Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

hahhhhah. végre egy "drámai" halál @HiME. most jön a begõzölõs rész :D

btw. mi az a bishomen? o.o néztem, hogy van ilyen topic, de a kezdõpostja is csak vmi olyasmi, hogy "ide gyûjtjük a legjobb bishomeneket" or wtf :_piszka:

edit: és még egy halál *vérgõzös szmájli*
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Didico

Quote from: blarkehahhhhah. végre egy "drámai" halál @HiME. most jön a begõzölõs rész :D

btw. mi az a bishomen? o.o néztem, hogy van ilyen topic, de a kezdõpostja is csak vmi olyasmi, hogy "ide gyûjtjük a legjobb bishomeneket" or wtf :_piszka:

Legjobb anime pasi... Egyébként lehet, h meg van neked ez a kép Yukáról de azért beszúrom... meg háttérkép...

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Kazenokizu

Quote from: blarkebtw. mi az a bishomen? o.o néztem, hogy van ilyen topic, de a kezdõpostja is csak vmi olyasmi, hogy "ide gyûjtjük a legjobb bishomeneket" or wtf :_piszka:
A bishounenek (helyesen leírva) helyes anime-fiúkat jelentenek.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DidicoLegjobb anime pasi... Egyébként lehet, h meg van neked ez a kép Yukáról de azért beszúrom... meg háttérkép...
második képet köszönöm, az még nem volt meg... :D

kazenokizu: :merci: , most már ezt is tudom ^.^
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Didico

Quote from: kazenokizuA bishounenek (helyesen leírva) helyes anime-fiúkat jelentenek.

Bocs, nem tudtam leírni normálisan...
Gomene...

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

[SIZE="3"]Én istenem, ó istenem, kérlek, dögleszd meg Sirtomit! :D[/SIZE]

[SIZE="4"]MUHAHAHAHAHAHA!!! [/SIZE]

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member
[SIZE="3"]Én istenem, ó istenem, kérlek, dögleszd meg Sirtomit! :D[/SIZE]

[SIZE="4"]MUHAHAHAHAHAHA!!! [/SIZE]
az nem jó, az a fickó még 6-7 fejlövés után is talpra áll...

sirtomi

:D Engem nehéz lesz!
Azért büszke vagyok, hogy itt is elértem, hogy valaki kiakar nyírni :D

Quote from: blarkeaz nem jó, az a fickó még 6-7 fejlövés után is talpra áll...
Én vagy a képen szereplõ egyén? :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomi:D Engem nehéz lesz!
ahahhhhahhhhhah. Member lebukott. ezt most csak én éreztem oltásnak sirtomi részérõl? :D:D

Member

Az igazság és a szerelem nevében bármit! :D :D A Hold nevében... Hoppá rossz rajzfilm...
BLARKE: Azt akartam szimbolizálni, hogy ÉN hogyan röhögök. Amúgy Anderson volt az isten a Hellsingben...

EDIT: Tanácsokat kérek egy kretén kishugi kiiktatásához, aki azzal csesztett, hogy neki le kell tölteni az FMA rífleksönzt. Adjon föl egy hirdetést, hogy "korlátlan nettel bíró férjet keresek!", aztán kész. Kaze, leszel a húgom? /\ /\

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEDIT: Tanácsokat kérek egy kretén kishugi kiiktatásához, aki azzal csesztett, hogy neki le kell tölteni az FMA rífleksönzt. Adjon föl egy hirdetést, hogy "korlátlan nettel bíró férjet keresek!", aztán kész. Kaze, leszel a húgom? /\ /\
elsõ ötlet nem rossz. második sux. miért nem a kezét kéred meg kapásból? :D:D "nem ismerlek, de korlátlan neted van, marry me!"

Kazenokizu

Quote from: MemberEDIT: Tanácsokat kérek egy kretén kishugi kiiktatásához, aki azzal csesztett, hogy neki le kell tölteni az FMA rífleksönzt. Adjon föl egy hirdetést, hogy "korlátlan nettel bíró férjet keresek!", aztán kész. Kaze, leszel a húgom? /\ /\
Tanács: nem lehet öket kiiktatni! :D (az enyém, most jött haza, és ha megjön a barátja, kizárnak a netes szobából... Istenem! Miért is engedtem, hogy nála legyen a gép?????)
Member: Légy a bátyám!!!!

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Félek, Blarke, nem tehetem... Mit szólna hozzá? :D :D

KAZE, keblemre! (Araki véleménye nem izgat!) Egy pillanat... te hanyas is vagy? (hugi vagy nõvér)

Kazenokizu

Quote from: MemberFélek, Blarke, nem tehetem... Mit szólna hozzá? :D :D
A délutáni eszmefuttatásotok után már semmin sem lepödök meg... :D:D:D:D

Azt hiszem, inkább növér leszek: 86-os vok , de majdnem 87-es lettem...

Araki

Ha örökre elviszed, és többé nem láthatom (persze a gépet meg a netet itthaggya) akkor felõlem oké.

Member

Ó, én bolond, beleszerettem vkibe az írásaiért, óóó... Mint Ady és Csinszka, csak fordítva... óóó.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberFélek, Blarke, nem tehetem... Mit szólna hozzá? :D :D
hát, mint látod, nem venné a szívére:D

Quote from: MemberKAZE, keblemre! (Araki véleménye nem izgat!) Egy pillanat... te hanyas is vagy? (hugi vagy nõvér)
udvariatlan! egyébként nõvéred. mindegy, nekem is volt olyan nõvérkém, akinek a bátyja voltam, csak aztán elpicsult :rolleyes: tehát a suffix tökmindegy, a szándék a lényeg.

Quote from: ArakiHa örökre elviszed, és többé nem láthatom (persze a gépet meg a netet itthaggya) akkor felõlem oké.
hm. hogy lehet "egy netet" elvinni bárhova is? :D

Quote from: MemberÓ, én bolond, beleszerettem vkibe az írásaiért
usoutski. a netjéért, nem az írásaiért :ejnye:

Kazenokizu

Quote from: MemberÓ, én bolond, beleszerettem vkibe az írásaiért, óóó... Mint Ady és Csinszka, csak fordítva... óóó.
Mily romantikus.... Oh!
Azért a korkülönbség nem olyan nagy!!! :D:D:D
Mellesleg az érdek-testvérbe-fogadást (ez aztán a magyar szóösszetétel) megszívhatod: szerintem a húgom, Arakihoz hasolatosan, nem sürün engedne netezni... :D

Member

[COLOR="Magenta"]Óóó, Blarke... [/COLOR][COLOR="Red"]Te szívtelen segg! [/COLOR]:__devil: [COLOR="Magenta"]Óóó, Kaze, óóó... köszönöm a bíztatást... óóó[/COLOR]

sirtomi

Mik történnek itt míg dolgozom!
Member most te mit szeretnél? Akarsz egy új húgot/nõvért akibe szerelmes vagy? :D
Elég csúnyán hangzik, túl sok hentait nézel szerintem! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuMily romantikus.... Oh!
Azért a korkülönbség nem olyan nagy!!! :D:D:D
fetrengek rajtatok :lul: :lul: :hahaha:inkább nézek himét :D gyûlnek a hullák ^^

Member

[COLOR="Magenta"]Óóó, Sirtomi... [/COLOR][COLOR="Red"]HENTAI-T ÉN MINEK NÉZE ENGEM HE?! [/COLOR][COLOR="Magenta"]Óóó, nekem nem szerelem kell, óóó... [/COLOR][COLOR="Red"]HANEM EGY NORMÁLIS HUGI![/COLOR] :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member[COLOR="Magenta"]Óóó, Blarke... [/COLOR][COLOR="Red"]Te szívtelen segg! [/COLOR]:__devil:
ezt jól összefoglaltad, de pls use barom tapló paraszt, mert a segg az csak egy testrészem.
[COLOR="Plum"]ó Member...[/COLOR][COLOR="Red"]te rózsaszínmániás gay![/COLOR]:__devil: (hehe, kinek is van magenta színû #IngyenRibanC feliratú pólója kettõnk közül? mindegy, én nem írok rózsaszínnel at last! :__devil: )

Kazenokizu

Quote from: Member[COLOR="Magenta"]Óóó, Sirtomi... [/COLOR][COLOR="Red"]HENTAI-T ÉN MINEK NÉZE ENGEM HE?! [/COLOR][COLOR="Magenta"]Óóó, nekem nem szerelem kell, óóó... [/COLOR][COLOR="Red"]HANEM EGY NORMÁLIS HUGI![/COLOR] :D
MEMBER!
Most összetörted a szívem!!!:bruhuhu: :bruhuhu:

sirtomi

Quote from: Member[COLOR="Magenta"]Óóó, Sirtomi... [/COLOR][COLOR="Red"]HENTAI-T ÉN MINEK NÉZE ENGEM HE?! [/COLOR][COLOR="Magenta"]Óóó, nekem nem szerelem kell, óóó... [/COLOR][COLOR="Red"]HANEM EGY NORMÁLIS HUGI![/COLOR] :D
Bocsi, de a postjaid elég furcsák :D

És még Kaze-t is megbántod!
Edit: Látod! Tényleg sikerült! Gyere Kaze had öleljelek meg! Ez a csúnya Member!

Member

Quote from: kazenokizuMEMBER!
Óóó, csak a poén kedvéért mondtam, óóó... Hát úgy ismersz? :D Két napig udvarolok, hogy a végén így zárjam le? /\ /\  Megérintlek és eldoblak? Micsoda bûn lenne... óóó...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuMEMBER!
nembaj, nyehehe. majd én megvígasztallak jóóóóóóóóóól :D (hány %-ot vagy hajlandó veszíteni a testtömegedbõl, és mely végtagjaid legyenek azok?:D:D:D)
(a kínnál nem vezet jobb út a megtisztuláshoz, ami a belsõ nyugalom. tehát ez is egyfajta megvígasztalás *veriívülszmájl*)

Quote from: sirtomiBocsi, de a postjaid elég furcsák:D
Elfen Lied-elvonása van, és így éli ki. valaki segítsen rajta!! :mad:

Ramiz

Ezek a mai fiatalok manapság nagyon rakoncátlanok... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kazenokizu

Quote from: sirtomiBocsi, de a postjaid elég furcsák :D

És még Kaze-t is megbántod!
Edit: Látod! Tényleg sikerült! Gyere Kaze had öleljelek meg! Ez a csúnya Member!
sirtomi!

Member! Én itt remegve várom, hogy írj valamit a fórumba, félpercenként frissítve a threadet.
Erre te? Közlöd, hogy csak hugi, meg net kellene... BAKA, BAKA! Nem értesz te a nõi lélekhez... Brühühûûûûû! :D

Member

Vesztettem!!! :beken:
Most kiállok a hídra, pávaruhában, hátha csoda történik és visszajön hozzám...