Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: TriviAkinek nem inge... ;)
Jelenleg az "egyesek" alatt most egy volt osztálytársam jutott az eszembe, aki válogatós szokott lenni, aztán hallottam mástól, hogy olyan csajjal állt össze egy igen rövid idõre, akit 10-es skálán -3-ra értékeltek :)

Õt is meg lehet érteni: Sötétben minden tehén fekete :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyÕt is meg lehet érteni: Sötétben minden tehén fekete :D
:lol:
Nincs csúnya nõ, csak kevés pia :D

Baldy

Quote from: katz:lol:

Ez igy igaz, de nem vagyok milliomos, hogy 3 hordó páleszt igyak minden egyes bányarém lefektetéséhez :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyEz igy igaz, de nem vagyok milliomos, hogy 3 hordó páleszt igyak minden egyes bányarém lefektetéséhez :hopp:
Figyeld mán! Még a végén ti akarjátok a magyar népességet felzárkóztatni a kínaihoz  :eeek:
Nem kell itt mártírkodni. :hehe:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: DjinnFigyeld mán! Még a végén ti akarjátok a magyar népességet felzárkóztatni a kínaihoz  :eeek:
Nem kell itt mártírkodni. :hehe:

Méghogy gyerekeket az életben!
Igy is tul szapora az emberiség, a 10%-a is bõven elég lenne  :uzi:

Djinn

Quote from: BaldyMéghogy gyerekeket az életben!
Igy is tul szapora az emberiség, a 10%-a is bõven elég lenne  :uzi:
Hát tudod, az nem csak akkor jön ha akarod. :ejnye:
Most jut eszembe. A te korodban (80 év) már felelõtlenség is lenne. Ilyenkor már lehet, hogy ha akarod sem jön a gyerek.  :hopp:    :)

Baldy

Quote from: DjinnHát tudod, az nem csak akkor jön ha akarod. :ejnye:
Most jut eszembe. A te korodban (80 év) már felelõtlenség is lenne. Ilyenkor már lehet, hogy ha akarod sem jön a gyerek.  :hopp:    :)

Az a gond, hogy még igy is megvan ennek a veszélye, és ez ad elég okot a félelemre :)

Rounin

Quote from: katz:lol:

Minden nõ gyönyörû, csak nekem a többsége nem tetszik :p Így igazabb szvsz :D

Djinn

Quote from: RouninMinden nõ gyönyörû, csak nekem a többsége nem tetszik :p Így igazabb szvsz :D
Csak kiváncsiságból kérdem, milyen a szép nõ szerintetek? Annyira emlegetitek itt a piát, hogy az ember azt hinné, csak bányarémek szaladgálnak az utcán....  :eeek:
Túl kiváncs vagyok mi? De legalább tudjátok, hogy tényleg nem másért kérdezem :)
Mondjuk mondjatok egy (több) szép híresembert! És, hogy miért az.

Exo

Quote from: DjinnCsak kiváncsiságból kérdem, milyen a szép nõ szerintetek?

Említenék egy példát, ha szabad beleszólnom: :)

A Siddharta nevû együttes My Dice címû dalából készült egy videoklipp, na abban szerepel egy kb. kora 20-as éveiben járó hölgyemény. Nagyon egyszerû "szépség", de mégis különleges, elragadó arca van...hozzáteszem olyannyira nem az a tipikus bombázó, hogy még szeplõs is. (ha jól megfigyelitek :))
Nekem nagyon bejön! :p

(sajnos nem találtam róla képet, de majd megpróbálok még keresgélni...amúgy a klippet érdemes megnézni :D)

EDIT: helyesbítek, itt meg lehet tekinteni a teljes videoklippet (nem árt hozzá a min. ADSL) a video fülre kattintva odavisz: My Dice (eng) ;) :D [nagyon tudom ajánlani]

Djinn

Quote from: ExoEmlítenék egy példát, ha szabad beleszólnom: :)

A Siddharta nevû együttes My Dice címû dalából készült egy videoklipp, na abban szerepel egy kb. kora 20-as éveiben járó hölgyemény. Nagyon egyszerû "szépség", de mégis különleges, elragadó arca van...hozzáteszem olyannyira nem az a tipikus bombázó, hogy még szeplõs is. (ha jól megfigyelitek :))
Nekem nagyon bejön! :p

(sajnos nem találtam róla képet, de majd megpróbálok még keresgélni...amúgy a klippet érdemes megnézni :D)
Hogyne. A kérdés mindenkinek szólt. Csak kérdés, hogy ki elég bátor a válaszadához  :rolleyes:
Ha találsz képet az hölgyeményrõl szívesen megnézném.  :)

Xipe

Quote from: DjinnHogyne. A kérdés mindenkinek szólt. Csak kérdés, hogy ki elég bátor a válaszadához  :rolleyes:
Ha találsz képet az hölgyeményrõl szívesen megnézném.  :)

Djinn, nekem o szep.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: ExoEDIT: helyesbítek, itt meg lehet tekinteni a teljes videoklippet (nem árt hozzá a min. ADSL) a video fülre kattintva odavisz: My Dice (eng) ;) :D [nagyon tudom ajánlani]
Megtekintettem. Tényleg szép!
Akkor neked biztosan bejön Jennifer Connelly is. Animalnak õ nagyon bejön  ;)
Quote from: XipeDjinn, nekem o szep.
Õ a barátnõd? Kicsit morcosan néz. (Vagy csak nekem tûnik úgy?)  De õ is helyes.  :)

Egyébként úgy látom eddig a fekete hajú lányok tarolnak  :rolleyes:

sirtomi

Tényleg szép. Szép arca van, szerintem.

Egyébként rengeteg szép nõ van, az ember nem gyõz forgolódni az utcán.  :rotflol:

Exo

Mondanivalóm: szép :jee: :)

Animal

Quote from: DjinnMegtekintettem. Tényleg szép!

Ez igaz, de a totális No.2. forever: Sophie Marceau... :hopp:
A No.1.-t tudjátok  :)

Baldy

Szerintem is szép a hölgyike, nagyon...
De nem arról van szó, hogy sok a ronda nõ a világon, mert van sok szép is... Csakhogy a külsõ nem minden, a belsõ sokkal fontosabb... Ezt az utóbbi idõben volt (bal)szerencsém rendesen megtanulni...
Köszönöm szépen a "hölgynek"!

Amugy a Siddharta klipben megemlitett hölgy is az, akirõl kevesen mondanák, hogy nem szép :)

.Attila

Én így most 1 db hírességet nem tudok mondani. Vannak külsõre szépek, pl. Shania Twain, Kate Groombridge, és még mondhatnék párat. Aztán vannak azok, akik kisugárzásuktól igazán szépek, pl. Meg Ryan. De akik nekem tetszenek, azoknak mindig van kisugárzásuk, ami hat rám. Szvsz minden embernek van kisugárzása, ami egyesekre hat (különbözõ mértékben), másokra meg nem.

Djinn

Quote from: AnimalEz igaz, de a totális No.2. forever: Sophie Marceau... :hopp:
A No.1.-t tudjátok  :)
Nem igaz :hehe: Ha Sophie Marceau itt lenne és lepaktálna vele, akkor õt venné feleségül :hopp:

Quote from: BaldyDe nem arról van szó, hogy sok a ronda nõ a világon, mert van sok szép is... Csakhogy a külsõ nem minden, a belsõ sokkal fontosabb...
Teljesen egyetértek, de most itt csak a külsõröl van szó!
Tessék mondani egy szépnek tartott híres embert (vagy képet nem híresrõl)  :hehe:

Xipe

Õ a barátnõd? Kicsit morcosan néz. (Vagy csak nekem tûnik úgy?)  De õ is helyes.  :)

igen, o volt a baratnom, sajnos o Amerikaban el en meg nem.
nem morcos,csak kicsit rossz pillanatban kaptam le.

epp akkor festete be a hajat feketere, ha kell adok mas hajszinu kepet is.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

sirtomi

Nekem a hajszín nem számít.
A lényeg a belsõ értékeken van, és hogy elviseljen engem.

Baldy

Quote from: DjinnNem igaz :hehe: Ha Sophie Marceau itt lenne és lepaktálna vele, akkor õt venné feleségül :hopp:

Nyugtasson a gondolat, hogy csak a pénzéért, hogy aztán elváljon tõle és téged vegyen el, hogy majd gazdagon élhessetek :D

Quote from: DjinnTeljesen egyetértek, de most itt csak a külsõröl van szó!
Tessék mondani egy szépnek tartott híres embert (vagy képet nem híresrõl)  :hehe:

Sandra Bullock, mert mindig mosolygós, Meg Ryan, amikor mosolyog.
Amugy nálam a legnagyobb hatással a nõ szeme tud lenni: ha képes vagyok elveszni benne, akkor az egész nõ szép. Amugy ha vörös vagy fekete haja van, az is sokat dob a témán :D

Quote from: Xipeigen, o volt a baratnom, sajnos o Amerikaban el en meg nem.
nem morcos,csak kicsit rossz pillanatban kaptam le.
epp akkor festete be a hajat feketere, ha kell adok mas hajszinu kepet is.

Én kérek szépen :)
Ha nagyon akarod, cserébe én is küldök :hopp:

Xipe

rendben, tessek Baldy, te is kuldjel.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: TriviÉn így most 1 db hírességet nem tudok mondani. Vannak külsõre szépek, pl. Shania Twain, Kate Groombridge, és még mondhatnék párat. Aztán vannak azok, akik kisugárzásuktól igazán szépek, pl. Meg Ryan. De akik nekem tetszenek, azoknak mindig van kisugárzásuk, ami hat rám. Szvsz minden embernek van kisugárzása, ami egyesekre hat (különbözõ mértékben), másokra meg nem.
Shania Twain-t értem, de a másik képen az arc nem is létszik. Vagy az nem is lényeg ezen a képen   :rotflol:  
Meg Ryan-rõl mindig az jut eszembe amit egy barátunk mondott.:"Hát én bárkivel, bármikor, de Meg Ryan olyan aranyos, hogy vele sosem tudnék..."  :)

Exo

Quote from: DjinnAkkor neked biztosan bejön Jennifer Connelly is.

Nem rossz, de az elsõ (Siddharta-s) hölgyet nem verheti! :D

Továbbiakban: azt hiszem Liv Tyler-t nem kell agyonragoznom :D, szerintem Alizeé-t is ide lehet sorolni, ill. Natasha St. Pier is nagyon okés! :D Ja, és hogy magyart is említsek itt van Görög Zita és még sorolhatnám naphosszat... :D

Amúgy zöld és fekete (vagy sötét barna) szem különösen rulez! ;)
De nincs bajom más szinekkel sem, egészen addig, amíg az nem természetidegen! :D

sirtomi

Sandra Bullock és Meg Ryan szerintem is szép, fõleg mosolygósan.

Nekem például tetszik Angelina Jolie, nagyon érdekes arca van és szépek a szemei.

sirtomi

Quote from: ExoNem rossz, de az elsõ (Siddharta-s) hölgyet nem verheti! :D

Továbbiakban: azt hiszem Liv Tyler-t nem kell agyonragoznom :D, szerintem Alizeé-t is ide lehet sorolni, ill. Natasha St. Pier is nagyon okés! :D Ja, és hogy magyart is említsek itt van Görög Zita és még sorolhatnám naphosszat... :D
Hogy õk miért nem ugrottak be?!
Teljesen egyetértek. Gyönyörûek mind.  :rotflol:

Exo

Quote from: sirtomiSandra Bullock és Meg Ryan szerintem is szép, fõleg mosolygósan.

Nekem például tetszik Angelina Jolie, nagyon érdekes arca van és szépek a szemei.

Hohóóó, õk nálam is TOP-osak :jee:, csak a szita agyammal mindig kifelejtek vkit/vmit! :D

Djinn

:eek: Uram isten! Mi lesz azzal a rengeteg platina-szõkére festett babával?? Senkinek nem kellenek?  :hopp:

Egyébként Liv Tyler a legjobb példa arra, hogy a külsõröl beszélünk kizárólag. Tudjátok pl., hogy nem olvasta a LOTR-t??  :eeek:
Egyébként szerintem is nagyon szép.

Baldy

Quote from: ExoHohóóó, õk nálam is TOP-osak :jee:, csak a szita agyammal mindig kifelejtek vkit/vmit! :D

Mint pl. én Görög Zitát :)