Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

Quote from: ignusHány éves öcséd hogy ennyire ütöd-vered? Kihasználva testi/erő fölényed! :D
Ki is üt/rúg kit nagyobbrészt ? ;)

Saori

Quote from: Shock12Ki is üt/rúg kit nagyobbrészt ? ;)

..Még mindig le vagyok maradva hozzá képest....
Amúgy 12 éves..és ő üt engem..:rolleyes: nem is kicsit..

Shock: ????????
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

ignus

Quote from: Saori..Még mindig le vagyok maradva hozzá képest....
Amúgy 12 éves..és ő üt engem..:rolleyes: nem is kicsit..

Shock: ????????

Jöhet ő is nyáron... Majd kap egy kis "illemoktatást" ;)
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Shock12

Quote from: SaoriShock: ????????
Én is erre gondoltam, hogy ki bánt kit jobban... ;)

.Attila

Még a fociról: SySOP, én kapus, középpályás és csatár poszton is viszonylag megállom a helyem, kispályán akár védőként is, nagypályán viszont nem.

Chihiro DVD: tényleg nincs felirat, de szerintem nem rossz a magyar hang, én a moziban magyarul láttam, és nincsenek rossz emlékeim róla.

Floorball: ilyen sokan játszottak már ilyet? Én még életemben soha, mégcsak nem is láttam, bár tudom, mi az.

Tökönrúgdosás: szvsz nagyon szemét módszer, én sem ütögetem a lányok mellét, legalábbis nem erősen  :rolleyes: (najó, még gyengéden sem sajnos :()

Kosár közben engem orrba könyököltek egyszer úgy, hogy egyáltalán nem fájt, csak szó szerint ömlött a vér belőle.

ignus

Kosaras sérülésekről én is tudnék beszélni... Pl amikor ex csapattársam felugrott, aztán leérkezéskor szembenézett a talpával...

Floorball: az az ami olyan mint a hoki csak görkorival?
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Saori

Quote from: Shock12Én is erre gondoltam, hogy ki bánt kit jobban... ;)

ÖÖÖ.. a "???????" nem annak szólt, hanem annak, ami mostmár megoldva..^^(argh)

Moloko

Quote from: ignusKosaras sérülésekről én is tudnék beszélni... Pl amikor ex csapattársam felugrott, aztán leérkezéskor szembenézett a talpával...

Floorball: az az ami olyan mint a hoki csak görkorival?
mi azt mindig futkorászva játszottuk...

Shock12

Quote from: Angelmi azt mindig futkorászva játszottuk...
Mi is... hm...

Sérülésekről:
Általánosban én is kaptam egyet a gyomorszájamba... medicinlabdával... meg gimi 4. szeptemberben hülyeségből alámrúgott egy lány... csak elszámolta, hogy a falnakdőlve az ember nem olyan magas, mint eredetileg, és a lábfejével billiárdozott a golyóimmal... miután már levegőt is kaptam, majdnem megfojtottam... utána meg nem beszéltem vele, csak a ballagáson.

Saori

Quote from: ignusFloorball: az az ami olyan mint a hoki csak görkorival?

Igen olyan..vagy görkorival, vagy anélkül...lehet rohangászni, és olyankor nagyon jól ki tudják gáncsolni az embert...:rolleyes:..hatalmasakat lehet zúgni..tapasztaltam^^(argh)
De a legjobb akkoris focizni..mikor azzal a jó kemény labdával pofonrúgják az embert..
medicinlabdával eddig csak az ujjam találkozott..jó egy hónapig elég csúnya is volt utána^^(argh)..

Kalibur

Quote from: SaoriDe a legjobb akkoris focizni..mikor azzal a jó kemény labdával pofonrúgják az embert..
Akkor te még nem találkoztál egyesületben játszó röpis srác szervájával frontálisan ... az is megér egy misét...
Quotemedicinlabdával eddig csak az ujjam találkozott..jó egy hónapig elég csúnya is volt utána^^(argh)..
Au...
Az én ujjamra csak az öcsém segített rá kosárlabdával. El is tört. Gimiben a tanárok már lassan hü lyének néztek... előtte néhány hónappal ugyanis a mellette lévő ujjam volt bekötözve, mert megharapta a ló  :rolleyes:
De ha még visszatérhetünk a sportszavazásra, akkor valóban éljen a röpi (de szerintem nem tipikus női sport csak mivel a nők kicsit lassabban és kevésbé vehemensen játsszák, ezért velük látványosabb)
A kosár is jóó, azt is évekig játszottam, a foci viszont szerintem felejthető sport... (és személyes kedvencem, bár nem csapatjáték: a lovaglás  :hopp: )

Kérdés: Mi ez a tábor izé? Lemaradtam valamiről?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Saori

Quote from: KaliburAkkor te még nem találkoztál egyesületben játszó röpis srác szervájával frontálisan ... az is megér egy misét...

Hát azzal nem is..bár "Brutálka" sem kutya :rolleyes:.. engem meg azért utálnak mert ugyan nem túl erőset, meg nagyot de kiszámíthatatlanul szerválok általában úgy, hogy pont a pálya széle mellett esik le pár centire a labda, míg a másik csapat csak nyugisan várja, hogy kimenjen..:p

Itachi

Quote from: KaliburAkkor te még nem találkoztál egyesületben játszó röpis srác szervájával frontálisan ... az is megér egy misét...

Au...
Az én ujjamra csak az öcsém segített rá kosárlabdával. El is tört. Gimiben a tanárok már lassan hü lyének néztek... előtte néhány hónappal ugyanis a mellette lévő ujjam volt bekötözve, mert megharapta a ló  :rolleyes:
De ha még visszatérhetünk a sportszavazásra, akkor valóban éljen a röpi (de szerintem nem tipikus női sport csak mivel a nők kicsit lassabban és kevésbé vehemensen játsszák, ezért velük látványosabb)
A kosár is jóó, azt is évekig játszottam, a foci viszont szerintem felejthető sport... (és személyes kedvencem, bár nem csapatjáték: a lovaglás  :hopp: )

Kérdés: Mi ez a tábor izé? Lemaradtam valamiről?
Semmi különös..Ignus felvetette,hogy jó volna egy nyári fórum-tábor..Azt mindenféle 5let érkezett ,hogy hol...Amit még nem tudnak ,hogy mikor ,mivel nem tudják kinek mikor jó. :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Kalibur

Quote from: LorenorSemmi különös..Ignus felvetette,hogy jó volna egy nyári fórum-tábor..Azt mindenféle 5let érkezett ,hogy hol...Amit még nem tudnak ,hogy mikor ,mivel nem tudják kinek mikor jó. :zen:
Ohh  :)
És ezt hol nézhetném meg magamnak?

Saori

Quote from: KaliburOhh  :)

Offtopic/Nyári Anime tábor..vagy valami ilyesmi

Moloko

Quote from: KaliburOhh  :)
http://usteam.uw.hu/forum/showthread.php?t=411

Shock12

Quote from: Kalibur...bár nem csapatjáték: a lovaglás...
Dehogyisnem az... :p

Quote from: SaoriHát azzal nem is..bár "Brutálka" sem kutya ..
Ezt sajnos nem lehet tagadni... :rolleyes:

Saori

Quote from: Shock12Dehogyisnem az... :p

Ejjnye-bejjnye... :lol: Hol jár a fantáziád? :p

.Attila

Floorball görkorival -> ezt nevezik magyarul tudtommal görhokinak.

Sérülésekről: az én lövéseimbe nem szívesen állnak bele az emberek, ugye Lorenor? :D (bár te személyesen még nem álltál előttem, csak láttad azokat, akik nem voltak hajlandóak beállni a kapuba, ha nem mentem jó messzire a labdával :rolleyes: )

Kalibur

Quote from: SaoriEjjnye-bejjnye... :lol: Hol jár a fantáziád? :p
:lol:
Jó kérdés!

Soridan

Quote from: SaoriJó..de az nem az akart lenni :p Én csak fenéken akartam billenteni..kellet neki megfordulni?! :p

Fogadjunk, hogy szóltál neki előtte, illetve közben :D

Sport: rögbiztetek már medicinlabdával, mindenféle védőfelszerelés nélkül? (Főleg hogy mindenki min. 10-20 kilóval nehezebb nálatok? )

/kewl, mareknap van (diákigazgató megatöbbi), egész nap itt ülök és bűvölöm a monitort :rolleyes: Ez már tényleg fanatizmus/
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Soridan

Hehh...

Shadowolf: böngészem a //www.c64.com -ot, s közben megütötte a szemem valami - QUARX, Year 1993, Genre: STrategy, Puzzle, Programmed: Shadowolf. Ugye nem valami zseniprogramozóhoz van szerencsénk? :D
/ez csak annyira komoly kérdés, mint én :] /
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Shadowolf

Quote from: SoridanHehh...

Shadowolf: böngészem a //www.c64.com -ot, s közben megütötte a szemem valami - QUARX, Year 1993, Genre: STrategy, Puzzle, Programmed: Shadowolf. Ugye nem valami zseniprogramozóhoz van szerencsénk? :D
/ez csak annyira komoly kérdés, mint én :] /

:wtf: Ezt nem hiszem el. 100%-ra úgy írja a nevét mint én? :eek:

Itachi

Quote from: SoridanFogadjunk, hogy szóltál neki előtte, illetve közben :D

Sport: rögbiztetek már medicinlabdával, mindenféle védőfelszerelés nélkül? (Főleg hogy mindenki min. 10-20 kilóval nehezebb nálatok? )

/kewl, mareknap van (diákigazgató megatöbbi), egész nap itt ülök és bűvölöm a monitort :rolleyes: Ez már tényleg fanatizmus/
Mé? Én mindennap ezt csinálom... :rolleyes:  :D  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Soridan

Quote from: Shadowolf:wtf: Ezt nem hiszem el. 100%-ra úgy írja a nevét mint én? :eek:

Mondom. Én se akartam elhinni, de kétszer is ott van :D
Csak nem egy elveszettnek hitt ikertestvér? :lol:

Shadowolf

Quote from: SoridanCsak nem egy elveszettnek hitt ikertestvér? :lol:

Biztos nem. Inkább a gonosz énem fizikai kibocsátása. :D

Soridan

Quote from: LorenorMé? Én mindennap ezt csinálom... :rolleyes:  :D  :zen:

Na jó, de te már a fanatizmuson is túl vagy ( éncsönt volnál, vagymi) :D

Shadowolf: elszökött az árnyékod, és most odakint garázdálkodik. Nem érzed magad felelősnek? :D

Shadowolf

Quote from: SoridanShadowolf: elszökött az árnyékod, és most odakint garázdálkodik. Nem érzed magad felelősnek? :D

Szerinted? :rolleyes: Hívjuk a "gósztbászter"-eket oszt le van tudva a dolog. :D

Sephiroth

önarcképcsarnokból:

Quote from: ShadowolfAzt inkább ne, mert a végén még azt vonják le az emberek, hogy tényleg negatív hatással van ránk az anime nézés. :D

Majd azt mondjuk, hogy amcsi filmeken nőtem fel. :uzi:
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Soridan

Quote from: ShadowolfSzerinted? :rolleyes: Hívjuk a "gósztbászter"-eket oszt le van tudva a dolog. :D

Kucc...szerintem elég ha megszüntetjük az árnyék gazdáját...az közelebb is van >:]  :uzi:

Chihiro magyarul: szerintem nagyon jó  amagyar szinkron. Igaz, eredetiben nem hallottam. Nekem tetszett, főleg a Yubaba hangja :D