Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Az életben én sem hajtok a gyõzelemre. Mangaka szeretnék lenne, de tudom, hogy ez reménytelen. Azért, ha felvesznek Keleti nyelvek és kultúrákra, azt kisebb gyõzelemnek elkönyvelem. Aztán jön a szoc munkás, ha más nincs, elvégzem és próbálom majd magamból a legtöbbet kihozni. Nem kell más, csak egy kicsiny ház, japánosan berendezve, azzal a kicsi asztallal és párnákkal, a relax-fürdõ, nameg egy kedves, megértõ feleség (Hozzám jössz? :) Na jó nem :D). Ettõl függetlenül elméletben (és papíron) még lázadok, de a realitásban errõl szó sincs...

Kazenokizu

Quote from: MemberAz életben én sem hajtok a gyõzelemre. Mangaka szeretnék lenne, de tudom, hogy ez reménytelen. Azért, ha felvesznek Keleti nyelvek és kultúrákra, azt kisebb gyõzelemnek elkönyvelem.

Idén felvételizel?
Te legalább megpróbáltad/od... Nekem meg sem engedték, hogy ilyen irányban menjek tovább...(gondolkoztam a japán szakon) :ejj:  ("Kislányom, mit kezdenél vele? Nem lesz munkád! Max. elmehetnél japán-tanárnak!")

Quote from: MemberNem kell más, csak egy kicsiny ház, japánosan berendezve, azzal a kicsi asztallal és párnákkal, a relax-fürdõ, nameg egy kedves, megértõ feleség (Hozzám jössz? :) Na jó nem :D).

Na, ezzel én is pont így vagyok! Két különbséggel:
1. Én a megértö feleséget kihagynám :)
2. A szobám már be van rendezve japán-stílusban (azóta is hallgatom anyámékat, hogy miért vagyok ilyen hülye, hogy a földön alszom... :hahaha: , még jó, hogy nem velük élek, mert így csak ritkán látják a szobámat :) )

Quote from: MemberEttõl függetlenül elméletben (és papíron) még lázadok, de a realitásban errõl szó sincs

Elméletben még én is... Szerintem életem végéig...

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Quote from: kazenokizuIdén felvételizel?
Te legalább megpróbáltad/od... Nekem meg sem engedték, hogy ilyen irányban menjek tovább...(gondolkoztam a japán szakon) :ejj:  ("Kislányom, mit kezdenél vele? Nem lesz munkád! Max. elmehetnél japán-tanárnak!")

Na, ezzel én is pont így vagyok! Két különbséggel:
2. A szobám már be van rendezve japán-stílusban (azóta is hallgatom anyámékat, hogy miért vagyok ilyen hülye, hogy a földön alszom... :hahaha: , még jó, hogy nem velük élek, mert így csak ritkán látják a szobámat :) )

Elméletben még én is... Szerintem életem végéig...

Idénis, tavaly is (jövõre már remélem, hogy nem :)). Sajnos felvettek infóra és az nagyon nem kellett volna... Jahh, a kínai most a divat, mert a jön a sok árus... Állítólag Kiskunlacházán lesz egy japán cég, meg meg vhol a Hortobágyon egy japán-szálló (kifejezetten japánoknak). Sztem mindkettõnél jobban örülnek, ha az anyanyelvüket használod...

MIIIT?! Már ott jársz, hogy a földön alszol?! Engem kitagadnának, ha megtenném (már a pálcával zabálástól is kirázza õket a hideg...)

Gondolkodni kell, erre õseink is rájöttek, ezért tartunk itt, hogy fórumon cserélünk eszmét.

Kihagytam vmit: Kell a házba egy vetítõszoba, melyben van egy projektor, melyet összekötünk a másik szobában lévõ PC-vel. Így azért élmény lehet animét nézni :).

EDIT: A megértõ nem feltétlen "buta, mint a bûn"... :D Egy olyan, akivel el is lehet beszélgetni vmirõl, nem úgy mint a maiak 50%-a...

Yakumo

Quote from: kazenokizuNa, ezzel én is pont így vagyok! Két különbséggel:
Te ne akard, hogy odamenjek! :3x3: :whoah: :hahaha:
(bocs, én az ilyet nem tudom kihagyni!) :lame: :D

EDIT: Ja bocs már az elõbb megkérték a kezed, akkor kussolok^^ :lol:

Kazenokizu

Quote from: MemberIdénis, tavaly is (jövõre már remélem, hogy nem :)). Sajnos felvettek infóra és az nagyon nem kellett volna... Jahh, a kínai most a divat, mert a jön a sok árus... Állítólag Kiskunlacházán lesz egy japán cég, meg meg vhol a Hortobágyon egy japán-szálló (kifejezetten japánoknak). Sztem mindkettõnél jobban örülnek, ha az anyanyelvüket használod...

Hát végülis a japán megmaradt hobbinak, bár elég nehéz volt megszervezni a tanulást az egyetem mellett, de azért összejött...

Quote from: MemberMIIIT?! Már ott jársz, hogy a földön alszol?! Engem kitagadnának, ha megtenném (már a pálcával zabálástól is kirázza õket a hideg...)

Bezony, immáron 3 éve a földön alszom... És szeretem! Annak ellenére, hogy hülyének néznek... Az evöpálca használatot nálam viszonylag hamar megszokták, bár, ha visszagondolok, azért ott is kellett futnom pár kört :hahaha: !

Quote from: MemberKihagytam vmit: Kell a házba egy vetítõszoba, melyben van egy projektor, melyet összekötünk a másik szobában lévõ PC-vel. Így azért élmény lehet animét nézni :).

Most (meg még egy jó darabig) pont erre spórolok :)

Quote from: MemberEDIT: A megértõ nem feltétlen "buta, mint a bûn"... :D Egy olyan, akivel el is lehet beszélgetni vmirõl, nem úgy mint a maiak 50%-a...

Nem is úgy értettem. Hanem, hogy nekem inkább egy megértö férj jöhetne, mint egy feleség.

Egyébként, ha már a japán életmódnál tartunk, az egyedüli, amivel nem vagyok 100%-ban kibékülve, az a japán kaja. Van, ami nagyon finom, viszont olyan is, ami bünrossz.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Yoooh, gondoltam, hogy nem vagy "más"... :D
Japán terén csak a család-rendszer nem jön be, az a rideg távolságtartás. Pl. én nem értettem, Ranma miért ver folyton agyon apuciját, Genmát. Már értem. A japán gyerekek kb. 56%-a szereti az anyját és csak 34% tiszteli az apját (aki egész nap dolgozik, és még inni is kötelezõ éjfélig...), míg az apáknak csak 70, az anyáknak 85%-a szereti a gyermekét. (Nem minden pontos, de max +/- 5%)
Meg az sem szimpi, hogy a szexuális élet és a házasság. Ezekszerint mondhatom azt, hogy "Szeretem a feleségem." és közben a fél uccát... Szóval értitek... Mondjuk a legtöbb fiatal tárt karokkal várná ezt a systemet, de nekem nem jön be...

Kazenokizu

Quote from: MemberMeg az sem szimpi, hogy a szexuális élet és a házasság. Ezekszerint mondhatom azt, hogy "Szeretem a feleségem." és közben a fél uccát...

Ezzel én sem értek egyet. A múltkoriban láttam egy japán filmet az m1-en, valamikor éjfél körül kezdödött (jellemzö, a jó filmeket akkor kell adni, mert fömüsoridöben a gagyi bádszpenszer kell a népnek... :grrr: ), azt hiszem, az volt a címe, hogy Bábuk. Vagy vmi hasonló. Nekem nagyon tetszett, pont ezt a témát boncolgatta. Ha van rá idötök és lehetöségetek, nézzétek meg, megéri! Tulajdonképpen több pár történetét meséli el, akik csak laza kapcsolatban vannak egymással. Az elsö a legjobb! Az pont a Japánban még ma is "divatos" kényszerházasságok témájában vet fel pár kérdést. Tényleg jó film.

Member

A fiataloknál már kezd megtörni a jég, feltûnõen lázadnak. Remélem, hogy azért nem köszönthetünk Japánban egy USA-ZWEI-t...
Don't hurt Bud Spencer, egyszer végignézhetõ szinte minden filmje (fõleg a nincs kettõ négy nélkül). ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ihletet kaptam!
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]BUD SPENCER ÉS TERENCE HILL ANIME!!!![/COLOR][/SIZE]

Kazenokizu

Quote from: MemberDon't hurt Bud Spencer, egyszer végignézhetõ szinte minden filmje (fõleg a nincs kettõ négy nélkül).

Na jó, 1x. DE EZEKET MÁR LEGALÁBB TIZEDJÉRE ADJÁK!!!!!

Quote from: MemberÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ihletet kaptam!
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]BUD SPENCER ÉS TERENCE HILL ANIME!!!![/COLOR][/SIZE]

Arra befizetnék....:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member[SIZE="4"][COLOR="Blue"]BUD SPENCER ÉS TERENCE HILL ANIME!!!![/COLOR][/SIZE]
fájsz...

ahogy ez a qr*a Lionheart is!!!! :mad: 5 órányi játék után van egy olyan kötelezõ kveszt, amit ha megcsinálok, minden areaváltásnál lefagy! qr*anyját :mad:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Ezért nem játszok semmivel... A fenének idegeskedjek a hülye bugok miatt...
Ha rám hallgatsz, elkezdesz holnaptól goblenezni (és nem goblinozni :))!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEzért nem játszok semmivel... A fenének idegeskedjek a hülye bugok miatt...
Ha rám hallgatsz, elkezdesz holnaptól goblenezni (és nem goblinozni :))!
nem. van 40 órányi végignézetlen anime a gépemen. (gyors számolás: Gantzból lent van 20 rész ~10 óra, Wild Arms 26 rész ~13 óra, My-HiME 23 rész még ~11 óra, najó csak 35 -_-), avval jól elleszek. meg jövõ héten már suli :mad:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Szegénykém... Akkor most állíthatod vissza a biológiai órádat...
Vagy esti tagozat?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberSzegénykém... Akkor most állíthatod vissza a biológiai órádat...
Vagy esti tagozat?
azon vagyok. ezért fogok lefeküdni 15.00kor, hogy utána holnap kb. 7-8 körül ébredjek, és az már egész jó. :D asszem addig nézek 3 rész himét.
esti tagozat? haggyámá, az infósokat még az ág is húzza ;Ð

Member

Vettem észre fél év infón... Annyi b***ságot megtanulni... Az elméleti mat.-osoknak nem elég, hogy volt 5 órás függvénytan elõadása, még Progalapjuk is, amihez meg semmi közük. Õ szívták talán a legnagyobbat...
Ma adtam fel a két ELTE-t, már csak az A lap van hátra... Remélem, hogy nem lepnek meg július végén. (Annyit még sohasem káromkodtam egyhuzamban, mint anno azon a borús reggelen...)

EDIT: Nyugodtan írj, ha van ötleted, Kaze. /\ __

sirtomi

Quote from: MemberMeg az sem szimpi, hogy a szexuális élet és a házasság. Ezekszerint mondhatom azt, hogy "Szeretem a feleségem." és közben a fél uccát... Szóval értitek... Mondjuk a legtöbb fiatal tárt karokkal várná ezt a systemet, de nekem nem jön be...
Nekem sem szimpi ez a dolog! Még a végén valaki másnál egyszer az én feleségem is sorra kerülne :D

Member

Ráadásul ez nem is elég ok a válóperhez... BAKA BAKA BAKA!!!
Ellenben, ha nem vagy hajlandó sörözni éjfélig, kidob az asszony...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiNekem sem szimpi ez a dolog! Még a végén valaki másnál egyszer az én feleségem is sorra kerülne :D
hogy sajnálja :ejnye:

Member: jófej asszony, ha éjfélig sörözésre kényszerít :rolleyes: :D

Member

Quote from: blarkeMember: jófej asszony, ha éjfélig sörözésre kényszerít :rolleyes: :D
Aztán másnap hajnali 5-kor menjél dolgozni a zsúfolt metrón, hogy este nyolckor ismét sörözhess. :ejnye: Fasza élet... Ja, hétvégekre a fõnök ad golfbérletet, melyet bunkóság nem felhasználni. Sokaknak így mennek tönkre az ízületeik...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAztán másnap hajnali 5-kor menjél dolgozni a zsúfolt metrón, hogy este nyolckor ismét sörözhess. :ejnye: Fasza élet... Ja, hétvégekre a fõnök ad golfbérletet, melyet bunkóság nem felhasználni. Sokaknak így mennek tönkre az ízületeik...
legalább kevés idõt cseszel el alvásra :ejnye: golfozás meg sux, ha én kapnék és le lennék cseszve, amiért nem használom, elküldeném anyjába a szidalmazót... nem rám tervezték azt a sportot, ne erõltesse rám senki :ejj:

Member

206-hoz csak a kosár és az úszás megy, sztem... Esetleg a kötélmászás, elõnyben vagy kb. 30 centivel...

sirtomi

Quote from: MemberRáadásul ez nem is elég ok a válóperhez... BAKA BAKA BAKA!!!
Ellenben, ha nem vagy hajlandó sörözni éjfélig, kidob az asszony...
Elsõre az ugrott be, hogy egyefene, de belegondolva minden éjjel sörözni, baromi unalmas lenne idõvel :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member206-hoz csak a kosár és az úszás megy, sztem... Esetleg a kötélmászás, elõnyben vagy kb. 30 centivel...
egyik sem. kosárhoz kicsi vagyok. inkább kézilabda, ha felszednék még 20 kiló izmot. az, hogy Mo-n nagynak számítok, nem ér semmit :p
ááááá. 20 perc múlva lehet aludni *megkönnyebbült, kifáradt sóhaj*

Member

Aztán majd jön a "jó, csúsztassunk 15 percet, max késõbb kelek"...
Akkor kezd el ugrálókötelezni, az sem rossz dolog... Nekem egyedül talán a Darts megy...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAztán majd jön a "jó, csúsztassunk 15 percet, max késõbb kelek"...
nem. már a hamut is manunak olvasom, ami jelent valamit... mindjárt bealszom itt helyben :D (örülnék neki, ha tudnám csúsztatni 1 órával, de nem menne -_-)

ugrálókötelezés? amikor kosaraztam sulicsapatban, csináltam. ruganyosságot fejlesztett elég erõteljesen (még mindig ugrok helybõl 60at... szóval volt értelme). de akkor már inkább futás. vagy nem akar valaki eljárni velem kondizni? :D (egyedül sux :3x3: )

Member

Ha adsz egy címet, akkor esetleg szombatonként. Miután letettem a nyelvszar, úgyis felmegyek majd néha mítekre és akkor gyúrhatunk... Régen csináltam, de egy idõ után nem fejlõdtem semmit és kiléptem...

sirtomi

blarke messze vagy, különben mennék veled kondizni, egyedül tényleg szar :)
Dartsot még sosem játszottam. Bolwling viszont egész jól megy, meg a squash (már kétszer játszottam) :D

Araki

Wow. Postoltok ám, mint az állat. Itt a Kutinál meg döglassú a net.
Tök értelmes témákat tudtok felvetni. Én legszívesebben egy full japán házban laknék. A falak meg a saját rajzaimmal lennének tele.(bekeretezve!) Ja, és lenne egy Envy figura gyûjteményem is (na jó, egy Wrath is jöhet még :) ), és még... és még... álljunk csak meg? Mit keresek én itt ebben az országban?:eek:

Member

Egyedül kondizni azért is szar, mert lehet, hogy nem tudod visszatenni... :)
Szerintem az egész fórum ezt kérdezi magától, Araki...

Lt. Simoan Blarke

szombatonként RPGparty :/ de majd meglátás. ;) bowling az móka, squash szintén. Vácon a kondiklub együtt volt a szkvassklubbal, és idõnként mentünk haverokkal. mozgat, mint a fene, annyi fix ^^
az meg, hogy nem fejlõdsz, sok mindentõl függ. amikor én érettségi szünetben toltam egy hónapot (asszem 3 alkalmat voltam az alatt), és szedtem mellé krematint (jó, tudom, hogy hosszú távon elcseszheti a szívmûködést, de 3-4 hónap, amire terveztem, az nem hosszú táv még -_-), az alatt a hónap alatt jött rám 6 kiló izom. amikor anélkül toltam, nem jött izomtömeg, csak szíjasodtam. de ennek megvannak a trükkjei :D

edit: nekem semmi bajom evvel az országgal.
és ha nem tudod visszatenni, akkor elcseszted az edzésprogramot :D:D:D