Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Didico

Na igen, ezt már én is megkérdeztem..... Jó lenne ha Japánban lakhatnék.... De... Mit keresek én itt ennél a sz@r gépnél... Ez még lassúbb, mint a tiéd Araki-neechan... Ide sem ülök többet...:grrr: Ennyit a Kuti netérõl...:grrr:

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

sirtomi

Quote from: MemberEgyedül kondizni azért is szar, mert lehet, hogy nem tudod visszatenni... :)
Szerintem az egész fórum ezt kérdezi magától, Araki...
Teljesen egyetértek, mindkettõvel :D

Fekvenyomásnál, már volt hogy végig görgettem magamon a súlyt, hogy fel tudjak kelni :D

sirtomi

Quote from: blarkeszombatonként RPGparty :/ de majd meglátás. ;) bowling az móka, squash szintén. Vácon a kondiklub együtt volt a szkvassklubbal, és idõnként mentünk haverokkal. mozgat, mint a fene, annyi fix ^^
az meg, hogy nem fejlõdsz, sok mindentõl függ. amikor én érettségi szünetben toltam egy hónapot (asszem 3 alkalmat voltam az alatt), és szedtem mellé krematint (jó, tudom, hogy hosszú távon elcseszheti a szívmûködést, de 3-4 hónap, amire terveztem, az nem hosszú táv még -_-), az alatt a hónap alatt jött rám 6 kiló izom. amikor anélkül toltam, nem jött izomtömeg, csak szíjasodtam. de ennek megvannak a trükkjei :D

edit: nekem semmi bajom evvel az országgal.
és ha nem tudod visszatenni, akkor elcseszted az edzésprogramot :D:D:D
Épp tegnap squaholtam és most alig tudok ülni olyan izomláz van a hátsómban :D
És baromira elfáradtam.

Member

Azért lassú minden, mert nála megy a 6 letöltés a háttérben... Ismerem már annyira...
Én nem szedtem kreatint, csak úgy lazán nyomtam. Mellnél pl. nem tudtam 52 felé menni, karnál elég szép volt, ám semmi sem látszott!!! Ugyanilyen girnyó maradtam... ÁÁÁ, most megy az Be your Girl... Elolvadok...

Lt. Simoan Blarke

jó. én 60nal szériáztam, de 40nel kezdtem. és egyre jobban bírtam :) csak éppen Vácról bejárni Óbudára, nem volt az igazi :D (lábgépeknél viszont mindenkit lealáztam ilyen 140 kilós vádlizással... meg 150 szülõszéken... na igen, bennem ott az erõ :D:D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Olyan Dragon Ballos lábakat csináltál? :D Úgy kéne, hogy felgyúrod a lábaidat, mint állat, felül meg úgy hagyod, ahogy van. Vagy ha FMA testarányokat akarsz, karra, mellre állat, láb fogyasztókenõcs. Ha pedig One Piece-t (magasság stimmel /\ /\), mellre csöppet, hasra állat, kar-láb fogyasztás.

Valami Mate abba akarja hagyni az EL-t. Én nem tudok még példákat felhozni, te jössz...

sirtomi

Quote from: blarkejó. én 60nal szériáztam, de 40nel kezdtem. és egyre jobban bírtam :) csak éppen Vácról bejárni Óbudára, nem volt az igazi :D (lábgépeknél viszont mindenkit lealáztam ilyen 140 kilós vádlizással... meg 150 szülõszéken... na igen, bennem ott az erõ :D:D)
Lábra én is jó voltam, de az már rég volt, még középsuli elején. Most teljesen punnyadt vagyok, lassan attól is izomlázam lesz, ha sétálok :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberOlyan Dragon Ballos lábakat csináltál? :D Úgy kéne, hogy felgyúrod a lábaidat, mint állat, felül meg úgy hagyod, ahogy van. Vagy ha FMA testarányokat akarsz, karra, mellre állat, láb fogyasztókenõcs. Ha pedig One Piece-t (magasság stimmel /\ /\), mellre csöppet, hasra állat, kar-láb fogyasztás.
hasra nem nagyon kell gyúrnom, eleve gebe vagyok, heti háromszor ötven felüléssel szépen látszanak a sávok... mellre szintén nem, bár amióta nem csinálok esti tornát, fogy szépen :D a kar viszont szánalom. elég nagy a bicepszkerületem, de baromihosszú a felkarom, tehát nagyon pálcika az összhatás. hagggggggyátok abba, mert a végén megutálom magam:D

Quote from: MemberValami Mate abba akarja hagyni az EL-t. Én nem tudok még példákat felhozni, te jössz...
fáradt vagyok, jobbat nem tudok...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

sirtomi

Quote from: blarkehagggggggyátok abba, mert a végén megutálom magam:D
Nem a külsõm miatt kezdem megutálni magam :D Nem mintha azzal elégedett lennék.

Kazenokizu

Quote from: MemberEDIT: Nyugodtan írj, ha van ötleted, Kaze. /\ __

Mire is? :)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Az tök jó, én már utálom magam :). El vagyok nyújtva minden téren, és viszonylag nagyra sikerült a medencecsontom (Nem nõies!!!), s ha nem szedek föl még 15 kilót, látszani fog...

EL: Legalább megpróbáltad! :)
KAZE: Ép jókor jössz, pont készülök havat lapátolni... Aztán náciul foglamazást írni. Ich hasse es! Ich hasse es! Ich scheisse auf diese frikkere Sprache!!!

Rage

Na, ezt most csak azert postolom, hogy megnezzem, hogy nez ki az alairasom a forumon. :p Igen, KGNE-bol van, szal azert csak nem utalhatom annyira azt az animet. ;]
痛みを感じる方向に、出口がある!

Lt. Simoan Blarke

na jó, jóéjt mindenki. Member meg dobhatna egy pmet a /whois kazenokizu requestre egy válaszként, mert kezdem elveszteni a fonalat :confused:
tudom, hogy megpróbáltam, de örülök, hogy látom a billentyûzetet, nehogymár meg is kelljen gyõzni valakit:D
na off.
edit: Rage: szép és sok kérdõjel ^-^;

sirtomi

Quote from: MemberKAZE: Ép jókor jössz, pont készülök havat lapátolni...
Havat lapátolni??? Hol éltek ti? Itt százágra süt a nap és majdnem 10 fokvan!

Kazenokizu

Quote from: MemberKAZE: Ép jókor jössz, pont készülök havat lapátolni... Aztán náciul foglamazást írni. Ich hasse es! Ich hasse es! Ich scheisse auf diese frikkere Sprache!!!

Ez jó, én pont most lapátoltam el a havat a garázs elöl, mire apám bejelenti, hogy bocccs, nem is megy ma sehova... Hát így okozzon az ember lánya meglepit!!!!:)

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Kuroi Tenshi

Quote from: kazenokizuMost (meg még egy jó darabig) pont erre spórolok :)
Errõl valamikor postoltam ide meg a lolba, hogy hogyan lehet elég egyszerûen házilag projektort csinálni, marmadáron :D
Majd ha hazementem, megkereshetem valahol az oldal címét, ha érdekel ;)

Quote from: kazenokizuEzzel én sem értek egyet. A múltkoriban láttam egy japán filmet az m1-en, valamikor éjfél körül kezdödött (jellemzö, a jó filmeket akkor kell adni, mert fömüsoridöben a gagyi bádszpenszer kell a népnek... :grrr: )
Ja, ez már csak így szokott lenni. Az értelmes mûsorok ilyenkor vannak, mint a mûvészfilmek, igényesebb filmek, meg a Kultúrház, Záróra, meg régen az Éjjeli menedék; bezzeg fõmûsoridõben? Gyökér talkshow-k és egyéb gyalázatosnál gyalázatosabb show-k, Gyõzike, valóságshow-k, *insert hányós smilie* gagyi akciófilmek, stb. Bár Bud Spencer filmek ezekhez képest még nézhetõek legalább...

Kazenokizu

Quote from: Kuro_TenshiErrõl valamikor postoltam ide meg a lolba, hogy hogyan lehet elég egyszerûen házilag projektort csinálni, marmadáron :D
Majd ha hazementem, megkereshetem valahol az oldal címét, ha érdekel ;)
QUOTE]

Persze, hogy érdekel! :)

Quote from: Kuro_TenshiJa, ez már csak így szokott lenni. Az értelmes mûsorok ilyenkor vannak, mint a mûvészfilmek, igényesebb filmek, meg a Kultúrház, Záróra, meg régen az Éjjeli menedék; bezzeg fõmûsoridõben? Gyökér talkshow-k és egyéb gyalázatosnál gyalázatosabb show-k, Gyõzike, valóságshow-k, *insert hányós smilie* gagyi akciófilmek, stb. Bár Bud Spencer filmek ezekhez képest még nézhetõek legalább...

Nem akartam megbántani a Bud Spencer rajongókat, csak hirtelen ez jutott eszembe. OK, azok 1x, max 2x nézhetöek. GOMENNASAI!:)
 De pl. amitöl még rosszul vagyok, azok a gagyibbnál-gagyibb német akciófilmek, amiket átlag 2 havonta ismételnek...
Egyébként nem látta vki rajtam kívül a "Bábuk" c. filmet? Kíváncsi vagyok, hogy másoknak is tetszett-e...

sirtomi

Quote from: kazenokizuEgyébként nem látta vki rajtam kívül a "Bábuk" c. filmet? Kíváncsi vagyok, hogy másoknak is tetszett-e...
Nézd meg a filmes topicokat, valaki biztos látta. Én csak megakartam nézni, de elmaradt és azóta sem sikerült megnézni.

Kuroi Tenshi

Quote from: kazenokizuEgyébként nem látta vki rajtam kívül a "Bábuk" c. filmet? Kíváncsi vagyok, hogy másoknak is tetszett-e...
Talán...
Én már nem tudom, miket láttam mostanában :o
Nem, nem csak a szenilitás. Gyakran le szoktam késni a filmek elejét, és nem tudom, mit láttam éppen. Kényszerházasságok meg ilyenek... nem kb egy hónapja volt, és egy srác volt benne, akihez majdnem hozzáadták az igazgató lányát, de õ inkább kitartott az autista barátnõje mellett, akivel "a sors vörös fonala" itt fizikai valóságban is összekötötte?

Kazenokizu

Quote from: Kuro_TenshiTalán...
Én már nem tudom, miket láttam mostanában :o
Nem, nem csak a szenilitás. Gyakran le szoktam késni a filmek elejét, és nem tudom, mit láttam éppen. Kényszerházasságok meg ilyenek... nem kb egy hónapja volt, és egy srác volt benne, akihez majdnem hozzáadták az igazgató lányát, de õ inkább kitartott az autista barátnõje mellett, akivel "a sors vörös fonala" itt fizikai valóságban is összekötötte?
De, de, az volt... Bár látszik, hogy az eleje ennek is lemaradt. :)  A csaj nem autista volt, hanem a pasi szerelme, még azelöttröl, hogy feleségül kellett volna vennie az igazgató lányát. A csaj, amikor megtudta, hogy a pasi kénytelen öt otthagyni, megzakkant egy kicsit, és akkor lett olyan autista-szerü.
Hogy tetszett?

Kuroi Tenshi

Nekem tetszett, végignéztem, bár a végénél kissé túlzásba vitték a szimbolizmust (a nyár-õsz-tél-új kezdet még elment, de a bábok már sok volt :D )

Kuroi Tenshi

Ja azt meséltem már, hogy milyen jól kiszúrtak velem?
Szóval mint tegnap mondtam, átrakták egyik órámat, így ma reggel 8tól 19:45ig folyamatosan vannak óráim. Hûdejó :3x3:
Na az egyik duplaelõadás fele elmaradt, elrohantam ebédelni, visszajöttem, erre itt derül ki, hogy az egyik tárgy, amit felvettem, az csak szakirányosoknak van :grrr: pedig még érdekes is lett volna, meg 5 kredites, ami most nálam a legtöbb (csomó 4 meg 3 kreditesem van :__devil: )
Naszóval most itt szépen beültem átrendezni az órarendem, és nincs mit felvennem :mad:
Ami érdekelne, az vagy betelt már, vagy nem vehetem fel. Sõt, szinte minden általam felvehetõ vagy betelt, vagy olyan idõpontban van, amikor más kötelezõ óráim vannak :grrr:
Tökjó.

Kazenokizu

Quote from: Kuro_TenshiNekem tetszett, végignéztem, bár a végénél kissé túlzásba vitték a szimbolizmust (a nyár-õsz-tél-új kezdet még elment, de a bábok már sok volt :D )
Egyetértek. :)

Kazenokizu

Quote from: Kuro_TenshiJa azt meséltem már, hogy milyen jól kiszúrtak velem?
Szóval mint tegnap mondtam, átrakták egyik órámat, így ma reggel 8tól 19:45ig folyamatosan vannak óráim. Hûdejó :3x3:
Na az egyik duplaelõadás fele elmaradt, elrohantam ebédelni, visszajöttem, erre itt derül ki, hogy az egyik tárgy, amit felvettem, az csak szakirányosoknak van :grrr: pedig még érdekes is lett volna, meg 5 kredites, ami most nálam a legtöbb (csomó 4 meg 3 kreditesem van :__devil: )
Naszóval most itt szépen beültem átrendezni az órarendem, és nincs mit felvennem :mad:
Ami érdekelne, az vagy betelt már, vagy nem vehetem fel. Sõt, szinte minden általam felvehetõ vagy betelt, vagy olyan idõpontban van, amikor más kötelezõ óráim vannak :grrr:
Tökjó.

Neptun sucks....:)

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiNekem tetszett, végignéztem, bár a végénél kissé túlzásba vitték a szimbolizmust (a nyár-õsz-tél-új kezdet még elment, de a bábok már sok volt :D )
Nekem a 3 kisebb történet tetszett, de a fõszál (az összekötözött szerelmesek) nekem is sok volt egy kicsit. :) Meg kellett volna vágni sokkal jobban. De az öreg jakuza és a balesetet szenvedett énekesnõ története például gyönyörû és profin megcsinált!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Araki

Quote from: blarkeheh. nem leszek érzéketlen tuskó, nem leszek érzéketlen tuskó... jó. nem leszek, mivel vagyok, szal :lol::lul: |7 \/\/ |\| 3 |)!!
érdekes, én számtechbõl sose szívtam :rolleyes:
Nem mondod, hogy élveznéd, hogyha jegyzettömben (És nem jegyZÕtömben) kellene honlapot szerkesztened... érdekes perverzitás...

sirtomi

Quote from: ArakiNem mondod, hogy élveznéd, hogyha jegyzettömben (És nem jegyZÕtömben) kellene honlapot szerkesztened... érdekes perverzitás...
Nekünk is abban kellett mikor tanították :)
Utána Dreamweaverrel próbálkoztam, de mostanában inkább megint kézzel EditPlus ban vagy Wordpad+ -ban.
Sokkal jobb mint a szerkesztõkkel, bár az újabbak már egész jók, de a táblázatos kialakítás baromira zavar engem.

Kuroi Tenshi

Quote from: kazenokizuMost (meg még egy jó darabig) pont erre spórolok :)
Naszóval:
http://www.denguru.com/2004/11/13/supersize_your_tv_for_/index.html

Végy egy régi iskolai kivetítõt - mondjuk nem árt, ha egy erõsebb lámpája van.
Végy egy régi TFT LCD-monitort. Használt kiválóan megfelel.
Utóbbit szedd szét, a mellékelt ábra szerint.
Helyezd el a mellékelt ábra szerint
Ne feledd a légrést a hûtéshez! Egy ventilátort is érdemes berakni.
A csatlakozókat úgy rárakni, hogy hozzáférhetõ legyen
Számgéppel összekapcsolni
Voila.
Fogyassza egészséggel :)

Elõny:
olcsó
ebben lámpát cserélni fillérekbe kerül ahhoz képest, amibe egy projektor lámpája kerül

Hátrány:
nagyobb
zajosabb
valamennyi kézügyeséget és kísérletezgetést igényel

Kazenokizu

Quote from: Kuro_TenshiVégy egy régi iskolai kivetítõt - mondjuk nem árt, ha egy erõsebb lámpája van.
Végy egy régi TFT LCD-monitort. Használt kiválóan megfelel.
Utóbbit szedd szét, a mellékelt ábra szerint.
Helyezd el a mellékelt ábra szerint
Ne feledd a légrést a hûtéshez! Egy ventilátort is érdemes berakni.
A csatlakozókat úgy rárakni, hogy hozzáférhetõ legyen
Számgéppel összekapcsolni
Voila.
Fogyassza egészséggel :)

Köszi. Megmutatom majd egy ismerösömnek, hátha megcsinálja, mert nekem tuti nem menne. (Közismerten informatikai antitálentum vagyok....Lehet kövezni... :D :D :D )

Member

Ez brutális! Átvilágítja a TFT-t?! Micsoda elméket rejt a világ... :)