Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuBAKA, BAKA! Nem értesz te a nõi lélekhez... Brühühûûûûû!
*elkezd remegni a szája széle és egy nevet suttog újra és újra: "Yuka-chan... Yuka-chan..."*
:beken::beken:
/me depressed
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kazenokizu

Quote from: MemberVesztettem!!! :beken:
Most kiállok a hídra, pávaruhában
Nekem nem elég a hûség jelképe! BIZONYÍTS! :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

sirtomi

Quote from: kazenokizusirtomi!
Repes kicsi szivem! Én akartalak vigasztalni és most nekem lett sokkal jobb kedvem :)
Köszönöm neked te Angyal!

ÁÁÁ, de most mennem kell! Pont most, a fene :(

Member

Ha kell, karcolok egy keresztet az orcámba, hogy soha ne feledjem el a bûnt, amit az utóbb elkövettem... Ha kell, elsétálok Debrecenig, hogy az ablakod alatt elõadhassam a numánumájéjt... Ha kell, berontok a Heti Hetes stúdiójába felvételkor és elkiálltom magam: Szeretlek, Kazenokizu!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuNekem nem elég a hûség jelképe! BIZONYÍTS! :D
na erre befizetek ^^

Quote from: MemberHa kell, karcolok egy keresztet az orcámba, hogy soha ne feledjem el a bûnt, amit az utóbb elkövettem... Ha kell, elsétálok Debrecenig, hogy az ablakod alatt elõadhassam a numánumájéjt... Ha kell, berontok a Heti Hetes stúdiójába felvételkor és elkiálltom magam: Szeretlek, Kazenokizu!
én meg megyek végig vidkammal. legutolsóban 10000% hogy elcsesznéd a nevet:D:D:D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kazenokizu

Quote from: MemberHa kell, karcolok egy keresztet az orcámba, hogy soha ne feledjem el a bûnt, amit az utóbb elkövettem... Ha kell, elsétálok Debrecenig, hogy az ablakod alatt elõadhassam a numánumájéjt... Ha kell, berontok a Heti Hetes stúdiójába felvételkor és elkiálltom magam: Szeretlek, Kazenokizu!
Megfontolandó... :rolleyes: De a numánumájét inkább hagyd ki....:D

Quote from: sirtomiRepes kicsi szivem! Én akartalak vigasztalni és most nekem lett sokkal jobb kedvem
Köszönöm neked te Angyal!

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Alo salut santero um haiduk
si de rog ju be ra ma primeste
fenicsira
Alo Alo santjeru Pikasso o
San dat bip si sin vonyik
um das erste um ser minic...
Na jó, nem folytatom :D. De csak a te kedvedért. :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuMegfontolandó... :rolleyes: De a numánumájét inkább hagyd ki....:D
pedig az lenne a legjobb.:D
de akkor már én is licitálok. legalább 40féle módszerrel halálközeli állapotba kínozlak, miközben sosem szerzel maradandó fizikai sérülést. sõt, hozzád sem érek, hanem pszichikai hadviseléssel érem el mindezt. aztán leszek a személyi pszichológusod. *blarke udvarol :lol:*

Yakumo

Quote from: MemberÓóó, csak a poén kedvéért mondtam, óóó... Hát úgy ismersz? :D Két napig udvarolok, hogy a végén így zárjam le? /\ /\  Megérintlek és eldoblak? Micsoda bûn lenne... óóó...
KI MONDTA NEKEM, HOGY FÉLREÉRTEM???? :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: HEHE:jee: :lol:
Hajrá gyerekek, hajrá!:D
Fúúú most nézem arészleteket, mindenki Kaze-t akarja! Hóóó nem rossz népszerûségi index! :hail:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: YakumoKI MONDTA NEKEM, HOGY FÉLREÉRTEM????
ÉN! és továbbra is fenntartom, hogy félreérted, Wu-mester :rolleyes:

Kazenokizu

Quote from: MemberAlo salut santero um haiduk
si de rog ju be ra ma primeste
fenicsira
Alo Alo santjeru Pikasso o
San dat bip si sin vonyik
um das erste um ser minic...
Na jó, nem folytatom :D. De csak a te kedvedért. :rolleyes:
Jobban teszed! Már így is:

Member

Engem mindenki félreért, senki sem érez együtt velem... KIMENEKÜLÖK A VILÁGBÓL, BRÜHÜHÜHÜ!!!
(csak egy VALAKI tarthat vissza, hogy ne váljak eggyé a semmivel... Elveszek magamban, elveszek benned...)
[COLOR="PaleTurquoise"]Szereted a verseket? [/COLOR]:D

Yakumo

Quote from: blarkeÉN! és továbbra is fenntartom, hogy félreérted, Wu-mester :rolleyes:
He? én Memberre gondoltam, õ mondta, hogy félreértem õt, hogy nem is akar udvarolni. Nem te. ????????

Lt. Simoan Blarke

Quote from: YakumoHe? én Memberre gondoltam, õ mondta, hogy félreértem õt, hogy nem is akar udvarolni. Nem te. ????????
elõtte tudtommal én is mondtam ilyesmit (Member védelmében :hehe:, nem a sajátomban) :D na mindegy, inkább himézek, amíg elcsendesedtek... :)

Kazenokizu

Quote from: MemberEngem mindenki félreért, senki sem érez együtt velem... KIMENEKÜLÖK A VILÁGBÓL, BRÜHÜHÜHÜ!!!
(csak egy VALAKI tarthat vissza, hogy ne váljak eggyé a semmivel... Elveszek magamban, elveszek benned...)
[COLOR="PaleTurquoise"]Szereted a verseket? [/COLOR]:D
Én megértelek. :)
Egyébként szeretem a verseket. Kedvenc: Ady Endre- Az én menyasszonyom :D

Member

Van Ady kötetem, majd elolvasom. Írok egyet neked estére, nem bírom magamban tartani. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberVan Ady kötetem, majd elolvasom. Írok egyet neked estére, nem bírom magamban tartani. :D
öcséééém... nem lenne egyszerûbb megbeszélni az õseiddel a korlátlan netet? :hehe:

Member

Quote from: blarkeöcséééém... nem lenne egyszerûbb megbeszélni az õseiddel a korlátlan netet? :hehe:
Gonosz vagy, Blarke, hol érdekel engem a net? A net örökké korlátolt marad, a szerelem viszont korlátlan... :D

Kazenokizu

Quote from: MemberVan Ady kötetem, majd elolvasom.
Megéri, nagyon szép, és igazán szívemböl szól!
Quote from: MemberÍrok egyet neked estére, nem bírom magamban tartani. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberGonosz vagy, Blarke, hol érdekel engem a net?
õõõ... mindenekfelett?:p
Quote from: MemberA net örökké korlátolt marad, a szerelem viszont korlátlan... :D
tehát te a schönherzes 100megabites korlátos netbe vagy belezúgva. szállj le a csajról, vagy duel lesz a pogóban, és mivel én vagyok a km, te csak a rövidebbet húzhatod ;ÐÐ (najó, túl sok himét néztem:D)

HVp213

ugy látom szegény Kupido nagyon beszhivhatott ma... ^^"

gomen!

sokkk boldogságot!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Member

Nem érdekel a Pogó sem, blarke... Ha kell, Kai'in meghal értem, meg Kaze-ért, meghal értünk. :haha:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberNem érdekel a Pogó sem, blarke... Ha kell, Kai'in meghal értem, meg Kaze-ért, meghal értünk. :haha:
usoutski! aztán ha rájössz, hogy szerelmed csupán egy ábránd volt, és fáj a pofáraesés, majd jössz könyörögni, hogy támadjon fel Kai'in. ÉS VÉGRE NORMÁLISAN ÍRTAD A NEVEM!!!!!!! |7 \/\/ |\| 3 |)!!!

SaiyaGin

Quote from: HVp213ugy látom szegény Kupido nagyon beszhivhatott ma... ^^"

Ez elõfordulhat...

Member

Araki szólt, vázz! (hogy kis b)
Ha egy életre szerelmes lehetek, kit érdekel más?  Minden mangámat a tûzbe dobom (gépen úgyis fennvan :rolleyes: ), Kai'in megöletem és az Elfen Lied után nem nézek több animét...

Kazenokizu

Hát ez nem igaz! Sikeresen elhárítottam a tesóm&barátja akadályt, erre apám beállít, hogy autót akar nézni a neten....:mad:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAraki szólt, vázz! (hogy kis b)
pedig már reménykedtem, hogy reménytelen vonzalmadban picit jó irányba is hülyültél... :hail: @ Araki-chan.
Quote from: MemberHa egy életre szerelmes lehetek, kit érdekel más?  Minden mangámat a tûzbe dobom (gépen úgyis fennvan :rolleyes: ), Kai'in megöletem és az Elfen Lied után nem nézek több animét...
jó dolog a reménytelen szerelem, mert egy életen át kitarthat, eh? :rolleyes:
na szerintem fejezzétek be a flame warst, mert a modik kiosztanak pár törlést :D
eddig poén volt, de innentõl pm, plskthxnpcu?

HVp213

Quote from: kazenokizuHát ez nem igaz! Sikeresen elhárítottam a tesóm&barátja akadályt, erre apám beállít, hogy autót akar nézni a neten....:mad:
szegény Memberre nem gondolt...

mi lesz igy vele -_-"

hát ugy látszik maradnak az animek! >_<

:p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Member

Látod, a Sors is összeköt minket. Araki rúgja a fejemet, hogy "ÖFÖMA ÖFÖMA ÖFÖMA!" Kezdek kiborulni... Estig megírom a lírát, meg elolvasom Adyt (elvégre õ a legjobb József Attila után, aki nagyon távoli rokonom családfa szerint, úgyhogy elvileg csak van bennem költõi véna. (meg elborultság és öngyilkosságra való hajlam :mad:. Csak nem...)
Oké marad a pm! ;)

SaiyaGin

Quote from: blarke|7 \/\/ |\| 3 |)!!!

It w- tovább nem értem. :D
Lefordítaná valaki? :confused: