólt hozzá. Tény hogy ha valakik marhulnak, akkor az megy, mert arra egyszerûbb figyelni.

Member

PIRULA: Kisvirág elmétletébõl indultam ki, mely szerint van a régi és jó meg az új és szar. Vannak, akik a letûnt dicsõ múltat várják vissza, meg vannak akik most is élvezik az életet. Sztem az lenne a megoldás, ha az elégedetlenkedõk és az elégedettek is asszimilálódnának. Én hajlandó vagyok kompromisszumokra...

LYTHIS: Xipe-ot még ismerem (látásból), az elõbbirõl még sohasem hallottam, így nem akartam hozzászólni.

kisvirag

Quote from: MemberErrõl beszéltem pár oldallal ezelõtt, ám pusztába kiáltott szó...

nem member. te pont ezen felvetésemet fikáztad le, hogy nem lenne értelme. kösz hogy ilyen következetes vagy.
és örülnék, ha nem fekete fehérben látnád a világot.

Member

Quote from: kisviragnem member. te pont ezen felvetésemet fikáztad le, hogy nem lenne értelme. kösz hogy ilyen következetes vagy.
és örülnék, ha nem fekete fehérben látnád a világot.
Köszi, hogy figyelmesen olvasol (mi magyarok hülyék vagyunk ehhez, kimutatta a Bologna). Te azt mondtad, hogy mi meneküljünk, én azt, hogy ti. Lythis az utóbbira világított rá, nem a tiedre. Thanx...
A fekete-fehér eddig rád volt jellemzõ, már bocs. (Sõt, inkább csak a szimpla fekete)

Pirula

Quote from: ShiroiAz internet mindenkié, nem tudtad? :rolleyes:
A vasúti várótermek is, de ha a hajléktalanok alszanak a padon kevesen mennek oda.
Nem csöveseztem most le senkit, csak nem jutott eszembe jobb analógia!:)
Quote from: MemberNem érted. Ha elkezdetek vmi érdekesrõl beszélni, leszállunk a saját baromságainkról és figyelünk rátok. Ez eddig nem történt meg, próbálkozások hiánya okán...
Oké.

Más problema.
Ha asszimilálódást akarsz akkor miért kell még mindig rátok/miránk kategóriában gondolkozni? Ez az amit még nem értek. Engem kisvirag nem sorolt be sehova, te mégis úgy kezelsz mintha.

Member

Azért felé húz a szíved, Pirula :rolleyes:. Shiroi párttalan, mint egy igazi moderátor, ennek örülök :). Remélem, hogy hamar véget ér ez a party...

Rounin

Jut eszembe, ma megint váróteremben alszok^^ Nosztalgia powa :whoah:

Istenem.. de rég is volt már -_-

Member: ne akarj már mindenáron skatulyákat... nem vagyunk mi kis gyufaáruslánykák

Member

Úgy tudtam, hogy egy ember lehet elégedett és elégedetlen, nincs átfedés (eléghetõ?). Más kat. szerint nincs skatulya.

Pirula

Quote from: MemberAzért felé húz a szíved, Pirula :rolleyes:
Geh... csak katz meg ne tudja... :D
Ezt mondjuk mibõl hoztad ki?
Kérem a moderátorokat hogy ne töröljék addig a témát amíg meg nem nézhettem a választ! :haha:
Lépek valós kocsmaasztalokhoz tesztelni az elméleteimet.

Egyébként micsoda jó téma merült fel egybõl... van mirõl beszélgetni!

Rounin

Quote from: MemberÚgy tudtam, hogy egy ember lehet elégedett és elégedetlen, nincs átfedés (eléghetõ?). Más kat. szerint nincs skatulya.

Ez piszkosul sarkított álláspont :rolleyes: Van átfedés.

És nem fogok egyik táborba sem tartozni... szóval lehet ilyen hülyeséggel, hogy pirosak és sárgák, békénhagyni.

A feketét mindig is jobban szerettem :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

basszus. ti itt egy kisebbfajta krízisvitát nyomtok, én meg vizihulla állapotban leledzek.

ad1: egyetértek avval, hogyha valaki a hülyülésbe értelmessel szállna be, akkor avval rendesen lehetne terelni a beszélgetés menetét. én arról a gyerekrõl, akit Xipe megemlített, életemben akkor hallottam elõször.

ad2: ha valakinek nem tetszik az O/t, ne olvassa.

ad3: nagyon idegesítõ, hogy kisvirag itt "reagál", de én csak a reakciókból tudom kikövetkeztetni, hogy miket írhatott.

ad4: reseteljétek. jó. de az archívum maradjon meg, mert ÉN IS szeretem olvasgatni gyengébb pillanataimban a "régmúltat" -_- és egyetértek azzal, hogy a reset nem oldana meg semmit.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster