Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: katzCsak hogy ne legyen akkora szívfájdalamad, tessék:  :b+:
Ebbõl is tanultam vmit: keresztények nem szeretnek másokkal békében élni.

katz

Quote from: BonciEbbõl is tanultam vmit: keresztények nem szeretnek másokkal békében élni.
Remélem ettõl rákerültem az Ignore listedre. Legalább egy gondtól megszabadultam és igy soha többé nem lesz lehetõségem veled "vitatkozni"...
Thx

.Attila

Quote from: katzRemélem ettõl rákerültem az Ignore listedre. Legalább egy gondtól megszabadultam és igy soha többé nem lesz lehetõségem veled "vitatkozni"...
Thx
Csak tudnám, miért csinálod ezt? Dehát mind1, elég reménytelen esetnek tûnsz.

edit: már rájöttem miért.

katz

Quote from: BonciCsak tudnám, miért csinálod ezt? Dehát mind1, elég reménytelen esetnek tûnsz.

edit: már rájöttem miért.
Csak mert egy szemét, hülye, gyáva netcigány vagyok, aki csak a neten mer beszólni mindenkinek! Egy nagy kamu vagyok, akinek csak a szája jár!

Most pedig: Add user to Ignore List!!!!

P.S.:Nyugi, amig idehaza vagy, addig meetre sem fogok menni.

.Attila

katz

Quote from: BonciNem talált. :fuk-u:
Ó a fenébe, a végén itt fogok meghallni a kiváncsiságtól...
Még van 1,5 óra lefekvésig, addig szeretném ha megtörténne az Add User to Ignore List. Nem szeretném ha szét lenne flamelve a fórumot ilyen postokkal, mint az elõzõek, meg hogy Shiroinak fél napig kelljen postokat törölgetni, szal Kérlek, KÉRLEK, Add User to Ignore List! Oszt ha megvan, mehetsz a picsiába! :b+:

.Attila

Egyelõre kiélvezem, hogy még mindig ezzel foglalkozol :lazza:
Btw. a törlendõ postok felét te gyártod.

katz

Quote from: BonciEgyelõre kiélvezem, hogy még mindig ezzel foglalkozol :lazza:
Hasznosabban is el tudnám tölteni a fennmaradó idõt, mint hogy egy meleggel anyázgassak...
Quote from: BonciBtw. a törlendõ postok felét te gyártod.
Majd kitörlöm, ha meglesz az eredménye....

Add User to Ignore List!

.Attila

Quote from: katzHasznosabban is el tudnám tölteni a fennmaradó idõt, mint hogy anyázgassak...
És mégis megteszed :rolleyes:
QuoteMajd kitörlöm, ha meglesz az eredménye....

Add User to Ignore List!
:fuk-u:

zsozso

Gyerekek miert nemlehet ezt egymas kozott megvitatni?
Death is the only redemption

Meske

Igazábol nem akartam beleszolni, de ez már eléggé idegesítõ, hogy itt egymást sértegetitek... Nem tiltja ezt valahol a fórumszabály?
Igaz, nem tudom, hogyan indult a "vitátok", de én csak csupa sértegetéseket olvasok mindkét oldalról, semmi többet. Nem értem ennek mi értelme van? Nem tudnátok egyszerûen kibékülni? Vagy csak én vagyok a túl naiv?
Légyszi legalább a kedvemért hagyjátok abba az értelmetlen sértegetést egymás felé!!!

Vagy ha mindenképp tovább akarjátok sértegetni egymást, akkor is még ott van a PM!! De az lenne a legjobb, ha gyorsan kibékülnétek!!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

.Attila

Ha leszokna a trágárságról, és normális, kulturált ember módjára tudná kifejezni magát, akkor lehetne vele beszélni, addig sajna nem.

katz

Ignore List Updated. Mentem aludni.

.Attila

Hát ennyit errõl. Hiába mondom normális hangnemben, eredménytelen. Gomen nasai minna-san ezért a balhéért.

Ramiz

Fátylat rá, törölje valaki a postokat és kész.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Ja. Kár hogy idáig fajultak a dolgok, de mostmár mindegy.

Danhibiki

Hát ebbõl a balhébólm nem sokat értek...:( Valaki felvilágosítana? Pm tökéletes lenne...
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Emarsharae

Kisvirág: ok, lehet hogy te nyugodtan tûröd hogy lehülyézzenek és le f*szparasztozzanak, de engem ez sértett... és voltam olyan pofátlan és mi még nem ezek szerint, hogy visszaszóljak, mégpedig nem vagyok az.
Mellesleg akkor nem sírtam, hogy hahó, védjen meg valaki, és szerintem most sem azt tettem, ha igen, akkor bocsánat, csak kissé zavart, hogy nekem csak akkor lehet igazat adni, vagy legalábbis elismerni, hogy van benne valami, ha már mással is megesik ez, és nem elõtte.
És a fene vigye, már megint védem magamat. Lehet hogy tényleg rátok kéne hagynom (félre ne értsd, azt nem mondtam, hogy te is szidtál, csak azt javasoltad, zokszó nélkül tûrjem hogy elég kemény jelzõkkel illessenek), vagy esetleg ezt is megspórolhatnám, és kiírhatnám: hülye, idióta, etc vagyok.

Bonci: sebaj. Amit mondtam, elmondtam, max nem biztos hogy legközelebb beleszólok abba, ha katz leszól valakit azért, mert nem ért egyet vele.

Azt viszont még mindig tartom, hogy én legalább nem hülyézek le (vagy illetek komolyabb jelzõkkel) valakit addig, amíg õ ezt nem tette meg velem. Ezt hívják udvariasságnak, amibõl katznak láthatóan nem sok jutott.

PS: NEM vagyok dühös, de még ideges sem. Csak rossz szokásom fájdalmasan õszintének/nyersnek lenni. Tényleg sajnálom ha ez zavar valakit, de én már csak ilyen vagyok, úgyhogy próbáljatok megbékélni ezzel, mert öreg koromra már nehéz változtatni magamon.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Rounin

Quote from: kisviragEz pedig most nem katz pártjára állás volt.

:lol: Olvasd el, "use" szövegértelmezés.

Kvikveg

Hm. Lemaradtam valamirol, ami mar eltunt.. :mad:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Mi volt eddig a fórummal? Gondolom nem csak én nem tutam fellépni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

nite

jah, pontban reggel 8kor elszállt a szerver :)
gondolom valamit dolgoztak rajta.
--
God's in his heaven, all's right with the world

sirtomi

Én is egész délelõtt próbálkoztam.
Kicsit meg is ilyedtem :)

kisvirag

nem azt mondtam, hogy tûrd el...
azt mondtam, ne vedd fel a kesztyût...

Rounin: ha attól boldogabb vagy, igen, most inkább katzal értek egyet... de nem 100%osan.
csak gondoltam, elmondom, miként lehetne ezt az egészet elsimitani...
mert kicsit idegesít, hogy tücsköt békát kiabálnak egymásra.

de mindegy, gomen, hogy megpróbáltam alternatívát nyújtani...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kalibur

Quote from: KvikvegHm. Lemaradtam valamirol, ami mar eltunt.. :mad:
Nem vagy egyedül  :rolleyes: ...
De az utórezgésekbõl ítélve sztem jobban jártunk @_@ ...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

kisvirag

Quote from: KvikvegHm. Lemaradtam valamirol, ami mar eltunt.. :mad:

ha a vitára gondolsz, nézz be a vallások topicba
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Meske

A választás sebessége, vagy a neuronok kapcsolása? Próbáld ki a következõ gyakorlatot, meg fogsz lepõdni. Nem trükk, nem csalás. Kövesd az instrukciókat, válaszolj a kérdésekre egytenként a lehetõ leggyorsabban.
Addig ne menj tovább, amíg nem válaszoltál.

Mennyi 1+5?

2+4

3+3

4+2

5+1

Ismételd magadban a 6-os számot annyiszor, ahányszor tudod 15 másodpercig!

Majd, GYORSAN MONDJ EGY ZÖLDSÉGET!

Ugye a répára gondoltál? Ha nem, akkor a közé a 2% közé tartozol, akinek más asszociációkra forog az agya A 98% répára gondol ennél a gyakorlatnál - (Akkor úgy tûnik, én a maradék 2%-ba tartozom... :rolleyes: )

Most számold meg gyorsan, hány "F" betû van az alábbi szövegben:
FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS.

Megoldás:
Nos, mennyi? Három?
Biztos vagy benne? Nem akarod még egysze elolvasni?

A szövegben található "F"-ek száma összesen HAT!!! Úgy tunik, hogy az emberi agy nem képes feldolgozni az OF szót.

Aki mind a hat F-et megtalálta elsõre az zseni. A 3 az átlag. Már a négy is ritka. Érdekes... - (Akkor úgy tûnik én zseni vagyok...  :haha: Moha meg félzseni, mert õ meg csak 5-öt talált meg! :hehe: )

Gondolkodtál-e azon, hogy átlagos vagy-e, vagy különbözöl másoktól? Csináld meg az alábbi feladatot, nem tart soká!
Kövesd az instrukciókat, válaszolj fejben a kérdésekre egyenként a lehetõ leggyorsabban, de addig ne menj tovább, amíg az adott kérdést nem válaszoltad meg. It is meglepõ az eredmény...!

Mennyi: 15+6

3+56

9+2

12+53

75+26

25+52

63+32

Nehezebb fejben számolni, de ebben rejlik az igazi feladat, úgyhogy folytasd...

123+5

GYORSAN GONDOLJ EGY SZERSZÁMRA ÉS EGY SZÍNRE!

............Piros kalapács...!?!?!?! - (háát, a piros az bejött, de a kalapács egyáltalán nem... :rolleyes: )

Akit érdekelnek még ilyenek, akkor még írhatok, de ezek közzül nekem egyik sem jött be, amit mondtak... :p
Csak gondoltam megosztom veletek is, hátha valakinek bejönnek... Leginkább az F-számolós feladat eredményeire lennék kíváncsi! :)

Moha

Quote from: White SeeDnem hiszoik el, hogy ebben az országban van adóhatóság és minden fillért elszámoltatnak az emberrel?!
Ja, naivitás rulez! :rolleyes:
Persze kár, hogy itthon nem lehet olyasmit csinálni, mint sok helyen, hogy kipakolják a Paypal "Donate" gombot.
Dehát ez itt Agyarország, idióta adótörvényekkel. Ezek miatt nem megy az adományozás, és ezek miatt nem tud elterjedni itthon a távmunka és az internetes "affiliate marketing" :ejj:
QuoteA társoság elvesztése viszont elégé zavarna.
Engem szintén.
QuoteAkik meg asziszik hogy a DC és a bitcomet hosszú életû lesz azok tévednek. Már csak idõ kérdése hogy mikor szálnak rá a jogvédõ és egyéb szervezetek. Ez volt a napsterrel, a kazával és minden ilyen programmal.
Ezzel viszont vitatkoznék. Mert azért azt ne felejtsd el, hogy a Napster és a Kazaa is centralizált volt, egy központi szerverrel. DC-n viszont millió hub, torrenthez rengeteg tracker létezik, mindet úgysem tudják leállíttatni. Meg aztán: lekapcsolnak egyet, jön helyette két másik...
És akkor még ott van a DHT rendszer...
Ha meg esetleg a kliensprogramok íróit "kapják el" : úgyis akad más, aki ír egy klienst. Bittorrent és DC protokolja is szabad, bárki írhat hozzá klienst, DC++ meg eleve maga is GNU licenszes.

Lythis

egen, tessék küldeni még!!!!Amúgy ezeket ismertem:D De biztos van még olyan amivel nem találkoztam, szal ha van akkor jöhet!

Meske

Quote from: Lythisegen, tessék küldeni még!!!!Amúgy ezeket ismertem:D De biztos van még olyan amivel nem találkoztam, szal ha van akkor jöhet!
OK, akkor itt van még kettõ:

Az alább szöveget el tudod olvasni? :D

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam a szót eszgébéen.

Az alábbi egy érdekes jelenség, és minél tovább gondolkodik rajta az ember, annál meglepõbb. Csináld végig komolyan az alábbiakat:

Ne scrolloz le túl gyorsan, kövesd az instrukciókat. Fejben végezd el a számításokat a lehetõ leggyorsabban. Ha segit, hangosan is számolhatsz. Egyenként hajtsd végre az alábbi instrukciókat.

Mennyi 2+2?

4+4?

8+8?

16+16?

Gyorsan gondolj egy számra 12 és 5 között!

Ugye 7-re gondoltál?
Ez nem mágia!!!! - (Háát ez sem jött be nekem, ugyanis én a 6-ra gondoltam... :rolleyes: )