Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Shock12

QuoteOriginally posted by Zelmor
Ebbõl a postból megtudtuk, hogy Falu Fia kombájnnal közlekedik. Szóval ezután már nem lesz nehéz elbújni elõle...;):hehe:
... ehhez csak annyit tudok mondani, hogy ha azt írta volna, hogy "ráesik a fejére egy zongora", akkor pianista, vagy "ráesik egy virágcserép", akkor kertész, vagy netán "majd elüti egy úthenger", akkor meg útépítő... érdekes logika...
Viszont gondolj bele, milyen rossz az, amikor éppen az amúgy igen kellemes búzatáblában igen kellemesen egy igen kellemes kinézetű hölggyel szórakozol, és egyszer csak végtelenül kellemesen végigmegy rajtad egy éppen arató kombájn... pedig te csak szórakoztál... ;)

roderick

Ebbõl a postból megtudtuk, hogy Falu Fia kombájnnal közlekedik. Szóval ezután már nem lesz nehéz elbújni elõle...;):hehe:

Amíg nincs ps2esed addig nem is kell félned t?lem!!!
Amúgy piros traktorral közlekedem, azért írtam kombányt, mert az el?l nehezebb elfutni... :D
(Jahhh és ha a XIV. kerület falu akkor megeszem a (szalma)kalapom)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Amíg nincs ps2esed addig nem is kell félned t?lem!!!
Amúgy piros traktorral közlekedem, azért írtam kombányt, mert az el?l nehezebb elfutni... :D
(Jahhh és ha a XIV. kerület falu akkor megeszem a (szalma)kalapom)
Hey koma te is a tizennégy ebn lax? Én is !Telepes utca 30!:D
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

QuoteOriginally posted by Lorenor
Hmm a sorok között olvasva(máramennyire egy sor között olvasni lehet) némi iróniát vélek felfedezni..... :rolleyes:

Hmmm..Jól érzed :D :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Zelmor

QuoteOriginally posted by Shock12
... ehhez csak annyit tudok mondani, hogy ha azt írta volna, hogy "ráesik a fejére egy zongora", akkor pianista, vagy "ráesik egy virágcserép", akkor kertész, vagy netán "majd elüti egy úthenger", akkor meg útépítő... érdekes logika...
Viszont gondolj bele, milyen rossz az, amikor éppen az amúgy igen kellemes búzatáblában igen kellemesen egy igen kellemes kinézetű hölggyel szórakozol, és egyszer csak végtelenül kellemesen végigmegy rajtad egy éppen arató kombájn... pedig te csak szórakoztál... ;)

Asszem ezt hívják pechnek...

roderick

Hey koma te is a tizennégy ebn lax? Én is !Telepes utca 30!:D

Csömöri 132... :tezsvir:

Quote... ehhez csak annyit tudok mondani, hogy ha azt írta volna, hogy "ráesik a fejére egy zongora", akkor pianista, vagy "ráesik egy virágcserép", akkor kertész, vagy netán "majd elüti egy úthenger", akkor meg útépít?... érdekes logika...

Azt azért mégse írhattam, hogy Max Weber: A protestáns etika és a kapitalizmus szellemé-vel péppéverem, mert azért az már groteszk...

Shock12

meg ezen oldalát a topicnak off-nak... ;) !

Itachi

Azt mondod alakítsuk meg a Magyar Anime-Terroristák Egyesületét? ;)
Ilyesmin gondolkoztam már.... ;) A MATE az teccik....Alapítsunk hát....végzünk azokkal akik kételkednek az ANIME istencsászárságában......majd mi a Kiválasztottak az anime+japán kultúrából szerzett irdatlan tudásunkkal és szellemi emelkedettségünkkel elhozunk egy új USA mentes világrendet!Muhahahahahahaha:D :zen:

roderick

meg ezen oldalát a topicnak off-nak... ;) !

Bocs, de az offtopicba nem fértünk be, mert ott épp terroristaszervezetet alapítanak...  :hopp:

Itachi

Csömöri 132...Az itt van egy köpésre.....:D

Zelmor

Tényleg nem kéne mindent összeoffolni... Inkább nézzünk még .hack -et!!:kiraly:

Shock12

Ilyesmin gondolkoztam már.... ;) A MATE az teccik....Alapítsunk hát....végzünk azokkal akik kételkednek az ANIME istencsászárságában......majd mi a Kiválasztottak az anime+japán kultúrából szerzett irdatlan tudásunkkal és szellemi emelkedettségünkkel elhozunk egy új USA mentes világrendet!Muhahahahahahaha:D :zen:

Meg vagy te zakkanva... a piszkos munkát elintézheti helyetted más, akkor mi a fenének kell fontoskodni... ;) !
De tudod mit ?! Hajrá... Te nem éled túl az összecsapást, én igen... kapsz a sírodra virágot... vagy csakazért is becipelem pöstre a kutyát, hogy meglocsolhassa a sírodat... :D !

Saori

Meg vagy te zakkanva... a piszkos munkát elintézheti helyetted más, akkor mi a fenének kell fontoskodni... ;) !
De tudod mit ?! Hajrá... Te nem éled túl az összecsapást, én igen... kapsz a sírodra virágot... vagy csakazért is becipelem pöstre a kutyát, hogy meglocsolhassa a sírodat... :D !

:lol: :lol: :lol:

Kalibur

Ilyesmin gondolkoztam már.... ;) A MATE az teccik....Alapítsunk hát....végzünk azokkal akik kételkednek az ANIME istencsászárságában......
Basszus! Akkor én árva leszek... :ejj:
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

Akkor gondolom te nem leszel aktív tagja szervezetünknek..... :rolleyes:

Zelmor

USA, BSA és minden anime ellenes szövetkezet ellen kamikaze egyéneket keresünk. Gyakorlat nem szükséges!

Jelentkezés a MATE alapítóinál: Lorenor-nál és Zelmor-nál lehet.
Mindenkit szeretettel várunk, és búcsúztatunk.:nagyere:

Kalibur

Nem kell becipelned, majd viszem én mind az ötöt :D . Legalább sétálnak is egyet ...:D :D

Itachi

USA, BSA és minden anime ellenes szövetkezet ellen kamikaze egyéneket keresünk. Gyakorlat nem szükséges!

Jelentkezés a MATE alapítóinál: Lorenor-nál és Zelmor-nál lehet.
Mindenkit szeretettel várunk, és búcsúztatunk.:nagyere:
Teccik a toborzó szöveg igy tovább testvér! :tezsvir:

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Nem kell becipelned, majd viszem én mind az ötöt :D . Legalább sétálnak is egyet ...:D :D
Ehh kutya****-party Lorenor sírjánál...... :D

Itachi

Basszus! Akkor én árva leszek... :ejj:
nyugi én is..na meg egyke.....:rolleyes:

Saori

Én most inkább nem viszem fel az enyémet mert nemszeret utazni, de az én nevemben is locsoltassátok meg kutyáitokkal a sírjukat :D

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
Én most inkább nem viszem fel az enyémet mert nemszeret utazni, de az én nevemben is locsoltassátok meg kutyáitokkal a sírjukat :D
Gyûlik a szentelõ vizelet.......

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori

Nem kell becipelned, majd viszem én mind az ötöt :D . Legalább sétálnak is egyet ... :D :D

Hehe.... Lo még holtaiban is úszhat... :D meg egyebek.. :D HeHe...

Zelmor

Vízágyad lesz, Lori!!

Itachi

Vízágyad lesz, Lori!!
A baj az,hogy még nem volt szerencsém megismerkedni a vizenfennmaradás élvezetével.......

Zelmor

A baj az,hogy még nem volt szerencsém megismerkedni a vizenfennmaradás élvezetével.......

Nem is rajta leszel... ;)

Kalibur

Nem is rajta leszel... ;)
:hopp: :D :hopp: :D :hopp: :lol:

Sky

:hail:
Mess with the best,
Die like the rest...

Sky

Mess with the best,
Die like the rest...

Itachi

QuoteOriginally posted by Sky
:hail:
Na mintha egy új taghoz lenne szerencsém...... :rolleyes: