Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Itachi

Ha már tanulság akkor mondjuk BibleBlack:minden varázslat ami a gonosz feketemágia kategóriába tartozik az szexuál mágia..,akár mennyit és akárhányszor boldogítod az ellenkezõ nemet nem lehet szívszélhüdésed.....:p
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Gratulálok az els? postodhoz ebben a topicban... :hopp:
Gratulálok hogy gratuláltál az elsõ post on hoz ebben a topic ban.. :hopp: :hopp: :hopp:

roderick

QuoteOriginally posted by Lorenor
Gratulálok hogy gratuláltál az elsõ post on hoz ebben a topic ban.. :hopp: :hopp: :hopp:

... (inkább nem válaszolok, mert még elfajulna a helyzet... pedig akarnék ám gratulálni, hogy gratuláltál ahhoz, hogy én gratuláltam az elsô posthodhoz)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Érdekes oldal.......:rolleyes:

phr0zen

QuoteOriginally posted by roderick
... (inkább nem válaszolok, mert még elfajulna a helyzet... pedig akarnék ám gratulálni, hogy gratuláltál ahhoz, hogy én gratuláltam az elsô posthodhoz)

-Gratulálok nektek,amiért ilyen hévvel növelitek a fórum kultúrális nívóját.

-Gratulálok Roderick-nek a hamarosan nála is beköszöntõ Senior Member-ség hez.

Itachi

Én meg ahhoz gratulálnék hogy te bölcsen cselekedtél és nem folytattad a sort...:D

Itachi

Én is gratulálok Rodericknek ,hogy egy post múlva senior lesz ,hogy én is egy posttal közelebb kerülhessek a senior ság hoz....:D :D :D

roderick

QuoteOriginally posted by phr0zen
-Gratulálok nektek,amiért ilyen hévvel növelitek a fórum kultúrális nívóját.

-Gratulálok Roderick-nek a hamarosan nála is beköszöntõ Senior Member-ség hez.

Juhúúúúú Senior leszek!!!! Juhúúúúú!!!!:hopp:

És külön gratula magamnak, hogy ezt csupa értelmes és hasznos postal értelem el, mint ez it.. ;)

És külön Lorenor, már csak 3 post... ha egy kicsit még ennél a témánál maradunk, délutánra mindketten aincent memberek leszünk :hopp:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Gratula Roderick nek hogy senior lett.....:p

phr0zen

Én is gratulálok Rodericknek ,hogy egy post múlva senior lesz ,hogy én is egy posttal közelebb kerülhessek a senior ság hoz....:D :D :D

Abszolút opprtunista célzattal úgy döntöttem h. neked is gratulálok a néhány perc múlva valóra váló seniorságodhoz.Ennyivel is közelebb kerültem a fanatizmus szintjéhez.Reszkess Chronos,Shock12,VASH,meg az összes csillagászati postmennyiségû kis huncut!PHR0ZEN IS COMING TO GET YOU!;)

Itachi

Nos hálás vagyok gratulációdért(még ha opportunista is volt).Ezennel gratulálnék magamnak, hogy SENIOR MEMBER lettem!Whohooooo!:hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp: :hopp:

Shock12

Az bitos... lehet rajta röhögni is, de sírni is a kultúrális nívó miatt :) !

Itachi

Háát igen amizálódik a föld........:morci:

Zelgadis

most gratuláljunk inkább azoknak kivételesen akiknek a legkevesebb hozzászólásuk van, pedig baromi régóta vannak beregelve :DDDD Vannak egy páran :D

Itachi

Ja nem rossz 5let!Épp a múltkor néztem,vannak egy páran.....:eek:

Kazador

Eh...Lorenor nagyon beindult...majd minden topicba övé az utolsó hozzászólás... :D

Üdv.
Kazador

Itachi

Háááát valahol én is el kell kezdjem......:p

Itachi

Végül is az is teljesítmény.....Hallgatni ugyebár arany. Nem mindenki szenved szó***ásban mint mondjuk én......Tehát Chronos rulez!Mik vagyunk mi hozzá képest...:rolleyes:

Itachi

Végre valaki akit éredekel a dolog!Persze!Anime2/Hentai/BibleBlack:)

Itachi

Ja és ha érdekelne az elõzménye:Anime7/Hentai/Bible_Black_Gaiden:zen:

Shizuku

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Hogy nem néznek hülyének az baromság :)
Mivel itt mindenki hülye, ezért egyértelmû hogy téged is annak nézünk ;)

Ezexerint tehát megengedett, hogy én is mindenkit hülyének nézzek? :D Ez egy jó hely, ilyen a való életben is kellene... :)

Shizuku

Végre valaki akit éredekel a dolog!Persze!Anime2/Hentai/BibleBlack:)

Miért? A többieket már (még)  hidegen hagyja? Ajjaj... valamit sejtek a háttérben! :)
Nosza, mindjárt bele is nézek ebbe a könyvtárba.. :)

Ui.: Látom beindultál. Hányas számú post-ra hajtasz? Te is a 666-ra? :)

Shock12

Üdv körünkben, csemegézzél a topikok közül, és ha van valami jó "anyagod", és szabad sávszéled, akkor oszdd meg velünk ! ;)

Shizuku

QuoteOriginally posted by Shock12
Üdv körünkben, csemegézzél a topikok közül, és ha van valami jó "anyagod", és szabad sávszéled, akkor oszdd meg velünk ! ;)

Csemegézem :)
Az itt található kollekciót elnézve nem  hiszem, hogy van valami olyasmi, ami nekem igen, nektek pedig nem lenne meg. De ha netán, teljesen véletlenül ez elõ fog ferdülni, ígérem felrakom! :)

Zelmor

QuoteOriginally posted by Shizuku
Ezexerint tehát megengedett, hogy én is mindenkit hülyének nézzek? :D Ez egy jó hely, ilyen a való életben is kellene... :)

Azért ne mindenkit, de engem nyogodtan :hehe: :rotflol: :ad: :gevumezs:

Kalibur

Csemegézem :)
Az itt található kollekciót elnézve nem  hiszem, hogy van valami olyasmi, ami nekem igen, nektek pedig nem lenne meg. De ha netán, teljesen véletlenül ez elõ fog ferdülni, ígérem felrakom! :)
Nagyon köszönjük, és másodszor (ööö legalábbis talán) Isten hozott köreinkben, ha csatlakozhatok az üdvözlők listájához :p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Kalibur

QuoteOriginally posted by Zelmor
Azért ne mindenkit, de engem nyogodtan :hehe: :rotflol: :ad: :gevumezs:
No komment... :hehe:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Zelmor

Kalibur, õt azért ne szívd meg :vámpírsmy-lee:

Itachi

NEEWWWW? Kedves Lorenor, amióta én "beiratkoztam", azóta már legalább 3-an jöttek (szerintem pontos számot zso tudna mondani). Szal' elmaradtál, de segond. Szerintem lesz elég időnk egymás írásait olvasni ;)

Fény útja? Ööö... az sem rossz, de én inkább maradok a félhomálynál :) Amúgy a szöveg inkább RPG-sen, mint animésan hangzott, ami nem jelent problémát, hiszen a rajongás a fantasy felé is megvan... :)
Héhé nyugiii mondtam, hogy késõn kapcsoltam........Ahelyett hogy megköszönnéd üdvözlésem így válaszolsz...Hálátlan emberiség....:ejj:

Itachi

NEEWWWW? Kedves Lorenor, amióta én "beiratkoztam", azóta már legalább 3-an jöttek (szerintem pontos számot zso tudna mondani). Szal' elmaradtál, de segond. Szerintem lesz elég időnk egymás írásait olvasni ;)

Fény útja? Ööö... az sem rossz, de én inkább maradok a félhomálynál :) Amúgy a szöveg inkább RPG-sen, mint animésan hangzott, ami nem jelent problémát, hiszen a rajongás a fantasy felé is megvan... :)
Másrészt ki mondta hogy animésan kell beszélnem...Inkább patetikus akart lenni...Amolyan prológus a jövõdrõl.... :p