Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Raggie GordonAha... ééértem... azazhogy akor nem értem, mivel még nem láttam... csak kíváncsi lettem már ezután a sok vitatkozás után... de ezt egyébként nem valami Anime-s topicban kéne tolni??? :_off: ????
Én láttam tizeniksz részt, de nem is emlékszem a nevére... :lame: :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Member+Araki:A ceruzás színezés nem olyan rossz élõben, csak nincs szkennerem uh fényképezõvel kellett digitalizálnom, az meg vakuzik és az hozza ki így a vonásokat... kösz a bíztatást egyébként, de a történethez kitartás kell... a kitartáshoz meg idõ és az emg végképp nincs...

Ramiz: jó de te hüllye vagy! ;) :lul: :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordona kitartáshoz meg idõ és az emg végképp nincs...
Most akkor idõ nincs vagy emg? Mert idõ biztos van! Tanultuk fizikaórán, és még jele is van meg mértékegysége! Szóval tuti van! :D (emg lehet, hogy nincs. De szerintem már van, mert leírtuk.)

Quote from: Raggie GordonRamiz: jó de te hüllye vagy! ;) :lul: :)
Jó, de - és? Ja, hogy...! Oké?...! Azaz: attól még az!
De mi? Hát Envy? De ki? De nem tudom! De akkor ettõl még ez vagyok!

Quote from: blarkeés Envyrõl ment a dolog. http://envy.atw.hu meg fullfém alkimistáról.
Ez az oldal sok mindent elárul. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: blarkeés Envyrõl ment a dolog. http://envy.atw.hu meg fullfém alkimistáról.
Ez az oldal sok mindent elárul. :)

Kuroi Tenshi

Visszatértem!

Megint pár napra elment a netem :rolleyes:

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiVisszatértem!
Megint pár napra elment a netem :rolleyes:
Üdv újra! :) Már hiányoltuk falramászató "go get a life" megjegyzéseidet. :__devil:

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizÜdv újra! :) Már hiányoltuk falramászató "go get a life" megjegyzéseidet. :__devil:
:D

:o *sleepy*
most jöttem haza próbáról

Vazz, miért nem kezdtem el elõbb japánul tanulni. Most tettek ki egy pár ösztöndíj-hirdetést, és ott van a Waseda is, csak kell hozzá igazolás fél év japántanulásról :( bár mondjuk összesen 2 fõnek van, de hát hányan tanulnak japánul a közgázon? :)

Member

Mit nézel, Didico? :rolleyes:

[Ez az üzenet 5 percen belül (21:50) megsemmisíti önmagát]

Didico

Quote from: ArakiAzt mondtad, hogy nem számítasz haladónak ebben a mûfajban. Ahhoz képest egész jó. (láttam már egy két VALÓDI kezdõt, de erre inkább nem is gondolok, mert felfordul a gyomrom) Tulajdonképp ha nem adod fel és több évig csinálod, akkorsimán ki fog fejlõdni magától. Mondtam, nekem nincs képem felrakni a kezdetet (másokra való tekintettel, de az inkább a "Lol"-os rovatba menne)... inkább más:
http://users.atw.hu/araki-member/TurmixENG/75.jpg
http://users.atw.hu/araki-member/TurmixENG/34.jpg
Mondjuk ezek nem éppen a legfrissebbek...

Remélem a kezdQvel nem rám gondoltál, sérti a jogaimat. Mondjuk chibiket jobban tudok rajzolni. Blarke, most teccik a Full Metal vagy nem? Ne szíggyad Envyt. Aaki-neechan is mérges, és most már én is. Egésznap azt hallgatom, h Envy így meg úgy és még itt is ezt kell néznem és halgatnom. Kezdem megszeretni a pálmafejet.

Elfen Liedet... Miért? Jah, ha Araki és Blarke "kibékültek" akkor meg nem szóltam semmit. Különben köszönök mindent. :)

Quote from: ArakiJókor olvasol te is privat messaget... na mindegy. MIKOR KAPJUK MEG? Nem akarom, hogy ITTHON töltse le!
Furcsa, nekem még sosem mondtad, hogy kedveled a pálmákat...:rotflol:

Jól van na! Bocsánat! Egyébként is, ha megmondtam volna... elbiztad volna magad, és még többet beszélnél róla... egyébként... aranyos voltam ma és megvédtelek, a Tibiék nagy szemetek... Csak egyszer betörhetném a nagy pofájukat...

Quote from: MemberGratula, elment aludni :). Mindjárt felébresztem. A Tibiéket egyszer a saját kezemmel tépem szét (EL után vektoraimmal). Mit beszélnek, ha csak az Inut ismerik?!

Nem tom, de jó lenne Qket leállítani... Nem akarom, h elfajuljon a helyzet... bár már sztem megtörtént... Csinálhatnál vmit a hugod védelmében... Mind1... megértem, h nem néznek animéket mert dedosságnak és hülyeségnek találják, arra pedig várhatok, h rájöjjenek arra, h az életük nem sokat, és és sajnálhatják, h ezt az élményt nem élték átt. Ez az Q bajuk... de nem szeretem ha fikázzák Arakit és azt sem ha engem. És ha meg az animéimet akkor aztán megmár nagyon dühös vok...:grrr: :grrr: :grrr: :grrr: :grrr:

Quote from: MemberJó, innentõl kezdve Araki és Didico Privát beszélgetést fog folytatni. :D
[SIZE="4"]SÓHAJ (Az offtopicot bámuló szerencsétlen kívülállók nevében)[/SIZE]

Na igen! Bocs mindenkitQl...! :hahaha:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Kvikveg

:mad: Mar megint kezd chatszoba lenni az offbol.:mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Yakumo

Quote from: DidicoNa igen! Bocs mindenkitQl...! :hahaha:
Gyerekek engem õszintén nem túlzottan zavar ez, de komolyan mondjátok, hogy semmit nem mond nektek az a 3 betû, hogy M S N ? :confused: :rolleyes: Tudjátok akkor ott tudnátok beszélgetni, ráadásul gyorsabban és jobban és akkor a fórumba az odaillõ dolgokat írhatnátok. Mert rendben van, hogy Offtopic, de itt akkor is KÖZÖS témák szoktak lenni, amirõl mindenki leírhatja a véleményét, nem pedig CHAT.
Megintcsak köszönjük!

Quote from: Member42356791-szer mondtam már, hogy ez a sz@r Millenium nem hajlandó kontatibilissé válni az M S N szerverrel! Csak ezért csináltunk hotmail címet is :mad:. Komolyan, beleírom az aláírásomba, hogy "SZ@R A WINME, NEM FUT AZ MSN!".
Oké, nem akartalak Téged idegesíteni:D De akkor a két kedves hölgynek ottvan pl. a chat.hu, kizárnak mindenkit és akkor simán beszélgethetnek egymással, nem? :3x3:

Dreamcleaver

Ezt a két idiótát...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Moha

Khmm... ha lehet, NE itt tárgyaljátok meg a magán gondjaitokat. Arra ott a PM, az email, az IRC ill hasonlók!

Quote from: Member42356791-szer mondtam már, hogy ez a sz@r Millenium nem hajlandó kontatibilissé válni az M S N szerverrel! Csak ezért csináltunk hotmail címet is :mad:. Komolyan, beleírom az aláírásomba, hogy "SZ@R A WINME, NEM FUT AZ MSN!".
Millió meg egy alternatíva létezik! Ott van pl mindjárt a Miranda: kezeli az MSN, ICQ és még sok más protokollt, ráadásul ingyenes és alig foglal memóriát.
Bocsi, de ezt így nem érzem elég indoknak ahhoz, hogy a fórum chat-ként legyen használva. Amúgy meg WinME tényleg egy rakás trágya, de miért nem raksz fel XP-t?

Kvikveg

Quote from: MemberKérlek, ne... Már a második unszimpatikus post-ot dobod be a nap folyamán. Én sem ugattam be az OFFba, amikor 5 napig egy topicban sem tudtam postolni az engem nem érintõ témák miatt. Max Ignorra teszed õket és nem látod a hülyeségeiket.
YAKUMO: Chat? Ugye nem a Chat.hu-ra gondolsz? :)
Sztem ma megtanulták, hogy a pm hogyan mûködik, így többet nem okoznak zavart az erõben.
MOHA: Egy sorral fentebb. ;)
Van Isten. Mentem boviteni ignore-listamat. Ilyen sem volt meg...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg:mad: Mar megint kezd chatszoba lenni az offbol.:mad:

Nem én voltam! Ne nézz rám "úgy" !!! :beken:

Dreamcleaver

Quote from: MemberKérlek, ne... Már a második unszimpatikus post-ot dobod be a nap folyamán.

Azért az FMA-s postot (ha arra gondolsz) nem kell úgy szívedre venned. Tök visszafogott volt. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Yakumo

Szegény Member nagy felelõsség van a nyakában^^ :tezsvir:
És ne legyen war még kicsi se, ok? Gyerekek õk....;)

Quote from: Member16 éves óriásbébik, esetleg... Bennem, felelõsség? "Mindenki a maga szerencséjének kovácsa."
Nem azt írtam, hogy benned van felelõsség, hanem azt, hogy a nyakadban. Nagy különbség:D Azt, hogy benned van-é felelõsség nem tudhatom ugyanis:) Bár mostmár kezdesz rávezetni:D

Moha

Nem tudom, milyen játékok azok, de nekem eddig minden régi játék ment XP-bõl, amit próbáltam, ha máshogy nem Dosbox-ból.
Amúgy nekem sincs erõmûvem (1300-as cerka), de ha löksz bele elég memóriát, nagyon vígan eldolgozik az XP (nekem már 2,5 éve). A Win ME legnagyobb baja az, hogy a win98 kernelre épül, ami ugye eléggé elavult technika és nem túl stabil.

Viszont tényleg nem kellene chatre használni a fórumot. MSN-hez vannak alternatívák (én pl. eleve nem is használnám hozzá az eredeti microsoft klienst), valamelyik tutira fut ME alatt is (Mirandanak is kell mennie).
Persze, elõfordul, hogy valaki nem tud hozzászólni a témához, de az nem ugyanaz, mint amikor 2 ember a magán jellegû dolgait beszéli meg. Abba tényleg senki nem tud bekapcsolódni. Lehet, hogy egy sima ignore-ral el lehet intézni, de kérek mindenkit, hogy legyen tekintettel a többiekre, és ne szemetelje tele a fórumot fölösleges postokkal.

Köszönöm.

Member

Quote from: MemberValamennyi. Vannak olyanok, aki tudatlanságból (tapasztalatlanságból, ahogy a haverom mondaná) követnek el hibákat és vannak, akik csak nem tudnak gondolkodni és mennek a saját fejük után. Sztem triviális, hogy melyik iránt érzek felelõsséget.
EDIT:
MOHA: Igazad van, tudom, de most kivételesen ki kell állnom mellettük. Majd megtanulják egyszer, hogy mi a fórum-szabályzat. Elvégre te engedted õket a fedélzetre ;).

Dreamcleaver

Nyugi Member azért az FMA-nál szerintem is van rosszabb. :D Pl a Hellsing!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Quote from: MemberKettétéplek :D. A 3-as számú kedvencem!!!! Ha most azt mondod, hogy "Nyugi Member azért a Hellsingnél is van rosszabb. :D Pl a School Rumble!!! :hahaha: :hahaha: :hahaha:", én idegösszeomlást kapok...

Nem, a School Rumble nálam is nagy kedvenc. Azt nem lehet nem szeretni. :)

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Yakumo

Bonci új képei jók! Nézzétek! ;) :jee:

kisvirag

hahh
megkésve bár, de törve nem....
arigato, Moha-sama
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Yakumo

Quote from: kisviraghahh
megkésve bár, de törve nem....
arigato, Moha-sama
miért érzek kisviragon Xipe stílus-jegyeket? :confused:  :D :lol::whoah:

Dreamcleaver

Quote from: YakumoBonci új képei jók! Nézzétek! ;) :jee:

Nem találom a honlap címét...:(

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

kisvirag

Quote from: Yakumomiért érzek kisviragon Xipe stílus-jegyeket? :confused:  :D :lol::whoah:
tiltakozom!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Moha

Quote from: kisviragarigato, Moha-sama
Lemaradtam. Mit köszönsz? :)

Yakumo

Quote from: DreamcleaverNem találom a honlap címét...:(
Ne: :D  Nihontou
Go to Képtár ;)

Quote from: kisviragtiltakozom!
hm-hm... hol vannak a smiley-k? Hm-hm.... :hahaha: Még jó, hogy ékezet van;) :hopp:

Didico

Quote from: YakumoGyerekek engem õszintén nem túlzottan zavar ez, de komolyan mondjátok, hogy semmit nem mond nektek az a 3 betû, hogy M S N ? :confused: :rolleyes: Tudjátok akkor ott tudnátok beszélgetni, ráadásul gyorsabban és jobban és akkor a fórumba az odaillõ dolgokat írhatnátok. Mert rendben van, hogy Offtopic, de itt akkor is KÖZÖS témák szoktak lenni, amirõl mindenki leírhatja a véleményét, nem pedig CHAT.
Megintcsak köszönjük!

Oké, nem akartalak Téged idegesíteni:D De akkor a két kedves hölgynek ottvan pl. a chat.hu, kizárnak mindenkit és akkor simán beszélgethetnek egymással, nem? :3x3:

Tényleg, nagyon Bocsi! Igyekszem ilyet többet nem csinálni... Komolyan... begyszóra... megígérem....:bruhuhu:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Quote from: DidicoTényleg, nagyon Bocsi! Igyekszem ilyet többet nem csinálni... Komolyan... begyszóra... megígérem....:bruhuhu:
:merci:. Majd max összedobok egy "chat.usteam.hu" topicot, ha már elszabadul a Pokol (remélem, hogy nem kerül rá sor).

Araki

Elnézést az elõzõkért, én megpróbáltam tudatni vele, hogy ha csak velem akar beszélni (már megint :mad: ), akkor private message-eljen, csak egy kicsit nehéz neki a felfogása...