Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Trivi
Én találomra beírtam valamit az url-be, és lőn csoda, talált:
Japan Today
Itt aztán válogathatsz, vannak hírek, business directory és egyebek.

thx! :D /me lenni :lame: ezekhez a dolgokhoz. :rolleyes:

Cobra

Elkezdtem megint anime zenéket hallgatni, most gppen a ROLW egyik változatát hallgatom és nagggyon jóó  :D  Ha tudtok még
ROLW, Escaflowne stílusú zenét, akkor adhatnátok tippet.
Zsozso, ha erre jársz: az Escaflowne movie soundtrack-je duplán van fent.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Saori

QuoteOriginally posted by Cobra
Elkezdtem megint anime zenéket hallgatni, most gppen a ROLW egyik változatát hallgatom és nagggyon jóó  :D  Ha tudtok még
ROLW, Escaflowne stílusú zenét, akkor adhatnátok tippet.
Zsozso, ha erre jársz: az Escaflowne movie soundtrack-je duplán van fent.

Szerintem nagyon jó még a Noir, Gundam Seed, és Hack//Sign OST-je..
Edit: no meg persez a Vandread OSTket sem hagyhatom ki..;)//bár az 1. imho jobb :)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

.Attila

QuoteOriginally posted by Saori
Noir

:jee: :cool:

Shock12

Szerintem nagyon jó még a Noir, Gundam Seed, és Hack//Sign OST-je..
Edit: no meg persez a Vandread OSTket sem hagyhatom ki..;)//bár az 1. imho jobb :)
Igen ^^''l ... és még szerintem kiválóak:
GITS
GITS Innocence
GITS SAC OST1
GITS SAC 2nd GIG OP-ED

És persze az Inu Yasha soundtrackek !! (Symphonical Collection kul)

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Igen ^^''l ... és még szerintem kiválóak:
GITS
GITS Innocence
GITS SAC OST1
GITS SAC 2nd GIG OP-ED

És persze az Inu Yasha soundtrackek !! (Symphonical Collection kul)

Hopp az Inuyashát ki is hagytam..pedig nagyon :jee: :D

dizzy

QuoteOriginally posted by SysOP XXL
  • A Shop Stop a Torrent hálózatról beszerezhetö volt egy ideje, csak én balf*sz nem szedtem le azonnal ( Suprnova )
  • A Shop Show az M1-en volt régebben
  • A Képtelen Képregényt DC-vel szedtem, szerintem még mindig megtalálható, lehet, hogy Chasing Amy néven
  • A Dogma a Házimozi magazin DVD melléklete volt tavaly év vége felé
  • A Jay én Néma Bob pedig havertól :) De biztos a DC-n is fenn van
[/B]

Valaki megmondja nekem, hogy mi a különbség a Shop Show és a
Shop Stop között. Ugyanis nekem mindegyik film megvan a Shop Show kivételével, úgyhogy ha valaki ad helyet feltehetem valahova.
Ha már be lett ajánlva ilyen sok mókás film, tudom ajánlani mindenkinek a Pofa Be! című nem is olyan régi francia filmet. Kicsit másabb humor, de én szétröhögtem magam rajta. No meg a Scary Movie sorozatot is nagyon kedvelem :)
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Shock12

Hopp az Inuyashát ki is hagytam..pedig nagyon :jee: :D
Ugyehogy ejjnye-bejjnye ?! ^^''l

Karma XXL

QuoteOriginally posted by dizzy
Valaki megmondja nekem, hogy mi a különbség a Shop Show és a
Shop Stop között. Ugyanis nekem mindegyik film megvan a Shop Show kivételével, úgyhogy ha valaki ad helyet feltehetem valahova.
Ha már be lett ajánlva ilyen sok mókás film, tudom ajánlani mindenkinek a Pofa Be! című nem is olyan régi francia filmet. Kicsit másabb humor, de én szétröhögtem magam rajta. No meg a Scary Movie sorozatot is nagyon kedvelem :)

A Shop Stop Kevin Smith legelö filmje, angolul The Clerks. Fekete fehér, mono hanggal, elég régi film... De naggyon zsír lehet! :) (De ezt neked megvan, azt írtad)
A Shop Show a második, angolul Mall Rats - ezt az M1-röl vettem fel, ahogy az elöbb is írtam.

A Scary Moviekból csak a 2-t láttam, persze röhögtem rajta, de annyira nem fogott meg...

Karma XXL

Ugyehogy ejjnye-bejjnye ?! ^^''l

Hallod Shock Te végignézted az InuYashát? Csak röpke 28G ami a szerveren van...

.Attila

QuoteOriginally posted by dizzy

A felét láttam eddig, tényleg jó! Depardieu valami hihetetlenül jót alakít, Reno pedig hozza a szokásos formáját, ami szinten jó, de most Depardieu a lényeg, szerintem.

Shock12

Hallod Shock Te végignézted az InuYashát? Csak röpke 28G ami a szerveren van...
Nem, mivel most járnak a 14x-edik résznél, a Kraze a 140.nél, eddig láttam, illetve az eddigi 3 filmbõl 2õt... (mindkettõ megvan) Sõt a minap írtam ki a vinyón lebzselõ 63 részt... (az azelõtti 66 már ki volt írva... szép magas stóc... :D)... mostmegvárom, míg megint összegyûlik 4.5. giga... :D

Saori

Nem, mivel most járnak a 14x-edik résznél, a Kraze a 140.nél, eddig láttam, illetve az eddigi 3 filmbõl 2õt... (mindkettõ megvan) Sõt a minap írtam ki a vinyón lebzselõ 63 részt... (az azelõtti 66 már ki volt írva... szép magas stóc... :D)... mostmegvárom, míg megint összegyûlik 4.5. giga... :D

Émmeg megint megnéztem 2 részt úgyhogy már 106! :p //lassan de biztosan...4 év múlva be is fejezem ilyen tempóval...:p

Karma XXL

Émmeg megint megnéztem 2 részt úgyhogy már 106! :p //lassan de biztosan...4 év múlva be is fejezem ilyen tempóval...:p

Én ma néztem meg az elsöt :D Csakhát elég sok helyet foglalna lehúzni az egészet, aztán még DVD-re is írni! *huhh* Hát még idöben mennyi!

Legalább megéri végignézni?

Shock12

A haladás a lényeg ;) !

Saori

Én ma néztem meg az elsöt :D Csakhát elég sok helyet foglalna lehúzni az egészet, aztán még DVD-re is írni! *huhh* Hát még idöben mennyi!

Igen meg^^ :D Nagyon jó :D

Edit: Amúgy Shock, winamp most váltott..;)

Cobra

Inuyasha-t meg a többi 100+ részes anime-t inkább TV-n nézem. Csak fogják tavasszal folytatni az Inuyasha-t meg a Detective Conan-t az RTL 2-n.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shock12

Mindenképpen !! ;)

Bár látom, a hölgy megelõzött ^^''l !

dizzy

A Shop Stop Kevin Smith legelö filmje, angolul The Clerks. Fekete fehér, mono hanggal, elég régi film... De naggyon zsír lehet! :) (De ezt neked megvan, azt írtad)
A Shop Show a második, angolul Mall Rats - ezt az M1-röl vettem fel, ahogy az elöbb is írtam.

A Scary Moviekból csak a 2-t láttam, persze röhögtem rajta, de annyira nem fogott meg...

Hehe, hülye magyar fordítások, a Mall Rats is megvan, már emlékszem is rá, az is frankó, köszi az info-t.
Scary nagyon más kategória, de én azt is bírom.
You can't hold onto the past because then you can never live in the present.

Karma XXL

Mindenképpen !! ;)

Bár látom, a hölgy megelõzött ^^''l !

Hajjajj... Akkor vehetek pár DVD-t :rolleyes:

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
Inuyasha-t meg a többi 100+ részes anime-t inkább TV-n nézem. Csak fogják tavasszal folytatni az Inuyasha-t meg a Detective Conan-t az RTL 2-n.
Ugye márakinek a mûsorszolgáltatója nem olyan mûsorpolitikát folytat, mint a mienk. az megteheti... ;) ... az eredeti hangokkal amúgy is jobb bibíííí !! :D

Saori

Ugye márakinek a mûsorszolgáltatója nem olyan mûsorpolitikát folytat, mint a mienk. az megteheti... ;) ... az eredeti hangokkal amúgy is jobb bibíííí !! :D

Az biztos :D Inuyasha eredeti hangjánál nincs jobb :hopp: :D!!

Karma XXL

Csatlakozom... Se VIVA, se RTL2 se semmi nincs nálam... De hát van szélessáv :D Csakhát a helyem meg fogy el :ejj: Na mindegy, van mit letörölni (Windows :morci: )

Shock12

Edit: Amúgy Shock, winamp most váltott..;)
hümm... ^^''l

(Egyetlen német adónk a pro7... de legalább van helyette vagy 20 olyan adó, amit minden szökõévben nézek 5 percet... és szerintem mások is, mivel nem emberi nyelven beszélnek rajta... :p)

Saori

hümm... ^^''l

(Egyetlen német adónk a pro7... de legalább van helyette vagy 20 olyan adó, amit minden szökõévben nézek 5 percet... és szerintem mások is, mivel nem emberi nyelven beszélnek rajta... :p)

Akkor nekünk meg relative szrencsénk volt..Viva ugyan itt sincs, de legalább van RTL2 +VOX // a minőségről azonban már nem nyilatkoznék..:p

Edit: unalmas órákon jól el lejhet játszani velük, hogy silabizáljuk ki a hóesésből hogy éppen mi történik :p

Shock12

Edit: unalmas órákon jól el lejhet játszani velük, hogy silabizáljuk ki a hóesésből hogy éppen mi történik :p
Öröm az ürömben (tudom, hogy fordítva van, de ez frísztájl), hogy legalább a minõségre nem lehet panasz... de mi a lófülét kezdjek vele, ha maga a csatornaösszeállítás ratyi...

Karma XXL

Öröm az ürömben (tudom, hogy fordítva van, de ez frísztájl), hogy legalább a minõségre nem lehet panasz... de mi a lófülét kezdjek vele, ha maga a csatornaösszeállítás ratyi...

Pedig elméletileg azért van a csillagpontos rendszer, hogy magadnak dobd össze, ami kell neked, a szemétért (pl. BBC Prime) meg ne fizess külön...

Na hát attól még nálunk maradtak a ratyi csomagok...

(Nem tudom, nálatok mi van, mondjuk...)

Shock12

Pedig elméletileg azért van a csillagpontos rendszer, hogy magadnak dobd össze, ami kell neked, a szemétért (pl. BBC Prime) meg ne fizess külön...

Na hát attól még nálunk maradtak a ratyi csomagok...

(Nem tudom, nálatok mi van, mondjuk...)
Három csomag van + HBO... ebbõl nekünk a középsõ, meg a hárombetûs van (ez utóbbi hamarosan set-top-box-os lesz... juhé... :rolleyes: ). A házon belül csillagpontba vannak kötve a szobák koaxai, de a csillagpontos kötésnek a bejövõ csatornákhoz nem sok köze van. (házon kívül meg babráljon (azaz szedegesse a szûrõket... az van az oszlopon/földközeli elosztódobozban) a hóhér... de akkor az is fizesse a büntetést... )

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Xaga
Fél óra édeskevés egy ilyen témánál. Nézd meg a
Japan-Guide oldalát hátha találsz vmit. Esetleg ez is kiinduló pont lehet.

Megtudhatnám miért kell????

Kicsit kései válasz, de sebaj...:rolleyes:. Az interkultúrális kommunikáció órára mindenkinek be kell válalnia egy országról egy előadást. Tippelj mennyi időbe került kiválasztanom, hogy én melyikről tartsam? :D

Karma XXL

Három csomag van + HBO... ebbõl nekünk a középsõ, meg a hárombetûs van (ez utóbbi hamarosan set-top-box-os lesz... juhé... :rolleyes: ). A házon belül csillagpontba vannak kötve a szobák koaxai, de a csillagpontos kötésnek a bejövõ csatornákhoz nem sok köze van. (házon kívül meg babráljon (azaz szedegesse a szûrõket... az van az oszlopon/földközeli elosztódobozban) a hóhér... de akkor az is fizesse a büntetést... )

Ahaaaa... Akkor rosszul tudtam :D Megesik... Nálunk is 3 csomag van, nekünk speciel a legnagyobb, mert ebben van az összes ismeretterjesztö csatorna (apámnak kellenek). Az HBO meg a kábelnet bekötése óta van, anélkül, hogy fizetnék érte :D (De ne szóljatok a szolgáltatómnak! :D )