Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rouninblarke... ne firtassuk :D A lényeg, hogy engem ne akarjon meggyógyítani^^
hm. ez megmagyaráz egynémely idióta smiley-kat, amiket msn-en szurkálsz be full váratlanul :rolleyes: :ad: (mai napig nem értem, hogy az a pózváltós-dugdosós dolog hogy jött a témához)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarkehm. ez megmagyaráz egynémely idióta smiley-kat, amiket msn-en szurkálsz be full váratlanul :rolleyes: :ad: (mai napig nem értem, hogy az a pózváltós-dugdosós dolog hogy jött a témához)

Az? Nem jött az semmilyen témához. Igazság szerint csak beszúrtam, mert rájöttem, hogy jéééilyenemisvan :rolleyes: Semmi mögöttes tartalom nincs. Vagy ha van is, én nem tudok róla ^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninAz? Nem jött az semmilyen témához. Igazság szerint csak beszúrtam, mert rájöttem, hogy jéééilyenemisvan :rolleyes: Semmi mögöttes tartalom nincs. Vagy ha van is, én nem tudok róla ^^
aha, aha, azért mondtad utána még, hogy nem fogjuk ezt eljátszani... világos.
[COLOR="Red"][SIZE="5"]ROUNIN, TE ROSSZABB (ÉS LOGIKÁTLANABB!!!!! :hogyaza: ) VAGY, MINT EGY HORDÁNYI CSAJ!!!!![/SIZE][/COLOR] (érthetõség szempontjából)
:D:D:D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkeaha, aha, azért mondtad utána még, hogy nem fogjuk ezt eljátszani... világos.

Mivel a fórumita banda szeret minden mögé yaoit és yurit sejdíteni :rolleyes:

Quote[COLOR="Red"][SIZE="5"]ROUNIN, TE ROSSZABB (ÉS LOGIKÁTLANABB!!!!! :hogyaza: ) VAGY, MINT EGY HORDÁNYI CSAJ!!!!![/SIZE][/COLOR] (érthetõség szempontjából)
:D:D:D:D:D

Ez viszont bók volt :merci: Elismerése fáradozásaimnak :zen:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninMivel a fórumita banda szeret minden mögé yaoit és yurit sejdíteni :rolleyes:
engem plskthx ne számíts közéjük, mert még nem tartok ott, hogy a fórumfüggõ kockából elõléptem volna fórumita bandataggá. ;)

Quote from: RouninEz viszont bók volt :merci: Elismerése fáradozásaimnak :zen:
amint megláttam, hogy last reply on Offtopic by Rounin, már láttam is lelki szemeim elõtt a merszis szmájlit. vagy a csajokat ismerem kevésbé, mint hittem, vagy téged jobban :D

Member

Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz reggelre. Megtudom, hogy létezik egy "Joy-nõvéres" anime, melynek keretsztorijához legalább dupla gandzsát kellett elszívni és még az is világossá válik, hogy Rounin érthetlenebb, mint egy rakat csaj (Találkozott vele már vki élõben? Nem lehet, hogy valóban az? :)).
Gratula!!! :appl:

sirtomi

Hú de szar buli után bejönni dolgozni!

Nem látok ki a fejembõl rendesen, max 50centire van a monitor és ccsak reménykedem, hogy helyesen gépelek :)

Tegnap nem sokat írtatok, azt hittem, hogy megint lesz vagy 4 oldal, de nem. Legalább el tudtam olvasni :)

Lythis

Quote from: MemberÁlmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz reggelre. Megtudom, hogy létezik egy "Joy-nõvéres" anime, melynek keretsztorijához legalább dupla gandzsát kellett elszívni és még az is világossá válik, hogy Rounin érthetlenebb, mint egy rakat csaj (Találkozott vele már vki élõben? Nem lehet, hogy valóban az? :)).
Gratula!!! :appl:
Én láttam..... de mondjuk mások is. Alapíthatunk egy ideiglenes Rounin-spottingot. Meg kell határozni, hogy hol, és miért mennyi pont jár érte, és hasonló...

Sirtomi: látod-látod, mi omniszciensek vagyunk (najó, még ha nem is, akkoris erõteljesen igyekszünk fenntartani a látszatot:D) és éppen ezért tudva, hogy használt állapotban leszel, visszafogtuk magunkat...:D

Member

Quote from: LythisÉn láttam..... de mondjuk mások is. Alapíthatunk egy ideiglenes Rounin-spottingot. Meg kell határozni, hogy hol, és miért mennyi pont jár érte, és hasonló...
Lehet, hogy beteg leszek, de ezt nem értem. :confused:
Pl. bevisszük Rounint egy nagy bevásárló-központba és a vállalkozó kedvûeknek meg kell találnia? (Esetleg azt a nagy rakás kicsajt kell összeszedniük, melyek Rounint alkotják? :))

sirtomi

Quote from: LythisSirtomi: látod-látod, mi omniszciensek vagyunk (najó, még ha nem is, akkoris erõteljesen igyekszünk fenntartani a látszatot:D) és éppen ezért tudva, hogy használt állapotban leszel, visszafogtuk magunkat...:D
Így meg túl hamar a végére értem, semmi sem jó :D

A munka is jól megy ma. Egy árva selectet írtam eddig egész nap, azt is kb 2 perc alatt, de legalább mûködik :)

Rounin

Quote from: LythisÉn láttam..... de mondjuk mások is. Alapíthatunk egy ideiglenes Rounin-spottingot. Meg kell határozni, hogy hol, és miért mennyi pont jár érte, és hasonló...

:lol: :lul: :rotflol:

És majd beválthatjuk rólam szóló képekre, dedikálva, vagy Rouninos matricákra, esetleg kitûzõkre és és és :hehe:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rounin:lol: :lul: :rotflol:

És majd beválthatjuk rólam szóló képekre, dedikálva, vagy Rouninos matricákra, esetleg kitûzõkre és és és :hehe:
jobban tudnám értékelni a Lionheartodat meg az Arcanumodat :rolleyes: :D:D:D

Quote from: Kuro_Tenshi, Gratulációkget a life :p
nagyonjó ötlet, csak kivitelezhetetlen. köszönöm. :hehe:

Moha

Quote from: White SeeDEhh, hú de jó estém lesz ma is. El kell magyaráznom anyámnak miért hagyom ott az egyetemet...
Ijjj, sok szerencsét, barátom! Az ám kemény meló lesz!

Member

Quote from: White SeeDEhh, hú de jó estém lesz ma is. El kell magyaráznom anyámnak miért hagyom ott az egyetemet...
Fõleg hogy apám márt elõkészítette nála a terepet, hogy "mért nem öltönybe meg bõrcipõbe járok..."
Ehh, de nincsen most ehhez kedvem...
Az enyém is felfogta pár hét alatt, hogy mennyivel jobb, ha most összedobok egy nyelvvizsgát, minthogy elcsesszek még egy félévet a kecseg infón, aminél nem sok sz@rabbat tudnék magamnak kitalálni. Aztán végül az egész család felfogta, nagynehezen, hogy én vagyok a hülye, fõleg, miután kiderült, hogy így csak 1 félévet kell majd költségtérítésen lenyomnom, nem kettõt. Sok szerencsét, White SeeD! A mi nagy Xelloss urunk mindig vigyáz az õ fiaira...

Dreamcleaver

Hah! Én holnap bukok meg megint Újkor történeti szigorlaton harmadszor (igen köcsög bölcsész vagyok :)) pedig már így is 1 félévvel túlfutó vagyok. :D Plusz ezemkívül kell még egy Legújabb kori történeti szigorlat is az abszolutoriumhoz. Az az idegesítõ, hogy a szemináriumiokat meg kollokviumokat már mind megcsináltam, csak ez a 2 fránya szig (az 5-bõl) kéne még. Ja meg a francia közép szóbeli része...*sóhaj*

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kvikveg

MSN csak nekem halt meg?

Ja: ma tortenelmi pillanatban volt reszem: eletem elso foghuzasa es utolso tejfogam elvesztese egyben. :whoah:
Bájos lett a mosolyom! (Mi szo szokkent ki fogad keritesen-pozitiv.):hahaha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: DreamcleaverHah! Én holnap bukok meg megint Újkor történeti szigorlaton harmadszor (igen köcsög bölcsész vagyok :)) pedig már így is 1 félévvel túlfutó vagyok. :D Plusz ezemkívül kell még egy Legújabb kori történeti szigorlat is az abszolutoriumhoz. Az az idegesítõ, hogy a szemináriumiokat meg kollokviumokat már mind megcsináltam, csak ez a 2 fránya szig (az 5-bõl) kéne még. Ja meg a francia közép szóbeli része...*sóhaj*
Te szegény... Én is köcsög bölcsész leszek jövõre (remélem), úgyhogy együtt köcsögölhetünk. Az Újkor tényleg sz@r... Francia?! :eek:

Ramiz

Quote from: blarkenagyonjó ötlet, csak kivitelezhetetlen. köszönöm. :hehe:
Tölts le a netrõl, állítólag valahol van fent egy mûködõképes, élvezhetõ darab...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizTölts le a netrõl, állítólag valahol van fent egy mûködõképes, élvezhetõ darab...
hm. keresek torrentet. :rolleyes:

Kvikveg: nem értem miért sír mindenki, hogy nem mûködik az msnje. nekem megy simán. és a kontaktjaim felének is for sure, mert onlájnok...

hah. Member bölcsész lesz?! kitagadom pogóból :3x3: :D:D:D

Necrid^

Érdekes hogy csak neked megy és mindenkinek nem megy.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

Quote from: blarkehah. Member bölcsész lesz?! kitagadom pogóból :3x3: :D:D:D
Elsõ helyen "Keleti nyelvek és kultúrák"-os. Aztán jön a szoc. munkás, aki ellátja a bajbajutott otakukat. Szóval próbálj csak meg kitagadni, nem viszlek be a szállásra! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: NecridÉrdekes hogy csak neked megy és mindenkinek nem megy.
usteamesek közül Lythis és Rounin online. rajtuk kívül még 13 kontaktom a 21bõl online. szóval... :rolleyes:

Necrid^

Mindenki Nézze Végig ezt az 1 órás AMV filmet. Össsze fog esni a Rõhõgéstõl. AMV HELL 3 MEGÉRI:jee:

Necrid^

Quote from: ShiroiÉn is most szedem, majd megnézem, tényleg olyan jó-e.
Nem fogsz csalodni..Grantálom :jee: :)

Rounin

Quote from: NecridNem fogsz csalodni..Grantálom :jee: :)

Lohhholol... pont belenéztem és a Dragonball+Whitney Houston kombó jött szembe... Son Goku-t idézve: gaaaaaaaaaaaay.. bár utána a CB tett be igazán.
Na kezdem leszedni ^^

Ramiz

1 óra debilség és profi lipstick! Azért van benne pár bénább is (a CB-t nem bocsátom meg nekik, úgyhogy nem szedem le). A legjobb rész a Chihiro-s "I've got a friend in me". :lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Nemrossz... de nekem kicsit rövid az összes...

MIVAN EMBEREK PANG A FÓRUM!!!!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Próféta

Quote from: NecridMindenki Nézze Végig ezt az 1 órás AMV filmet. Össsze fog esni a Rõhõgéstõl. AMV HELL 3 MEGÉRI:jee:
Na, ezek után úgy tekintem, hogy láttam az Azumanga Daioh-ot. Mert kicsit sok volt belõle (habár néha valami egyéb animét és közé kevertek, például NGE-t, Witch Hunter Robin-t, NGE-t, Perfect Blue-t, NGE-t, X-et, NGE-t, End of Evangelion-t vagy NGE-t). És pont az Azumanga volt a legfantáziátlanabb SZVSZ (kivéve a Szovjetúnió Himnuszát, azon majd összekakiltam magam :-).
Na jó. Végülis megérte, megkegyelmezek Necridnek :tezsvir:

Necrid^

Quote from: Profetamegkegyelmezek Necridnek :tezsvir:
^^

Member

Quote from: Raggie GordonMIVAN EMBEREK PANG A FÓRUM!!!!
Szólni akartam, de örülök, hogy vki könyögte elõttem...